Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Σουριναμέζος » Τετ 08 Δεκ 2021, 00:52

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του "παρόλο που ο Μπισεσβαρ είναι χώμα θα ρισκάρουμε να ξεκινήσει βασικός γιατί οι εναλλακτικές δεν έχουν τα χαρακτηριστικά για αυτό που θέλουμε να παίξουμε" και στο "δεν συλλέγουμε και δεν αναλύουμε τα δεδομένα από τις μετρήσεις των ποδοσφαιριστών".

Θεωρώ ότι συμβαίνει το πρώτο και χάθηκε στην μετάφραση, το δεύτερο δεν μπορώ να το διανοηθώ
Μπιζίμ ΠΑΟΚ

Ασπρόμαυρος Χάρτης : https://paok-world-map.000webhostapp.com
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος
 
Δημοσιεύσεις: 1743
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιαν 2019, 17:00

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό vs40 » Τετ 08 Δεκ 2021, 00:53

WeWillRockYou έγραψε:
vs40 έγραψε:Ελπίζω να κάνει επιτέλους αλλαγές ο Λουτσέσκου. Ο Στόχος του πρωταθλήματος έχει χαθεί και αν δεν μπορεί ούτε τώρα να βάλει μέσα νεαρούς, του λείπουν κάποια στοιχεία για να είναι ολοκληρωμένος προπονητής. Φέτος στηρίχτηκε στα δικά του παιδιά, που του έφερεαν νταμπλ, και ειρωνεύτηκε όλους όσους μίλησαν με ηλικίες λέγοντας ότι δεν ελέγχει Διαβατήρια να βλέπει ηλικίες. Το ρόστερ είχε Κωσταντέλια για να ξεκουράσει τον Μπίσεσβαρ, παίκτης που παίζει 10άρι κυρίως και όχι στα πλάγια που τον έβαλε. Επίσης χωράει και Κωσταντέλιας στο 10 και Μπίσε αριστερά, για κάποια διαστήματα. Υπάρχει ο Τσιγγάρας για το κέντρο, ο Λύρατζης στα μπακ, απλά γιατί οι άλλοι είναι μηδενικά. Ο Λύρατζης τουλάχιστον έχει περιθώριο βελτίωσης. Θεωρώ όμως έγκλημα να μην παίρνει χρόνο ο Κούτσιας, ένα παιδί που έχει δουλέψει πάρα πολύ το σώμα του και φαίνεται. Γιατί να πληρώνουμε τόσα για τις ακαδημίες μας, όταν ο Λουτσέσκου τις αναιρεί; Τον στηρίζω ως προπονητή που μπορεί να φέρει ξανά τίτλους, επιτυχίες, αποτελέσματα, γιατί το έχει κάνει λίγα χρόνια πριν. Όμως τώρα που έχουμε χάσει τους στόχους μας, αν δεν προωθήσουμε μικρούς πότε θα το κάνουμε;

Εγώ την ατάκα, αν βάλεις τον νέο μέσα θα τον κάψεις, την λαμβάνω ως γραφική. Κάποιον τον καις όταν δεν τον βάζεις καθόλου. Τι έχει χάσει ο Μιχαϊλίδης που παίζει φέτος βασικός, τί έχασε ο Τζόλης και τόσοι άλλοι; - Μόνο κέρδισαν. Απλά αν ο παίκτης παίξει βασικός και αποδείξει ότι δε μπορεί, θα καταλήξει σε μια μικρή ομάδα της κατηγορίας, όπως ο Χαρίσης. Πάλι χαμένος δε θα βγει. Από το να εξαφανιστεί από το ποδόσφαιρο, παίζει όσο μπορεί. Ο Κάτσε δίχως σώμα για αμυντικό χαφ, με πολλά χαρακτηριστικά να του λείπουν, έκανε καριέρα στο ποδόσφαιρο και έβγαλε χρήμα. Θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο να μην πάρει ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ; Η μόνη εξαίρεση είναι όταν βλέπεις έναν νεαρό να έχει σώμα που είναι αγύμναστο, δεν είναι έτοιμο για τους άντρες και τον βάζεις βασικό μέχρι να τον τραυματίσεις, να του κάψεις το σώμα δηλαδή.

Επίσης, παίκες όπως ο Πέλκας και ο Γιαννούλης, έδειξαν ότι πηγαίνοντας δανεικοί, επέστρεψαν και έπαιξαν στα 22 τους, δηλαδή δεν κάηκαν όταν δοκιμάστηκαν μικρότεροι, όπου και δεν μπόρεσαν να σταθούνε.


Ενώ σε γενικές γραμμές συμφωνώ ως προς το να δοθεί περισσότερος χρόνος σε νεαρά παιδιά, υπάρχουν κάποια σημεία που πράγματι πρέπει να προσεχθούν ως προς την διαχείριση τους.
Το να βάλεις έναν ταλαντούχο παίκτη 17-18 χρόνων σε μια θέση όπου παρουσιάζεται πρόβλημα και να περιμένει όλη η κερκίδα να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, προσθέτει τρελή πίεση στον παίκτη. Μπορεί να μπει και να ανταπεξέλθει, αλλά τις περισσότερες φορές μπορεί να έχει αρνητική επίδραση.
Επίσης υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε κάθε παίκτη, ως προς την ψυχοσύνθεση του, την θέση στην οποία παίζει και την σωματική του ετοιμότητα.
Ο Κωνσταντέλιας πχ. είναι παιδί που δεν είναι έτοιμο σωματικά (αυτό φαινόταν και στις ακαδημίες) και έχει δηλώσει πως ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα βελτίωσης.
Ο Κούτσιας ξεχωρίζει σωματικά από τα 15 του, κάνει τη διαφορά σε όλες τις μικρές ηλικίες και φαίνεται να έχει την προσωπικότητα για μεγάλη καριέρα. Στις εμφανίσεις του με τη μεγάλη ομάδα, όσες φορές πήρε χρόνο, έδειξε ένα άγχος να δείξει πράγματα. Είναι και στη θέση του φορ, που αν μη τι άλλο το γκολ μετράει. Αν η ομάδα πήγαινε καλά και οι Άκμπομ- Σβιντέρσκι σκόραραν φυσιολογικά, ο Κούτσιας θα μπορούσε να έχει πάρει χρόνο με μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι αλλιώς να μπει ως αλλαγή σε παιχνίδι που είναι 3-0 στο 70' και αλλιώς στο τελευταίο δεκάλεπτο με το σκορ 1-1.
Είναι πρόσφατο και το παράδειγμα Τζιόλη, ο οποίος είναι παίκτης που βγαίνει μια φορά στα 10 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που ο κίνδυνος να περιμένουμε να μπουν αυτά τα παιδιά και να σαρώσουν είναι μεγάλος.
Το παράδειγμα του Μιχαηλίδη ας πούμε, που ξεκίνησε με ενθουσιασμό της κερκίδας, όταν έκανε ντεμπούτο στα πλέι οφ με Φερέιρα (και την υπέροχη εκτέλεση φάουλ), είναι χαρακτηριστικό. Την επόμενη σεζόν, όταν έκανε το σοβαρό λάθος στα προκριματικά και φαινόταν να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε δυάδα, πόσα σχόλια άκουσε; Πόσοι ήταν διατεθειμένοι να δεχτούν τα λάθη ενός 20χρονου στόπερ; Εκεί ευτυχώς το προπονητικό τιμ τον προστάτευσε, του έδωσε χρόνο να καθαρίσει το μυαλό του και να δουλέψει στις αδυναμίες του.


Δε νομίζω να περιμένει κανείς από την κερκίδα να σώσει την παρτίδα ο νεαρός. Εδω και χρόνια παρατηρώ ότι δεν ασκούμε πίεση και δινουμε κουράγιο. Αν ο νεαρός δε μπορεί να διαχειριστεί τη σωματική ή πνευματική πίεση, είναι δεδομένο οτι θα γίνει διαχείριση. Όμως μεσω αυτής κάποια στιγμή θα καθιερωθεί ο ποδοσφαιριστης. Ο Κωσταντελιας, που σωματικά δε φαίνεται τόσο έτοιμος, μπορεί να ξεκινήσει με μισαωρα σερι, και μετά κάποια 60λεπτα βασικός και καπου θα ψηθεί για να αρχίσει να παίρνει και 90 λεπτά. Ας γινει αυτό τουχρονου. Το ζητημα είναι να αρχισει από φέτος το ψήσιμο. Τίποτα δεν έχουμε να χάσουμε, θα ξεκουραστεί και ο Μπισε για να αποδοσει καλύτερα. Ο Κουτσιας είναι ετοιμος για 70 λεπτά, και δεν κρεμομαστε από αυτόν. Αν καποιος θα τα ακούσει είναι ο ακριβός Ακπομπ. Η χρονιά εξάλλου δεν εχει στόχους. Ομοίως, ο Τσιγγαρας δειχνει δυνατός και μπορεί να μπει στο ροτεισον. Αν ψήσουμε αυτους τους ποδοσφαιριστές και γίνει αξιόπιστος μπακ απ ο Λυρατζης, θα έχουμε ηδη κατά πολύ ρίξει το μπάτζετ, θα χρειαζόμαστε λιγότερες μεταγραφές και θα βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Άβαταρ μέλους
vs40
 
Δημοσιεύσεις: 5220
Εγγραφή: Τετ 13 Αύγ 2008, 00:07

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Magpies4 » Τετ 08 Δεκ 2021, 01:27

Το έγραψα δυό τρείς φορές οτι η ομάδα τον τελευταίο μήνα (που δεν έχει νίκη) φαίνεται να έχει καεί.

Αυτό δεν αποτελεί απόδειξη ότι αγνοούν τα εργομετρικά, αλλά είναι κάτι που δεν μπορείς να το ξεπεράσεις εύκολα.

Πιστεύω θα έχουμε αλλαγές. Νομίζω ο Ραζβαν θα μείνει αλλά ο ΙΒάν θα του κόψει όλες τις έξτρα αρμοδιότητες που του έδωσε το καλοκαίρι. Λογικά θα βάλει κάποιον πάνω από το ποδοσφαιρικό τμήμα, και ίσως αυτός να είναι ο Γιώργης ή κάποιος που θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Γιώργη. Μετά την Πέμπτη λογικά κάτι θα αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
Magpies4
 
Δημοσιεύσεις: 4461
Εγγραφή: Σάβ 27 Δεκ 2014, 04:06

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό flash4 » Τετ 08 Δεκ 2021, 01:38

keep_paokizein έγραψε:
flash4 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Πέρσι και προπερσι πετούσε η ομάδα, φέτος τα χαλασε που ήρθε ο Λουτσος.
Θα φύγει και θα ξαναπεταξει η ομάδα.

Το πρόβλημα δεν είναι ο Λουτσέσκου, αλλά οι τεχνοκράτες διοικούντες που με τις ευλογίες του μεγαλομετόχου και σε συνεργασία με κάποιους δημοσιογράφους κοροϊδεύουν τον κόσμο, με σκοπό το προσωπικό τους όφελος καθώς και το όφελος κάποιων μαναντζαραίων βεβαίως, στις πλάτες του ΠΑΟΚ πάντα. Το θέμα είναι ότι πέρσι το μισό και παραπάνω φόρουμ (και γενικά ο κόσμος) περίμενε τον Γκαρσία στη γωνία από τότε που ανέλαβε μια διαλυμένη ομάδα και δεν έκρυβε την ικανοποίηση του όταν αυτή η διοίκηση προσέφερε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στο Ρουμάνο για να έρθει να μας κάνει ξανά πρωταθλητές (τόσο ψηλά τον έχουν τον ΠΑΟΚ οι διοικούντες), την ίδια ώρα που η ομάδα δίνοντας ό,τι είχε πήρε αρχιδάτο κύπελλο και δεύτερη θέση, τα οποία πέρσι μας έπεφταν λίγα, αλλά φέτος όλως τυχαίως μιλάμε πάλι για πλάνα 3ετίας...


Διαλυμένη ομαδα ανέλαβε ο Γκαρσία;
Ο Γκαρσια ανέλαβε μια ομάδα που ηταν τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτο, που ειχε αποκλεισει Μπεσικτας και Μπενφικα, που αποκλειστηκε λογω ατυχίας από τους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ, που επαιζε ομίλους γιουρόπα.Τοοοσο Διαλυμενη ομαδα ανελαβε!!!

Η χρονιά πέρσι ήταν καμμένη, στόχοι δεν είχαν τεθεί, το κλίμα δεν ήταν καλό στην ομάδα, ξαφνικά αποφάσισαν πως δεν πιστεύουν πια στον Φερέϊρα κι έφεραν τον Γκαρσία για να χρησιμοποιηθεί η απειρία του ως άλλοθι. Ο ορισμός της μεταβατικής χρονιάς δηλαδή. Τον Λουτσέσκου τον έφεραν για να κάνει πρωταθλητισμό, τίποτα λιγότερο.
flash4
 
Δημοσιεύσεις: 1366
Εγγραφή: Κυρ 10 Ιαν 2016, 17:13

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό WeWillRockYou » Τετ 08 Δεκ 2021, 02:22

vs40 έγραψε:Δε νομίζω να περιμένει κανείς από την κερκίδα να σώσει την παρτίδα ο νεαρός. Εδω και χρόνια παρατηρώ ότι δεν ασκούμε πίεση και δινουμε κουράγιο. Αν ο νεαρός δε μπορεί να διαχειριστεί τη σωματική ή πνευματική πίεση, είναι δεδομένο οτι θα γίνει διαχείριση. Όμως μεσω αυτής κάποια στιγμή θα καθιερωθεί ο ποδοσφαιριστης. Ο Κωσταντελιας, που σωματικά δε φαίνεται τόσο έτοιμος, μπορεί να ξεκινήσει με μισαωρα σερι, και μετά κάποια 60λεπτα βασικός και καπου θα ψηθεί για να αρχίσει να παίρνει και 90 λεπτά. Ας γινει αυτό τουχρονου. Το ζητημα είναι να αρχισει από φέτος το ψήσιμο. Τίποτα δεν έχουμε να χάσουμε, θα ξεκουραστεί και ο Μπισε για να αποδοσει καλύτερα. Ο Κουτσιας είναι ετοιμος για 70 λεπτά, και δεν κρεμομαστε από αυτόν. Αν καποιος θα τα ακούσει είναι ο ακριβός Ακπομπ. Η χρονιά εξάλλου δεν εχει στόχους. Ομοίως, ο Τσιγγαρας δειχνει δυνατός και μπορεί να μπει στο ροτεισον. Αν ψήσουμε αυτους τους ποδοσφαιριστές και γίνει αξιόπιστος μπακ απ ο Λυρατζης, θα έχουμε ηδη κατά πολύ ρίξει το μπάτζετ, θα χρειαζόμαστε λιγότερες μεταγραφές και θα βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.


Δυστυχώς το κλίμα τον τελευταίο χρόνο στον περίγυρο της ομάδας, δεν μου δείχνει ανθρώπους με υπομονή. Τα σχόλια που διαβάζουμε συνεχώς από μια μεγάλη μερίδα του κόσμου είναι τραγικά και απίστευτα μειωτικά για παίκτες και διοίκηση. ( Δεν αναφέρομαι προφανώς στην εύλογη κριτική)
Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα μπορούσαν να διαχειριστούν την τόση προσοχή, παιδιά που δεν έχουν τελειώσει ακόμα το σχολείο. Συμφωνούμε πάντως ως προς την σταδιακή αύξηση του χρόνου συμμετοχής των Κούτσια- Κωνσταντέλια.
Για τον Τσιγγάρα,από τη στιγμή που ανανέωσε, δεν υπάρχει λόγος να μην χρησιμοποιείται.
Θεωρώ πως είναι ο επόμενος παίκτης, μετά τον Μιχαηλίδη, που μπορεί μέχρι το τέλος της σεζόν, να είναι μια αξιόπιστη λύση 18άδας.
Ο Λύρατζης χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα και δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα του δοθούν ακόμα, καθώς στην θέση του έρχονται από πίσω και άλλα παιδιά (πχ. Τάχατος).
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou
 
Δημοσιεύσεις: 1886
Εγγραφή: Σάβ 19 Δεκ 2020, 01:52

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Τετ 08 Δεκ 2021, 05:42

keep_paokizein έγραψε:
flash4 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Πέρσι και προπερσι πετούσε η ομάδα, φέτος τα χαλασε που ήρθε ο Λουτσος.
Θα φύγει και θα ξαναπεταξει η ομάδα.

Το πρόβλημα δεν είναι ο Λουτσέσκου, αλλά οι τεχνοκράτες διοικούντες που με τις ευλογίες του μεγαλομετόχου και σε συνεργασία με κάποιους δημοσιογράφους κοροϊδεύουν τον κόσμο, με σκοπό το προσωπικό τους όφελος καθώς και το όφελος κάποιων μαναντζαραίων βεβαίως, στις πλάτες του ΠΑΟΚ πάντα. Το θέμα είναι ότι πέρσι το μισό και παραπάνω φόρουμ (και γενικά ο κόσμος) περίμενε τον Γκαρσία στη γωνία από τότε που ανέλαβε μια διαλυμένη ομάδα και δεν έκρυβε την ικανοποίηση του όταν αυτή η διοίκηση προσέφερε πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στο Ρουμάνο για να έρθει να μας κάνει ξανά πρωταθλητές (τόσο ψηλά τον έχουν τον ΠΑΟΚ οι διοικούντες), την ίδια ώρα που η ομάδα δίνοντας ό,τι είχε πήρε αρχιδάτο κύπελλο και δεύτερη θέση, τα οποία πέρσι μας έπεφταν λίγα, αλλά φέτος όλως τυχαίως μιλάμε πάλι για πλάνα 3ετίας...


Διαλυμένη ομαδα ανέλαβε ο Γκαρσία;
Ο Γκαρσια ανέλαβε μια ομάδα που ηταν τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτο, που ειχε αποκλεισει Μπεσικτας και Μπενφικα, που αποκλειστηκε λογω ατυχίας από τους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ, που επαιζε ομίλους γιουρόπα.Τοοοσο Διαλυμενη ομαδα ανελαβε!!!


Kαι πηρε κυπελλο
Dimg4
 

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Ριαν_Καπαγιαννιδης » Τετ 08 Δεκ 2021, 07:23

Αν κάποιοι τους είδατε με γιλέκα σημαίνει ότι μια χαρά κάνουν και κρατάνε τις μετρήσεις. Ίσως κάτι χάθηκε στην μετάφραση, ας μην το κάνουμε θέμα.
Ριαν_Καπαγιαννιδης
 
Δημοσιεύσεις: 2191
Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό WestBlock4 » Τετ 08 Δεκ 2021, 10:04

PAOK_Antarctica έγραψε:Πέρσι και προπερσι πετούσε η ομάδα, φέτος τα χαλασε που ήρθε ο Λουτσος.
Θα φύγει και θα ξαναπεταξει η ομάδα.

Εκτός τόπου κ χρόνου εισαι
Άβαταρ μέλους
WestBlock4
 
Δημοσιεύσεις: 1763
Εγγραφή: Παρ 25 Ιαν 2008, 23:19

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Maxpaok » Τετ 08 Δεκ 2021, 10:28

Και γω το βλέπω αδιανόητο. Να χρησιμοποιείται ο τεχνολογικός έλεγχος μετρήσεων κι από την άλλη να μη τον λαμβάνουν υπόψη τους.

Γράφτηκε, γράφεται για την κατάλληλη διαχείριση των νεαρών. Σε ποια παιχνίδια πρέπει να χρησιμοποιηθουν, πόσο χρόνο για να μην καούν.
Ερώτηση. Η χρησιμοποίηση του Λυρατζη για 7 λεπτά, όντως θαμμένος... βγάζοντας τον από τα αζήτητα, μετά από τις αλλεπάλληλες εμμονές να παίζουν στα μπακ Βιεϊρίνια, Ροντριγκο, Παραγυιος, ήταν επιλογή και σκέψη να προσεχθεί η διαχείριση του? Μην μου πείτε είχε κουραστεί, τραυματιστεί ο Παραγυιος!!! Ο νεαρός που δεν τον πίστευε, ρίχτηκε στον αγώνα που έβγαζε φωτιές εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά και με γνώμονα να μην καεί?!!!
Εδώ προχθές κάλυψε την θέση με Μουργκ και Ζίφκοβιτς.
Τα λάθη είναι πολλά και πολλών. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης δικό του. Απλά μια διοίκηση, ένας οργανισμός έχει μια φιλοσοφία. Η δική μας Ρίχνουμε, ξοδεύουμε χρήμα για τις ακαδημίες άρα πρέπει να δίδεται χώρος και χρόνος στους νεαρούς. Προσοχή, αυτό δεν σημαίνει υποδεικνυω ποιος θα παίξει. Εν ολίγοις θα έπρεπε, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτή η γραμμή και στο τιμ. Πούλησα Γιαννούλη, Τζολη, υπάρχουν κι έρχονται κι άλλοι, τους προσέχεις και τους δίνεις χρόνο.
Maxpaok
 
Δημοσιεύσεις: 1874
Εγγραφή: Παρ 07 Μάιος 2021, 12:57

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό ariskatiforos » Τετ 08 Δεκ 2021, 10:49

Τι ξέρουν μωρε τα μηχανήματα κ τα εργομετρικά ;
Ο ραζβαν ξέρει καλύτερα
ariskatiforos
 

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Τετ 08 Δεκ 2021, 11:26

WestBlock4 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Πέρσι και προπερσι πετούσε η ομάδα, φέτος τα χαλασε που ήρθε ο Λουτσος.
Θα φύγει και θα ξαναπεταξει η ομάδα.

Εκτός τόπου κ χρόνου εισαι


Μάλλον ναι, για να μην θυμάμαι που κάθε Κυριακή τα τελευταία δύο χρόνια αγαλιαζε η ψυχούλα μας με την μπαλαρα που παίζαμε και το πωπω λαός και τι ομάδα που τραγουδούσαμε ασταμάτητα.

Σίγουρα δεν πονούσαν τα μάτια μας και δεν σφαζομασταν εδώ μέσα και δεν τρώγαμε φαπες από Μπρατισλάβες και Ομόνοιες. Εκεί δε στο 0-2 από το χαρτί όλοι παρακολουθούσαμε εκστατικοί το τοταλ φούτμπολ.

Και μετά ήρθε ο Λουτσος και όλα αυτά τελείωσαν...
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15315
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό ariskatiforos » Τετ 08 Δεκ 2021, 11:42

Ναι μαλλον δε θυμάσαι καλά
Ξέχασες τη πρόκριση με τη Μπεσίκτας τη μπενφικα το ντορτι στην Αϊντχόφεν τα 4 συνεχόμενα φλόκια στο χαρτί μέσα έξω τα φλόκια στο ρουλη μέσα έξω πλει οφ
Τις καρπαζιές στον γαύρο
Κ μαλλον εκεί κάπου στο Μάιο π παιζόταν κάποιος τελικός εσυ μαλλον ήσουν απασχολημένος
Όντως παιχνιδαρες όπως η νίκη με τη μποεμιαν τη Λίνκολν κ τα λοιπά θηρία δεν είχαμε
Και το αρνητικό ρεκόρ με 5 ήττες σε12 παιχνίδια έγινε απέναντι σε ομάδες παγκόσμιας κλίμακας
ariskatiforos
 

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Τετ 08 Δεκ 2021, 12:04

Κατ'αρχας μου μιλάς για ευρωπαϊκές προκρίσεις και νίκες άνευ σημασίας. Τι να την κάνω τη νίκη με την Αϊντχόφεν, όταν στα επόμενα τρία (3) ματς μάζεψα έναν (1) βαθμό και αποκλείστηκα; Να το πανηγυρίσω; Να πάω στον λευκό Πύργο; Ας κερσιζαμε Γρανάδα και Ομόνοια και ας τρώγαμε εμείς 4 από PSV, χίλιες φορές καλύτερο.

Τι να το κάνω που περάσαμε Μπενφίκα και Μπεσίκτας εφόσον δεν μπήκαμε Τσάμπιονς λιγκ; Να έχω να το λέω; Δεν με νοιάζει να έχω πράγματα να λέω όσο εσένα. Ένα βήμα πριν το Τσάμπιονς Λιγκ μας έφερε και ο Λουτσος με αποκλεισμους Βασιλείας και Μόσχας και μάλιστα σε διπλούς αγώνες. Δεν κατάφερε κάτι παραπάνω ο Ζωγράφος, δεν έκανε κάτι που δεν έκανε ο Λουτσος.

ΟΛΑ τα υπόλοιπα που αναφέρεις έγιναν άνοιξη και αφού μέχρι τότε φοβομασταν ότι θα μείνουμε στο τέλος εκτός Ευρώπης. Μιλας κυριολεκτικά για τα 10 τελευταία ματς της χρονιάς γιατί δεν έχεις και τίποτα άλλο να πεις. Γιατί όλη την υπόλοιπη χρονιά μιζεριαζαμε με απαράδεκτο ποδόσφαιρο.

Ε περίμενε και τα 10 τελευταία του Λουτσου και μετά σύγκρινε.

ΑΝ θες να είσαι δίκαιος. Που δεν θες.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15315
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό Ιάσονας » Τετ 08 Δεκ 2021, 13:35

ariskatiforos έγραψε:Ναι μαλλον δε θυμάσαι καλά
Ξέχασες τη πρόκριση με τη Μπεσίκτας τη μπενφικα το ντορτι στην Αϊντχόφεν τα 4 συνεχόμενα φλόκια στο χαρτί μέσα έξω τα φλόκια στο ρουλη μέσα έξω πλει οφ
Τις καρπαζιές στον γαύρο
Κ μαλλον εκεί κάπου στο Μάιο π παιζόταν κάποιος τελικός εσυ μαλλον ήσουν απασχολημένος
Όντως παιχνιδαρες όπως η νίκη με τη μποεμιαν τη Λίνκολν κ τα λοιπά θηρία δεν είχαμε
Και το αρνητικό ρεκόρ με 5 ήττες σε12 παιχνίδια έγινε απέναντι σε ομάδες παγκόσμιας κλίμακας


Και εσύ φίλε ξεχνάς πράγματα. Ξεχνάς το 1-1 με τον ατρόμητο που έπρεπε να λήξει 1 4 που είδαμε τον Μπισεσβαρ στα 33 πρώτη φορά στην ζωή του δεξί μπακ χαφ, ξεχνάς μετά τις τρεις νίκες με Γκαρσία τι ακολούθησε μέχρι Φεβρουαρίο και πως φτάσαμε στο - 26 από γαυρο, ξεχνάς την σλοβαν με φερειρα τα ντέρμπι στη τούμπα με τις ισοπαλίες στο τελευταίο λεπτό την 4αρα από τον αρη και πολλά ακόμα.
Και στο λέω ενώ προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με τον Γκαρσία και πραγματικά θέλω να τον δω στο μέλλον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Όχι όμως με τέτοιο ροστερ, όποιος και να έρθει με τέτοιο ροστερ τα ίδια αποτελέσματα θα έχει πάνω κάτω.
Ιάσονας
 
Δημοσιεύσεις: 2534
Εγγραφή: Κυρ 20 Δεκ 2015, 12:21

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευσηαπό mbison » Τετ 08 Δεκ 2021, 14:21

Aκομα εδώ ειναι αυτός? Φύγε ρε που δεν μπορείς να κερδίσεις αελ κ ιωνικό
Άβαταρ μέλους
mbison
 
Δημοσιεύσεις: 5152
Εγγραφή: Παρ 07 Μαρ 2014, 09:22

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες