Βασίλης Γκαγκάτσης
Re: Εκτελεστικός Διευθυντής ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Βασίλης Γκαγκάτσης
Εντω μεταξύ δεν έχει ούτε καν ζέστη.
Η κατάσταση μάλλον πρέπει να αποδωθεί στην βροχή κεραυνών τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Πρέπει να έχουν πέσει πάνω από 3.000 κεραυνοί !!!
Η ηλεκτρική ενέργεια της περιοχής πρέπει να έχει ανέβει κατακόρυφα !!!
Αλλιώς δεν εξηγήτε το τι έχουν πάθει μερικοί με τα πιθανά και απίθανα σενάρια ....
Άλλωτε ήταν οι ΓουμενοΣαββίδοΚαπετάνιοι και τώρα έχουμε από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι έως τον Γκαγκατσιάν και τον Ερντογάν ...
Και εγώ νόμιζα ότι εμείς είμασταν οι μεγαλομέτοχοι !!! Πόσο μαλ@@ας μπορεί να είμαι ????? Τα έχω χάσει εντελώς !!!!!!!!
Ρε σι Δημήτρη και εσύ τέκνον βρούτε ??????
Η κατάσταση μάλλον πρέπει να αποδωθεί στην βροχή κεραυνών τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Πρέπει να έχουν πέσει πάνω από 3.000 κεραυνοί !!!
Η ηλεκτρική ενέργεια της περιοχής πρέπει να έχει ανέβει κατακόρυφα !!!
Αλλιώς δεν εξηγήτε το τι έχουν πάθει μερικοί με τα πιθανά και απίθανα σενάρια ....
Άλλωτε ήταν οι ΓουμενοΣαββίδοΚαπετάνιοι και τώρα έχουμε από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι έως τον Γκαγκατσιάν και τον Ερντογάν ...
Και εγώ νόμιζα ότι εμείς είμασταν οι μεγαλομέτοχοι !!! Πόσο μαλ@@ας μπορεί να είμαι ????? Τα έχω χάσει εντελώς !!!!!!!!
Ρε σι Δημήτρη και εσύ τέκνον βρούτε ??????
Tελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο σ'αυτή τη ρημάδα τη ζωή...
Υ.Γ. abcd12345 έχεις καμιά πρόχειρη γκόμενα να μας πασσάρεις?
Εσύ που είσαι και πολύ απλωμένος με τις γυναίκες?
ααα αυτό το nick το σκεφτόσουνα καιρό για να το πάρεις?
Υ.Γ. abcd12345 έχεις καμιά πρόχειρη γκόμενα να μας πασσάρεις?
Εσύ που είσαι και πολύ απλωμένος με τις γυναίκες?
ααα αυτό το nick το σκεφτόσουνα καιρό για να το πάρεις?
πως θα τον βλέπατε σαν πρόεδρο της σουπερ λιγκα???
ο βρωμερός τρισάθλιος και μικρος των μεγάλων πήρε πουλο.....(δεν μπορω να πω το ονομα του)
ο βρωμερός τρισάθλιος και μικρος των μεγάλων πήρε πουλο.....(δεν μπορω να πω το ονομα του)
- khaledfreepaok
στο δικο μου ποστ αναφερεσαι?gash04 έγραψε:Είναι προφανώς διαφορετική η νοοτροπία μας. Εγώ περιμένω να απολαύσω τα καλύτερα, εσύ προσπαθείς να προλάβεις τα χειρότερα. Εσύ με λες πρόβατο, εγώ σε λέω μίζερο. Εγώ τα βλέπω άσπρα, εσύ τα βλέπεις μαύρα. Για αυτό είμαστε και οι δύο ΠΑΟΚ
Το είπε ο χρήστης ABOLEUTOI στον Gash... Εσυ που κολλάς???
Πάντω είναι κορυφαίο ποστ...

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
οι αλλόθρησκοι όσο και αν προσπαθούν να μας βάλουν στο τρυπάκι τα αντίδια μας θα παίρνουν!
ναι ρε βασίλης γκαγκάτσης γουστάρετε τίποτα?
άντε σε άλλο forum τώρα, εδώ σαν πήρανε χαμπάρι.
πονηρά χαμστεράκια.
γκντάου ρε
ναι ρε βασίλης γκαγκάτσης γουστάρετε τίποτα?
άντε σε άλλο forum τώρα, εδώ σαν πήρανε χαμπάρι.
πονηρά χαμστεράκια.
γκντάου ρε
- khaledfreepaok
α οκ.απλα νομιζα οτι το πηρε στα σοβαρα αυτο που ειπα παραπανω για την αργεντινη.
μαλλον θα ξεχασε να κανει παραθεση στο αλλο παληκαρι που ηθελε να απαντησει
Ρε συ κολοκοτρώνη... Σε κάθε ποστ σου κράζεις "αλλοθρησκους" 'η πιο σωστά οπαδούς άλλης ομάδας, μιας και θρησκεία είναι κάτι ιερό για κάποιους (και για μένα) και το θεωρώ λάθος να το ταυτίζουμε με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να λες κάτι ουσιαστικο... Ο ίδιος ο πρόεδρος είχε πει να μην ασχολούμαστε με ομάδες μικρότερου βελενηκους... Και συ ασχολείσε ΣΥΝΕΧΕΙΑ με τα σκουλικια? Γιατί τέτοια εμπάθεια???
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Γιατί τους πήραμε χαμπάρι ότι κυκλοφορούν ελεύθερα εδώ μέσα σαν τα ποντίκια.
βασιλάκη γκαγκάτση, ένα σφαγείο σε παρακαλώ για το σκουλήκι!
Στην 4
βασιλάκη γκαγκάτση, ένα σφαγείο σε παρακαλώ για το σκουλήκι!
Στην 4
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
καλά εδώ πέφτει λογοκρισία, του κερατά, αν κράζεις τους αλλόθρησκους.
το κράξιμο για τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται απτόητο.
σκουληκάκια, πίτσα μπύρα καναπέ...ξέρετε εσείς!
το κράξιμο για τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται απτόητο.
σκουληκάκια, πίτσα μπύρα καναπέ...ξέρετε εσείς!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
gika, αδερφέ μου, έτσι είμαι εγώ, δεν λέω ουσιαστικά πράγματα, ...λέω απλά πράγματα
khaledfreepaok έγραψε:α οκ.απλα νομιζα οτι το πηρε στα σοβαρα αυτο που ειπα παραπανω για την αργεντινη.
Ήταν το ποστ της ημέρας που μ απάντησε ο Αβόλευτοι καθ αυτόν τον τρόπο.
- Isaak the Greek
jibbie έγραψε:δουλεια δεν ειχε ο διαολος μαμουσε τα παιδια του
ΥΓ: καποιοι βιαζονται να διωξουν τον Τεο. τον ΜιΠιΟΥΛΟ
Αυτή η σκέψη πλανάται και στο δικό μου το μυαλό εδώ και καιρό.Πιστεύω όμως ότι γίνεται ασυναίσθητα χωρίς δόλο , αλλα λόγο της ανησυχίας μας για το καλο της ομάδος.Δεν περάσαμε και λίγα.Καμια φορα μου θυμίζουμε τον John Rambo στο πρώτο αίμα που τον βάζουν για να πλυθεί και του έρχονται σε flash οι εικόνες από το Vietnam

Και για να συμπληρώσω :Κάποιοι τον έχουν για πολύ μ@λ@κ@ τον Τέο
P.S.:Φιλε axl4 το διάβασα και σε καταλαβαίνω τώρα που το έκανες πιο λιάνα.Αλλα και πάλι διαφωνούμε

καλα προσκυνώ Kolokotronis_4 και ολα τα ποστ του παραπανω.....χαχχα δεν παιζεσε αδερφε τα σπας.
ακου εκει....κγτγκαου ρε....χαχα
Δεν μου απαντήσατε ομος για γκαγκα προεδρο σουπερ λιγκας.
ακου εκει....κγτγκαου ρε....χαχα
Δεν μου απαντήσατε ομος για γκαγκα προεδρο σουπερ λιγκας.
Kαλά λοιπόν,αφού το σενάριο ο Γκαγκάτσης πρόεδρος στον ΠΑΟΚ είναι τόσο απίθανο και φανταστικό ας πω ένα άλλο σενάριο ακόμα περισσότερο παραμυθένιο.
Είναι μέσα κάποιας αγ. χρονιάς και ο ΠΑΟΚ παίζει επαναληπτικό κυπέλλου στο Καραισκάκη με το γάβρο έχοντας νικήσει στο α' ματς 1-0.
Επιτελείται σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση ένα από τα γνωστά διαιτητικά χειρουργεία από κάποιον διαιτητή(ας πω όλως τυχαίως ένα όνομα-Κουκουλάκης) διανθισμένο με αποβολές δικές σου,μη αποβολές γάβρων και οφ-σαιντ γκόλ και μετά από παράταση ο γάβρος παίρνει την πρόκριση και συ μένεις να βρίζεις τον Κόκκαλη,το γάβρο,τον Πειραιά,το παρασκήνιο και τη μοίρα σου τη μαύρη.
Και την άλλη μέρα βλέπεις στις εφημερίδες την φωτογραφία του πανίσχυρου πρόεδρου της ΕΠΟ παρέα με τον Κόκκαλη να βλέπουν το ματς παρέα και να χαριεντίζονται θαυμάζοντας μάλλον τις επιδόσεις του συγκεκριμένου διαιτητή.
Και συ βρίζεις ακόμη περισσότερο συμπεριλαμβάνοντας και τον Γκαγκάτση στο ρεπερτόριο των ύβρεων.Για τις ακριβείς λέξεις που χρησιμοποιείς ας με βοηθήσει παρακαλώ το μέλος του forum ονόματι Κολοκοτρώνης που ειδικεύεται σ' αυτό.
Και εκεί έρχεται ένας περίεργος και σου λέει....
Εεειι φιλαράκι, δεν ξέρω για τους άλλους,βρίστους όσο θέλεις αλλά τον Γκαγκάτση μη τον βρίζεις και τόσο γιατί σε κανα 5μηνο θα έχει εξέχοντα ρόλο στον ΠΑΟΚ και θα είναι και μεγαλομέτοχος.Για το καλό σου στο λέω....άστο καλύτερα.
Και συ τον κοιτάς και του λές....
Τι μ@λακίες και τι παραμύθια της Χαλιμάς είναι αυτά που λές.Τρελός είσαι;;
Υ.Γ.1 Κοs, μια χαρά θα σταθεί σαν πρόεδρος και χωρίς τον Ζαγοράκη.
Αρκεί να γίνει σωστά η προσπάθεια "ομορφοποίησης" του βλ.μεταγραφή Κουτσιανικούλη που τον πήραμε "τσάμπα" χάρις σ' αυτόν.Θα δούμε και άλλα τέτοια...πάει να μας φέρει και τον Λεονάρντο,χορηγίες κ.λ.π. κ.λ.π.
Υ.Γ.2 Ιδανικότερο πρόεδρο για την Σούπερ Κλίκα-Λίγδα(βάλτε ότι θέλετε) δεν θα μπορούσα να φανταστώ.
Υ.Γ.3 Αχ ρε Θόδωρε Κολοκοτρώνη, τι κρίμα που το 1821 δεν είχε ανακαλυφθεί το internet για να πουλάς μαγκιές στους Τούρκους και να τους διώξεις σε μιά νύχτα μέσα.
Είναι μέσα κάποιας αγ. χρονιάς και ο ΠΑΟΚ παίζει επαναληπτικό κυπέλλου στο Καραισκάκη με το γάβρο έχοντας νικήσει στο α' ματς 1-0.
Επιτελείται σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση ένα από τα γνωστά διαιτητικά χειρουργεία από κάποιον διαιτητή(ας πω όλως τυχαίως ένα όνομα-Κουκουλάκης) διανθισμένο με αποβολές δικές σου,μη αποβολές γάβρων και οφ-σαιντ γκόλ και μετά από παράταση ο γάβρος παίρνει την πρόκριση και συ μένεις να βρίζεις τον Κόκκαλη,το γάβρο,τον Πειραιά,το παρασκήνιο και τη μοίρα σου τη μαύρη.
Και την άλλη μέρα βλέπεις στις εφημερίδες την φωτογραφία του πανίσχυρου πρόεδρου της ΕΠΟ παρέα με τον Κόκκαλη να βλέπουν το ματς παρέα και να χαριεντίζονται θαυμάζοντας μάλλον τις επιδόσεις του συγκεκριμένου διαιτητή.
Και συ βρίζεις ακόμη περισσότερο συμπεριλαμβάνοντας και τον Γκαγκάτση στο ρεπερτόριο των ύβρεων.Για τις ακριβείς λέξεις που χρησιμοποιείς ας με βοηθήσει παρακαλώ το μέλος του forum ονόματι Κολοκοτρώνης που ειδικεύεται σ' αυτό.
Και εκεί έρχεται ένας περίεργος και σου λέει....
Εεειι φιλαράκι, δεν ξέρω για τους άλλους,βρίστους όσο θέλεις αλλά τον Γκαγκάτση μη τον βρίζεις και τόσο γιατί σε κανα 5μηνο θα έχει εξέχοντα ρόλο στον ΠΑΟΚ και θα είναι και μεγαλομέτοχος.Για το καλό σου στο λέω....άστο καλύτερα.
Και συ τον κοιτάς και του λές....
Τι μ@λακίες και τι παραμύθια της Χαλιμάς είναι αυτά που λές.Τρελός είσαι;;
Υ.Γ.1 Κοs, μια χαρά θα σταθεί σαν πρόεδρος και χωρίς τον Ζαγοράκη.
Αρκεί να γίνει σωστά η προσπάθεια "ομορφοποίησης" του βλ.μεταγραφή Κουτσιανικούλη που τον πήραμε "τσάμπα" χάρις σ' αυτόν.Θα δούμε και άλλα τέτοια...πάει να μας φέρει και τον Λεονάρντο,χορηγίες κ.λ.π. κ.λ.π.
Υ.Γ.2 Ιδανικότερο πρόεδρο για την Σούπερ Κλίκα-Λίγδα(βάλτε ότι θέλετε) δεν θα μπορούσα να φανταστώ.
Υ.Γ.3 Αχ ρε Θόδωρε Κολοκοτρώνη, τι κρίμα που το 1821 δεν είχε ανακαλυφθεί το internet για να πουλάς μαγκιές στους Τούρκους και να τους διώξεις σε μιά νύχτα μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vet την Πέμ 25 Ιουν 2009, 08:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.