ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
-
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ !!! επρεπε οι φίλαθλοι μας να χειροκροτήσουν την προσπαθεια τον παικτων!!!! Ρε τι ακουμε.. ΚΑΙ ΤΟ 15 ΜΕΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΚ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Να φύγει ο Σαββίδης να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν γιατί κάποιοι ψήλωσαν απότομα.
ΖΩΑ ακροατές του Ραπτόπουλου και του Πετρωτού
ΖΩΑ ακροατές του Ραπτόπουλου και του Πετρωτού
ΠΛΗΡΗΣ αποδόμηση, 2μιση χρόνια ελεύθερης πτώσης, πολλά βήματα πίσω.
ΕΥΘΥΝΕΣ
ΕΥΘΥΝΕΣ
-
alexgarcia6 έγραψε:Συμφωνω. Μεγαλη κοροϊδία και ντροπη η ομαδα που μας εχουν παρουσιάσειtheo86 έγραψε:Η ντροπή είναι φτωχη λεξη να περιγράψει αυτο που γίνεται
Έχω μια απορία, εγώ με την ηλικία που έχω, με την απόσταση που έχω από τη Θεσσαλονίκη και ήξερα εδώ και ώρες ότι σε περίπτωση ήττας θα γίνει ντου. Εσείς όντως δεν ξέρατε τίποτα ή κοροϊδευομαστε;
- GREATANASTASIOS
Αυτοί πού μπήκαν νομίζουν οτι υποστηρίζουν ΠΑΟΚ στην Σουρωτή έπρεπε να πάτε μαγκιές εδώ γιά να καταστέψετε τον σύλλογο να κλεισει παντελώς η θύρα 4.
ουτε πρωτος στο χωριο ο Π.Α.Ο.Κ του Ιβαν..λογικα θα γυρισει κανας ουαρντα ..θα ανανεωσει ο αρχηγος και ολα καλα...
-
Αυτές οι μαλακιες γίνονται, όταν βάζεις στη θύρα 4 τόσους χωρίς εισιτήριο
Δε τους χρειάζεται αυτούς ο ΠΑΟΚ
Δε τους χρειάζεται αυτούς ο ΠΑΟΚ
Τραυματισαν άνθρωπο τα ζώα.
Αν υπάρχει μια προτεραιότητα Ιβάν από το να διορθώσεις το μπουρδελο. Είναι να κλείσεις πρώτα το μπουρδελο τη 4.
Σας σιχάθηκαμε όλους.
Μέχρι πριν μας περνάτε βαθμούς, νίκες, πρωτάθληματα. Πλέον μας παίρνετε την ψυχή κ την ομάδα.
Αν υπάρχει μια προτεραιότητα Ιβάν από το να διορθώσεις το μπουρδελο. Είναι να κλείσεις πρώτα το μπουρδελο τη 4.
Σας σιχάθηκαμε όλους.
Μέχρι πριν μας περνάτε βαθμούς, νίκες, πρωτάθληματα. Πλέον μας παίρνετε την ψυχή κ την ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 28 Νοέμ 2021, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλείστε τους συνδέσμους να ησυχάσουμε. Ξέρω δεν είναι όλοι οι ίδιοι, αλλά δεν αντέχεται το ίδιο και το ίδιο κάθε φορά.
-
Άμα πας γήπεδο, και περιμένεις να δεις τον ΠΑΟΚ να ξεσκίσει τα βρωμοπιόνια του Πειραιά, και καταλήγεις να τους βλέπεις να ξεφτιλίζονται, αυτά φυσικά θα γίνονται( εννοείται καλό θα ήταν να μη γινόντουσαν αλλά Ελλαδιστάν είμαστε μη ξεχνάμε). Τώρα, θα φαμε μια ωραιότατη τιμωρία, και παίκτες σαν τον Βαρέλα κι Μπισεσβαρ και όλα αυτά τα γερόντια που ο Λουτσε δεν λέει να σουτάρει λόγω του Νταμπλ, θα παίζουν συνεχώς, όντας σε μια ομάδα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα..
Ισχύει, όποιος έχει φάει καρεκλάκι στην μάπα θα σου πεί πως απέκτησε τεράστιο κίνητρο να βελτιωθεί.alexgarcia6 έγραψε:ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ !!! επρεπε οι φίλαθλοι μας να χειροκροτήσουν την προσπαθεια τον παικτων!!!! Ρε τι ακουμε.. ΚΑΙ ΤΟ 15 ΜΕΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΚ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ!
Γιατί ορισμένοι πέφτετε από τα σύννεφα; Αυτοι είμαστε σαν λαος.
Τώρα τα της ομάδας είναι άλλη κουβέντα. Και το θέμα δυστυχώς είναι οι διάθεσεις του Ιβαν...
Τώρα τα της ομάδας είναι άλλη κουβέντα. Και το θέμα δυστυχώς είναι οι διάθεσεις του Ιβαν...
Βόλεψε το ντου πάντως φταίει ο κόσμος για το -13, γιατί -3 θα φάμε σήμερα.
Κι όλα βολεμενα.
Αυτό εννοείται ότι δεν ξεπλένει τη μεγάλη μαλακία που έγινε σήμερα από τον κόσμο με το ντου. Το τονίζω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι όλα βολεμενα.
Αυτό εννοείται ότι δεν ξεπλένει τη μεγάλη μαλακία που έγινε σήμερα από τον κόσμο με το ντου. Το τονίζω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Οσα λαθη κι αν εχουν γίνει, δε δικαιολογείται.
Αφήστε να λήξει και παντε σπαστε τα ολα. Πιάστε παίκτες διοίκηση.
Αυτό γιατί?
Τι εξυπηρετεί?
Πουλημενοι μαλακες..
Οσα λαθη κι αν εχουν γίνει, δε δικαιολογείται.
Αφήστε να λήξει και παντε σπαστε τα ολα. Πιάστε παίκτες διοίκηση.
Αυτό γιατί?
Τι εξυπηρετεί?
Πουλημενοι μαλακες..