«Ασπρόμαυρο» CD από τον Διονύση Μακρή
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τραγουδούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν το «Εμείς μαζί για μια ζωή», ένα σύνθημα που το έχουν κάνει βίωμα. Αυτό το σύνθημα έγινε πλέον και CD, το οποίο θα τεθεί στην κυκλοφορία τις προσεχείς ημέρες. Πρόκειται για μία δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Εμείς μαζί για μια ζωή», που είναι αφιερωμένη στον ΠΑΟΚ και το λαό του. Το CD αναμένεται να αφήσει εποχή, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που ένας καλλιτέχνης ερμηνεύει τραγούδια γραμμένα για τον ΠΑΟΚ, με πηγή έμπνευσης το δικέφαλο αετό και τα συνθήματα που τραγουδά η «ασπρόμαυρη» κερκίδα. Ερμηνευτής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από έναν τραγουδιστή που είναι άρρωστος ΠΑΟΚτσής. Ο λόγος για τον Διονύση Μακρή, ο οποίος όχι μόνο δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, αλλά την εκδηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Είναι χαρακτηριστικό πως δυο από τα τραγούδια θα έχουν ως ρεφρέν συνθήματα του ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να ξεσηκώσει τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς. Το CD περιλαμβάνει οκτώ τραγούδια, τη σύνθεση και το στίχο των οποίων υπογράφουν αντίστοιχα οι Παναγιώτης Παυλής και Αντώνης Μήτσικας. Τη δουλειά αυτή υπογράφει και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, καθώς στο CD υπάρχει και μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί για την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Το CD περιλαμβάνει και βιβλιαράκι στο οποίο καταγράφεται η ιστορία του ΠΑΟΚ και των οπαδών του.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2355364
Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δήλωσε πριν λίγο στο metropolis στην εκπομπή του Γ. Μίνου ότι από το CD δεν θα έχει κανένα οικονομικό όφελος ούτε αυτός, ούτε οι συντελεστές του δίσκου. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα πάει για τη δημιουργία του προπονητικού κέντρου.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τραγουδούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν το «Εμείς μαζί για μια ζωή», ένα σύνθημα που το έχουν κάνει βίωμα. Αυτό το σύνθημα έγινε πλέον και CD, το οποίο θα τεθεί στην κυκλοφορία τις προσεχείς ημέρες. Πρόκειται για μία δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Εμείς μαζί για μια ζωή», που είναι αφιερωμένη στον ΠΑΟΚ και το λαό του. Το CD αναμένεται να αφήσει εποχή, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που ένας καλλιτέχνης ερμηνεύει τραγούδια γραμμένα για τον ΠΑΟΚ, με πηγή έμπνευσης το δικέφαλο αετό και τα συνθήματα που τραγουδά η «ασπρόμαυρη» κερκίδα. Ερμηνευτής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από έναν τραγουδιστή που είναι άρρωστος ΠΑΟΚτσής. Ο λόγος για τον Διονύση Μακρή, ο οποίος όχι μόνο δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, αλλά την εκδηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Είναι χαρακτηριστικό πως δυο από τα τραγούδια θα έχουν ως ρεφρέν συνθήματα του ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να ξεσηκώσει τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς. Το CD περιλαμβάνει οκτώ τραγούδια, τη σύνθεση και το στίχο των οποίων υπογράφουν αντίστοιχα οι Παναγιώτης Παυλής και Αντώνης Μήτσικας. Τη δουλειά αυτή υπογράφει και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, καθώς στο CD υπάρχει και μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ, ενώ μέρος των εσόδων θα δοθεί για την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Το CD περιλαμβάνει και βιβλιαράκι στο οποίο καταγράφεται η ιστορία του ΠΑΟΚ και των οπαδών του.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2355364
Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δήλωσε πριν λίγο στο metropolis στην εκπομπή του Γ. Μίνου ότι από το CD δεν θα έχει κανένα οικονομικό όφελος ούτε αυτός, ούτε οι συντελεστές του δίσκου. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα πάει για τη δημιουργία του προπονητικού κέντρου.
-
Re: «Ασπρόμαυρο» CD από τον Διονύση Μακρή
Παραθέτουμε τους στοίχους ενός εκ των τραγουδιών του cd, το οποίο αναμένεται να γίνει μεγάλο σουξέ και να το τραγουδούν οι ΠΑΟΚτσήδες στα νυχτερινά μαγαζιά πετώντας λουλούδια:
ΦΩΝΑΖΩ ΠΑΟΚ ΔΥΝΑΤΑ
Της Σαλονίκης είμαι γιος
ΠΑΟΚΙ ορκισμένο
Μ’ ένα δικέφαλο αϊτό
Μες στη καρδιά κλεισμένο
Στη Τούμπα κάθε Κυριακή
Με λάβαρα στο χέρι
Τραγούδια λέω συνεχώς
Για το δικό μου αστέρι
Φωνάζω ΠΑΟΚ δυνατά
Τρελαίνομαι για σένα
Και μια ζωή σ’ ακολουθώ
Στα γήπεδα τα ξένα
Φωνάζω ΠΑΟΚ δυνατά
Αστέρι μου και φως μου
Για σένα η καρδιά χτυπά
Γιατί είσαι ο θεός μου
Ένας στρατιώτης σου πιστός
Να ξέρεις πως θα μείνω
Και τη ζωή μου αν χρειαστεί
Για σένανε τη δίνω
ΠΑΟΚ γεννήθηκα να ζω
Και ΠΑΟΚ θα πεθάνω
Στη Τούμπα κάθε Κυριακή
Αυτό που νιώθω κάνω
Φωνάζω ΠΑΟΚ δυνατά
Τρελαίνομαι για σένα
Και μια ζωή σ’ ακολουθώ
Στα γήπεδα τα ξένα
Φωνάζω ΠΑΟΚ δυνατά
Αστέρι μου και φως μου
Για σένα η καρδιά χτυπά
Γιατί είσαι ο θεός μου
Φωνάζω ΠΑΟΚ δυνατά
Τρελαίνομαι για σένα
Και μια ζωή σ’ ακολουθώ
Στα γήπεδα τα ξένα
Φωνάζω ΠΑΟΚ δυνατά
Αστέρι μου και φως μου
Για σένα η καρδιά χτυπά
Γιατί είσαι ο θεός μου».
* Στο cd θα υπάρχει και τραγούδι με ρεφρέν το γνωστό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ «εμείς μαζί για μια ζωή».
http://www.athlitiki.gr/vortal/content/ ... 1/lang,el/
ΦΩΝΑΖΩ ΠΑΟΚ ΔΥΝΑΤΑ
Της Σαλονίκης είμαι γιος
ΠΑΟΚΙ ορκισμένο
Μ’ ένα δικέφαλο αϊτό
Μες στη καρδιά κλεισμένο
Στη Τούμπα κάθε Κυριακή
Με λάβαρα στο χέρι
Τραγούδια λέω συνεχώς
Για το δικό μου αστέρι
Φωνάζω ΠΑΟΚ δυνατά
Τρελαίνομαι για σένα
Και μια ζωή σ’ ακολουθώ
Στα γήπεδα τα ξένα
Φωνάζω ΠΑΟΚ δυνατά
Αστέρι μου και φως μου
Για σένα η καρδιά χτυπά
Γιατί είσαι ο θεός μου
Ένας στρατιώτης σου πιστός
Να ξέρεις πως θα μείνω
Για σένανε τη δίνω
ΠΑΟΚ γεννήθηκα να ζω
Και ΠΑΟΚ θα πεθάνω
Στη Τούμπα κάθε Κυριακή
Αυτό που νιώθω κάνω
Φωνάζω ΠΑΟΚ δυνατά
Τρελαίνομαι για σένα
Και μια ζωή σ’ ακολουθώ
Στα γήπεδα τα ξένα
Φωνάζω ΠΑΟΚ δυνατά
Αστέρι μου και φως μου
Για σένα η καρδιά χτυπά
Γιατί είσαι ο θεός μου
Φωνάζω ΠΑΟΚ δυνατά
Τρελαίνομαι για σένα
Και μια ζωή σ’ ακολουθώ
Στα γήπεδα τα ξένα
Φωνάζω ΠΑΟΚ δυνατά
Αστέρι μου και φως μου
Για σένα η καρδιά χτυπά
Γιατί είσαι ο θεός μου».
* Στο cd θα υπάρχει και τραγούδι με ρεφρέν το γνωστό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ «εμείς μαζί για μια ζωή».
http://www.athlitiki.gr/vortal/content/ ... 1/lang,el/
-
Γαματο!!!!! 8)ouzo έγραψε:Ένας στρατιώτης σου πιστός
Να ξέρεις πως θα μείνω
Για σένανε τη δίνω
Κανένα νέο για το cd έχουμε? Έλεγαν ότι θα βγει μόλις τελειώσουν τα play off.
Γιατί ρε παιδιά? Γιατί τραγικό?
Από τη στιγμή που είναι ΠΑΟΚτσήδικο το τραγούδι, εμένα με λέει.
Στην τελική το παλικάρι κάνει προσπάθεια να βοηθήσει για το προπονητικό κέντρο.
Άσε τι λένε ρε Ζορρό....καλά κάνει το παλικαράκι και αν γίνει και κανά σουξέ..να δω τι θα λέτε....
Πότε το βγάζει παρεπιπτώντος????

Πότε το βγάζει παρεπιπτώντος????

Zorro είναι θέμα γούστου, προσωπικά δεν μπορώ καν να ακούσω αυτά τα μοντέρνα μπουζουκοτράγουδα ακόμα και αν λένε για την ΠΑΟΚΑΡΑ.Zorro4 έγραψε:Γιατί ρε παιδιά? Γιατί τραγικό?
Και στην τελική πιο πολύ κέρδος θα έχει ο τύπος αυτός από το όνομα του ΠΑΟΚ και τα ΠΑΟΚτσακια που θα τα σπάνε στο μαγαζί του και θα του πετάνε λουλούδια παρά το προπονητικό. Και στην τελική δεν είναι και ο Στράτος.
κερδιζει αυτος αλλα και ο ΠΑΟΚ και τουλαχιστον ο μακρης δεν το παιζει
εθνικη ελλαδος η αεκ οταν παει κατω δεν με αρεσει αυτο το στυλ τραγουδιου αλλα τα εσοδα του cd απο οτι ειπανε θα πανε στον ΠΑΟΚ...
μην γκρινιαζετε ο καθενας εχει τα γουστα του δεν σε αρεσει δεν το ακους
ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ αλλα
αλλος ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν το γουσταρει δεν ειναι κακο αυτο......
εθνικη ελλαδος η αεκ οταν παει κατω δεν με αρεσει αυτο το στυλ τραγουδιου αλλα τα εσοδα του cd απο οτι ειπανε θα πανε στον ΠΑΟΚ...
μην γκρινιαζετε ο καθενας εχει τα γουστα του δεν σε αρεσει δεν το ακους
ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ αλλα
αλλος ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν το γουσταρει δεν ειναι κακο αυτο......