Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
- Μπαρκαρούτσος
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Είμαστε σε δύσκολη φάση και γενικά αποφεύγω να κάνω ονομαστική κριτική, γιατί μας διαβάζουν και πολλοί. Θα τα δούμε όταν πρέπει κάποια πράγματα. Φυσικά αυτό είναι για εμένα, ο καθένας έχει το στύλ του και γράφει όπως θέλει. Αλλωστε αλοίμονο αν δεν γράφαμε τίποτα. Εχω εντοπίσει και κάποιες υποψήφιες προσθήκες για το μέλλον, κάποια στιγμή ίσως να τα πούμε.
Πολύ ανεβασμένη η Καλαντάτζε πάντως και αυτό το σερβίς της Κογιάρ με το περίεργο βηματάκι είναι δυνατό...
Πολύ ανεβασμένη η Καλαντάτζε πάντως και αυτό το σερβίς της Κογιάρ με το περίεργο βηματάκι είναι δυνατό...
Το καθάρισε η Κογιάρ. Στα κρίσιμα σημεία βγάζει σπάνια ποιότητα.
- miburosaito
Descartes έγραψε:Είμαστε σε δύσκολη φάση και γενικά αποφεύγω να κάνω ονομαστική κριτική, γιατί μας διαβάζουν και πολλοί. Θα τα δούμε όταν πρέπει κάποια πράγματα. Φυσικά αυτό είναι για εμένα, ο καθένας έχει το στύλ του και γράφει όπως θέλει. Αλλωστε αλοίμονο αν δεν γράφαμε τίποτα. Εχω εντοπίσει και κάποιες υποψήφιες προσθήκες για το μέλλον, κάποια στιγμή ίσως να τα πούμε.
Δεκτο φιλε, ο καθενας οπως το βλεπει.
Πιστευεις οτι θα εχουμε αποχωρηση τον Γεναρη δηλαδη? Δεν το βλεπω...
Ή εννοεις προσθηκη για εξτρα βαθος? Μακαρι
2-0 σετ με πολυ καλο σερβις και καλυτερη αποδοση πανω στο φιλε σημερα!
Παμε να το τελειωσουμε τωρα
Μπά για τις επόμενες σεζόν εννοώ. Εκτός αν βγούμε εκτός στόχων, τότε αξιολογούμε πιο νωρίς.
- miburosaito
Βλεπω κανονικαDescartes έγραψε:Μόνο σε εμένα θάμπωσε η εικόνα?
Δυστυχώς με την εμφάνισή της το άξιζε η Θέτις. 2-1.
Πάμε δυνατά για το τρίποντο που δεν πρέπει να χαθεί.

Πάμε δυνατά για το τρίποντο που δεν πρέπει να χαθεί.
- miburosaito
Δυστυχως το εχασες το στοιχημα φιλεspiridoula έγραψε:ριξαμε το στοιχηματακι μας under 166.5 το ματς με Θετιδα
Δυσκολος αντιπαλος και σημερα...
Μας ζοριζει αρκετα η Θετις, κουραστικο ματς πριν το ευρωπαικο στο Βελγιο
Δε θεωρώ οτι απώλειες σε αυτο το διαστημα είναι κακες πάντως.. Δλδ αν τα περναμε ολα 3-0 τι θα καταλαβαιναμε...μηδέν συμπέρασματα.. Θυμαμαι τα πρωταθληματα στους αντρες.. 4οι ειμασταν και το πηραμε την αλλη φορα...
- V-olakiotis
- miburosaito
Hayate έγραψε:Δε θεωρώ οτι απώλειες σε αυτο το διαστημα είναι κακες πάντως.. Δλδ αν τα περναμε ολα 3-0 τι θα καταλαβαιναμε...μηδέν συμπέρασματα.. Θυμαμαι τα πρωταθληματα στους αντρες.. 4οι ειμασταν και το πηραμε την αλλη φορα...
Δεν εχεις αδικο, ετσι ειναι. Απλα θα ηταν καλο να παιρναμε τα τριποντα, ενω τωρα παμε για 1 ή 2 βαθμους αφου παει στα 5 σετ. Καλα και παλι δεν χαθηκε ο κοσμος, ολοι θα εχουν απωλειες σε αυτο το πρωταθλημα.
Απλα ειναι κουραστικο ματς και σε 4 μερες εχουμε εκτος εδρας στο Βελγιο, που ειναι και το πιο σημαντικο αυτη τη στιγμη.
Καλη η προσπαθεια της Ελισαβετ, η Κυπαρισση ζοριστηκε λιγο, εβγαλαν και οι δυο παθος ομως.
Παμε στο 5ο σετ να παρουμε το διποντο
Προηγήθηκε ο ΑΟ Θήρας 1-0, ισοφάρισε ο ρούλης και πέρασε μπροστά 1-2 με 13-25.
Το θέμα με τη Μερκάδο είναι οτι είναι απίστευτα σταθερή. Και η Έβανς είναι εξαιρετική.
Το θέμα με τη Μερκάδο είναι οτι είναι απίστευτα σταθερή. Και η Έβανς είναι εξαιρετική.
- miburosaito
Descartes έγραψε:Προηγήθηκε ο ΑΟ Θήρας 1-0, ισοφάρισε ο ρούλης και πέρασε μπροστά 1-2 με 13-25.
Ειναι φοβερη η Μερκαδο! Κι εγω το εχω και βλεπω και τα δυο, ειναι κανονι οταν την χρειαζεται η ομαδα της.