Ο Κούρτιτσ ΔΕΝ μάρκαρε τον Μαουρίτσιο, τον άφησε εντελώς ελεύθερο να κάνει το σουτ.JohnEconomist έγραψε:1. Ο Κουρτιτς πηρε το ματς μαζι με πολλους που διακριθηκαν εννοειται, απλα χτες αυτος καρφωσε το γκολ οταν χασαμε ποσες ευκαιριες και τους εκλεισε το σπιτι
2. Στο γκολ του Μαουριτσιο ειναι εκει και μαρκαρει αλλα η μπαλα περναει κατω απο τα ποδια του. Τυχαινει, δεν εχει λαθος τοποθετηση
3. Οταν λες οτι ΛΥΠΑΣΑΙ για συνφορουμιτες που εχουν μια γνωμη ενω εσυ λες οτι εδω συζηταμε ταχα, τοτε δεν συζητας απλα προσβαλλεις. Οποτε οταν σου την λενε ή απολογησου ή μην θιγεσαι. Εσυ το παιζεις αθωα περιστερα ενω προσβαλλεις. Και τα 2 δεν γινονται
Επίσης, θεωρώ ότι δεν ήταν καλός στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στο μεγαλύτερο διάστημα και επανειλημμένα στα τελευταία ματς έχει αποτελέσει πηγή κινδύνου στο κράτημα βτης μπάλας κοντά στη περιοχή μας.
Το λυπάμαι που είπα ΔΕΝ συγκρίνεται με την εξαιρετική αγένεια της απάντησης του συγκεκριμένου τύπου.
Το ότι είμαστε σε οπαδικό φόρουμ δεν σημαίνει ότι ο καθένας δικαιούται να βγάζει χαμηλό επίπεδο συμπεριφοράς, αν και παραδέχομαι ότι αυτό συνηθίζεται.
.[/quote]
Θίχτηκες? Να πρόσεχες πριν κάνεις σχόλια περί λύπης για γνώμες που εκφέρουν άλλοι.
Χειροκροτητής όπως λες δεν έιμουν και ούτε θα γίνω ποτέ. Έχω κάνει και γω την κριτική μου. Αλλά δεν παίρνω σβάρνα όλα τα threads για να βγάζω μία συνεχή γκρίνια και άρνηση. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα μου φαίνεται. Μάθαμε μια λέξη κριτική και την πετάμε δεξιά και αριστερά.
Όσον αφορά τα περι τύπου και εξαιρετικής αγένειας σου τα επιστρέφω. Προτιμώ να είμαι ευθής στις απόψεις μου παρά να το παίζω ευγενής και να βγάζω δηλητήριο υποδόρια.
Αν δε σου αρέσει υπάρχει και το ignore.