27. Jasmin Kurtic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Re: 27. Jasmin Kurtic

Δημοσίευση από NikLiverpool »

JohnEconomist έγραψε:1. Ο Κουρτιτς πηρε το ματς μαζι με πολλους που διακριθηκαν εννοειται, απλα χτες αυτος καρφωσε το γκολ οταν χασαμε ποσες ευκαιριες και τους εκλεισε το σπιτι
2. Στο γκολ του Μαουριτσιο ειναι εκει και μαρκαρει αλλα η μπαλα περναει κατω απο τα ποδια του. Τυχαινει, δεν εχει λαθος τοποθετηση
3. Οταν λες οτι ΛΥΠΑΣΑΙ για συνφορουμιτες που εχουν μια γνωμη ενω εσυ λες οτι εδω συζηταμε ταχα, τοτε δεν συζητας απλα προσβαλλεις. Οποτε οταν σου την λενε ή απολογησου ή μην θιγεσαι. Εσυ το παιζεις αθωα περιστερα ενω προσβαλλεις. Και τα 2 δεν γινονται
Ο Κούρτιτσ ΔΕΝ μάρκαρε τον Μαουρίτσιο, τον άφησε εντελώς ελεύθερο να κάνει το σουτ.
Επίσης, θεωρώ ότι δεν ήταν καλός στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στο μεγαλύτερο διάστημα και επανειλημμένα στα τελευταία ματς έχει αποτελέσει πηγή κινδύνου στο κράτημα βτης μπάλας κοντά στη περιοχή μας.

Το λυπάμαι που είπα ΔΕΝ συγκρίνεται με την εξαιρετική αγένεια της απάντησης του συγκεκριμένου τύπου.

Το ότι είμαστε σε οπαδικό φόρουμ δεν σημαίνει ότι ο καθένας δικαιούται να βγάζει χαμηλό επίπεδο συμπεριφοράς, αν και παραδέχομαι ότι αυτό συνηθίζεται.

.[/quote]

Θίχτηκες? Να πρόσεχες πριν κάνεις σχόλια περί λύπης για γνώμες που εκφέρουν άλλοι.
Χειροκροτητής όπως λες δεν έιμουν και ούτε θα γίνω ποτέ. Έχω κάνει και γω την κριτική μου. Αλλά δεν παίρνω σβάρνα όλα τα threads για να βγάζω μία συνεχή γκρίνια και άρνηση. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα μου φαίνεται. Μάθαμε μια λέξη κριτική και την πετάμε δεξιά και αριστερά.
Όσον αφορά τα περι τύπου και εξαιρετικής αγένειας σου τα επιστρέφω. Προτιμώ να είμαι ευθής στις απόψεις μου παρά να το παίζω ευγενής και να βγάζω δηλητήριο υποδόρια.
Αν δε σου αρέσει υπάρχει και το ignore.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μεγάλος αληταράς είσαι ρε παιχταρά. Το τελευταίο το παστέλι δεν το είδαν να έρχεται ποτέ.

13.000 αγάλματα.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Ηταν δεν ηταν καλος εγω ενα ξερω: Ο τυπος εχει τετοιες αρχιδαρες που στους πανηγυρισμους του εκανε εκταση των χειρων δειχνοντας τες στα φλωροβαζελια και τους κοιταζε σαν να τους ελεγε: "Ελατε ολοι να σας γαμησω"!

Τετοιον τσαμπουκα οπου βρεθει κι οπου σταθει απο παιχτη μας νομιζω εχουμε να δουμε απ τον Παμπλο Γκαρσια.-

ΥΓ. Επισημως πλεον: Jasmin Kurtic #The Psycho.-
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ετσι ρε παικταρα με το δολοφονικο βλέμμα γαμα τους ολους :opaokara: :opaokara:
Αλητης με ολα του αρχηγος στην :opaokara: :opaokara: 4
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μονο νικες με αυτον μεσα φετος.
Δεν επαιξε στο φαληρο, δεν επαιξε στο 4-4 με τον Βολο και μπηκε αλλαγη στο 70 στο 0-1 με τον ΠΑΣ
Αυτα....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εικάζω πως εφεξής θα αναλαμβάνει τα φάουλ και τα πέναλτι. Ίσως να τα μοιράζεται με τον εξίσου ικανό Σβάμπ. Ο Βιεϊρίνια είναι ώρα να παραδώσει τα σκήπτρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

rainmaker έγραψε:Καλός παίκτης αλλά πιθανώς σε λάθος ρόλο

Προσοχή στα νεύρα βρε άνθρωπε
Όντως είναι υπερβολικά οξύθυμος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

JohnEconomist έγραψε:...Και πράγματι ΔΕΝ είμαι οπαδός. Γιατί αυτή η έννοια συνοδεύει και τη στέρηση της κριτικής ικανότητας. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ένθερμο σκεπτόμενο υποστηρικτή του ΠΑΟΚ. Αλλά, όχι οπαδό με την αγελαία έννοια που έχει αποκτήσει η λέξη αυτή.
WOW!
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Απαράδεκτος… δεν γίνεται να πανηγυρίζεις υπονοώντας ότι δεν τους ακούς.
Ο πανηγυρισμός που σ αρμόζει είναι αλα Κλαους στο βικελιδης.
Δεν σας βλέπω….
Σαν το τακουνάκι που έκανες στον μουργκ αλλά ήσουν άτυχος που δεν ήταν εκεί ο Ζιβκοβιτς.
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

Grigorios_PAOK έγραψε:
JohnEconomist έγραψε:
Φιλε μου καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά θα σου θυμίσω πως το δυνατό σημείο του βάζελου είναι το κέντρο, ε λοιπόν χθες αυτό το δυνατό του σημείο ο Σλοβένος το εξάλειψε με τη βοήθεια των συμπαικτών του. Ο Κουρτιτς χθες ήταν αυτός που οργάνωσε την πρώτη ζώνη άμυνας και φυσικά το επιθετικό τρανζισιον με μεγάλη επιτυχία.

Ο Κουρτιτς δεν είναι ο ηγέτης του ΠΑΟΚ είναι το βαρόμετρο του, όπως ήταν και ο Μαουρίσιο όταν ήταν σε εμάς.

Με συγχωρείς
, αλλά θα συμφωνήσω περισσότερο με την άποψη του joshua, όπως την έγραψε προηγουμένως...

Οχι φίλε. Δεν σε συγχωρώ, θα καεις στην κόλαση και θα ανάβεις τα Καζανια μόνος σου.... Χαχαχαχαχα, φυσικά αδερφέ μου σέβομαι την άποψη σου, το να βλέπουμε διαφορετικά το ποδοαφαιρο είναι κ η ομορφια του...

Καλημερα ο ΠΑΟΚ να σε έχει καλά![/quote]

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά ΚΑΙ χτες, με Κούρτιτς η ομάδα έπαιξε μπαλάρα.
Και ξέρω ότι όποτε λείπει βολοδέρνουμε.
Για μένα, όλα τ' άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

Είναι εξαιρετικά πιο δύσκολο ένας παίκτης όχι απλά να αμύνεται και να κόβει αλλά να προωθεί και το παιχνίδι με τη μία.
Αυτό ο Εσίτι ΔΕΝ μπορεί να το κάνει και γι αυτό όποτε παίζει (χωρίς το Σλοβένο) είμαστε για τα σκυλιά, γιατί ο Σβάμπ πρέπει να κάνει τη δουλειά και των 2. Στα ματς αυτά φαίνεται κακός και ο Αυστριακός.
Χτες έκανε και τον Εσίτι να φαίνεται καλός.

Το να κλωτσάει απλά τη μπάλα μακριά ή να την κουβαλάει επειδή δε μπορεί να τη δώσει και να καθυστερεί το transition μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε παίκτης των 50 χιλιάδων.
Το να δίνεις με τη μία μπροστά τη μπάλα είναι απείρως πιο δύσκολο και με αυτό το κριτήριο θα τον κρίνω.
Αν στις 10 φορές τη δίνει 1 λάθος εγώ του το συγχωρώ. Γιατί αυτά είναι τα στατιστικά του.
viewtopic.php?p=1962646#p1962646

Και στην τελική δεν είπαμε ότι είναι και ο Μπουσκέτς.

Η επίδραση του στο παιχνίδι της ομάδας συνολικά είναι καθοριστική.
Δε βλέπετε ότι όποτε δεν παίζει μας παίρνουν το κέντρο και σε μεγάλα διαστήματα μας κλείνουν και μας πιέζουν, ακόμα και μικρές ομάδες;
Δε βλέπετε ότι όποτε παίζει, αυτό γίνεται ελάχιστα;
Όποιος περιμένει να δει μια-δυο λάθος πάσες για να τον απαξιώσει μάλλον δε βλέπει το ποδόσφαιρο ως ομαδικό άθλημα αλλά ως ατομικό.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Χθες μέσα σε όλα τα άλλα, έκρινε στην ουσία με την ψυχραιμία και την εκτελεστική του ικανότητα την έκβαση του αγώνα. Σίγουρα κάτι που θα πρέπει να καταμετρηθεί στην προσφορά του, ως ο παίκτης με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στη μεσαία γραμμή.
Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Δημοσίευση από stavrospgr »

Ας πω και γω τη γνώμη μου για τον Κούρτιτς.
Μιλώντας για confidence που λέει ο Λούτσος, ο τύπος ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση.
Σωματικά προσόντα έχει, μπάλα ξέρει.
Άρχισε μετά τη νόσηση να βγάζει τις συνεργασίες με τους συμπαίχτες του.
Θέλαμε ένα παίκτη πραγματικό τσαμπουκά επιτέλους, τον βρήκαμε.
Ας ελπίσουμε να μην το παρακάνει και τρώει χαζές κόκκινες, αυτός είναι ένας φόβος
με τους ευέξαπτους.

Είναι πολύ δυνατό γρανάζι στη μηχανή μας και μακάρι να βαστάνε τα πόδια του να μείνει μία τριετία.
Τέτοιους παίκτες θέλουμε.

Μπορούν να βρουν δύο-τρεις τέτοιας αξίας-βαρύτητας παίχτες το Γενάρη;
Αν ναι, πάμε για πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
rainmaker έγραψε:Καλός παίκτης αλλά πιθανώς σε λάθος ρόλο

Προσοχή στα νεύρα βρε άνθρωπε
Όντως είναι υπερβολικά οξύθυμος.
Έτσι πρέπει, χορτάσαμε φλώρους χρόνια ολόκληρα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Στο 3ο γκολ, το τρελο φαουλ του τρελου Κουρτιτς, απο τον παγκο αλλα και μεσα στο γηπεδο καποιοι συμπαικτες του (παρατηρησα σιγουρα τον Ζιφκοβιτς) του ελεγαν να δωσει πασα στα αριστερα να παει η μπαλα προς το κορνερ για να περασει ο χρονος. Κι αυτος σουταρει και βαζει αυτο το γκολ.

Η φωτο ειναι την στιγμη που ο Κουρτιτς, πανηγυριζει και μεσα σε λιγα δευτερολεπτα αλλαζει συναισθημα και μονολογει κοιτωντας την κερκιδα σαν να θελει να ανεβει πανω.

Δειτε τις φατσες των Ελ Καντουρι κι Αντριγια

"Α αυτος ειναι κανονικος τρελος"

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”