Το ίδιο με nikvasil:mrgreen: .nikvasil έγραψε:Ταυτίζομαι σε όλα εκτός από την ηλικία που σου ρίχνω ένα χρόνοdragon έγραψε:Ναι να μην μπερδευτείτε κάποιοι δεν εννοώ ότι μου αρέσουν οι ήττες αλλά είμαι 40 πλέον , χαμουτζης ( έχει τη σημασία του) κ για μένα ο ΠΑΟΚ δεν είναι οι νίκες ή οι ήττες στους αγώνες. Για μένα ο ΠΑΟΚ από τότε που έγινα ,εξαιτίας του μπασκετ, συνειδητά 8-9 χρονών ήμουν τότε που όλοι εδώ χάμου ήταν κάτι στο ποδοσφαιρο από ποκ κ αρης στο μπάσκετ, δίχως σχέσεις με προσφυγια ή την Θεσσαλονίκη είδα σε αυτή την ομάδα κ ενώ οι άλλοι γυρω μου επιδεικνύαν νίκες με κάθε τρόπο κ μουφα τιτλους εγώ τους παρουσίαζα ακεραιότητα, αξιοπρέπεια, τιμιότητα , παθος , πάλη, τον λαό μας, την μαγκιά μάς. Ναι οι ήττες παντα με πληγωναν αλλά υπήρχαν κ υπάρχουν πιο σημαντικά σε αυτά τα 4 γράμματα. Οι ήττες οι αγωνιστικές με στεναχωρούν αλλά δεν είναι φάπες. Φάπες είναι όταν ξεχνάμε τα ιδανικά μας, φάπες τρώμε οταν ξεχνάμε τι σημαίνει ΠΑΟΚ, φάπες είναι όταν ξεπουλάμε όλα τα χαρακτηριστικά μας στο βωμό της νίκης. Τα τελευταία χρόνια με τον Σαββίδη μπορέσαμε συνδυασμό των παραπάνω με νίκες κ τίτλους. Με σωστά κ λάθη. Κάποιες φορές πληρωνουμε τα λάθη μας, κάποιες άλλες τον πολεμο που μας κάνουν. Αυτό επιλέξαμε. Θα ήταν πιο ευκολο να γίνουμε γαυροι αν δεν αντέχουμε.
Υ. Γ. Λογικη κ η άποψη κ η κριτική από τον καθένα μας αλλα μέχρι του σημείου να δεχόμαστε ότι κάποιοι ξέρουν καλυτερα από εμάς την δουλειά τους, όπως φαντάζομαι οτι μπορεί κ ο χ Λουτσέσκου ή ο χ Ιβάν να κρίνει κ να έχει άποψη για την δική μου δουλειά αλλά να με συγχωρέσουν άσχετα αν τους αρέσει ή όχι εγώ την ξερω καλυτερα. Ναι σιγουρα υπάρχουν καλυτεροι από εμένα κ ουδείς αναντικατάστατος αλλά στην ιστορία μας μέχρι σήμερα ο Ιβάν κ ο Λουτσέσκου είναι στην κορυφή. Ας κάνουμε λίγο υπομονή περιμένοντας κ μεγάλες στιγμές αλλά κ λάθη.
![]()
ΠΑΟΚ - Kobenhavn 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Kobenhavn 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
Ρε τι το προσωποποιείτε πόσα χρόνια είναι κάποιος ΠΑΟΚτσής ?
Ναι ήμουν ΠΑΟΚτσής και έκλαιγα μικρό παιδάκι κάθε Κυριακή βράδυ που η ομάδα με τις ασπρόμαυρες ριγές φανέλες έχανε τη μακρινή δεκαετία 1970 (από 1977 και μετά). Έχω ζήσει όλες τις ήττες του ΠΑΟΚ, μικρές και μεγάλες, έχω νιώσει όλη την κατάρα να είσαι ΠΑΟΚ και να κλαίς και να χαίρεσαι από Κυριακή σε Τετάρτη και πάλι σε Κυριακή εδώ και πέντε δεκαετίες. Είπαμε όμως ότι βρήκαμε λιμάνι, με τον Ιβαν, να κάνουμε μια ομάδα με σταθερότητα, σοβαρότητα. Να έρχεται Κυριακή και να έχουμε αυτοπεποίθηση ότι έχουμε ΟΜΑΔΑ και πάμε να τους γαμήσουμε. Και τελικά, το 2021-2022, που βρισκόμαστε ? Να μην είμαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε ούτε όταν νικάμε με 4-1 !!! το χωρίό του βόλου μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ
Ναι ήμουν ΠΑΟΚτσής και έκλαιγα μικρό παιδάκι κάθε Κυριακή βράδυ που η ομάδα με τις ασπρόμαυρες ριγές φανέλες έχανε τη μακρινή δεκαετία 1970 (από 1977 και μετά). Έχω ζήσει όλες τις ήττες του ΠΑΟΚ, μικρές και μεγάλες, έχω νιώσει όλη την κατάρα να είσαι ΠΑΟΚ και να κλαίς και να χαίρεσαι από Κυριακή σε Τετάρτη και πάλι σε Κυριακή εδώ και πέντε δεκαετίες. Είπαμε όμως ότι βρήκαμε λιμάνι, με τον Ιβαν, να κάνουμε μια ομάδα με σταθερότητα, σοβαρότητα. Να έρχεται Κυριακή και να έχουμε αυτοπεποίθηση ότι έχουμε ΟΜΑΔΑ και πάμε να τους γαμήσουμε. Και τελικά, το 2021-2022, που βρισκόμαστε ? Να μην είμαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε ούτε όταν νικάμε με 4-1 !!! το χωρίό του βόλου μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ
ακομη θελω να πω οτι καμμια σχεση η αρρωστη ατμοσφαιρα που επικρατει στο ιντερνετ και εδω πολλες φορες απο τα τρολ τους στημενους τους οπαδους του παλαιμαχου ποδοσφαιριστη του γαβρου που σχολιαζει χικ μονιμα χικ τον ΠΑΟΚ και παντα χικ αρνητικα.....με την τουμπαρα ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ......
Φίλε αυτό με το Βόλο ήταν τραγικό. Εσύ όμως έγραψες αυτό.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ρε τι το προσωποποιείτε πόσα χρόνια είναι κάποιος ΠΑΟΚτσής ?
Αυτό όμως είναι υπερβολή από τις μεγαλύτερες που έχω δει ποτέ σε σχέση με τον ΠΑΟΚ.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Ισοπαλία που ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΌ ΤΟ 1926 με ένα άλλο χωριό
Εννοείται ότι η ατμόσφαιρα και τα λεγόμενα στο γήπεδο είναι 1.000.000 % πιο λογικά και αγνά απ'ότι στη κάθε δημοσίευση και σχόλιο μακριά απ'αυτό.eorptol1 έγραψε:ακομη θελω να πω οτι καμμια σχεση η αρρωστη ατμοσφαιρα που επικρατει στο ιντερνετ και εδω πολλες φορες απο τα τρολ τους στημενους τους οπαδους του παλαιμαχου ποδοσφαιριστη του γαβρου που σχολιαζει χικ μονιμα χικ τον ΠΑΟΚ και παντα χικ αρνητικα.....με την τουμπαρα ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ......
- ΑποστόληςΑ