γαύρος-Π.Α.Ο.Κ 24/10- 20:30, Novasports Prime
Re: γαύρος-Π.Α.Ο.Κ 24/10- 20:30, Novasports Prime
Μια χαρά ήταν η τακτική σήμερα και σε καλή μέρα οι περισσότεροι παίκτες για όσους έχουν μάτια. Είχαμε κατοχή και φέρναμε την μπάλα στο τελευταίο 1/3, αλλά από εκεί και πέρα είναι θέμα ποιότητας.
Αμυντικά ότι έγινε, έγινε λόγω ενός παίκτη και μόνο.
Αμυντικά ότι έγινε, έγινε λόγω ενός παίκτη και μόνο.
- sourmenetes
- Moderator
Πάμε να σοβαρευτούμε!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γαύρος-Π.Α.Ο.Κ 24/10- 20:30, Novasports Prime
Ο Μπισε δεν εχει δυναμεις, φαινεται οτι κανει διαχειριση δυναμεων για να παει 90λεπτο και για αυτο ζόριζεται και ο Σιγκλεη.Magpies4 έγραψε:Πάντως μου έκανε εντύπωση οτι δεν πιέσαμε και δεν τρέξαμε. Ήταν στο πλάνο; Να χτυπήσουμε στο τέλος;
Πολύ αργή η ανάπτυξη αντίθετα πχ με Κοπεγχάγη. Κούραση;
Ο Αγκουστο τελειως ανενργος σηεμρα
Μετα δεν θα παρεις γρηγορη σωστη μπαλια από Εσιτι, οποτε πως να κανει γρηγορο τρανσιτιον;
Τελος με κόπενχαγη ειχες και Μιτριτσα οποτε εδινε πλατος στο γηπεδο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μα αυτογκόλ; Σοβαρά τώρα;CCCP έγραψε:Α και βασικα, το γκολ ειναι ενα τζουφιο σουτ που δε παει πουθενα χωρις κοντρα. Αυτογκολ το λεω εγω βασικα.
Μαντεψτε ποιου
Αυτό είναι το σχόλιο της ημέρας. Περιγράφει άψογα την αρνητικότητα που υπάρχει στον πλανήτη ΠΑΟΚ χρόνια τώρα.
Κλασικά αυτός που δεν παίζει είναι πάντα καλύτερος.omerta76 έγραψε:Που τον θυμήθηκες και αυτόν; Το σκατα έχετε δει σε αυτόν τον παίχτη, πέρα του ότι είναι από την ακαδημία μας, δεν μπορώ να το καταλάβω;. Το αν είναι χειρότερος ή καλύτερος από τον Αουγκούστο το συζητάμεproedros έγραψε:Και εγώ λέω ο Τσιγγάρας πόσο παραπάνω χάλια θα ήταν από τα σημερινά μας χαφ;
Αυτό που δεν έγραψε κανένας,είναι αν ο γαύρος θα είχε την ίδια προσέγγιση σήμερα αν εμείς ήμασταν στο +1.
Οκ υστερούμε σε ροστερ ,καμία αντίρρηση, αλλά δε μας θέλει κιόλας φέτος.
Τέλος πάντων,πάμε γερά και ότι γίνει.
Οκ υστερούμε σε ροστερ ,καμία αντίρρηση, αλλά δε μας θέλει κιόλας φέτος.
Τέλος πάντων,πάμε γερά και ότι γίνει.
Άρχισε να κάνει ο Ρουμάνος ότι και οι προηγούμενοι. Έξω ο Εσιτι. Σε λίγο καιρό θα δούμε και τριάδα πίσω
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Απογοητευμενος δεν μπορεί να είναι κανένας με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.
Μεταγραφές ουσίας δεν εγιναν, ηρθαν και οι τραυματισμοί/κοβιντ και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα.
Το ότι όμως δεν είμαστε απογοητευμενοι από την ομάδα δεν σημαίνει ότι θα κλείσουμε τα μάτια στα "εγκλήματα" της διοίκησης το καλοκαίρι και στο ότι είμαστε η μόνη ομάδα κορυφής που δεν έριξε λεφτά στην αγορά.
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές ουσίας δεν εγιναν, ηρθαν και οι τραυματισμοί/κοβιντ και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα.
Το ότι όμως δεν είμαστε απογοητευμενοι από την ομάδα δεν σημαίνει ότι θα κλείσουμε τα μάτια στα "εγκλήματα" της διοίκησης το καλοκαίρι και στο ότι είμαστε η μόνη ομάδα κορυφής που δεν έριξε λεφτά στην αγορά.
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω ρε φίλε ήταν ανώφελο να μπει ο κουρασμένος Μπίσεσβαρ στα πλάγια. Τον έχεις 10αρι να μοιράσει μπάλα. Ας ξεκινούσαμε καλύτερα με μουργκ στα αριστερά.Мир έγραψε:Ο Μπισε δεν εχει δυναμεις, φαινεται οτι κανει διαχειριση και για αυτο ζόριζεται και ο Σιγκλεη.Magpies4 έγραψε:Πάντως μου έκανε εντύπωση οτι δεν πιέσαμε και δεν τρέξαμε. Ήταν στο πλάνο; Να χτυπήσουμε στο τέλος;
Πολύ αργή η ανάπτυξη αντίθετα πχ με Κοπεγχάγη. Κούραση;
Ο Αγκουστο τελειως ανενργος σηεμρα
Μετα δεν θα παρεις γρηγορη σωστη μπαλια από Εσιτι, οποτε πως να κανει γρηγορο τρανσιτιον;
Τελος με κόπενχαγη ειχες και Μιτριτσα οποτε εδινε πλατος στο γηπεδο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- hasio_john
Λέτε να γίνει ανατροπή να τρελαθούμε?
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, κάνε το θαύμα σου..
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, κάνε το θαύμα σου..
-
Την μισή τύχη τους να έχουμε στο β θα το γυρίσουμε.
Οταν εχεις κανει ολη κι ολη μια μεραγραφη στα εξτρεμ και μεχρι στιγμης δεν κανει ουτε για 5x5 τοτε δεν μπορεις να χεις ιδιαιτερες απαιτησεις απο ενα ματς...
Δυστυχως δεν εχουμε λυσεις στην επιθεση οταν οι "βασικοι" δεν ειναι στην μερα τους.
Ποιος να μας σωσει δλδ? Ο Μουργκ ή ο Μιτριτσα?
Θλιψη...
Οσο για τον Εσιτι, για να εχει νοημα η χρησιμοποιηση του θα πρεπε να δωσουμε χωρους στον γαυρο και να ψαψτουμε σε αντεπιθεσεις. Το να παιζεις κατοχη με τον Εσιτι στα χαφ ειναι εγκλημα προπονητη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχως δεν εχουμε λυσεις στην επιθεση οταν οι "βασικοι" δεν ειναι στην μερα τους.
Ποιος να μας σωσει δλδ? Ο Μουργκ ή ο Μιτριτσα?
Θλιψη...
Οσο για τον Εσιτι, για να εχει νοημα η χρησιμοποιηση του θα πρεπε να δωσουμε χωρους στον γαυρο και να ψαψτουμε σε αντεπιθεσεις. Το να παιζεις κατοχη με τον Εσιτι στα χαφ ειναι εγκλημα προπονητη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς σήμερα τακτικά ο Μάρτινς έχει εγκλωβίσει τον Λουτσέσκου…