γαύρος-Π.Α.Ο.Κ 24/10- 20:30, Novasports Prime
- GREATANASTASIOS
Re: γαύρος-Π.Α.Ο.Κ 24/10- 20:30, Novasports Prime
Και στο θέμα διαιτησίας αναφέρομαι γενικά σέ ολα τα ματς κυρίες ουδείς διαμαρτύρεται όλοι μην τσαλακώσουν την πέτα.
-
Και ούτε και ο Μπισε μαρκάρει και καθόλου και μένει ο Σιντλει μόνος του
Σούπα ματς, αλλά 2 γκολ από λάθη δικά μας μάς αναγκάζουν να τρέξουμε μπας και το σώσουμε.
Σίγουρα Καντουρί με την έναρξη του 2ου, και από τους υπόλοιπους στον πάγκο μόνο ο Σβιντέρσκι ίσως βοηθήσει.
Γενικά κατάθλιψη οι επιλογές στον πάγκο.
Σίγουρα Καντουρί με την έναρξη του 2ου, και από τους υπόλοιπους στον πάγκο μόνο ο Σβιντέρσκι ίσως βοηθήσει.
Γενικά κατάθλιψη οι επιλογές στον πάγκο.
Από αυτούς μπορούν όλοι να σκοράρουν αν εξαιρέσεις τον Λάλα και τον Παπασταθόπουλο..
Από εμάς ο Ζιφκοβιτς και άντε ο Ακπομ κανένα καταλάθος..
Υπάρχει διαφορά ποιότητας στο ρόστερ.
Από εμάς ο Ζιφκοβιτς και άντε ο Ακπομ κανένα καταλάθος..
Υπάρχει διαφορά ποιότητας στο ρόστερ.
γαύρος-Π.Α.Ο.Κ 24/10- 20:30, Novasports Prime
Οτι και να λεμε για Βαρελα, δεν υπαρχει αλλη λυση για την ωρα. υπερβολικό να του καταλογισουμε ευθυνη στο πρωτο ημιχρονο.
Ο Μιχαη εχει τρομερα αρνητικη ψυχολογια σε ολα τα ματς που επαιξε, βγάζει τρομερο φοβο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο Μιχαη εχει τρομερα αρνητικη ψυχολογια σε ολα τα ματς που επαιξε, βγάζει τρομερο φοβο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 24 Οκτ 2021, 20:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι λίγο άδικο να σταυρώνουμε τον Εσίτι. Για κάποιον λόγο περνάει συνέχεια το παιχνίδι από αυτόν, πράγμα που γινόταν συνήθως μέσω του Σβαμπ. Έχει κάνει και καλά plays αλλά λογικό είναι να γίνει μαλακία. Έχασε συγκέντρωση μετά το πρώτο γκολ και από εκεί και πέρα είναι ωρολογιακή βόμβα. Το παιχνίδι όμως γιατί περνάει μέσα από τον Εσίτι;
Που τον θυμήθηκες και αυτόν; Το σκατα έχετε δει σε αυτόν τον παίχτη, πέρα του ότι είναι από την ακαδημία μας, δεν μπορώ να το καταλάβω;. Το αν είναι χειρότερος ή καλύτερος από τον Αουγκούστο το συζητάμεproedros έγραψε:Και εγώ λέω ο Τσιγγάρας πόσο παραπάνω χάλια θα ήταν από τα σημερινά μας χαφ;
Ισως πιστεψε ότι θα πιεστει. Ο Ολυμπιακός του έδωσε την μπάλα κ έκανε παγιδες εκεί που ήξερε. Συμφωνώ για εσιτιchri5ti9 έγραψε:Εγώ ξέρω ότι ο Εσιτι είναι Εσιτι ότι και να πούμε. Το ότι δεν κάθεσαι πίσω με Εσιτι αλλά θες να κάνεις και παιχνίδι εκεί είναι το πρόβλημα.. Δεν είναι κακο να έχω αδυναμίες. Να τις παραβλέπω είναι το κακό. Και αυτό πάει για τον προπονητή.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτη ειναι και η σωστη προσεγγιση. Δεν φταινε σε τιποτα οι παικτες που υπαρχουν και η ομαδα γενικα.Μπράβο μέχρι στιγμής ανήκει ΜΟΝΟ στον προπονητή και στους παιχτες, τα πάνε πολύ καλύτερα στη σεζόν απ ότι θα περίμενε κανείς.
Η διοίκηση θα την ακουσει και πρέπει να την ακούσει, αυτά που έγιναν φέτος το καλοκαίρι θα μπορούσαν να είναι επεισόδιο στα X-Files.
Πάντως μου έκανε εντύπωση οτι δεν πιέσαμε και δεν τρέξαμε. Ήταν στο πλάνο; Να χτυπήσουμε στο τέλος;
Πολύ αργή η ανάπτυξη αντίθετα πχ με Κοπεγχάγη. Κούραση;
Πολύ αργή η ανάπτυξη αντίθετα πχ με Κοπεγχάγη. Κούραση;
Εσιτι βγαλμένος από τα παλιά, Μπισε δεύτερος χειρότερος του γηπέδου και αουγκουστο πιο δαντελενιος αδιαφορος πεθαίνεις.
Αν προσθέσουμε και τις μηδενικές λύσεις που έχει η ομάδα στον πάγκο μεσοεπιθετικα, καταλαβαίνουμε για το τι αθλο πάμε να κάνουμε στο β ημίχρονο.
Πραγματικά λυπάμαι τον Λουτσεσκου για το ροστερ που έχει να διαχειριστεί, είτε είχε λόγο στα φετινά κωμικοτραγικα των μεταγραφών είτε όχι.
Αν προσθέσουμε και τις μηδενικές λύσεις που έχει η ομάδα στον πάγκο μεσοεπιθετικα, καταλαβαίνουμε για το τι αθλο πάμε να κάνουμε στο β ημίχρονο.
Πραγματικά λυπάμαι τον Λουτσεσκου για το ροστερ που έχει να διαχειριστεί, είτε είχε λόγο στα φετινά κωμικοτραγικα των μεταγραφών είτε όχι.
- buffalobill4
Εγω αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν έχουμε προϋποθέσεις να βγάλουμε αντεπίθεση τραβάμε χειρόφρενο.
Ο εσιτι πρέπει να βγει γιατί η ψυχολογία του είναι υπό το μηδέν και θα κάνει κ άλλα λάθη. Και ο αγκουστο πρέπει να βγει γιατί είναι ανύπαρκτος στο γήπεδο. Το θέμα είναι ποιοι να μπουν. Αντε να μπει ο καντουρι. Ποιος άλλος; ο τραγικός ο Μιτριτσα ή ο άχρωμος αγευστος αοσμος μουργκ;
Ο εσιτι πρέπει να βγει γιατί η ψυχολογία του είναι υπό το μηδέν και θα κάνει κ άλλα λάθη. Και ο αγκουστο πρέπει να βγει γιατί είναι ανύπαρκτος στο γήπεδο. Το θέμα είναι ποιοι να μπουν. Αντε να μπει ο καντουρι. Ποιος άλλος; ο τραγικός ο Μιτριτσα ή ο άχρωμος αγευστος αοσμος μουργκ;
Το παιχνίδι μέχρι στιγμής το κερδίζει ο Μαρτινς. Έχει δώσει εντολή για παγίδες κάθε φορά που παίρνει την μπάλα ο Εσιτι και φάγαμε δύο γκολ από κλεψίματα μέσα στο Καραϊσκάκης επειδή δεν υπάρχει άλλος να μαρκάρει, κάτι που είναι τακτικά ανεπίτρεπτο όταν παίζεις με τον γαβρο εκτός έδρας.
Με αυτούς τους παίκτες διαθέσιμους, οι επιλογές είναι συγκεκριμένες όπως και οι δυνατότητες. Τι να λέμε τώρα....Παίζεις χωρίς το βασικό σου φορ, τους 2 κεντρικούς αμυντικούς, το αμυντικό σου χαφ και με ντεφορμέ λόγω τραυματισμού το καλύτερο δημιουργικό σου 8αρι. Επίσης έχεις φάει γκολ με καθαρότατο φαουλ......
Αυτό που με πειράζει από την ομάδα, είναι η έλλειψη νεύρου....Αλλά ποια προσωπικότητα έχεις μέσα? Τον αρχηγό? Τον Κρέσπο? Ποιόν??
Η ομάδα σίγουρα ήθελε βοήθεια με μεταγραφές, αλλά και ήταν αρκετά άτυχη με τους τραυματισμούς...
Με αυτά τα δεδομένα, δεν μπορώ να πω ότι είμαι και τοσο απογοητευμένος με την ομάδα....
Αυτό που με πειράζει από την ομάδα, είναι η έλλειψη νεύρου....Αλλά ποια προσωπικότητα έχεις μέσα? Τον αρχηγό? Τον Κρέσπο? Ποιόν??
Η ομάδα σίγουρα ήθελε βοήθεια με μεταγραφές, αλλά και ήταν αρκετά άτυχη με τους τραυματισμούς...
Με αυτά τα δεδομένα, δεν μπορώ να πω ότι είμαι και τοσο απογοητευμένος με την ομάδα....
Άδειο τηγάνι δε μας πάει..
Ο Τσιγγάρας τους έκανε γιογιο πέρυσι στον τελικό
Ο Τσιγγάρας τους έκανε γιογιο πέρυσι στον τελικό