ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 3/10-18:15,CosmotesportsHd

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 3/10-18:15,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μπορεί κάποιος να μας πεί ποιό είναι το πρωτόκολλο για το κόβιντ;

Εννοώ ότι ποιά είναι η διαδικασία με τα τέστς σήμερα και αύριο;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:https://www.paokbc.gr/el/sezon/programma

Βλέπω λίγο το πρόγραμμα της ομάδας..
Μετά τον σημερινό αγώνα, έχουμε δύο εκτός (Igokea και Μπρομηθέα) και μετά ακολουθούν στο Παλατάκι:

12/10 Nymburg
16/10 Γριακλής
25/10 Galatasaray
30/10 Μπεριστέρι
06/11 βάζελος

5 αγώνες σερί εντός έδρας μέσα σε 25 μέρες, για τους οποίους θα δίνατε 50€ για να έρθετε... 25ήμερο full ΠΑΟΚ!! :opaokara:
Με ένα διαρκείας ΣΦ των 60€ μπορείτε να έρθετε σε αυτούς και άλλους τουλάχιστον 9 αγώνες την υπόλοιπη χρονιά...κι αυτό αν δεν προκριθούμε στην Ευρώπη.
Σκεφτείτε το.

Εγώ λογικά θα πάρω και μια βαλίτσα με τα πράγματά μου και θα κοιμάμαι στο Παλατάκι εκείνες τις μέρες. Να γλιτώσω τα πηγαινέλα.

Ξαναλέω, ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!

Α, ποδόσφαιρο είναι εδώ;; Με συγχωρείτε...
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μετά το φιλικό την Πέμπτη ελπίζω η ομάδα να φορμαρίστηκε για αύριο και να κερδίσουμε ….
Πρέπει να δούμε και την 3η εμφάνιση γιατί στο Νταμπλ με πορτοκαλί κερδίσαμε μέσα εκεί ….
Δικαιωματικά ο εσιτι πάει για βασικός αλλά προτιμώ κουρτιτς . Πρέπει σιγά σιγά να μας δείξει παραπάνω πράγματα γιατί είναι το πουλεν μου για φέτος….
Και κάτι ακόμα τελευταίο ο μιτριτσα από την πρώτη Μέρα που τον είδα να παίζει αμέσως είπα ότι είναι παίχτης ότι πρέπει για Ρούλη. Κοντός γρήγορος καλή τεχνική 0 ουσία.
Μετά παστελωσε 2 γκολακια και είπα ρε λες να έπεσα έξω; Μετά πάλι τα ίδια …ελπίζω να μου το βουλώσει….
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Ο Μιτρίτσα Κουτσιανικουλίζει λίγο. Θα του δώσω όμως χρόνο γιατί μπορεί να είναι απλά μπερδεμένος με την αλλαγή περιβάλλοντος κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν η ομάδα συνεχίσει να είναι τόσο κακή αμυντικά δεν έχουμε καμιά πιθανότητα για νίκη. Μόνο αν κρατήσουμε το μηδεν πίσω θα τα καταφέρουμε. Με Mihaj που του παίρνει κεφαλιά ο αντίπαλος και τον πετάει δύο μέτρα πέρα δεν έχουμε ελπίδα.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Θα κερδισουμε ανετα γιατι παλι θα το χασω λογω ταξιδιου, οπως και με την ΑΕΚ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άντε ρε με το χαζομπάσκετ, ξεχάσατε και το ποδόσφαιρο... Κοντεύει 24ωρο χωρίς ποστ το topic!

ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τόσο ξενερα έπεσε;;
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Δεν πρέπει να μας ξεγελάσουν οι απουσίες, πρέπει να είμαστε σοβαροί σήμερα. Την έχουμε ξαναπάθει σε αντίστοιχους αγώνες και η παράδοσή μας γενικά δεν είναι καλή εκεί.
Τέσσερα χρόνια που ήμουν Κρήτη είχα φύγει πολλές φορές πικραμένος απο μια κατά τα άλλα φιλική προς τους οπαδούς μας έδρα...
Θυμάμαι να κάνουμε απίστευτη κερκίδα με τους Ομιλήτες...
Νοτος-Βορράς, γ@@@έται ο Πειραιάς!
:opaokara:
Πάμε ΠΑΟΚάρα! :pano:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ.
Μισό μηδέν και
να μη φάμε γκολ.
Η ομάδα είναι κουρασμένη.
Οι λυσεις λίγες.
Ροντρίγκο ξανά μέσα.
Στο τελευταιο του ματς
ήταν και αυτός ανεβασμένος
και αλλαγμένος.
Επιστροφή Βιειρινία.
Μπισε βασικός.
Άκπομ βασικός.
Μιτριτσα μέσα.
Δύο χαφ για να ξεκουραστούν
κάποιοι. Πλέον έχουμε τέσσερις λύσεις
με την αναγέννηση Εσιτι.
Εσιτι με Κουρτιτς για να δέσουμε
αμυντικά.

Αλλαγές Σβαμπ, Αουγκούστο, Σιντκλευ,
Σφιντερσκι, Κωνσταντελια.

Με στρατηγό στον πάγκο δε φοβόμαστε
κανεναν αλλά σεβόμαστε τους πάντες.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Συμφωνώ οτι ο Μιχάι είναι το weak link στην 11άδα. Μιλάμε για 100% υπεύθυνο για το γκόλ την Πέμπτη και πολλά λάθη με την αεχ. Αλλά κανένας δεν μπορεί να πεί κάτι για το 5ο σέντερ μπάκ του ΠΑΟΚ, αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι γιατί παίζει τόσο φοβισμένα; Πρό τραυματισμού έπαιρνε πρωτοβουλίες, πάσαρε κάθετα και ανέβαινε. Τώρα φαίνεται τρομερά συγκρατημένος και αγχωμένος.

Γενικά στα σέντερ μπάκ φέτος έχουμε πρόβλημα. Ολα τα γκόλ προέρχονται από καραμπινάτα λάθη των σέντερ μπακ και αυτά που δέν μπήκαν είναι λόγω του Πασχαλάκη.

Αν περάσουμε το σημερινό στο Ηράκλειο, θα πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό με τα σέντερ μπάκ. Και πέρυσι εκεί υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, άσχετα με το ποιός έπαιζε. Συμφωνώ οτι η νίκη σήμερα θα εξαρτηθεί πολύ από Μιχάι και Μιχαηλίδη, άν δηλαδή μπορέσουν μαζί με τον Πάσχα να κρατήσουν το 0 πίσω.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Έχω Εσιτι κ δε φοβάμαι τιποτα, με το πουλέν μέσα κ δεν είναι ειρωνεία..
Εβραζα τόσο καιρό που μου τον βριζατε, τον ερωτεύτηκα ακόμα περισσότερο προχθές με τους σλοβακους που ήταν όλο το κέντρο μοναχός του..
Θα ανέβει αγωνιστικά κι άλλο πιστεύω κ δεν αργεί κ το τεμάχιο, το κρατάει για τους απογόνους κάτι μου λέει..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Magpies4 έγραψε:Συμφωνώ οτι ο Μιχάι είναι το weak link στην 11άδα. Μιλάμε για 100% υπεύθυνο για το γκόλ την Πέμπτη και πολλά λάθη με την αεχ. Αλλά κανένας δεν μπορεί να πεί κάτι για το 5ο σέντερ μπάκ του ΠΑΟΚ, αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι γιατί παίζει τόσο φοβισμένα; Πρό τραυματισμού έπαιρνε πρωτοβουλίες, πάσαρε κάθετα και ανέβαινε. Τώρα φαίνεται τρομερά συγκρατημένος και αγχωμένος.

Γενικά στα σέντερ μπάκ φέτος έχουμε πρόβλημα. Ολα τα γκόλ προέρχονται από καραμπινάτα λάθη των σέντερ μπακ και αυτά που δέν μπήκαν είναι λόγω του Πασχαλάκη.

Αν περάσουμε το σημερινό στο Ηράκλειο, θα πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό με τα σέντερ μπάκ. Και πέρυσι εκεί υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, άσχετα με το ποιός έπαιζε. Συμφωνώ οτι η νίκη σήμερα θα εξαρτηθεί πολύ από Μιχάι και Μιχαηλίδη, άν δηλαδή μπορέσουν μαζί με τον Πάσχα να κρατήσουν το 0 πίσω.
Λογος 1. Παιζαν 3αδα 2 χρονια και πλεον σε 2αδα φοβουνται. Το ιδιο εγινε με τον Παυλαρα οταν επαιξε 4αδα πισω
Λογος 2. Ο χιαστος αλλαζει τον παικτη κατα πολυ
Λογος 3. Δεν εχει ρυθμο καθολου
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Ο Μιχαι δεν παίζει καλά όντως, εμένα μου δίνει την εικόνα ότι έχει χάσει την έκρηξη και την ένταση του, τον θυμάμαι σαφώς πιο δυναμικό αθλητικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”