Ζει.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Χααχχαχααχαχχααχαχ
Τι Slovan ρε, πλάκα με κάνετε;;
Εντάξει, έχει κάτι τιτλάκια εκεί πέρα στη Σλοβακία, που άμα κατεβάζαμε 11δα εδώ μέσα, θα βγαίναμε πρωτοδεύτεροι κάθε χρόνο. Ο ορισμός του "πρώτος στο χωριό".
Και κάτι άλλα πρωταθλήματα τύπου Ο. Α.Ρ.Η.Σ., στη Τσεχοσλοβακία.. Ποια Τσεχοσλοβακία ρε, που ούτε ραδιόφωνο είχανε τότε να ακούσουνε τα ματς.
Α ναι, πήραν και ένα ουεφάκι της πλάκας, 150.000 χρόνια πριν που δεν υπήρχαν ομάδες και να 'χαμε να λέγαμε.
ΠΑΟΚ είσαι, τη κατουράμε τη Slovan και προχωράμε.
4-0 και καλή σας νύχτα.
Όχι,η ομάδα δεν θα περάσειfossa έγραψε: Η ομάδα θα περάσει ακόμα και σαν δεύτερη αλλά δυστυχώς απ'ότι φαίνεται χωρίς τους πολλούς βαθμούς που θέλαμε..
Οκ αφου με διαβάζεις,invincible έγραψε:Ναι σε διαβάζω αλλά άμα είναι εγώ που είμαι στην 60η θέση να παίζω με τον Αγιαξ και την Μπενφικα και την Σαλκε και ομάδες εκατομμύριων Ρωσικές και Ουκρανικές κτλ. και ο άλλος που είναι στην 140η να παίζει με την Σελτικ και την Βιντι ε τότε στην χειρότερη δεν βλέπω κάτι να αλλάζει. Δηλαδή ποσο πιο δύσκολη από τον Αγιαξ μπορεί να μου τύχει ?
Με τις Τούρκικες πλέον είναι κλήρωση πλασιμπο . Νομίζεις ότι παίζεις με μεγαθήριο εκατομμύριων και στην πραγματικότητα είναι λες και παίζεις με τον Απόλλωνα.