Θανάσης Χατζόπουλος
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Υπάρχει στην ανακοίνωση για τα διαρκείας 10 δευτερόλεπτα ψάξιμο.
https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/s ... tList.html
https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/s ... tList.html
Θανάσης Χατζόπουλος
Βαλαμε ότι μπορουσαμε στην ΑΜΚ.iasoiako έγραψε:Ας ανοίξει ένα ιντερνετικό τρόπο να πάρουμε διάρκειας του εξωτερικού.
Τωρα με πιστοποιητικα και βεβαιωσεις στην Ελλαδα του 2021 δεν βγαζεις ακρη.
Σε 10-15χρονια αν παρουν αποφαση να ψηφιοποιησουν τα παντα ίσως γινει κατι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- kataramenos5
Υπαρχουν ανθρωποι που ζοριζονται για 50 ευρω, υπαρχουν και άνθρωποι που τα 50 τα χουν για ψιλα. Θεωρω οτι σ ενα εκατομμύριο ΠΑΟΚτσηδες τα 1300 ειναι πολυ λιγα. Να μου λεγες οτι δε βρεθηκαν 30.000 για διαρκειας να πω ΟΚ. Αλλα οταν για καποιο τελικο στη μπαλα υπαρχει ζητηση (και γκρινια) για ενα εισιτηριο που θα κοστισει 200 μινιμουμ απο 30.000 κοσμο ε ναι ειμαστε πολυ λιγοι.Οτανγια εκδρομες στο εξωτερικο ζηταμε 10.000 εισιτηρια(200-300 τα εξοδα) δικαιολογιες δεν υπαρχουν. Μη παραμυθιαζεστε.
- Μπαρκαρούτσος
Мир έγραψε:Βαλαμε ότι μπορουσαμε στην ΑΜΚ.iasoiako έγραψε:Ας ανοίξει ένα ιντερνετικό τρόπο να πάρουμε διάρκειας του εξωτερικού.
Εγώ αγόρασα το διαρκείας από το σπίτι μου, μεσάνυχτα Αυγούστου.
Θα πάω σιγά σιγά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού στο e-mail μου και θα παραλάβω το εισιτήριό μου κανονικά..
Τι άλλο να κάνουν;;
Χώρια που αν θέλεις σ'το στέλνουν και σπίτι.
- kataramenos5
Για την εκδοση (μονο την εκδοση, οχι παραλαβή) χρειαζεται πιστοποιητικο? Ξερει κανεις στα σιγουρα?
- Μπαρκαρούτσος
Δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά.. Εγώ έκανα την αγορά μου, ήρθε το e-mail με reservation confirmation και όταν είναι να πάω, θα πάω να το πάρω..
- kataramenos5
Η ερωτηση ειναι αν πρέπει να το στειλειςμε εμαιλ αν αγορασεις με πιστωτικη. Αν το βγαλεις με φυσικη παρουσια στα γραφεια το ζητανε.
Εμένα με χρεώνει 25 λίρες η τράπεζα έξτρα για να στείλω λεφτά σε Ελληνική Τράπεζα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Мир έγραψε:Βαλαμε ότι μπορουσαμε στην ΑΜΚ.iasoiako έγραψε:Ας ανοίξει ένα ιντερνετικό τρόπο να πάρουμε διάρκειας του εξωτερικού.
Εγώ αγόρασα το διαρκείας από το σπίτι μου, μεσάνυχτα Αυγούστου.
Θα πάω σιγά σιγά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού στο e-mail μου και θα παραλάβω το εισιτήριό μου κανονικά..
Τι άλλο να κάνουν;;
Χώρια που αν θέλεις σ'το στέλνουν και σπίτι.
Εστειλα 250 λίρες στην αύξηση κ λέω χαλάλι το 25ρικο αλλά δεν έχω την ευχέρεια να το κάνω τώρα. Δηλαδή ρε φιλε να πάρω κ 2 διάρκειας το προτιμώ αλλά δεν θέλω να δίνω αέρα στην τράπεζα κάθε φορά.
- KalamarGiannis
οι εταιρίες όπως και η ΚΑΕ μας έχουν τη δυνατότητα να συμφωνήσουν πράγματα με τις τράπεζες ανάλογα με τις εργασίες τους. Θα μπορούσε λοιπόν να ζητήσει από την Πειραιώς ειδική τιμολόγηση για τα εισερχόμενα εμβάσματα εξωτερικού και να κρατείται κάποια μικρή προμήθεια από την Περαιώς στο λογαριασμό της ΚΑΕ και καμία από τον αποστέλλοντα φίλαθλο στο εξωτερικό.
Εξηγώ:
σε κάθε έμβασμα υπάρχουν η αποστέλλουσα τράπεζα που θέλει προμήθεια και η λαμβάνουσα που θέλει πιο μικρή προμήθεια. Και 3 τρόποι να χρεωθούν τα έξοδα: πιο συνηθισμένος το share, μοιράζονται κανονικά στα 2 μέρη και η κάθε τράπεζα (εξωτερικού που στέλνει και Ελληνική που λαμβάνει) κρατάει τα δικά της έξοδα από τον πελάτη της.
Υπάρχει το όλα τα έξοδα τα πληρώνω εγώ που στέλνω το έμβασμα (ours) και τέλος το να χρεώσεις τα πάντα σε αυτόν που λαμβάνει (other να δε με πατά η μνήμη μου).
Προτείνω λοιπόν να πει κάποιος στον διαχειριστή της ΚΑΕ να πάει στην τράπεζα και να πει θέλω τιμολόγηση για τα εμβάσματα other π.χ. 7 Ευρώ το κομμάτι. Πιθανό να του το κάνουν, έτσι θα σταλούν ανέξοδα για τους φιλάθλους και με αμελητέο κόστος για την ΚΑΕ.
Δεν γνωρίζω κάποιον μέσα στην ομάδα να το μεταφέρω, ελπίζω να βρεθεί εδώ κάποιος που μπορεί. Αλλιώς να στείλω mail ...
Εξηγώ:
σε κάθε έμβασμα υπάρχουν η αποστέλλουσα τράπεζα που θέλει προμήθεια και η λαμβάνουσα που θέλει πιο μικρή προμήθεια. Και 3 τρόποι να χρεωθούν τα έξοδα: πιο συνηθισμένος το share, μοιράζονται κανονικά στα 2 μέρη και η κάθε τράπεζα (εξωτερικού που στέλνει και Ελληνική που λαμβάνει) κρατάει τα δικά της έξοδα από τον πελάτη της.
Υπάρχει το όλα τα έξοδα τα πληρώνω εγώ που στέλνω το έμβασμα (ours) και τέλος το να χρεώσεις τα πάντα σε αυτόν που λαμβάνει (other να δε με πατά η μνήμη μου).
Προτείνω λοιπόν να πει κάποιος στον διαχειριστή της ΚΑΕ να πάει στην τράπεζα και να πει θέλω τιμολόγηση για τα εμβάσματα other π.χ. 7 Ευρώ το κομμάτι. Πιθανό να του το κάνουν, έτσι θα σταλούν ανέξοδα για τους φιλάθλους και με αμελητέο κόστος για την ΚΑΕ.
Δεν γνωρίζω κάποιον μέσα στην ομάδα να το μεταφέρω, ελπίζω να βρεθεί εδώ κάποιος που μπορεί. Αλλιώς να στείλω mail ...
- bersekeros
Όχι δε στο ζητάνε εκ των προτέρων. Όταν θα πας να το παραλάβεις θα σου ζητήσουν το πιστοποιητικό.kataramenos5 έγραψε:Η ερωτηση ειναι αν πρέπει να το στειλειςμε εμαιλ αν αγορασεις με πιστωτικη. Αν το βγαλεις με φυσικη παρουσια στα γραφεια το ζητανε.
- kataramenos5
-
H αληθεια ειναι κανεις οτι μπορεις.Αλλα η ομαδα χρειαζεται επενδυτη.Καποιον να τα χωνει
- Μπαρκαρούτσος
Βάζει και από τη τσέπη του..
Σκοπός του είναι να νοικοκυρέψει τα χρέη, ώστε να τη πάρει κάποιος πραγματικά δυνατός οικονομικά και να κάνει τον ΠΑΟΚ ομάδα που θα χτυπάει τίτλους στα ίσα και όχι "αντάρτικα".
Πρόεδρε, δικαιολογημένος.. Ίσως έκανε το ίδιο ο καθένας μας.. Άλλωστε, δηλώνεις οπαδός, δεν θέλεις να σε αποκαλούν πρόεδρο..είσαι ένας από εμάς.
Όμως, επειδή κατεβαίνεις σαν Πρόεδρος/Αρχηγός αποστολής, πρέπει να προσπαθήσεις να συγκρατείσαι...βάζε τον Γιαννακίδη να σε τσιμπάει, δεν ξέρω
Για το καλό του ΠΑΟΚ...γιατί τα νεύρα αποδιοργανώνουν την ομάδα πιο εύκολα από ότι την πεισμώνουν. Ειδικά τώρα.
Εμείς σε αγαπάμε με τα ελαττώματά σου.

Σκοπός του είναι να νοικοκυρέψει τα χρέη, ώστε να τη πάρει κάποιος πραγματικά δυνατός οικονομικά και να κάνει τον ΠΑΟΚ ομάδα που θα χτυπάει τίτλους στα ίσα και όχι "αντάρτικα".
Πρόεδρε, δικαιολογημένος.. Ίσως έκανε το ίδιο ο καθένας μας.. Άλλωστε, δηλώνεις οπαδός, δεν θέλεις να σε αποκαλούν πρόεδρο..είσαι ένας από εμάς.
Όμως, επειδή κατεβαίνεις σαν Πρόεδρος/Αρχηγός αποστολής, πρέπει να προσπαθήσεις να συγκρατείσαι...βάζε τον Γιαννακίδη να σε τσιμπάει, δεν ξέρω

Για το καλό του ΠΑΟΚ...γιατί τα νεύρα αποδιοργανώνουν την ομάδα πιο εύκολα από ότι την πεισμώνουν. Ειδικά τώρα.
Εμείς σε αγαπάμε με τα ελαττώματά σου.