Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XΙΙ
Λίγο το γήπεδο, λίγο οι μεταγραφές, λίγο η διαιτησία και η ΕΠΟ, λίγο η λευκή πετσέτα του Ιβαν, εγώ πιστεύω πως φέτος η αεκ θα το κηνυγησει μέχρι τέλος από τον γαύρο.
Καλή η κούλα. Ειδικά μεσοεπιθετικά έχει καλούς παίκτες και βάθος.
Το πεναλτάκι πάντως στην αγκωνιά του Χατζησαφί το πήρε το ποτάμι.
Το πεναλτάκι πάντως στην αγκωνιά του Χατζησαφί το πήρε το ποτάμι.
- sourmenetes
- Moderator
Αμάν ρε γκικα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι περιμένει και ο ΟΦΗ με Λάμπρου,Ντουρμισάι ; Εάν μπορούσαν θα είχαν παίξει σε ΠΑΟΚ, γαύρο ή έστω στις ομάδες που πήγαν δανεικοί....
Μαύρο χιόνι τι δεν καταλαβαίνεις;Μαυρο Χιονι έγραψε:Για κάντο πενηνταρακιαJohnDag έγραψε:Γιατί ήθελε λεφτά ο αχάριστος...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποιοι παίχτες θέλουν λεφτά για να έρθουν να παίξουν..
Σούρμε όταν νικάς με 0-3 ή 0-4 δεν θα μπορεί να πει κανείς τίποτε για την διαιτησία…έτσι πάει στην Ελλάδα…Ωστόσο αν ήταν στημένος ο διαιτητής θα έβγαζε και τον Λάμπρου με κόκκινη…Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχει ΟΦΗ…οι άλλοι είναι με 10 και φαίνεται σαν να παίζουν αυτοί με παίκτη παραπάνω…
-
Ωραία. Μάθαμε από 19 Σεπτεμβρίου ότι το αεκάκι θα κυνηγήσει τίτλο ο οποίος θα παιχτεί μεταξύ αεκούλας και σιχάματος. Ο ΠΑΟΚ θα κοιτάει ή θα παίξει στο παιγνίδι ? Ο ΠΑΟΚ τι ή ποιον θα κυνηγήσει φέτος ?gika έγραψε:Λίγο το γήπεδο, λίγο οι μεταγραφές, λίγο η διαιτησία και η ΕΠΟ, λίγο η λευκή πετσέτα του Ιβαν, εγώ πιστεύω πως φέτος η αεκ θα το κηνυγησει μέχρι τέλος από τον γαύρο.
Γιατί αλλιώς θα με κάνεις ντα;Μαυρο Χιονι έγραψε:Για κάντο πενηνταρακιαJohnDag έγραψε:Γιατί ήθελε λεφτά ο αχάριστος...
Δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα πενηνταρακια, ειδικά για πράγματα που είναι γνωστά τοις πάσι και αυταποδεικτα.
Τώρα, αν κάποιος δεν θέλει να βλέπει την πραγματικότητα και θέλει να την αρνείται αυτό είναι δικό του θέμα.
Η πραγματικότητα δεν αλλάζει.
- Dark Knight
Η κούλα έκανε καλές κινήσεις μεσοεπιθετικά, πίσω κάλυψε τα κενά της έστω και ποσοτικά, έχει καλύτερο προπονητή από τον περσυνό, από παντού ακούγεται ότι θα έχει φέτος φοβερή αβάντα από την διαιτησία (άραγε πότε δεν είχε τα τελευαταία χρόνια; κοτζάμ πρωτάθλημα μας έκλεψε!) και άσχετα αν αποκλείστηκε από Ευρώπη (καλά να πάθουν), στην Ελλάδα θα είναι σίγουρα ανταγωνιστικοί για τον τίτλο. Οι δικοί μας άραγε στην παε, δεν βλέπουν τις κινήσεις των αντιπάλων; Σίγουρα τις βλέπουν, αλλά το θέμα είναι πως τις αξιολογούν. Τεράστιο πάντως θα μείνει το ερωτηματικό της μη ενίσχυσής μας φέτος το καλοκαίρι.
Οντως καλη η κουλα. Απογοητευτικος ΟΦΗ. Θυμιζει τον περσινο που λεγαμε οτι δεν παιζει αντιποδοσφαιρο και μαζευε τριμπαλα.
- thomas Murg
Είμαι περίεργος να δω πόσα λεπτά καθυστέρηση θα δώσει ο φλόγας
-
Το κύπελλο και την τρίτη θέσηΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ωραία. Μάθαμε από 19 Σεπτεμβρίου ότι το αεκάκι θα κυνηγήσει τίτλο ο οποίος θα παιχτεί μεταξύ αεκούλας και σιχάματος. Ο ΠΑΟΚ θα κοιτάει ή θα παίξει στο παιγνίδι ? Ο ΠΑΟΚ τι ή ποιον θα κυνηγήσει φέτος ?gika έγραψε:Λίγο το γήπεδο, λίγο οι μεταγραφές, λίγο η διαιτησία και η ΕΠΟ, λίγο η λευκή πετσέτα του Ιβαν, εγώ πιστεύω πως φέτος η αεκ θα το κηνυγησει μέχρι τέλος από τον γαύρο.
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ωραία. Μάθαμε από 19 Σεπτεμβρίου ότι το αεκάκι θα κυνηγήσει τίτλο ο οποίος θα παιχτεί μεταξύ αεκούλας και σιχάματος. Ο ΠΑΟΚ θα κοιτάει ή θα παίξει στο παιγνίδι ? Ο ΠΑΟΚ τι ή ποιον θα κυνηγήσει φέτος ?gika έγραψε:Λίγο το γήπεδο, λίγο οι μεταγραφές, λίγο η διαιτησία και η ΕΠΟ, λίγο η λευκή πετσέτα του Ιβαν, εγώ πιστεύω πως φέτος η αεκ θα το κηνυγησει μέχρι τέλος από τον γαύρο.
-
Άλλο να βλέπεις έναν αγώνα και να λες ότι στο συγκεκριμένο αγώνα μια ομάδα ήταν καλή. Και άλλο να λές ότι αυτή η ομάδα πάει για το πρωτάθλημα. Η διεκδίκηση τίτλου θέλει διάρκεια. Με δύο και τρεις νίκες δεν γίνεται να χρίζεις διεκδικητή τίτλου και μάλιστα εδώ μέσα ομάδα που σε έχει κλέψει.
-
Άλλο να βλέπεις έναν αγώνα και να λες ότι στο συγκεκριμένο αγώνα μια ομάδα ήταν καλή. Και άλλο να λές ότι αυτή η ομάδα πάει για το πρωτάθλημα. Η διεκδίκηση τίτλου θέλει διάρκεια. Με δύο και τρεις νίκες δεν γίνεται να χρίζεις διεκδικητή τίτλου και μάλιστα εδώ μέσα ομάδα που σε έχει κλέψει.