Γιατί ποτε έπαιξε σε υψηλό επίπεδο;FreeWatcher έγραψε:Γιατί?Parolos έγραψε:Παιδιά ο ζαμπα δυστυχώς δε μπορεί να ξαναπαίξει σε υψηλό επίπεδο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Ο βάζελος με μηδέν έσοδα έφερε Βιτάλ και εμείς όλο το καλοκαίρι δεν μπορούσαμε να έχουμε φέρει αυτόν ή ένα παίκτη σαν κι αυτόν. Τέτοια μεταγραφικά σαϊνια έχουμε στην ομάδα.
Μόνο αν πάει στη Λα Παζ που έχουν 3,640 μ υψόμετρο.rainmaker έγραψε:Γιατί ποτε έπαιξε σε υψηλό επίπεδο;FreeWatcher έγραψε:Γιατί?Parolos έγραψε:Παιδιά ο ζαμπα δυστυχώς δε μπορεί να ξαναπαίξει σε υψηλό επίπεδο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
Πόλεμος θα γινότανε αν φέρναμε δανεικό 23 χρονών Βραζιλιάνο με 10 γκολ στο πρωτάθλημα Βραζιλίας.Rexaris έγραψε:Ο βάζελος με μηδέν έσοδα έφερε Βιτάλ και εμείς όλο το καλοκαίρι δεν μπορούσαμε να έχουμε φέρει αυτόν ή ένα παίκτη σαν κι αυτόν. Τέτοια μεταγραφικά σαϊνια έχουμε στην ομάδα.
Ο Βαζελος θα είναι ανεβασμένος φέτος πολύ. Ο Γιοβανοβιτς είναι μπαλαδοφατσα.
- stravostomis
Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά... φέραμε τον Λούκας Τέιλορ και δεν έγινε πόλεμος, ούτε χάρτινο αεροπλανάκι δεν σηκώθηκε.invincible έγραψε:Πόλεμος θα γινότανε αν φέρναμε δανεικό 23 χρονών Βραζιλιάνο με 10 γκολ στο πρωτάθλημα Βραζιλίας.Rexaris έγραψε:Ο βάζελος με μηδέν έσοδα έφερε Βιτάλ και εμείς όλο το καλοκαίρι δεν μπορούσαμε να έχουμε φέρει αυτόν ή ένα παίκτη σαν κι αυτόν. Τέτοια μεταγραφικά σαϊνια έχουμε στην ομάδα.
Καλυτερα, να κινηθουμε για παιχτες, τουν Ιανουαριο...
Ως τοτε μονο στιρηξη, στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας, και ακομα περισσοτερο, εαν εχουμε και αρνητικα αποτελεσματα
Ως τοτε μονο στιρηξη, στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας, και ακομα περισσοτερο, εαν εχουμε και αρνητικα αποτελεσματα
οπως εφερε και περισυ κατι σανκαρεδες και λεγατε τα ιδια .....Rexaris έγραψε:Ο βάζελος με μηδέν έσοδα έφερε Βιτάλ και εμείς όλο το καλοκαίρι δεν μπορούσαμε να έχουμε φέρει αυτόν ή ένα παίκτη σαν κι αυτόν. Τέτοια μεταγραφικά σαϊνια έχουμε στην ομάδα.
Έχουμε ποσοστό μεταπώλησης στον Γιαννούλη;
Διαβασα ότι η Νοριτς απέρριψε πρόταση 14εκ από Ρόμα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Διαβασα ότι η Νοριτς απέρριψε πρόταση 14εκ από Ρόμα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγω λέω να μην κάνουμε καμία μεταγραφή μέχρι να βρεθεί σοβαρός άνθρωπος να τρέξει την ομάδα. Ειναι κατόρθωμα να φτιάξεις αυτό το πράμα με τόσα έσοδα.
Νομίζω οτι ήρθε ο καιρός να ζητήσουμε εξηγήσεις για το μεταγραφικό έκτρωμα.
Παριστάνουν οτι δεν βλέπουν αυτά που έβλεπαν ακόμη και οι τυφλοί όλο το καλοκαίρι.
Και να αφήσουν την πιπίλα για τους παίκτες που τάχαμου θα έρθουν και θα δημιουργήσουν αίσθηση. Έχουμε και τα όριά μας στο δούλεμα.
Παριστάνουν οτι δεν βλέπουν αυτά που έβλεπαν ακόμη και οι τυφλοί όλο το καλοκαίρι.
Και να αφήσουν την πιπίλα για τους παίκτες που τάχαμου θα έρθουν και θα δημιουργήσουν αίσθηση. Έχουμε και τα όριά μας στο δούλεμα.
Κανένα κατόρθωμα.
Ποιον να κρίνεις και γιατί όσον αφορά τις μεταγραφές;
Τους δόθηκε μπάτζετ να τρέξουν και να κλείσουν παιχτες;
Όλο το καλοκαίρι πάλευαν να φέρουν παιχτες με τα ψέματα. Με πορδές δεν βάφονται αυγά.
Όταν σας λέγαμε από τον Ιούνη μερικούς ότι φέτος είναι κλειστή η κάνουλα πουλούσατε και τρελιτσα.
Υ.Γ. Περιμένω τον Γκουερινο να βγει να μου κάνει μια ανάλυση για τις 9 λύσεις που έχουμε μεσοεπιθετικα...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιον να κρίνεις και γιατί όσον αφορά τις μεταγραφές;
Τους δόθηκε μπάτζετ να τρέξουν και να κλείσουν παιχτες;
Όλο το καλοκαίρι πάλευαν να φέρουν παιχτες με τα ψέματα. Με πορδές δεν βάφονται αυγά.
Όταν σας λέγαμε από τον Ιούνη μερικούς ότι φέτος είναι κλειστή η κάνουλα πουλούσατε και τρελιτσα.
Υ.Γ. Περιμένω τον Γκουερινο να βγει να μου κάνει μια ανάλυση για τις 9 λύσεις που έχουμε μεσοεπιθετικα...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- giwrgos04dex
- invincible
30 εκ + έσοδα φέτος και στήσαμε όλο το καλοκαίρι το μεγαλύτερο μεταγραφικό φιάσκο και 4 μήνες κοροϊδία στον κόσμο. Κλειστείτετο να μην το θυμόμαστε τουλάχιστον . Είχαμε να λέγαμε δουλεύανε όλοι τους πάντες.
Ο Βιτάλ στα 23 του έχει γραψει 150 συμμετοχές στην Κορίνθιανς, μια απο τις καλύτερες της Βραζιλίας δηλαδή...τι συγκρίνουμε τώρα ?invincible έγραψε:Πόλεμος θα γινότανε αν φέρναμε δανεικό 23 χρονών Βραζιλιάνο με 10 γκολ στο πρωτάθλημα Βραζιλίας.Rexaris έγραψε:Ο βάζελος με μηδέν έσοδα έφερε Βιτάλ και εμείς όλο το καλοκαίρι δεν μπορούσαμε να έχουμε φέρει αυτόν ή ένα παίκτη σαν κι αυτόν. Τέτοια μεταγραφικά σαϊνια έχουμε στην ομάδα.