ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα 12/9 19:00 NovaSports 2
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα 12/9 19:00
Ψάχνεις απάντηση στην παράνοια; Γιατί έτσι αφού!!Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Tι μαλακία μας δέρνει σε αυτή την χώρα ρε πούστη μου. Δηλαδή οι άνω των 18 κολλάνε και δεν μπορουν να μπουνε με ραπιντ;
Αν σε πούμε πως θέλεις απόδειξη πως έφαγες σπανακόριζο, πρέπει να το δεχθείς, science !
Σε τι εποχές ζούμε ρε παιδια.
Πήγα σήμερα να πάρω το διαρκείας μου (επιτέλους) και ήταν ένας Παπούς δίπλα και ήρθε να περί εισιτήριο γιυτον και την 15χρονη εγγόνα του. Και δεν μπορούσανε να του δώσουν γιατι δεν επέτρεπε το σύστημα να βγάλει δυο ο άνθρωπος. Ήθελε ταυτότητα της μικρής κλπ.
Δεν φταίνε Γιαυτο οι κοπέλες μας η ΠΑΕ η κάποιος αλλά ρε φιλε σε τι εποχές ζούμε!!
Και όχι τώρα με τον κοβιντ. Και λίγο ποιο πριν. Τι να πω.
Αλλάξανε οι καιροί αδέλφια.
Πήγα σήμερα να πάρω το διαρκείας μου (επιτέλους) και ήταν ένας Παπούς δίπλα και ήρθε να περί εισιτήριο γιυτον και την 15χρονη εγγόνα του. Και δεν μπορούσανε να του δώσουν γιατι δεν επέτρεπε το σύστημα να βγάλει δυο ο άνθρωπος. Ήθελε ταυτότητα της μικρής κλπ.
Δεν φταίνε Γιαυτο οι κοπέλες μας η ΠΑΕ η κάποιος αλλά ρε φιλε σε τι εποχές ζούμε!!
το κοριτσι των εισητηριων θα μπορουσε να εκδωσει κανονκα το εισητηριο
το προβλημα θα ηταν αν ειχε ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να μπει το εγγονακι μεσα στο γηπεδο, αν δεν τα ειχε τζαμπα το εισητηριο..
το προβλημα θα ηταν αν ειχε ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικα για να μπει το εγγονακι μεσα στο γηπεδο, αν δεν τα ειχε τζαμπα το εισητηριο..
Αυτος ο διαιτητης που θα μας σφυρξει γιατι μου θυμιζει κατι κακο? κατι απο "αει στο διαολο ρε σιχαμα"?
Σου θυμίζει κανάς διαιτητής κάτι καλό;Athens έγραψε:Αυτος ο διαιτητης που θα μας σφυρξει γιατι μου θυμιζει κατι κακο? κατι απο "αει στο διαολο ρε σιχαμα"?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κ όμως κοίταξα τα ματς που μας έχει σφυρίξει ο συγκεκριμένος, δεν βλέπω κάποιο που να είχαμε εχθρική διαιτησία.Athens έγραψε:Αυτος ο διαιτητης που θα μας σφυρξει γιατι μου θυμιζει κατι κακο? κατι απο "αει στο διαολο ρε σιχαμα"?
Είχε σφυρίξει το περσινό Γκει- Γιάννινα, που θυμάμαι είχαν γίνει κάτι ομορφιές
- NikLiverpool
Και καλά κάνουν. Δηλαδή στην Αγγλία που τα εισητήρια/καθίσματα είναι ονομαστικά και αν κάνεις μαλακία σε τσιμπάνε απο τις κάμερες και μπορείς να φας και ισόβιο αποκλεισμό απο το γήπεδο χαζοί είναι?Totem_pk έγραψε:Σε τι εποχές ζούμε ρε παιδια.
-
απ' οτι βλεπω γυρισε στον πας ο πρωην μεταφραφικος μας στοχος Pedro Conde
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spiridoula την Πέμ 09 Σεπ 2021, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έβλεπα για πολλοστή φορά όλα τα γκολ του αήττητου νταμπλ. Αν θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο φέτος, θα πρέπει να βγουν μπροστά 2-3 παίκτες που δεν θεωρούνται πρώτης γραμμής. Σίγουρα ένας από τους 2 επιθετικούς μας. Για τον Νέλσον ήμουν αρκετά αισιόδοξος πως θα δώσει γκολ και εμφανίσεις ανάλογες με αυτές του Πριγιο. Για Σβιντερσκι-Ακπομ αμφιβάλλω, κυρίως στο κομμάτι της διάρκειας. Στο δεύτερο μισό του νταμπλ είχαμε μομεντουμ που ήρθε μέσα από δύσκολες νίκες και έναν Πριγιο on fire. Αυτό πιστεύω πως λείπει τώρα.
Να δούμε, όπως και να έχει καλή αρχή στην ομαδαρα μας.
Να δούμε, όπως και να έχει καλή αρχή στην ομαδαρα μας.
Ο ΠΑΟΚ τα κοντά 2 γκολ ανα ματς τα έχει ( εδώ τα είχε πέρσι που ήταν τραγικος ως ομάδα),το θέμα είναι το μισό γκολ ανά ματς πίσω.
Αν το καταφέρει αυτό θα είμαστε μέχρι τέλους στο κυνήγι του πρωταθλήματος
Αν το καταφέρει αυτό θα είμαστε μέχρι τέλους στο κυνήγι του πρωταθλήματος
-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Πέμ 09 Σεπ 2021, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Πριν να ρθει ο βανιας η Τουμπα ηταν φοβητρο. ΔΕ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. Χωρις λεφτα, χωρις τη γκλαμουρια και τους παικταραδες. Ηρθε η ωρα να θυμηθουμε ποιοι ειμαστε.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
- sourmenetes
- Moderator
Μετά που ήρθε δεν πέρναγε κάνεις και απ. Έξω!
ΠΆΜΕ. ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΆΜΕ. ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kataramenos5 έγραψε:Πριν να ρθει ο βανιας η Τουμπα ηταν φοβητρο. ΔΕ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. Χωρις λεφτα, χωρις τη γκλαμουρια και τους παικταραδες. Ηρθε η ωρα να θυμηθουμε ποιοι ειμαστε.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Ξέρω ότι,σκοπός σου είναι η εμψύχωση αλλά δε μπορώ να μη στο χαλάσω.
Εγώ πριν έρθει ο Βανιας,θυμάμαι κάτι βαζελες και χαρτινους να κάνουν παρελάσεις στην Τούμπα,από την ημέρα που ήρθε όμως,κοκκίνησε ο σβερκος τους και οι τριαρες πάνε σύννεφο.