Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
- bersekeros
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Βασικά τότε με την τοποθέτηση Ζαγόρ στην ΕΠΟ,
ο Μελ, είχε προβλέψει και την περίπτωση κωλύματος που ετοίμαζαν στον Ζαγόρ, οι αυνανάκηδες και δεν μπήκε κανένας του χοντρού σε κανένα πόστο τότε.
ο Μελ, είχε προβλέψει και την περίπτωση κωλύματος που ετοίμαζαν στον Ζαγόρ, οι αυνανάκηδες και δεν μπήκε κανένας του χοντρού σε κανένα πόστο τότε.
θα αναλαβει ο αντιπροεδρος (Δημητριου) που ειναι του νιαουjibbie έγραψε:ε, ΠΔΕ θα επιδιωξει ο φαταουλ, γνωστο το ποιημα.
Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι δουλεια έχει στον Γεραπετρίτη και τι δουλειά έχει ο κάθε Γεραπετρίτης με την ΕΠΟ.
Εγώ ο αφελής ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ο Μελισσανίδης και ο Ιβάν δέχτηκαν τη φυτευτή λύση του Ζαγοράκη ενώ είχαν το μαχαίρι και το καρπούζι.
λογων των πιεσεων της κυβερνησης για να μην πανε σε μετωπικη κοντραMīngus έγραψε:Εγώ ο αφελής ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ο Μελισσανίδης και ο Ιβάν δέχτηκαν τη φυτευτή λύση του Ζαγοράκη ενώ είχαν το μαχαίρι και το καρπούζι.
Ο Ζαγοράκης δεν μπορεί να διοικεί. Αυτό εμείς το μάθαμε πρώτοι και καλύτεροι.
Η παραίτησή του είναι ο,τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος βάσει των "προσόντων" του και δείχνει ότι έχει και λίγο φιλότιμο... Δε μπορούσε να ξεφτιλίζεται για καιρό.
Η παραίτησή του είναι ο,τι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος βάσει των "προσόντων" του και δείχνει ότι έχει και λίγο φιλότιμο... Δε μπορούσε να ξεφτιλίζεται για καιρό.
-
Μονο βαστατε λιγο μην και τελειωνοντας την ευρωθητεια του τον δουμε να επιστρεφει ως προεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Οσο και να μας φαινεται υπερβολικο ισως να το δουμε για να μην μας κυνηγαει πλεον τοσο πολυ ο κουλις δηλαδη.
Οσο και να μας φαινεται υπερβολικο ισως να το δουμε για να μην μας κυνηγαει πλεον τοσο πολυ ο κουλις δηλαδη.
Ο Μελισσανιδης για να τον καψει εχοντας σιγουρο το μετά απ αυτον και ο Ιβαν ευχομαι για να τον τσεκαρει καλα.Mīngus έγραψε:Εγώ ο αφελής ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ο Μελισσανίδης και ο Ιβάν δέχτηκαν τη φυτευτή λύση του Ζαγοράκη ενώ είχαν το μαχαίρι και το καρπούζι.
- Μπαρκαρούτσος
Καλά, άμα γίνει κανένα τέτοιο, όχι στο γήπεδο δεν ξαναπατάω, αλλά δεν θα πάρω καν το λεωφορείο 14 για να πάω από Κολόμβου στη Καμάρα.montekristo έγραψε:Μονο βαστατε λιγο μην και τελειωνοντας την ευρωθητεια του τον δουμε να επιστρεφει ως προεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σιγά μη πάρουμε και Τσουκαλά πρόεδρο για να μη μας σφυράνε 90-10 με τον γαύρο...
Αντί να είναι persona non grata ο Ευρωβουλευτής, κάθονται οι οπαδοί και κοιτάνε. Κάθεται και η ΠΑΕ και τον δέχτηκε για πρόεδρο της χλΕΠΟ, επισκέφτηκε και τη Τούμπα. Ούτε καφέ έπρεπε να μπορεί να πιει στη πόλη μας.
Άμα δε σʼαρέσει, τράβα στο χωριό σου στη Καβάλα να ησυχάσεις. Άντε **************.
Αν δεν γίνει απευθείας ανάθεση ΕΠΟ, ΕΟΚ σε ανθρώπους του ερυθρόλευκου περιβάλλοντος δεν πρόκειται να σταματήσουν.
Μεσω του αυγούνακη θα συνεχίζουν να ψάχνουν για κερκόπορτες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μεσω του αυγούνακη θα συνεχίζουν να ψάχνουν για κερκόπορτες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- painkiller4
Μουγγοθοδωρας..λίγος..πιονακι για την ακρίβεια Μεγαλο πιονι...Mīngus έγραψε:Εγώ ο αφελής ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ο Μελισσανίδης και ο Ιβάν δέχτηκαν τη φυτευτή λύση του Ζαγοράκη ενώ είχαν το μαχαίρι και το καρπούζι.
Έπεσε από τα σύννεφα και παραιτήθηκε γιατί ήταν εχθρικό το κλίμα αφού έπαιξε το παιχνιδάκι του ΑΥΓΟΥΛΑΚΗ και της κυβέρνησης ...
Ρεζίλι και ανθρωπακι...
- abc_o_ karpouzas
Παίζει και το σενάριο να ήταν δρομολογημένη η παραίτηση.Mīngus έγραψε:Εγώ ο αφελής ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ο Μελισσανίδης και ο Ιβάν δέχτηκαν τη φυτευτή λύση του Ζαγοράκη ενώ είχαν το μαχαίρι και το καρπούζι.
Για ξεκαρφωμα λόγο της συγκυρίας έγινε τώρα ...
Σχεδόν 100/100 αναλάμβανει ι Δημητρίου της ΑΕΚ
Αν κατέβαιναν από την αρχή χωρίς την κυβερνητική .... συναίνεση....το ποιο πιθανόν ήταν να μην γίνουν οι εκλογές ότι δηλ. Γίνετε τώρα και στο μπάσκετ...
Με τον Ζαγοράκη δόθηκε η ψευδαίσθηση ότι μπορεί ο ......ακης να έχει τον έλεγχο με δεδομένο ότι κατέβασε και δικούς του υποψηφίους...
Και τελικά από ότι φαίνεται την ΕΠΟ θα την έχει η ΑΕΚ όπως είχαν συνεννοηθεί οι Πόντιοι..
Αυτό βέβαια είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά από ότι καταλαβαίνω όλοι έχουμε δει ένα τέτοιο εργο
Τι φάση με την είδηση για τα γκαζακια ?Εγινε τέτοιο πράγμα και δεν πήρε μυρωδιά κανένας ?
να δουμε τι θα γινει και με την ΚΕΔ γιατι ο μελισσανιδης θελει να βαλει μονο δικους του εκει
Η ΚΕΔ νομίζω ότι έχει οριστεί από μέρες και συμμετέχουν μόνο ξένοι