johnpet έγραψε:Guitarman έγραψε:
Επειδή μάλλον δε ξέρεις πολλά από ΠΑΟΚ, να σου θυμίσω πως ο Σαββίδης δεν ξεκίνησε ως φιλο-Συριζαίος. Δεξιός είναι και ο ίδιος και με τη δεξία προσπάθησε για πολλά χρόνια να συνδεθεί. Το γιατί τελικά δεν έγινε αυτό το αφήνω να το βρεις μόνος.
Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι είμαι βαλτός, όπως δικαίωμα μου είναι να πιστεύω ότι ορισμένοι είναι πρώτα Σαββίδης και μετά ΠΑΟΚ. Τώρα για το εάν ξέρω ή δεν ξέρω πολλά από ΠΑΟΚ, καλύτερα να μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα. Απλά σου λέω ότι ασχολούμαι με την ομάδα από τις αρχές του '70. Στη ουσία τώρα, εσύ δηλαδη τι πιστεύεις, είναι καλύτερο ένας επιχειρηματίας να παίρνει ανοιχτά θέση υπέρ κάποιου και κατά κάποιου άλλου; Αυτό εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντά του; Τελικά κάθησε στο ίδιο τραπέζι απέναντι σ' αυτόν που δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός. Τέλος εσύ μπορεί να λες ότι υπονομεύω στον Σαββίδη. Εγώ πάλι λέω ότι ασκώ κριτική για το καλό του
ΠΑΟΚ.
Λοιπόν Ιωάννη Pet...
Αφού λοιπόν σε καίει τόσο πολύ για τον ΠΑΟΚ φαντάζομαι θα είσαι σε γνώση του τι συμβαίνει στην Ελλάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια? Πόσες φορές έχουν γίνει προσπάθειες να τορπιλιστούν οι επιχειρηματικές κινήσεις του? Να σου θυμίσω ατάκες στελεχών της ΝΔ περί "φιλοξενούμενου" και "Ρώσου"? Την υπόθεση της ΣΕΚΑΠ? Την υπόθεση του λιμανιού που και εκεί ήθελαν να τον κόψουν? Σε ρώτησα και πριν αλλά δεν απάντησες καν. Ο Σαββίδης αποδεδειγμένα τα πρώτα χρόνια του στην Ελλάδα προσέγγισε τον "χώρο" του που είναι η δεξιά. Ξαφνικά άρχισε να μιλάει εναντίον της. Εσύ τι καταλαβαίνεις? Λες να μαγέυτηκε από τον πολιτικό λόγο του Τσίπρα? Οι δηλώσεις του κατά του Μητσοτάκη έρχονται πολύ αργότερα από πολλές προσπάθειες υπονόμευσης της επιχειρηματικής του δράσης από αυτό το κόμμα. Και αυτά είναι ό,τι ξέρουμε γιατί υπάρχουν σίγουρα πολλά που δεν ξέρουμε και δε θα μάθουμε. Οι δηλώσεις του ήταν λάθος αλλά είναι λεπτομέρεια. Εσύ τις έχεις κάνει σημαία. Η οπτική σου είναι μονόπλευρη και αφοριστική. Και ΠΑΟΚ να είσαι με αυτά που λες θυμίζεις τοπικούς ραδιοφωνατζήδες που στηρίζουν απόψεις ευφτραφών επιχειρηματιών του Πειραιά.
Τέλος, για το εάν είμαι ΠΑΟΚ ή Σαββίδης, μπορείς να το δεις από τα γραπτά μου. Δε θα σε πείσω εγώ.
Πάντως τα δικά σου ποστ δε δείχνουν και μεγάλη συνοχή...
Γράφεις σήμερα...
johnpet έγραψε:
Τα δικά μου επιχειρήματα εάν είναι σοβαρά θα το κρίνουν οι άλλοι, όπως επίσης και των άλλων, αρκεί να είναι επιχειρήματα κα ιόχι εξυπνάδες.
Ναι θεωρώ ότι ο Σαββίδης έχει κάνει τεράστα δουλειά σε θέματα υποδομών, ακαδημιών κλπ. Ανεκτίμητη. Εκεί που έχει πρόβλημα είναι η α' ομάδα γιατί θέλει διαρκώς να παρεμβαίνει. Επειδή όμως δεν έχει τις γνώσεις, πράγμα πολύ λογικό και επειδή τις περισσότερες φορές βάζει μπροστά το συναίσθημα και όχι την λογική, παίρνει λανθασμένες αποφάσεις. Γι αυτό λέω και ξανά λέω, κάνε στη άκρη, καθόρισε μόνο τους στόχους και τα χρήματα που θα δαπανήσεις. Τελικά μπορεί να έχεις καλύτερα αποτελέσματα ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα. Ας πάει να δει πως λειτουργούν ομάδες σαν την Λειψία και τι κατάφεραν μέσα σε μια δεκαετία που υπάρχουν, όσο ακριβώς είναι ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ.
Ενώ πριν λίγες μέρες έλεγες τα ανάποδα...
johnpet έγραψε:
1. Την σχεδόν 2 ετών απουσία από την Θεσσαλονίκη την θεωρείτε φυσιολογική για έναν άνθρωπο που αγκάλιαζε έναν έναν τους παίκτες πριν απο κάθε παιγνίδι?
Τελικά τι θες? Να αποστασιοποιηθεί και να αφήσει άλλους ή όχι? Αφού θες να αποσταστιοποιηθεί γιατί παρουσιάζες πριν λίγες μέρες την απουσία του ως κάτι κακό? Που κρίνεται απαραίτητη? Για να μη σου υπενθυμίσω (γιατί μάλλον ζεις σε γυάλα) ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε ΠΑΝΔΗΜΙΑ και καθένας μας (εάν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του συνθήκες) την περνάει εκεί που είναι πιο βολικά. Και εγώ είμαι κάτοικος εξωτερικού, αλλά μιας και μου το επέτρεψε η δουλειά μου, είμαι στην Ελλάδα από το Μάρτιο του 2020. Λες και εγώ να τα παράτησα και να μη δουλεύω?
Αστεία (ή ύποπτα) πράγματα...