Razvan Lucescu
-
papwolf
Re: Razvan Lucescu
Μπορεί να μην έκανε η ομάδα τις μεταγραφές που εμείς οι οπαδοί θα θέλαμε αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Λούτσος θα μας πάει πολύ μακριά φέτος και ιδιαalίτερα στην Ευρώπη. Το ταξίδι μόλις άρχισε, keep walking...!!!
ΥΓ. Επειδή λέτε για την επιτακτική ανάγκη πρόσληψης ΤΔ, τού χρόνου ο Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιράνθρωπο τον οποίο γνωρίζει καλά κι έχει προσωπική σχέση, τον σημερινό μας αρχηγό, Αντρέ Βιερίνια.
ΥΓ. Επειδή λέτε για την επιτακτική ανάγκη πρόσληψης ΤΔ, τού χρόνου ο Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν πολύ μεγάλο ποδοσφαιράνθρωπο τον οποίο γνωρίζει καλά κι έχει προσωπική σχέση, τον σημερινό μας αρχηγό, Αντρέ Βιερίνια.
Όχι μόνο βαφτίστηκε αλλά ενώ είναι να αναλάβει σε 1 χρόνο είπε δεν μαμιεται φτιάξτε ένα ρόστερ μιας χρήσης και εγώ του χρόνου θα σας φέρω 20 παίκτες σε 1 μήνα…
Πάει και ο Γενάρης, περιμένοντας να αναλάβει ο Βιέρι? Πλάκα θα έχει να ζητήσει να κάνει και διακοπές μετά τα play off. H Ομάδα θέλει ΤΔ της πιάτσας άμεσα και ας πάει και ο αρχηγός δίπλα αν του πάει και επιθυμεί αυτόν το ρόλο. Αν πάμε έτσι χύμα μέχρι το καλοκαίρι, θα είναι αυτοκαταστροφικό
-
papwolf
Έχεις κάναν καλό να προτείνεις?
Γιατί κάτι Πορτογάλους και Γερμανούς που πέρασαν πρόσφατα ακόμα τους βρίζετε.
Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Βιέρι (στον Ιεροκλή αν δεν κάνω λάθος) ερωτηθείς αν μετά το τέλος της καριέρας ως ποδοσφαιριστής θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική απάντησε ότι προτιμά την θέση του ΤΔ.
Εσύ θα τον θεωρουσες λίγο για την συγκεκριμένη θέση?
Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Βιέρι (στον Ιεροκλή αν δεν κάνω λάθος) ερωτηθείς αν μετά το τέλος της καριέρας ως ποδοσφαιριστής θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική απάντησε ότι προτιμά την θέση του ΤΔ.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Αν κατάλαβα καλά ο Βιερίνια θα κάνει προπονήσεις 2 φορές την μέρα, και στο ενδιάμεσο θα ετοιμάζει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.
ΠΟΣΙΜΠΟΛ.
ΠΟΣΙΜΠΟΛ.
Όχι δεν έχω να προτείνω κάποιον και δεν θα ζητήσουν τη γνώμη του καθενός μας.papwolf έγραψε:Έχεις κάναν καλό να προτείνεις?
Άλλωστε από την ανταλλαγή απόψεων δεν προκύπτει ταύτιση για το ποιος είναι ο ρόλος και οι αρμοδιότητες ενός τεχνικού διευθυντή, τουναντίον.
Αυτό που είναι δεδομένο, είναι τα 18 συμβόλαια που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Ο Βιέρι θα κάνει το σχεδιασμό για αυτά? Ο Βιέρι θα κάνει τις διαπραγματεύσεις? Ο Βιέρι θα προτείνει και θα κάνει τις επαφές με νέους στόχους? Πότε? στην ανάπαυλα των προπονήσεων?
Φυσικά όμως δεν μπορώ και να τον απορρίψω γιατί δεν έχω κανένα στοιχείο για τις γνώσεις και τις ικανότητές του.
Να μπορεί να κάνει μια τεχνοοικονομική μελέτη για ένα τριετές, ας πούμε, πλάνο εσόδων και εξόδων για αγορές και πωλήσεις ποδοσφαιριστών? Μπορεί και να μπορεί.
Να γνωρίζει την αγορά και τα πρόσωπα που κάνουν παιχνίδι? Μπορεί και να γνωρίζει.
Να έχει σπουδές και εμπειρία στο αθλητικό μάνατζμεντ? Μπορεί και να έχει.
Στον Κονέ βέβαια βάλαν από δίπλα αρχικά συμβουλευτικά και τελικά και ως αρμόδιο αποφασιστικά τον Παπαδημητρίου που κάνει 10 χρόνια τη δουλειά, γιατί είχε χαθεί η μπάλα.
Το μόνο που θυμάμαι ήταν η αποφασιστική του παρέμβαση για να πει το ναι ο Ιβάν στα χρήματα που ζητούσε ο Βαρέλα για να ανανεώσει. Κατά δήλωση του Βαρέλα πάντα.
Για μένα δεν τον ρίχνεις έτσι στα βαθιά. Τον βάζεις σιγά σιγά σιγά βοηθητικά σε αυτόν το ρόλο για να δημιουργήσεις στέλεχος που να μπορέσεις τελικά να βασίσεις την εταιρία πάνω του. Τσουρακλίκι δηλαδή για αρχή
Περίεργη κι άκρως ενδιαφέρουσα η ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά τις ικανότητες του αρχηγού για την θέση του ΤΔ. Μόνο που εγώ θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή κι όλο το καλοκαίρι να έχουμε ένα σήριαλ αποδόμησης του Αντρέ σε όλα τα επίπεδα κι με συντονισμένες ειδήσεις που αναπαρήγαγαν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Σαφέστατο δείγμα ότι τα non paper δεν μοιραζόντουσαν τυχαία. Τελικά όπως γνωρίζουμε: από το αγεφυρωτο χάσμα , τον παραδοπιστο κοντό , κι τον τελειωμένο ποδοσφαιριστή Βιερίνια κι όλα τα γλαφυρά κι χαριτωμένα που κυκλοφορούσαν ακόμα κι σε αυτό το φόρουμ, φτάσαμε στο να αναλάβει ο Σαββίδης την διαπραγμάτευση . Να κλείσει ο Αντρέ στον ΠΑΟΚ μας σε πέντε λεπτά κι να δηλώσει μετά την συνάντηση με τον Ιβάν ότι κάποιοι μεταφερναν ανακρίβειες στον πρόεδρο συστηματικά. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι υπάρχει περίπτωση να στηριχθεί ο Αντρέ σε έναν τέτοιο ρόλο;
- stravostomis
Και σε ένα βίντεο στο YouTube ο Andre έχει αναφέρει πως "τον προσέγγισαν άτομα από τον ΠΑΟΚ και του είπαν ότι ο Ίβιτς δεν τον ήθελε, ενώ ο Ίβιτς τον είχε πάρει τηλέφωνο και του είχε πει αν μπορεί να πιέσει για να έρθει στον ΠΑΟΚ."Andrew R έγραψε:Περίεργη κι άκρως ενδιαφέρουσα η ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά τις ικανότητες του αρχηγού για την θέση του ΤΔ. Μόνο που εγώ θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή κι όλο το καλοκαίρι να έχουμε ένα σήριαλ αποδόμησης του Αντρέ σε όλα τα επίπεδα κι με συντονισμένες ειδήσεις που αναπαρήγαγαν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Σαφέστατο δείγμα ότι τα non paper δεν μοιραζόντουσαν τυχαία. Τελικά όπως γνωρίζουμε: από το αγεφυρωτο χάσμα , τον παραδοπιστο κοντό , κι τον τελειωμένο ποδοσφαιριστή Βιερίνια κι όλα τα γλαφυρά κι χαριτωμένα που κυκλοφορούσαν ακόμα κι σε αυτό το φόρουμ, φτάσαμε στο να αναλάβει ο Σαββίδης την διαπραγμάτευση . Να κλείσει ο Αντρέ στον ΠΑΟΚ μας σε πέντε λεπτά κι να δηλώσει μετά την συνάντηση με τον Ιβάν ότι κάποιοι μεταφερναν ανακρίβειες στον πρόεδρο συστηματικά. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι υπάρχει περίπτωση να στηριχθεί ο Αντρέ σε έναν τέτοιο ρόλο;
Το τρύπημα καλά κρατεί.
Πριν κανετε σχεδια για τον Βιερινια ως ΤΔ λεω να ρωτησετε τον Λουτσεσκου πρωτα. Γιατι μπορει να τον θελει και του χρονου στο χορταρι
-
papwolf
Έτσι όπως το θέτεις δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου, θα πρέπει να βρεθεί κάποιος έμπειρος στο χώρο για να μαθητεύσει δίπλα του.seaman έγραψε:Όχι δεν έχω να προτείνω κάποιον και δεν θα ζητήσουν τη γνώμη του καθενός μας.papwolf έγραψε:Έχεις κάναν καλό να προτείνεις?
Άλλωστε από την ανταλλαγή απόψεων δεν προκύπτει ταύτιση για το ποιος είναι ο ρόλος και οι αρμοδιότητες ενός τεχνικού διευθυντή, τουναντίον.
Αυτό που είναι δεδομένο, είναι τα 18 συμβόλαια που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Ο Βιέρι θα κάνει το σχεδιασμό για αυτά? Ο Βιέρι θα κάνει τις διαπραγματεύσεις? Ο Βιέρι θα προτείνει και θα κάνει τις επαφές με νέους στόχους? Πότε? στην ανάπαυλα των προπονήσεων?
Φυσικά όμως δεν μπορώ και να τον απορρίψω γιατί δεν έχω κανένα στοιχείο για τις γνώσεις και τις ικανότητές του.
Να μπορεί να κάνει μια τεχνοοικονομική μελέτη για ένα τριετές, ας πούμε, πλάνο εσόδων και εξόδων για αγορές και πωλήσεις ποδοσφαιριστών? Μπορεί και να μπορεί.
Να γνωρίζει την αγορά και τα πρόσωπα που κάνουν παιχνίδι? Μπορεί και να γνωρίζει.
Να έχει σπουδές και εμπειρία στο αθλητικό μάνατζμεντ? Μπορεί και να έχει.
Στον Κονέ βέβαια βάλαν από δίπλα αρχικά συμβουλευτικά και τελικά και ως αρμόδιο αποφασιστικά τον Παπαδημητρίου που κάνει 10 χρόνια τη δουλειά, γιατί είχε χαθεί η μπάλα.
Το μόνο που θυμάμαι ήταν η αποφασιστική του παρέμβαση για να πει το ναι ο Ιβάν στα χρήματα που ζητούσε ο Βαρέλα για να ανανεώσει. Κατά δήλωση του Βαρέλα πάντα.
Για μένα δεν τον ρίχνεις έτσι στα βαθιά. Τον βάζεις σιγά σιγά σιγά βοηθητικά σε αυτόν το ρόλο για να δημιουργήσεις στέλεχος που να μπορέσεις τελικά να βασίσεις την εταιρία πάνω του. Τσουρακλίκι δηλαδή για αρχή
-
papwolf
Ενδιαφέρουσα ναι, περίεργη όχι.Andrew R έγραψε:Περίεργη κι άκρως ενδιαφέρουσα η ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά τις ικανότητες του αρχηγού για την θέση του ΤΔ. Μόνο που εγώ θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή κι όλο το καλοκαίρι να έχουμε ένα σήριαλ αποδόμησης του Αντρέ σε όλα τα επίπεδα κι με συντονισμένες ειδήσεις που αναπαρήγαγαν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Σαφέστατο δείγμα ότι τα non paper δεν μοιραζόντουσαν τυχαία. Τελικά όπως γνωρίζουμε: από το αγεφυρωτο χάσμα , τον παραδοπιστο κοντό , κι τον τελειωμένο ποδοσφαιριστή Βιερίνια κι όλα τα γλαφυρά κι χαριτωμένα που κυκλοφορούσαν ακόμα κι σε αυτό το φόρουμ, φτάσαμε στο να αναλάβει ο Σαββίδης την διαπραγμάτευση . Να κλείσει ο Αντρέ στον ΠΑΟΚ μας σε πέντε λεπτά κι να δηλώσει μετά την συνάντηση με τον Ιβάν ότι κάποιοι μεταφερναν ανακρίβειες στον πρόεδρο συστηματικά. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι υπάρχει περίπτωση να στηριχθεί ο Αντρέ σε έναν τέτοιο ρόλο;
Ο όλος συλλογισμός βασίζεται σε τέσσερις παραμέτρους.
α) Την επιθυμία του παίχτη έτσι όπως την εξεδήλωσε ο ίδιος.
β) Την ανάγκη να στελεχωθεί ο σύλλογος σε νευραλγικά πόστα με δικούς του ανθρώπους γνώστες του ποδοσφαίρου.
γ) Την προσωπική δική μου εκτίμηση ότι φέτος θα είναι η τελευταία του σεζόν ως ποδοσφαιριστής.
δ) Την αγάπη, τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που χαίρει ο Βιέρι από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Για το θέμα της εμπειρίας που θίγει πιο πάνω ο seaman , έχει δίκιο θα πρέπει να βάλουν στην αρχή κάποιον έμπειρο δίπλα του.
Για το αν διαθέτει τις απαραίτητες ικανότητες για την θέση, εγώ πιστεύω ότι τις έχει αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ αν δε δοκιμαστεί στην πράξη.
Στην τελική προτιμώ ένα δικό μας παιδί σε μια τόσο υπεύθυνη θέση να σκίζεται για το καλό τής ομάδας παρά έναν ξένο σαΐνι, με κονέ και διασυνδέσεις που θά κάνει τα φράγκα για μεταγραφές μίζες στην τσέπη του.
Δε νομίζω ότι θυμάσαι καλά φίλε μου. Δεν ήταν όλοι οι δημοσιογράφοι, ήταν αρκετοί και όσοι δεν είχαν την ίδια άποψη τα άκουγαν από τον κόσμο στα μέσα δικτύωσης. Έχω βαρεθεί το παραμυθάκι από όλους μας για τους δημοσιογράφους. Σε όλες τις κοινωνικές τάξεις υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, για αυτό έχουμε κρίση για να βλέπουμε και να αξιολογούμε. Υπήρχαν δημοσιογράφοι που την εποχή που μας έκλεψαν τον τίτλο καθώς και όταν προέκυψε το θέμα με την Ξάνθη είχαν πιο στιβαρή φωνή ακόμη και από τον κόσμο.Andrew R έγραψε:Περίεργη κι άκρως ενδιαφέρουσα η ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά τις ικανότητες του αρχηγού για την θέση του ΤΔ. Μόνο που εγώ θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή κι όλο το καλοκαίρι να έχουμε ένα σήριαλ αποδόμησης του Αντρέ σε όλα τα επίπεδα κι με συντονισμένες ειδήσεις που αναπαρήγαγαν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Σαφέστατο δείγμα ότι τα non paper δεν μοιραζόντουσαν τυχαία. Τελικά όπως γνωρίζουμε: από το αγεφυρωτο χάσμα , τον παραδοπιστο κοντό , κι τον τελειωμένο ποδοσφαιριστή Βιερίνια κι όλα τα γλαφυρά κι χαριτωμένα που κυκλοφορούσαν ακόμα κι σε αυτό το φόρουμ, φτάσαμε στο να αναλάβει ο Σαββίδης την διαπραγμάτευση . Να κλείσει ο Αντρέ στον ΠΑΟΚ μας σε πέντε λεπτά κι να δηλώσει μετά την συνάντηση με τον Ιβάν ότι κάποιοι μεταφερναν ανακρίβειες στον πρόεδρο συστηματικά. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι υπάρχει περίπτωση να στηριχθεί ο Αντρέ σε έναν τέτοιο ρόλο;
Αφού έκανες τον κόπο να κάνεις παράθεση το ποσταρισμα μου καλό είναι να μου θυμίσειςAntoniosK έγραψε:Δε νομίζω ότι θυμάσαι καλά φίλε μου. Δεν ήταν όλοι οι δημοσιογράφοι, ήταν αρκετοί και όσοι δεν είχαν την ίδια άποψη τα άκουγαν από τον κόσμο στα μέσα δικτύωσης. Έχω βαρεθεί το παραμυθάκι από όλους μας για τους δημοσιογράφους. Σε όλες τις κοινωνικές τάξεις υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, για αυτό έχουμε κρίση για να βλέπουμε και να αξιολογούμε. Υπήρχαν δημοσιογράφοι που την εποχή που μας έκλεψαν τον τίτλο καθώς και όταν προέκυψε το θέμα με την Ξάνθη είχαν πιο στιβαρή φωνή ακόμη και από τον κόσμο.Andrew R έγραψε:Περίεργη κι άκρως ενδιαφέρουσα η ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά τις ικανότητες του αρχηγού για την θέση του ΤΔ. Μόνο που εγώ θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή κι όλο το καλοκαίρι να έχουμε ένα σήριαλ αποδόμησης του Αντρέ σε όλα τα επίπεδα κι με συντονισμένες ειδήσεις που αναπαρήγαγαν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Σαφέστατο δείγμα ότι τα non paper δεν μοιραζόντουσαν τυχαία. Τελικά όπως γνωρίζουμε: από το αγεφυρωτο χάσμα , τον παραδοπιστο κοντό , κι τον τελειωμένο ποδοσφαιριστή Βιερίνια κι όλα τα γλαφυρά κι χαριτωμένα που κυκλοφορούσαν ακόμα κι σε αυτό το φόρουμ, φτάσαμε στο να αναλάβει ο Σαββίδης την διαπραγμάτευση . Να κλείσει ο Αντρέ στον ΠΑΟΚ μας σε πέντε λεπτά κι να δηλώσει μετά την συνάντηση με τον Ιβάν ότι κάποιοι μεταφερναν ανακρίβειες στον πρόεδρο συστηματικά. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι υπάρχει περίπτωση να στηριχθεί ο Αντρέ σε έναν τέτοιο ρόλο;
Τι ακριβώς δεν θυμάμαι καλά ! Μια ματιά στο τοπικ του Βιερίνια ένα χρόνο πριν θα σου φρεσκαρει την μνήμη. Εγώ αναφέρθηκα στα διαπιστωμένα κι συντονισμένα δημοσιεύματα που βλέπαμε όλο το καλοκαίρι . Όλα τα δημοσιεύματα μιλούσαν για μια πρόταση κοντά στο εκατομμύριο που αρνήθηκε ο "παραδοπιστος Βιερίνια" "ο τελειωμένος κοντος" ο" πρώην ποδοσφαιριστής" και άλλα ωραία γραφικά που μας συνόδεψαν όλο το περσινό καλοκαίρι. Μετά σύμφωνα πάντα με το σύνολο των ρεπορτάζ η ΠΑΕ θύμωσε κι απόφασισε να κάνει μια πολύ μικρή προσφορά στον αρχηγό. Αυτά ήταν συντονισμένες πληροφορίες που διαρεονταν από την ΠΑΕ. Μην μπερδεύουμε την στάση που μπορεί να έχει κάθε δημοσιογράφος ή κάποιοι σχολιαστες των σοσιαλ, για τον Βιερίνια. Κι ενώ η υπόθεση φαινόταν τελειωμένη κι θα συνεχίζαμε χωρίς τον αρχηγό, κάπου εκεί εμφανίστηκε η προεδραρα μας κι καθάρισε την μπουγάδα σε πέντε λεπτά !! Βγήκε μετά ο αρχηγός κι έκανε την γνωστή δήλωση για να την καταλάβει κι ο τελευταίος οπαδός του ΠΑΟΚ ότι αλλά έλεγα εγώ αλλά μεταφερόταν στον Σαββίδη!!!
Φίλε !! Άλλο ρωτάω εγώ . Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα ΣΤΗΡΙΧΘΕΊ ο Βιερίνια σε αυτό τον ρόλο;papwolf έγραψε:Ενδιαφέρουσα ναι, περίεργη όχι.Andrew R έγραψε:Περίεργη κι άκρως ενδιαφέρουσα η ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά τις ικανότητες του αρχηγού για την θέση του ΤΔ. Μόνο που εγώ θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή κι όλο το καλοκαίρι να έχουμε ένα σήριαλ αποδόμησης του Αντρέ σε όλα τα επίπεδα κι με συντονισμένες ειδήσεις που αναπαρήγαγαν ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Σαφέστατο δείγμα ότι τα non paper δεν μοιραζόντουσαν τυχαία. Τελικά όπως γνωρίζουμε: από το αγεφυρωτο χάσμα , τον παραδοπιστο κοντό , κι τον τελειωμένο ποδοσφαιριστή Βιερίνια κι όλα τα γλαφυρά κι χαριτωμένα που κυκλοφορούσαν ακόμα κι σε αυτό το φόρουμ, φτάσαμε στο να αναλάβει ο Σαββίδης την διαπραγμάτευση . Να κλείσει ο Αντρέ στον ΠΑΟΚ μας σε πέντε λεπτά κι να δηλώσει μετά την συνάντηση με τον Ιβάν ότι κάποιοι μεταφερναν ανακρίβειες στον πρόεδρο συστηματικά. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι υπάρχει περίπτωση να στηριχθεί ο Αντρέ σε έναν τέτοιο ρόλο;
Ο όλος συλλογισμός βασίζεται σε τέσσερις παραμέτρους.
α) Την επιθυμία του παίχτη έτσι όπως την εξεδήλωσε ο ίδιος.
β) Την ανάγκη να στελεχωθεί ο σύλλογος σε νευραλγικά πόστα με δικούς του ανθρώπους γνώστες του ποδοσφαίρου.
γ) Την προσωπική δική μου εκτίμηση ότι φέτος θα είναι η τελευταία του σεζόν ως ποδοσφαιριστής.
δ) Την αγάπη, τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που χαίρει ο Βιέρι από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Για το θέμα της εμπειρίας που θίγει πιο πάνω ο seaman , έχει δίκιο θα πρέπει να βάλουν στην αρχή κάποιον έμπειρο δίπλα του.
Για το αν διαθέτει τις απαραίτητες ικανότητες για την θέση, εγώ πιστεύω ότι τις έχει αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ αν δε δοκιμαστεί στην πράξη.
Στην τελική προτιμώ ένα δικό μας παιδί σε μια τόσο υπεύθυνη θέση να σκίζεται για το καλό τής ομάδας παρά έναν ξένο σαΐνι, με κονέ και διασυνδέσεις που θά κάνει τα φράγκα για μεταγραφές μίζες στην τσέπη του.