Τηλεοπτικά δικαιώματα
- stravostomis
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Ρε δεν πάτε στο διάολο με τα ΠΑΟΚόμετρα μερικοί όλοι μέρα;
Άμα μόνο εσείς αγαπάτε τον ΠΑΟΚ τι μπαίνετε εδω μέσα όλη μέρα; Κάντε δικό σας φόρουμ να κάνετε Μπαν όποιον διαφωνεί μαζί σας. Άει σιχτήρ πια, βαρέθηκα.
Άμα μόνο εσείς αγαπάτε τον ΠΑΟΚ τι μπαίνετε εδω μέσα όλη μέρα; Κάντε δικό σας φόρουμ να κάνετε Μπαν όποιον διαφωνεί μαζί σας. Άει σιχτήρ πια, βαρέθηκα.
Μην ασχολεισαι αδερφε...Το ρεπορταζ με τα 7 μυρια να μου βρει καποιος γιατι εγω μονο 7.5 εχω βρει και αν θελετε τα παραθετω,αντε με τον καθε πικραμενο...
Ρε παιδια συζητηση κανουμε και εχουμε διαφορετικες οπτικες και αποψεις.
Κακο δεν ειναι αυτο, ουτε φυσικα, προσωπικα θελω να αλλαξω την αποψη κανενος.
Αλλα θελω να καταλαβω το σκεπτικο του και να καταλαβει και αυτος το δικο μου.
Τσιλ. Αφηστε τα διαολοστελματα.
Υπαρχει στην κεντρικη αρθρο που αναφερει οτι η προταση ηταν λιγο παραπανω απο 7.joshua έγραψε:Μην ασχολεισαι αδερφε...Το ρεπορταζ με τα 7 μυρια να μου βρει καποιος γιατι εγω μονο 7.5 εχω βρει και αν θελετε τα παραθετω,αντε με τον καθε πικραμενο...
Δεν ξερω αν αυτο σημαινει 7.1 ή 7.5.
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/196 ... o-gia-open
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 02 Σεπ 2021, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τηλεοπτικά δικαιώματα
Δεν ειναι παραβαση αλλα δεν υπολογιζονται ως εσοδαstravostomis έγραψε:Ξέρει κανείς αν είναι παράβαση του FFP να δηλώσει συμφωνία με κανάλι που ανήκει στην ίδια εταιρία στην οποία ανήκει και η ΠΑΕ;
Και το Open και ο ΠΑΟΚ ανήκουν πλειοψηφικά στην Dimera (για την ακρίβεια το όπεν ανήκει σε θυγατρική)
Το καλοκαιρι περασε,οι ζεστες ξεσφιγγουν,η μεταγραφικη περιοδος επισης, αλλα το διαολοστελμα καλα κρατει. 

Πρώτον δεν υπάρχει FFP πια.aivas19 έγραψε:Δεν ειναι παραβαση αλλα δεν υπολογιζονται ως εσοδαstravostomis έγραψε:Ξέρει κανείς αν είναι παράβαση του FFP να δηλώσει συμφωνία με κανάλι που ανήκει στην ίδια εταιρία στην οποία ανήκει και η ΠΑΕ;
Και το Open και ο ΠΑΟΚ ανήκουν πλειοψηφικά στην Dimera (για την ακρίβεια το όπεν ανήκει σε θυγατρική)
Δεύτερον υπολογίζονται ως έσοδα, αν τα έσοδα είναι σε ένα δικαιολογημένο ύψος. Ας πούμε αν το Open πάρει τα δικαιώματα μας έναντι 8 εκατομμυρίων, άρα κάτω από του 1ου Ολυμπιακού, πάνω από της 3ης ΑΕΚ και λίγο πάνω από την πρόταση που είχαμε από Nova, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν το Open έπαιρνε τα δικαιώματα μας έναντι 20 εκατομμυρίων, θα υπήρχε μία επιτροπή που αν εξεταζόταν τα οικονομικά μας για το FFP, θα έλεγε ότι μέχρι 8 εκατομμύρια είναι πχ δικαιολογημένα, οπότε μόνο αυτό το ποσό θα μετρούσε ως προς το FFP.
Υπάρχει μια πρόταση αυτήν την στιγμή. Κι εγω δεν την θεωρώ ικανοποιητική αλλά υπάρχει.
Οπως είναι γεγονός ότι ο Ιβαν έχει ένα διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια του που λέγεται open.
Και δεν είναι όπως λέτε από την μια τσέπη στην άλλη αφού σε ελεύθερο κανάλι τα κέρδη θα είναι πολλαπλά και για την γενικότερη τηλεθέαση του καναλιού αλλά και για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ αφού θα μπαίνει σε ελεύθερο κανάλι σε κάθε ελληνικό σπίτι.
Ή μπορεί ας πούμε να συμφωνήσουν με την nova με έστω αυτό το ποσό της προσφοράς, αλλά με την το δικαίωμα από πλευράς oepn να δείχνει τα παιχνίδια σε μαγνητοσκόπηση μετά την λήξη τους.
Τρόποι υπάρχουν και πιστεύω πως θα υπάρχει και θέληση.
Αν και το τέλος πιστεύω ότι θα ανεβάσει λίγο την προσφορά της η nova και θα τα βρούν.
Οπως είναι γεγονός ότι ο Ιβαν έχει ένα διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια του που λέγεται open.
Και δεν είναι όπως λέτε από την μια τσέπη στην άλλη αφού σε ελεύθερο κανάλι τα κέρδη θα είναι πολλαπλά και για την γενικότερη τηλεθέαση του καναλιού αλλά και για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ αφού θα μπαίνει σε ελεύθερο κανάλι σε κάθε ελληνικό σπίτι.
Ή μπορεί ας πούμε να συμφωνήσουν με την nova με έστω αυτό το ποσό της προσφοράς, αλλά με την το δικαίωμα από πλευράς oepn να δείχνει τα παιχνίδια σε μαγνητοσκόπηση μετά την λήξη τους.
Τρόποι υπάρχουν και πιστεύω πως θα υπάρχει και θέληση.
Αν και το τέλος πιστεύω ότι θα ανεβάσει λίγο την προσφορά της η nova και θα τα βρούν.
Σορι Γκικα,gika έγραψε:Πρώτον δεν υπάρχει FFP πια.aivas19 έγραψε:Δεν ειναι παραβαση αλλα δεν υπολογιζονται ως εσοδαstravostomis έγραψε:Ξέρει κανείς αν είναι παράβαση του FFP να δηλώσει συμφωνία με κανάλι που ανήκει στην ίδια εταιρία στην οποία ανήκει και η ΠΑΕ;
Δεύτερον υπολογίζονται ως έσοδα, αν τα έσοδα είναι σε ένα δικαιολογημένο ύψος. Ας πούμε αν το Open πάρει τα δικαιώματα μας έναντι 8 εκατομμυρίων, άρα κάτω από του 1ου Ολυμπιακού, πάνω από της 3ης ΑΕΚ και λίγο πάνω από την πρόταση που είχαμε από Nova, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν το Open έπαιρνε τα δικαιώματα μας έναντι 20 εκατομμυρίων, θα υπήρχε μία επιτροπή που αν εξεταζόταν τα οικονομικά μας για το FFP, θα έλεγε ότι μέχρι 8 εκατομμύρια είναι πχ δικαιολογημένα, οπότε μόνο αυτό το ποσό θα μετρούσε ως προς το FFP.
Ευχαριστω για την διευκρινηση
Όταν ενημερώνεσαι για τον ΠΑΟΚ από το σπορ24 μπορεί να βάλεις και 10 εκατομμύρια προσφορα.
Εγώ προτιμώ να μην τα ανοίγω καν αυτα τα μέσα
Υγ φοβού τους γενίτσαρους.
Υγ2 δεν μπορεί να δέχεται κάποιος συγκεκριμένα νούμερα από ένα Μέσο για μια ομάδα και να μην δέχεται για όλες τις υπόλοιπες.
Αν για παράδειγμα τα 10 εκατομμύρια που γράφει για την Κούλα είναι πραγματικά 7, τότε τα 7,5 που γράφει για τον ΠΑΟΚ πόσα ειναι?
Piece of cake η απλή μέθοδος των τριών για κάποιον τόσο έξυπνο
Εγώ προτιμώ να μην τα ανοίγω καν αυτα τα μέσα
Υγ φοβού τους γενίτσαρους.
Υγ2 δεν μπορεί να δέχεται κάποιος συγκεκριμένα νούμερα από ένα Μέσο για μια ομάδα και να μην δέχεται για όλες τις υπόλοιπες.
Αν για παράδειγμα τα 10 εκατομμύρια που γράφει για την Κούλα είναι πραγματικά 7, τότε τα 7,5 που γράφει για τον ΠΑΟΚ πόσα ειναι?
Piece of cake η απλή μέθοδος των τριών για κάποιον τόσο έξυπνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 02 Σεπ 2021, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμος δεν είναι κρατικός οργανισμός και ούτε έχει κάποιο ηθικό πρόταγμα να ανταμείβει επιδόσεις. Αν στοχεύει στην κερδοφορία από τις διαφημίσεις βάση αναμενόμενου αριθμού τηλεθεατών, γιατί να δώσει π.χ. περισσότερα στον ΠΑΟΚ από τον ΠΑΟ, όταν ο βάζελος είναι η 2η πιο δημοφιλής ομάδα στην Ελλάδα;
https://www.paokmania.gr/podosfairo/dia ... thlon-pics
https://www.paokmania.gr/podosfairo/dia ... thlon-pics
- stravostomis
Και οι περισσότεροι αυτό θέλουμε εκτός από κάποιους που αντί να πούνε τη γνώμη τους λένε γενικόλογες μαλακίες και κατηγορούν τους συνοπαδους τους αποκαλοντας τους γενίτσαρους.DimitrisS έγραψε:Ρε παιδια συζητηση κανουμε και εχουμε διαφορετικες οπτικες και αποψεις.
Αυτό εμείς οι Πόντιοι το λέμε πουσλουχ, πουστια στα νέα ελληνικά.