Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από pagotatzis »

Κάντε ένα Pol
Πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει παίχτη από την ελεύθερη αγορά ;

Εγώ νομίζω ναι
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

stravostomis έγραψε:
barlow4 έγραψε:
stravostomis έγραψε:Εμένα μου φαίνεται πολύ αστείο που κάνετε αυστηρά ποδοσφαιρική σύγκριση, λες και το πρωτάθλημα ξεκινάει επί ίσοις όροις.

Όταν ο αντίπαλος ξεκινάει το πρωτάθλημα με 60 σίγουρους βαθμούς από τους φίλους του, ο μόνος τρόπος να το πάρεις είναι με αήττητο ή με σχεδόν αήττητο. Θυμίζω ότι σε μια από τις καλύτερες σεζόν που έχει κάνει οποιαδήποτε ομάδα στον πλανήτη, το πρωτάθλημα κρίθηκε την προτελευταία αγωνιστική.

Δεν συγκρινόμαστε με τον κωλόπουστα, συγκρινόμαστε με την τελειότητα. Αυτοί αν δεν μπορούν να βάλουν γκολ θα το βάλουν στην εστία τους οι άλλοι, ή θα πάρουν πέναλτι. Εμείς όχι.
αν εχει ο γαυρος 60 αγορασμενους βαθμους , δε θα γινουμε εμεις ψυχοπαθεις για εναν τιτλο.
ουτε θα πατησουμε επι πτωματων.
αν ο γαυρος αγορασε το πρωταθλημα , με γεια του κ ας το βαλει κ αυτο στον πατο του.
το ποδοσφαιρο εχει νικες ισοπαλιες και ηττες.και τα αηττητα συμβαινουν σπανια κ καλως συμβαινουν σπανια.στο παιχνιδι ειναι και οι ηττες και οι ισοπαλιες.αυτη ειναι η ομορφια του αθληματος.
εμενα ο ΠΑΟΚ με νοιαζει να βγαζει υγεια, να παιζει ωραια και να μην τα παραταει ποτε.
ολα τα υπολοιπα ειναι γαρονοοτροπιες.
Σεβαστή η νοοτροπία σου, συμφωνώ σε αρκετά σημεία αλλά δυστυχώς όπως θα ξέρεις ήδη, υγεία βγάζει η ομάδα μας μόνο όταν κάνει το αυτονόητο. Αν δεν κερδίσει τον Βόλο και τον ΟΦΗ στην Τούμπα, δεν μπορεί να υπάρχει υγεία. Καταλαβαίνεις ελπίζω τι εννοώ.
υγεια βγαζει η ομαδα ακομα και οταν θα χασει απο χωριο.αυτο ειναι το ποδοσφαιρο.ερχεται ενας κουτσιανικουλης απο το πουθενα , που τρεχει σαν παλαβος , κανει μια κουρσα και στο βαζει το γκολ στο 90.αυτο ειναι το ποδοσφαιρο.δε γινεται παντα να κερδιζεις.δεν ειναι μπασκετ να δωσεις 20 μυρια και να μην εχεις αντιπαλο.
υγεια ειναι και η αντιδραση στη στραβη.να μπεις με το μαχαιρι στα δοντια στο επομενο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

FreeWatcher έγραψε:
joshua έγραψε:Το οτι χρησιμοποιειται εκει ο Ελ Καντουρι δεν σημαινει οτι ειναι και μεσοεπιθετικος.Αν πιστευει κανεις οτι με Ελ Καντουρι αριστερο εξτρεμ θα διασπασεις τα λεωφορεια της σουπερλιγκ ειναι γελασμενος. Επιπλεον ουτε ο Μπισεσβαρ ειναι αριστερο εξτρεμ.Εξτρεμ εχουμε μονο τρια.
Για εκει τον κρατησε κ μαλιστα με παχυ συμβολαιο ο προπονητης και ολοι το ξερουμε!
Ναι και στα 2 παιχνιδια τον εδιωξε αρον αρον απο τη γραμμη και τον πηγε στον αξονα.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Parolos έγραψε:Έχουμε ένα αβαντάζ για πρώτη φορά φέτος όσο αναφορά τους ελεύθερους.
Η σεζόν μας ουσιαστικά ξεκινάει σε 1,5 μήνα, 16/10 στο Καραϊσκάκη.

Άρα όποιος και να έρθει και να μην έχει κάνει προετοιμασία έχει έναν μήνα καθαρότατο μπροστά του άνετα και χωρίς αγωνιστικό κόστος.

Άρα είναι ευκαιρία να αποκτηθούν 1-2 με γνώμονα και την επόμενη χρονιά.

Τεράστια ευκαιρία είναι ο Angel Romero που έμεινε ελεύθερος από Αργεντινή.
Ο μισθός του ήταν 370 χιλιάρικα.
Τέλεια προσθήκη μικρού κόστους να γεμίσεις τα εξτρέμ για βάθος.

Κι ένας τέτοιος μας κάνει. Πολύ καλή φυσική κατάσταση ακούραστο εξτρέμ, δουλευταρας στο γήπεδο και γρήγορος.

Νομίζω ότι όλοι θα πέσουν με τα μούτρα σ αυτό το εξτρέμ αλλά αν ενδιαφερθουμε θα είμαστε από τις πρώτες του επιλογές. Με 450-500 ως κίνητρο τον φέρνεις.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καποιος να μας πει λιγο τι γινεται https://www.transfermarkt.com/angel-rom ... ler/262262
https://www.transfermarkt.com/oscar-rom ... ler/217886

τον εναν τον λενε ανχελ ρομερο τον αλλο οσκαρ...τον εναν τον δινει 4 μυρια αξια τον αλλο 6 ...αλλα στη φοτο ειναι ο ιδιος παικτης ? ειναι αδερφια η καναν μαλκια στο τρανφερ ?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

pagotatzis έγραψε:Κάντε ένα Pol
Πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει παίχτη από την ελεύθερη αγορά ;

Εγώ νομίζω ναι
Το θεμα ειναι υπαρχουν παικτες στην αγορα των ελευθερων? Εγω δεν βρηκα πανω απο 2-3...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

xrisitsapa έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
obanebane έγραψε:Κενά δεν υπάρχουν,ούτε ένα.
Αν κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει έλλειψη ποιότητας σε κάποιες θέσεις, είναι εντελώς διαφορετικό από το να επαναλαμβάνει ότι υπάρχουν κενά.
Ε τι θα πει αυτο ρε μπανε..
Δηλαδη αν αντι για μπισεσβαρ καγκαβα ειχα κωνσταντελια βρακα παλι θα ελεγες οτι δεν υπαρχουν κενα επειδη ειναι καλυμενα αριθμητικα??

Τετοια ελεγε κι ο Ρεμπε ο ασχετος περυσι...μη τα λεμε τωρα μεταξυ μας
Άλλο τα κενά αριθμητικά και αλλο ποιοτικά! Είναι πάρα πολύ απλό. Έχεις ενα ροστερ κ μετρας!!! Αριθμητικά σημαίνει δεν εχεις αρκετούς παίχτες ανα θεση. Που δεν ισχυει σε καμια περιπτωση στον ΠΑΟΚ! Στον γαυρο πχ για ιδιες θεσεις εχουν πολυ λιγοτερους παιχτες. Τελος αυτο γιατι θα μας κανετε να ξεχάσουμε να μετραμε!
Ποιοτικα είναι οτι εχεις παιχτες αλλα δεν σου φαινονται αρκετα καλοι για την ομαδα σου. Αυτο ειναι ακρως υποκειμενικο. Οποιον κ να φερουμε ας πουμε θα βρεθουν αρκετοι εδω μεσα που θα πουν δεν με καλυπτουν αυτοι που εχουμε. Προσωπικα πιστευω οτι απαιτειται μια ακομα προσθήκη ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ οπωσδηποτε!!!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Σε Άκπομ και Μιτρίτσα δεν μπήκε έστω για το τυπικό, κάποια, οψιόν αγοράς;
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

joshua έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:
joshua έγραψε:Το οτι χρησιμοποιειται εκει ο Ελ Καντουρι δεν σημαινει οτι ειναι και μεσοεπιθετικος.Αν πιστευει κανεις οτι με Ελ Καντουρι αριστερο εξτρεμ θα διασπασεις τα λεωφορεια της σουπερλιγκ ειναι γελασμενος. Επιπλεον ουτε ο Μπισεσβαρ ειναι αριστερο εξτρεμ.Εξτρεμ εχουμε μονο τρια.
Για εκει τον κρατησε κ μαλιστα με παχυ συμβολαιο ο προπονητης και ολοι το ξερουμε!
Ναι και στα 2 παιχνιδια τον εδιωξε αρον αρον απο τη γραμμη και τον πηγε στον αξονα.
Γιατι δεν ειχες 10!!!
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

astral έγραψε:
FreeWatcher έγραψε:
astral έγραψε:Murg
Zivkovic
Mitrita
Biseswar
Kagawa
El Kaddouri
Konstantelias (?)

6-7
Μη βάζεις σε παρακαλώ ερωτηματικό στον Κωσταντελια. Εαν ερχόταν χθες με μεταγραφη θα ηταν το νεξτ μπιγκ θινγκ του ελληνικου πρωταθληματος εδω μεσα.
Ασε που κατα την προσωπικη μ γνωμη για πισω απο τον φορ μπορεί να παίξει κ ο Κουτσιας! Θα δείξει ο χρονος...
Αρα 7-8!
Εγω μαζι σου, αλλα μετα θα μου λενε οτι χρυσωνω χαπια κλπ.
Τα νουμερα βγαινουν για το ροστερ, αλλα καποιες θεσεις θελουν ποιοτικη αναβαθμιση. Για μενα ποιοτικα σε άλλες θεσεις υπαρχει μεγαλυτερο προβλημα (πχ δεξι μπακ, τερμα) αλλα δεν μπορουν να φτιαξουν ολα σε μια μεταγραφικη, ουτε να γινουν 10 αλλαγες στο ροστερ που εβγαλε την προετοιμασία.
Συμφωνω 100%
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

bersekeros έγραψε:Σε Άκπομ και Μιτρίτσα δεν μπήκε έστω για το τυπικό, κάποια, οψιόν αγοράς;
Νομιζω έχει μπει. Στον Μιτριτα κάπου διάβασα 3εκ. Δεν ισχύει;
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Parolos έγραψε:Έχουμε ένα αβαντάζ για πρώτη φορά φέτος όσο αναφορά τους ελεύθερους.

Άρα όποιος και να έρθει και να μην έχει κάνει προετοιμασία έχει έναν μήνα καθαρότατο μπροστά του άνετα και χωρίς αγωνιστικό κόστος.

Κι ένας τέτοιος μας κάνει. Πολύ καλή φυσική κατάσταση ακούραστο εξτρέμ, δουλευταρας στο γήπεδο και γρήγορος.

Νομίζω ότι όλοι θα πέσουν με τα μούτρα σ αυτό το εξτρέμ αλλά αν ενδιαφερθουμε θα είμαστε από τις πρώτες του επιλογές. Με 450-500 ως κίνητρο τον φέρνεις.

Αυτός μάλλον πάει πακέτο με τον δίδυμο αδελφό του που παίζει 10άρι και είναι εξίσου ποιοτικός. Έμειναν μαζί ελεύθεροι χθες από την Λορέντζο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Αυτοί (?) οι Ρομέρο διδυμάκια είναι;

Φαίνεται ότι έχουν παίξει σε διαφορετικές ομάδες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε freewatcher μας κοροιδευεις? Τη μια λες δεν εχουμε κενο και την αλλη λες οτι πηγε στον αξονα ο Μαροκινος γιατι δεν εχουμε 10?
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Mīngus έγραψε:Συγγνώμη αλλά τελικά όντως για θαυματοποιό τον φέραμε τον Λουτσέσκου μου φαίνεται.

Περιμένουμε να αναγεννήσει τον Μπίσεσβαρ, που δυο χρόνια σερνότανε ασύστολα.
Περιμένουμε να αναστήσει τον Καγκάβα, ο οποίος 2 χρόνια είναι επίσης για χαρακίρι.
Και περιμένουμε να θεραπεύσει τις θλάσεις του Ελ Καντουρί, ο οποίος είναι προφανέστατα ποιοτικότατος αλλά εγνωσμένα γυάλινος.

Άρα αναγάγουμε σε σταθερές δύο παίκτες που μέχρι πρότινος είχαν σοβαρά κουσούρια και έναν παίκτη που ελπίζουμε να διαψεύσει το ιατρικό ιστορικό του.
προφανώς και έτσι είναι, να κάνει το θαύμα το σκουφί
έτσι εξηγείται επιπλέον και η αναφορά στην βελτίωση του εξοπλισμού του ιατρικού τιμ
αν στοχεύουν να ανανεώσουν τους 34+ για του χρόνου επειδή αδυνατούν να βρουν παίχτες, θα μας χρειαστεί
για να κλείσεις παίχτη από τους ελεύθερους πρέπει να έχεις κάνει προεργασία, και δεν έχουν αποδείξει τίποτα τέτοιο
προφανώς αν δε βρει τίποτα καλύτερο ο Τζιοβίνκο και κατέβει στα λεφτά που δίνουμε θα κλείσει αυτός, αλλιώς καλό Γενάρη και να ξεκουραστούνε τα παιδιά λίγο από τις διαπραγματεύσεις και την έντονη εργασία
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

kosths BXL έγραψε:

καποιος να μας πει λιγο τι γινεται https://www.transfermarkt.com/angel-rom ... ler/262262
https://www.transfermarkt.com/oscar-rom ... ler/217886

τον εναν τον λενε ανχελ ρομερο τον αλλο οσκαρ...τον εναν τον δινει 4 μυρια αξια τον αλλο 6 ...αλλα στη φοτο ειναι ο ιδιος παικτης ? ειναι αδερφια η καναν μαλκια στο τρανφερ ?
Δίδυμοι είναι και μάλλον πάνε πακέτο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”