Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μου το σφύριξαν και μένα κάτι φίλοι αυτό το άρθρο του pet shop της γειτονιάς. Έχουν πολυ γέλιο. Κάνουν το μαύρο άσπρο. Παρουσιάζουν τις μεταγραφές τους σαν κορυφαίες και προσπαθούν να πείσουν οτι θέλαμε τον παίκτη και μας τον "έκλεψαν".
Πάντος αν ισχύει αυτό,οτι παρενέβη στη μεταγραφή η διοίκησή μας και κατάφερε να του φουσκώσει τη τιμή που θα φορτωθεί ο άρης είναι μεγάλη μαγκιά.
Οσο κάνουν κουμάντο στην ομάδα αυτή οι οπαδοί της είναι ακίνδυνη.Μια ζωή στη προπαγάνδα και τη μιζέρια θα είναι,δεν πρόκειται να καταφέρουν ποτέ τίποτα. Απο τη μέση της superleague έως τη Βήττα εθνική θα είναι.Μπορεί να κάνει και καμιά εκπληξη και πάει στη Γάμα.
arxizume me ton gavro ... pe8amenes kiniseis sta metagrafika... alla giati na anisixune.. ehune kanei tin kaliteri metagrafi ton kako.
pame vazelo... nomizune pos me kante kai enexeler kai ksista arxidia su me gasma 8a termatisune protoi..
ego leo na tus dosume Iliadi kai meta 8a ehune omadara..
gia hanumia... iorntake kai iorantenesku kai lustsesku kai otinanaiesku.. skulikoxromoi .. pe8anate edo kai arketa hronia...
gia rouli.. tu hronu 8a paiksune evroligka.. hahaha la8os re to marusi 8a paiksei buhahahahah...
tu hronu 8a paiksune tsou lou .. me ton nafti ton kantilanafti kai ton ampreou ton giorgaki papanmpreou
ante ga re ante ga oloi ante gaaaaa
PAOK KAI DEN EIMAI KALA ... Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Ο Βαγγέλης Νάστος είναι από το μεσημέρι της Τρίτης παίκτης του Ατρόμητου. Η ΠΑΕ του Περιστερίου, έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελληνα κεντρικού αμυντικού, για τον οποίο μάλιστα χρειάστηκε να καταβάλει και αποζημίωση στην Ασκολι, προκειμένου να μείνει ελεύθερος.
Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Νάστο. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Σπανός και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών παρουσία του Γιάννη Αγγελόπουλου.
Ο Τεχνικός διευθυντής της ομάδας συναντήθηκε τα τελευταία 24ωρα με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Ντανιέλο Καραβέλο για τις τελευταίες διαπραγματεύσεις και την ολοκλήρωση του deal, μέρος του οποίου προβλέπει και την αποζημίωση της Ασκολι".
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ελλάδα και σε ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία της Σούπερ Λίγκας. Από καιρό σκεφτόμουν την επιστροφή αλλά μόνο για κάτι πολύ σημαντικό. Και αυτό το πολύ σημαντικό είναι ο Ατρόμητος που μου έδειξε το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή και κυρίως πόσο ήθελε να με εντάξει στο δυναμικό του.
Γνωρίζω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα, έχω ενημερωθεί για όλα και θα ήθελα να βοηθήσω όσο μπορώ από τη μεριά μου για να πετύχει τις επιδιώξεις της. Δεν μου αρέσει να βάζω στόχους. Εχω μάθει να κοιτάζω ένα προς ένα τα παιχνίδια και στο τέλος κάθε χρονιάς να κάνω τον απολογισμό".
Ποιος είναι
Ο Βαγγέλης Νάστος γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1980 στη Θεσσαλονίκη. Είναι αμυντικός και έχει ύψος 1,80 μ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ και υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο το 1996. Εμεινε στον ΠΑΟΚ επτά χρόνια κι ενδιάμεσα αγωνίστηκε σε Λάρισα και Καλάματα ενώ το 2003 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Κατόπιν συνέχισε την καριέρα του στα ιταλικά γήπεδα. Τη διετία 2003-05 αγωνίστηκε στη Περούτζια. Υστερα για τρία χρόνια στη Βιτσέντζα και φέτος φόρεσε τη φανέλα της Ασκολι με την οποία πραγματοποίησε 38 συμμετοχές.
οποτε δεν παιζει αυτο που ακουγοταν να τον πληρωναμε για τον τελη
Στο μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους του Πανιωνίου και στο θέμα του Φαμπιάν Εστογιανόφ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραμονή του Ρεκόμπα έκανε τον παίκτη να αλλάξει την στάση του και πλέον να δεχτεί την επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2011 δηλαδή.
Βγάλε τον Κυργιάκο που τους έπαιξε π...στιά και βάλε έναν από τους πιο αδικημένους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τον Λυμπερόπουλο.
Από το σωματείο της γειτονιάς, καλή κίνηση είναι ο Γκρασιάν, αλλά αμφίβολο αν θα προσαρμοστεί. Αυτός ο Αμπρέου (και συγνώμη από τα παιδιά που τον συμπαθούν) είναι πιο αργός από την καθυστέρηση ρε! Κάνω πρόβλεψη με κίνδυνο να γίνω ρόμπα ότι δεν θα βάλει πάνω από 7-8 γκολ (και πολλά λέω).
με κινδυνο να γινω ρομπα για αρη ακουγεται ο giovvanni dos santos και ο εστογιανοφ ενω φευγουν με πωληση νετο (αγγλια) ρεγκειρο χαβιτο (ανταλλαγη ισως πανιωνιο) ισως και κοκε.....
καποια τα ειπαν στο ζαγορα χθες αλλα και απο αλλου ακουγονται.....
κριμα να χαθει ο καλυτερος ξενος χαφ του πρωταθληματος (μετα το γκαλεττι)......
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ...
Ο Λάμπρος Σκόρδας καλείται στην εισαγγελία για να δώσει εξηγήσεις μετά από οικονομικό έλεγχο που έγινε στην ΠΑΕ για την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου 2008 στα πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Ανατέθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα έρευνα σε πταισματοδίκη με σκοπό να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα «της ανακριβούς απόδοσης ΦΠΑ» σε βαθμό κακουργήματος και να λάβει ανωμοτί κατάθεση από τον τότε πρόεδρο της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκε έλεγχος της αρμόδιας ΔΥΟ στην ΠΑΕ Άρης όπου διασταυρώθηκαν οι δηλώσεις ΦΠΑ και διαπιστώθηκε ότι το ελληνικό δημόσιο φέρεται να έχει υποστεί απώλειες της τάξης των 400.000 Ευρώ. Η ποινική διαδικασία κινήθηκε μετά από μηνυτήρια αναφορά της ΔΥΟ/ΦΑΕ στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Ο κ. Σκόρδας ερωτώμενος για το γεγονός ανέφερε ότι δεν έχει ακόμη κάποια ενημέρωση επ΄ αυτού και γι΄ αυτό δεν προχώρησε σε κάποιο περαιτέρω σχόλιο.
Εκείνο που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής από τις υπόλοιπες ομάδες είναι ότι μόνο ο Ολυμπιακός ενισχύεται και λίγο ο Άρης.
ΑΕΚ και βάζελος είναι να χαμε να λέγαμε.
Εμείς προς το παρόν μένουμε στην ουσία και όχι στον εντυπωσιασμό. Και έτσι πρέπει. Ο άρης κάνει καλές μεταγραφές, αλλά αυτό δεν φτάνει. Δεν έχει το DNA της μεγάλης ομάδας κι αυτό σημαίνει ότι και οι μεγάλοι παίκτες που έρχονται...μικραίνουν...
Προς το παρόν πάμε καλά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Να δούμε και τη συνέχεια...
Ωχχ κρατησε πυρσο (χωρις να συλληφθει παραυτα...) το νεο αποκτημα του συμπολιτη! Τι μου θυμιζει αυτο ρε γαμωτο...
Οσο οι επισκεψεις μας σε αεροδρομια μειωνονται, τοσο θα μεγαλωνουμε σαν λαος με σωστη νοοτροπια! Ραντεβου την 1η Ιουλιου, τουλαχιστον να δουμε και την ασπρομαυρη φανελα, εστω της προπονησης...
ανεξαρτητα απο τα πανυγηρτζιδικα του ρουλη χθες στην εξεδρα
ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΦΟΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000 ΒΑΡΕΙΑ
2.500 ΤΙ 6.000 ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΛΕΓΑΝΕ.....σε ολες τις αλλες εφημεριδες εδειχναν την ιδια φοτο που δεν δειχνει απο ψηλα και καθαρα του ρουληδες
τι προπαγανδα κανουν ρε φυτα ετσι δεν πολλαπλασιαστε παρα μονο
στο μυαλο σας ........
αν ανεβηκε η φοτο στο σαιτ της εξεδρας καποιος που ξερει ας την μεταφερει εδω για να γελασουμε με την προπαγανδα τους......