Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010
οποιος ειναι να παρει διαρκειας θα το παρει. οταν αυτος θελει και μπορει. οποιος ειναι να μην παρει διαρκειας δεν θα αλλαξει γνωμη οσο και αν το παρακινουμε απο εδω μεσα.
το σιγουρο ειναι οτι τα 21,000 θα φυγουν ολα μεχρι το τελευταιο.
κανεις δεν θελει να παρακαλαει για εισητηριο του χρονου στα ντερμπι, στο κυπελλο και στην ευρωπη. και κανεις δεν γουσταρει να ξημερωνει σε ουρες.
και τα διαρκειας θα φυγουν ανεξαρτητα απο το αν θα αποκτηθει παικτης-κραχτης.
απλα οπως εχει η κατασταση ειναι πιθανον χρονικα να γινει ταυτοχρονα το μπαμ στα διαρκειας με το μπαμ στις μεταγραφες.
το σιγουρο ειναι οτι τα 21,000 θα φυγουν ολα μεχρι το τελευταιο.
κανεις δεν θελει να παρακαλαει για εισητηριο του χρονου στα ντερμπι, στο κυπελλο και στην ευρωπη. και κανεις δεν γουσταρει να ξημερωνει σε ουρες.
και τα διαρκειας θα φυγουν ανεξαρτητα απο το αν θα αποκτηθει παικτης-κραχτης.
απλα οπως εχει η κατασταση ειναι πιθανον χρονικα να γινει ταυτοχρονα το μπαμ στα διαρκειας με το μπαμ στις μεταγραφες.
Εγώ πάλι δε πιστεύω να φύγουν τα 21000 διαρκειας και για να πω την αλήθεια πιστεύω ότι θα φύγουν γύρο στις 15000 εκτος και εάν πραγματικά γίνει κανένα μπαμ (που δε το πιστεύω και δε το θεωρώ αναγκαίο) τότε θα πουληθούν,γιατί είμαστε δυστυχώς πανηγυρτζήδες. 

Επειδή οι παλιοί ξεχνάνε (άνοια) και οι νέοι δεν ξέρουν, προσκομίζω απόδειξη διαρκείας από το καυτό μεταγραφικά καλοκαίρι του 2004, τότε που τα ΜΠΑΜ ακούγονταν μέχρι τις Αλεούτιους Νήσους και το διαρκείας είχε και Ευρώπη και play-off.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Το 2004 το διαρκείας είχε 250 ευρώ και αποκλειστήκαμε από τον Σεπτέμβρη κι από το ΟΥΕΦΑ και φέτος που είμαστε με πολύ νοικοκυρέμη διοίκηση κι όλα τα εχέγγυα για κάτι μεγάλο, στα 200 ευρώ πολλοί βγαίνουν να κράξουν ότι τα διαρκείας είναι αλμυρά!!!
ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!!
ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!!
Τι μπαμ είχαμε το 2004 γιατί δεν θυμάμαι καλά... Δηλαδή δε θυμάμαι καθόλου...
Αν δεν πουλησει ο ΠΑΟΚ 21000 οταν εχει ερθει την προηγουμενη χρονια 2ος ποτε θα πουλησει?Johnys έγραψε:Εγώ πάλι δε πιστεύω να φύγουν τα 21000 διαρκειας και για να πω την αλήθεια πιστεύω ότι θα φύγουν γύρο στις 15000 εκτος και εάν πραγματικά γίνει κανένα μπαμ (που δε το πιστεύω και δε το θεωρώ αναγκαίο) τότε θα πουληθούν,γιατί είμαστε δυστυχώς πανηγυρτζήδες.
Περσυ πουλησαμε 19000 και ημασταν 9οι φετος και 29000 να βγαινανε κλειστη θα ηταν η Τουμπα απο τον αυγουστο...
Προκριματικά Τσου Λου είχαμε και είδες τι τιμή είχε αντί να έχει μια νορμάλ τιμή..
Πρέπει να πάρουμε όσο νωρίτερα γίνεται. Να ξέρει η ΠΑΕ τι μπατζετ έχει και να προγραμματίσει την πορεία της. Για αυτούς που δε "βγαίνουν" υπάρχει η δυνατότητα δόσεων.
Δεν ανησυχώ, θα φύγουν όλα. Αλλά όσο γίνεται πιο νωρίς.
Δεν ανησυχώ, θα φύγουν όλα. Αλλά όσο γίνεται πιο νωρίς.
Αναμφίβολα τα εισιτήρια είναι φθηνά σχετικά με τα δεδομένα.
Πιστεύω πως οι εκτινάξεις των διαρκείας θα γίνουν όταν γίνουν οι μεταγραφές που αναμένονται,αλλά κυρίως μετά τις 7 Ιουλίου,που αρχίζουν οι νέοι υποψήφιοι κάτοχοι τις αιτήσεις...οι οποίοι είναι πολλοί...
Δεν νομίζω να μείνει διαθέσιμο διαρκείας μετά τις 5-10 Αυγούστου!
Πιστεύω πως οι εκτινάξεις των διαρκείας θα γίνουν όταν γίνουν οι μεταγραφές που αναμένονται,αλλά κυρίως μετά τις 7 Ιουλίου,που αρχίζουν οι νέοι υποψήφιοι κάτοχοι τις αιτήσεις...οι οποίοι είναι πολλοί...
Δεν νομίζω να μείνει διαθέσιμο διαρκείας μετά τις 5-10 Αυγούστου!
ανανέωσα και εγώ χθες μέσω ίντερνετ...
απλά μια μικρή διευκρίνηση για τους μακρινούς (αν δεν το γνωρίζουν):
όσοι έχουν ΠΑΟΚμαστερκαρντ δεν μπορούν να αγοράσουν με άτοκες δόσεις μέσω ίντερνετ...οι άτοκες της μαστερκαρντ χορηγούνται μόνο για όσους περάσουν από τα εκδοτήρια...
απλά μια μικρή διευκρίνηση για τους μακρινούς (αν δεν το γνωρίζουν):
όσοι έχουν ΠΑΟΚμαστερκαρντ δεν μπορούν να αγοράσουν με άτοκες δόσεις μέσω ίντερνετ...οι άτοκες της μαστερκαρντ χορηγούνται μόνο για όσους περάσουν από τα εκδοτήρια...
Επειδη ο φιλος crank δεν καταλαβε,μπορεις να το εξηγησεις λιγο καλυτερα αυτο που υπονοεις;κωστας/παοκ4 έγραψε:Tελικα φιλε μου crank εσυ στηριζης Βιολιδη,Κατσαρη,Ζαγορακη,κ.αλ.Τον ΠΑΟΚ στηριζουμε και κανεναν αλλο,οποιος καταλαβε καταλαβε
Προσωπικα στηριζω τον ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο το ποδοσφαιρικο τμημα για μενα.Εξηγησα οσο πιο ευγενικα μπορουσα για ποιο λογο σκεπτομαι να μην ανανεωσω την καρτα διαρκειας μου.
Σε τελικη αναλυση,οποιος δεν επιλεξει τη λυση του διαρκειας,ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ θα του κοστισει πολυ ακριβοτερα.
Και οπως τονισα και στο πρωτο μου ποστ,μπραβο σε οσους ανανεωσουν/αγορασουν διαρκειας για την επομενη σεζον.
Αυτα σκεφτομαι ωρες ωρες κι εγω αδερφε geoavr και ειμαι αναποφασιστος...Ειναι τροπος ζωης αυτη η ομαδα και δυσκολα μπορεις να μεινεις μακρια της.geoavr έγραψε:Αν εσένα φίλε crank σε πείραξε μία εμένα με πείραξε εκατό.Αλλά κάθησα και το σκέφθηκα ψύχραιμα και πήρα την αποφασή μου.
''Δεν θα μου κόψει αυτός ο παλιόπουστ@ς ο Γκαγκατσοβρυκόλακας τον ΠΑΟΚ.''
Εμένα με βρήκε πριν καμιά εικοσαριά χρόνια στον ΠΑΟΚ,έφυγε,ξαναήρθε και με βρήκε πάλι εδώ.Και όταν ξεκουμπιστεί επιτέλους από τον ΠΑΟΚ,εγώ πάλι εδώ θα είμαι.Δεν θα του κάνω την χάρη να μείνω μακριά από την ομάδα που λατρεύω.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ και φυσικά ανανέωση του διαρκείας γιά φέτος και γιά πάντα...........
Παντως να ξερεις οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος που ανεφερες,δεν ειναι ο κεντρικος μου προβληματισμος.Τελος παντων,σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου

Ρε συ Κρανκ δεν ξέρω αν υποθηκε, αλλά λέμε αν του χρόνου φύγει αυτός ή αν το όποιο προβλημά σου λυθεί, το ξέρεις ότι του χρόνου αν έχουν αγοραστεί τα 21.000 διαρκείας φέτος, θα υπάρχουν μονο ανανεώσεις? Μια τέτοια αποφαση μπορεί να σου στοιχήσει αρκετά χρόνια ΠΑΟΚ... Σκέψου το...
Δεν ειμαστε ΠΑΟΚ ρε εμεις ειμαστε Ο ΠΑΟΚ...η μονη περηφανη ομαδα που στηριζεται στο λαο της...για εμας το κανουμε δεν υπαρχουν ουτε αντιθεσεις με διοικηση ουτε μπαμ και μπουμ για τα διαρκειας...ΘΑ ΤΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ..διαφωνιες υπαρχουν και μεταξυ μας σε διαφορα θεματα αλλα ολα εχουν ενα κοινο παρονομαστη την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ..οποτε ξυπνατε και εξαφανιστε τα ολα οχι σημερα αλλα ΧΘΕΣ