Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Karabinas

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Karabinas »

επικο βιντεο με λουτσεσκου :lol: τετοια βιντεο πρεπει να ανεβαζει η παε καλυτερα και απο αγωνα ειναι :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

τελικα ασχολειται ο Ιβαν ε φαλακροκορακες ?
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

σωσιας ηταν, αφου δεν ασχολειτε ο ανθρωπος λεμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Για να έχει σωσία ο Ιβάν, θα έπρεπε πρώτα να υπάρχει ο Ιβάν

Αλλά απ' το 2006 συζητάμε αν είναι καν υπαρκτό πρόσωπο. Οπότε άκυρα όλα τα αλλα
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

navigator11 έγραψε:Η λογική, η δική μου τουλάχιστον, λέει ότι ο Γιώργος δε θα ασχολιόταν με ινσταγκραμ και ντόλτσε βίτα, αν το απόλυτο πρότυπό του δεν ήταν καλά στην υγεία του.
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ειδικά σε μια παραδοσιακή ποντιακή οικογένεια.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ιβάν γερά και γάμ@ τα μουνιά. :nairepaok:

Εικόνα
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Αδέρφια θα σας αποκαλύψω όλη την αλήθεια για την ομάδα. Ιβάν Σαββίδης και οικογένεια Σαββίδη δεν υπάρχουν ούτε υπήρξαν ποτέ. Ηθοποιοί είναι που πληρώνονταν για να κάνουν εμφανίσεις guest star ώστε να μένει στο σκοτάδι ο πραγματικός ιδιοκτήτης που κινεί τα νήματα του συλλόγου εδώ και είκοσι χρόνια σχεδόν. Τον γνωρίζετε όλοι, Γιάννης Γούμενος. Αφού έχασε όλα τού τα χρήματα, έφυγε για το Αμέρικα, εργάστηκε σκληρά, κέρδισε και το μέγκα τζάκποτ στο Λόττο κι επέστρεψε παντοδύναμος στην Ελλάδα και την μεγάλη του αγάπη τον ΠΑΟΚ. Κατάφερε να κατακτήσει κύπελλα, πρωταθλήματα, αήττητο ντάμπλ και να ξεχρεώσει την ομάδα. Δυστυχώς όμως και πάλι τα χρήματα σώθηκαν κι έτσι δεν μπορεί να πληρώσει τον ηθοποιό Σαββίδη να εμφανιστεί ξανά (κάπου στα Διαβατά μένει), ούτε να κάνει μεταγραφές φυσικά. Προκαλώντας έτσι ταραχή στις τάξεις των οπαδών της ομάδας και δίνοντας τροφή για συνομοσιολογία και σενάρια εγκατάλειψης. Ο Γιάννης Γούμενος όμως δεν πτοείται κι ελπίζει στο τζάκποτ του τζόκερ στον ΟΠΑΠ (3,2 εκ. έχει) για να ξανακάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Αυτή είναι η αλήθεια αδέρφια που σας κρύβουν τόσα χρόνια... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Κάμερα σ'εμένα.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Προς αρχιαρδ ΚΟΥΝΕΛΟΓΙΩΡΓΟ,

Ποσο ΜΑΛ@@@ΚΑΣ πρεπει να αισθανεσαι βρε ΣΚΑT@@@ΨΥΧΕ τωρα ;

:pano: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Έλα βρε τώρα βρε είχαν ένα βίντεο στο αρχείο απ το 2019 και αναγκάστηκαν να ξαναπαρουν τον Λουτσέσκου για να το πασάρουν ως καινούριο. Δεν ξεγελατε κανέναν κύριοι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Οι μετοχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκονται στο συρτάρι του Κόκκαλη.

Και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο δικό μου.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Επιβεβαιώνω
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κι ομως για την αδρανεια της παε φταις και εσυ. Δε γινεται ν μην γνωριζεις οτι αυτοι που εχεις πληρωσει να τρεξουν την παε τα εχουν κανει σκατα.
Εκτος κι αν τους εδωσες συγκεκριμενο μπατζετ και μεχρι εκει ειναι το παπλωμα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όπως μας πήρες από την τέταρτη θέση και μας οδήγησες στο νταμπλ, έτσι μας πηγαίνεις από το νταμπλ πίσω στην 4η θέση. Κάποτε έβαζες 20Μ τον χρόνο για να κάνεις ομάδα, και τώρα ξεπουλάς ότι καλό βγάζει η ομάδα γι' αυτά τα 20Μ και η ομάδα πορεύεται με δανεικούς και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Τα πλάνα τριετίας έγιναν ας τη βγάλουμε και φέτος και βλέπουμε. Και με βιντεάκια σαν τον χθεσινό και την ονοματολογία με Κλάεσον, Καμπελά, Τζιοβίνκο, Τσικίνιο, Λούκας, Παστόρε και τα σχετικά δείχνεις ότι μας θεωρείς πιο χαζούς κι από χαρτοπετσέτες.

Σαν να σου λέει ο γιος σου μπαμπά πάρε μου ένα ματιζ να πηγαίνω στη δουλειά και να του λες άστο πάνω μου, θα σου φέρω το καλύτερο αυτοκίνητο. Να πηγαίνεις στη φεράρι και να λες έχω 2 χιλιάρικα, τι παίρνω; Να πηγαίνεις στην λαμποργκίνι τα ίδια. Να πηγαίνεις στην μερσεντέζ και την άουντι, και φυσικά να τρως πόρτα από παντού. Και να σου λέει ο γιος σου, ρε μπαμπά ένα αυτοκίνητο να πηγαίνω στη δουλειά θέλω. Και να του λες εσύ μην ανησυχείς θα σου φέρω το καλύτερο αυτοκίνητο. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

Αυτό ζήσαμε φέτος. Απορώ ειλικρινά πως έπεισες τον Ράζβαν να γυρίσει και πως θα τον πείσεις να τελειώσει την χρονιά και να φάει αυτός όλο το κράξιμο.
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

gika έγραψε:Όπως μας πήρες από την τέταρτη θέση και μας οδήγησες στο νταμπλ, έτσι μας πηγαίνεις από το νταμπλ πίσω στην 4η θέση. Κάποτε έβαζες 20Μ τον χρόνο για να κάνεις ομάδα, και τώρα ξεπουλάς ότι καλό βγάζει η ομάδα γι' αυτά τα 20Μ και η ομάδα πορεύεται με δανεικούς και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Τα πλάνα τριετίας έγιναν ας τη βγάλουμε και φέτος και βλέπουμε. Και με βιντεάκια σαν τον χθεσινό και την ονοματολογία με Κλάεσον, Καμπελά, Τζιοβίνκο, Τσικίνιο, Λούκας, Παστόρε και τα σχετικά δείχνεις ότι μας θεωρείς πιο χαζούς κι από χαρτοπετσέτες.

Σαν να σου λέει ο γιος σου μπαμπά πάρε μου ένα ματιζ να πηγαίνω στη δουλειά και να του λες άστο πάνω μου, θα σου φέρω το καλύτερο αυτοκίνητο. Να πηγαίνεις στη φεράρι και να λες έχω 2 χιλιάρικα, τι παίρνω; Να πηγαίνεις στην λαμποργκίνι τα ίδια. Να πηγαίνεις στην μερσεντέζ και την άουντι, και φυσικά να τρως πόρτα από παντού. Και να σου λέει ο γιος σου, ρε μπαμπά ένα αυτοκίνητο να πηγαίνω στη δουλειά θέλω. Και να του λες εσύ μην ανησυχείς θα σου φέρω το καλύτερο αυτοκίνητο. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

Αυτό ζήσαμε φέτος. Απορώ ειλικρινά πως έπεισες τον Ράζβαν να γυρίσει και πως θα τον πείσεις να τελειώσει την χρονιά και να φάει αυτός όλο το κράξιμο.
Πολυ σωστος. Αλλα για τα προβατα φταιει ο πωλητης της κοσμοτε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”