Μεταγραφές καλοκαιριού III
- Homo Sapiens
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Απλή διαίσθηση, η μεγάλη επιθυμία..δεν ξέρω..απλά στο τέλος Μπάμπα, Τζιοβινγκο, Κλαεσον θα έρθουν..και μεγάλη καψούρα Σποραρ..για να δούμε..η τουλάχιστον να πέσω σε έναν από τους τέσσερεις..

-
john4serres
Οι νέοι παίκτες θα έρθουν 29-31 Αυγούστου και θα παίξουν μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων.
- Darklord67
Ααα μάλιστα! Ευχαριστώ Seaman!seaman έγραψε:Darklord67 έγραψε:Ο Chuba πάντως ούτε στο σημερινό παιχνίδι αλλά ούτε και στα 2 προηγούμενα επίσημα της ομάδας του ήταν έστω και στην αποστολή,ενώ ανήκει ακόμη στο ρόστερ!Τόσο χάλια τα πήγε ή τον έχουν για δώσιμο;
H Μπόρο ψάχνει απεγνωσμένα για στρίκερς, το λέει ο ίδιος ο Γουόρνοκ.
Αυτή τη στιγμή έχουν θέμα, οπότε ο Τσούμπα δεν είναι εκτός λόγω του ότι φεύγει, αλλά γιατί αναρρώνει από covid
Seaman, ποδοσφαιρικη/μετραγραφικη εγκυκλοπαιδεια εισαι ρε παλικαρε.
Μπραβο σου.
Γενικα ειναι λογικο να απασχολει ενας παικτης σαν τον Τσουμπα. Εχει χαρακτηριστικα που θελει ο Λουτσεσκου απο εναν επιθετικο και ας μην ξεχναμε οτι με αυτον στον παγκο εκανε ψιλοπαπαδες στο πρωταθλημα ο Αγγλος.
Μπαλωμα ψαχνουμε στην θεση του φορ ετσι κι αλλιως, δεν περιμενουμε ουτε μπαμ ουτε μπουμ.
Μπραβο σου.
Γενικα ειναι λογικο να απασχολει ενας παικτης σαν τον Τσουμπα. Εχει χαρακτηριστικα που θελει ο Λουτσεσκου απο εναν επιθετικο και ας μην ξεχναμε οτι με αυτον στον παγκο εκανε ψιλοπαπαδες στο πρωταθλημα ο Αγγλος.
Μπαλωμα ψαχνουμε στην θεση του φορ ετσι κι αλλιως, δεν περιμενουμε ουτε μπαμ ουτε μπουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Σάβ 14 Αύγ 2021, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- constadine
έχω ξενερώσει πολλές φορές όταν κάνει κοιλιά το φόρουμ, αλλά έχω να πω ότι υπάρχουν άτομα βλέπε seaman που ειδικά τον τελευταίο χρόνο ανεβάζουν πολύ το επίπεδοDimitrisS έγραψε:Seaman, ποδοσφαιρικη/μετραγραφικη εγκυκλοπαιδεια εισαι ρε παλικαρε.
Μπραβο σου.
να σαι γερός ρε μάγκα
είναι κι άλλοι που δε θα τους ονομάσω, για να μην ξεχάσω κανέναν, αλλά διαβάζω πολλές εμπεριστατωμένες ποδοσφαιρικές απόψεις τελευταία
-
john4serres
Αναπαραγωγή από Μέτροσπορ κάνουν.constadine έγραψε:Και το inpaok λέει για σκέψεις για Άκπομ.
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Τον Ατκομ θέλουν να τον πουλήσουν γιατί θεωρούν ότι έχασαν τα λεφτά τους και πρέπει να κάνουν απόσβεση για να σώσουν ότι σώζεται.
Στη χειροτερη δανεισμο με ρητρα και ολο το συμβόλαιο πληρωμένο.
Με τα νούμερα του, δεν βγαίνουν Premier league ούτε σε 10 χρόνια.
Οι τούρκοι της Μπεσικτας μυριστηκαν τζαπα παικτη και τους ζαλισαν τα παπαρια.
Επίσης και ο Ατκομ λογικα θα έχει φαει φρικη εκει γιατι άνετα είναι απο τις χειροτερες πολης(χωρια) της Αγγλια με φουλ εγκληματικοτητα.
Απορώ τι σκεφτόταν όταν ηθελε να μετακομισει εκει και ποσο μαλλον να μεγαλωσει παιδι στο συγκεκριμενο μέρος και με το nhs.
Για μας βόλευει δανεισμός με δεδομενο οτι ξερει τον κοουτς αλλά και τους περισσοτερους στην ομαδα.
Προσωπικα, αν οντος ειναι ελευθερος ο Πριγιο θα τον προτειμουσα με 1+1 συμβολαιο γιατι μας βλεπω για μισο-μηδεν φετος και θα χρειαστουμε αποτελεσματικοτητα στο σκοραρισμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στη χειροτερη δανεισμο με ρητρα και ολο το συμβόλαιο πληρωμένο.
Με τα νούμερα του, δεν βγαίνουν Premier league ούτε σε 10 χρόνια.
Οι τούρκοι της Μπεσικτας μυριστηκαν τζαπα παικτη και τους ζαλισαν τα παπαρια.
Επίσης και ο Ατκομ λογικα θα έχει φαει φρικη εκει γιατι άνετα είναι απο τις χειροτερες πολης(χωρια) της Αγγλια με φουλ εγκληματικοτητα.
Απορώ τι σκεφτόταν όταν ηθελε να μετακομισει εκει και ποσο μαλλον να μεγαλωσει παιδι στο συγκεκριμενο μέρος και με το nhs.
Για μας βόλευει δανεισμός με δεδομενο οτι ξερει τον κοουτς αλλά και τους περισσοτερους στην ομαδα.
Προσωπικα, αν οντος ειναι ελευθερος ο Πριγιο θα τον προτειμουσα με 1+1 συμβολαιο γιατι μας βλεπω για μισο-μηδεν φετος και θα χρειαστουμε αποτελεσματικοτητα στο σκοραρισμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 14 Αύγ 2021, 17:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για Ακπομ ούτε εγώ τρελαίνομαι.
Αλλα.
Μιλαμε για παίχτη που ξέρει την ομαδα και τον προπονητη.
Είναι μαχητικός, γρήγορος και συμμετοχικος.
Ως δανεικός θα ήταν μια safe επιλογή και ειδικά αν στηθεί μια ποιοτική 3αδα από πίσω του θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις.
Δεν τρελαίνομαι αλλά βλέπω λογική σε μια τέτοια κίνηση και δεν είμαι αρνητικός.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλα.
Μιλαμε για παίχτη που ξέρει την ομαδα και τον προπονητη.
Είναι μαχητικός, γρήγορος και συμμετοχικος.
Ως δανεικός θα ήταν μια safe επιλογή και ειδικά αν στηθεί μια ποιοτική 3αδα από πίσω του θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις.
Δεν τρελαίνομαι αλλά βλέπω λογική σε μια τέτοια κίνηση και δεν είμαι αρνητικός.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε αφου κανεις παραθεση δικο μου ποστ, πες και για μενα μια καλη κουβεντα ρε Νταν.danirifle έγραψε:έχω ξενερώσει πολλές φορές όταν κάνει κοιλιά το φόρουμ, αλλά έχω να πω ότι υπάρχουν άτομα βλέπε seaman που ειδικά τον τελευταίο χρόνο ανεβάζουν πολύ το επίπεδοDimitrisS έγραψε:Seaman, ποδοσφαιρικη/μετραγραφικη εγκυκλοπαιδεια εισαι ρε παλικαρε.
Μπραβο σου.
να σαι γερός ρε μάγκα
είναι κι άλλοι που δε θα τους ονομάσω, για να μην ξεχάσω κανέναν, αλλά διαβάζω πολλές εμπεριστατωμένες ποδοσφαιρικές απόψεις τελευταία
Ήμουν από τους ελάχιστους που υποστήριζαν την ουσιαστική προσφορά του Τσούμπα στον ΠΑΟΚ, όταν όλοι οι υπόλοιποι μετρούσαν την απόδοσή του με το πόσα γκολ σκόραρε.
Στεναχωρήθηκα όταν έφυγε, ιδίως όταν δεν αντικαταστάθηκε επάξια.
Αλλά:
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ με την επιστροφή του.
Ο Τσούμπα είναι παίχτης ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.
Η ψυχολογία του αυτή την περίοδο είναι χαμηλά.
Ήθελε Αγγλία, επέστρεψε αλλά δεν έπιασε.
Τι να κάνουμε έναν τέτοιο Τσούμπα;
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα φέτος (από το κακό στο χειρότερο), θέλουμε έναν παίχτη με όρεξη, με ψυχολογία νικητή, με θράσος και πίστη στον εαυτό του.
Ο Τσούμπα δεν είναι (πλέον) τέτοιος παίχτης.
Στεναχωρήθηκα όταν έφυγε, ιδίως όταν δεν αντικαταστάθηκε επάξια.
Αλλά:
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ με την επιστροφή του.
Ο Τσούμπα είναι παίχτης ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.
Η ψυχολογία του αυτή την περίοδο είναι χαμηλά.
Ήθελε Αγγλία, επέστρεψε αλλά δεν έπιασε.
Τι να κάνουμε έναν τέτοιο Τσούμπα;
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα φέτος (από το κακό στο χειρότερο), θέλουμε έναν παίχτη με όρεξη, με ψυχολογία νικητή, με θράσος και πίστη στον εαυτό του.
Ο Τσούμπα δεν είναι (πλέον) τέτοιος παίχτης.
- Metagrafakias
soigol έγραψε:Μην γράφεις για να γράφειςMetagrafakias έγραψε:Ο Λουτσεσκου δεν βαζει λεει παικτες αν δεν κανουν δυο βδομαδες προπόνηση με την ομαδα για να μην τους κάψει οποτε για ευρωπη οποιος και να ερθει δεν υπολογίζεται για αυτο και δεν αγχώνονται στην ΠΑΕ να κλείσουν καποιον…ναι αλλα ετσι οπως το παμε ουτε για το ελληνικο πρωταθλημα δεν θα υπολογίζονται οι μεταγραφες(sic)….ακομα για λίστες και έρευνα αγοράς διαβάζουμε 15 αυγουστο και οι σοβαρές ομαδες έκλεισαν το ροστερ τους…εμας πρεπει ενας παικτης να περασει 15 εγκρίσεις Οχι το τμημα σκαουτινγκ Οχι ο Γιώργης Οχι π Γκαγκάτσης Οχι το Μαράκι Οχι ο λουτσεσκου κι αν παρει το οκ απο ολους αυτους να τον κόψει ο Ιβαν….σοβαρευτειτεεε γιατι χανόμαστε η Ριεκα δεν ειναι καμια ομαδουλα και θα εχουμε λαϊκά δικαστηρια παλι!!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμα θελετε να ακούτε οτι ολα βαίνουν άψογα στην ομαδα υπαρχει άψογος προγραμματισμός και να αρχισω να γλυφω τους υπαλλήλους με τους παχυλούς μισθούς εκει μεσα πειτε το μου να μπω σε αλλο σαιτ….ενα Φόρουμ για μεταγραφες της αγαπημένης μας ομαδας ειναι και ο καθενας εκφράζει τους προβληματισμούς του,ουτε εβρισα ουτε πρόσβαλα κανεναν και θεκω να ελπιζω οτι δεν υπρχει λογοκρισία…γενικα η μιρλα δεν μου αρεσει και δεν με εκφράζει σαν ατομο αλλα μου εχουν δωσει πολλα δικαιώματα και η αγαπη μου για την ομαδα ειναι παθολογική…
Έχω και εγώ τα ζόρια μου και δίνω περισσότερο χρόνο από ότι θα έπρεπε στη "μελέτη"
Ευχαριστώ μάγκες.
Για τον Τσούμπα καταλαβαίνω ότι ίσως "μετάνιωσε" για τις επιλογές του και ρίχνει γέφυρες.
Αν πάμε όμως απλά για μπάλωμα του Ολιβέιρα, πιθανότατα θα ψαχτούμε για συμβόλαιο μόνο ενός εξαμήνου. Και αυτό δε νομίζω ότι θα το θέλει, ούτε ο ποδοσφαιριστής, ούτε και η Μπόρο.
Ευχαριστώ μάγκες.
Για τον Τσούμπα καταλαβαίνω ότι ίσως "μετάνιωσε" για τις επιλογές του και ρίχνει γέφυρες.
Αν πάμε όμως απλά για μπάλωμα του Ολιβέιρα, πιθανότατα θα ψαχτούμε για συμβόλαιο μόνο ενός εξαμήνου. Και αυτό δε νομίζω ότι θα το θέλει, ούτε ο ποδοσφαιριστής, ούτε και η Μπόρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 14 Αύγ 2021, 17:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
ρε συ, άμα σε πω ότι έγραφα το υγ. τώρα να πω για πάρτη σουDimitrisS έγραψε:Ε αφου κανεις παραθεση δικο μου ποστ, πες και για μενα μια καλη κουβεντα ρε Νταν.danirifle έγραψε:έχω ξενερώσει πολλές φορές όταν κάνει κοιλιά το φόρουμ, αλλά έχω να πω ότι υπάρχουν άτομα βλέπε seaman που ειδικά τον τελευταίο χρόνο ανεβάζουν πολύ το επίπεδοDimitrisS έγραψε:Seaman, ποδοσφαιρικη/μετραγραφικη εγκυκλοπαιδεια εισαι ρε παλικαρε.
Μπραβο σου.
να σαι γερός ρε μάγκα