Ευρώπη 2021-22
Re: Ευρώπη 2021-22
Με την έξοδο του Χρηστάρα λογικό ήταν. Ορφανοί εκεί μπροστά.
Να κάνουμε την προσευχή μας να είναι καλά ο Ομάρ
Να κάνουμε την προσευχή μας να είναι καλά ο Ομάρ
Δεν παίζει κανένα ρόλο σε ποια λίστα δηλώνεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 13 Αύγ 2021, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ToMousiTouCrespo
Γεια χαρά και σε σένα φίλε. Μάθε πρώτα τι είναι η κάθε λίστα πριν κράξεις αναίτια.15_50 έγραψε:Κούτσιας λίστα Β', γεια, χαρά κι αμύγδαλα.
- ΑποστόληςΑ
Ο μπράντονιτς που χάθηκε;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Μετά την τεσσάρα από τον Αστέρα, στους Ομίλους του Κόνφερενς έρχεται η Κλουζ.
Οκ και αναμενόμενο. Την έχουμε αυτή στο ranking.
Λογικά, άνευ τεραστίων εκπλήξεων, το 1ο pot δεν το έχουμε. Ίσως και καλύτερα καθώς και το 2ο pot έχει πολύ δυνατές Ομάδες και καλό θα ήταν τα αποτελέσματα να κάτσουν έτσι, ώστε να ανέβουν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητες και κάνα δυο πολύ δυνατές που πιάνουν κορυφή στο 3ο γκρουπ
Οκ και αναμενόμενο. Την έχουμε αυτή στο ranking.
Λογικά, άνευ τεραστίων εκπλήξεων, το 1ο pot δεν το έχουμε. Ίσως και καλύτερα καθώς και το 2ο pot έχει πολύ δυνατές Ομάδες και καλό θα ήταν τα αποτελέσματα να κάτσουν έτσι, ώστε να ανέβουν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητες και κάνα δυο πολύ δυνατές που πιάνουν κορυφή στο 3ο γκρουπ
Έχω την αίσθηση seaman ότι είμαστε 8οι (δλδ τελευταιοι) από το δεύτερο γκρουπ. Μια έκπληξη παραπάνω να γίνει στο ΕUROPA όχι για πρώτο, αλλά θα πέσουμε στο 3ο και κλαφτα μετά. Δεν έχω χρόνο να το ψάξω και να το επιβεβαιώσω, αν μπορεί κάποιος φίλος ας με διορθωσει.
Πάντως καμμια σχέση το Κονφερενς με το Ιντερτοτο. Μου αρέσει πολύ σαν διοργάνωση και δεν έχει αδύναμες ομάδες. Έχει ένα επίπεδο. Θα το έλεγα σαν ένα 3/4 Γιουροπα Λιγκ παρά μια κατηγορια κάτω από αυτό.