ΠΑΟΚ-Bohemian 12/8-20:00, OpenTv
Re: ΠΑΟΚ-Bohemian 12/8-20:00, OpenTv
Τολμώ να προβλέψω σκόρ πρόκρισης από το ημίχρονο.
Για την Ιρλανδία ήμουν απαισιόδοξος λόγω ψηλώματος της ομάδας. Κάτι για σερβιτόρους και γκαρσόνια λέγανε όλοι. Τώρα νομίζω βάλαμε μυαλό.
Για την Ιρλανδία ήμουν απαισιόδοξος λόγω ψηλώματος της ομάδας. Κάτι για σερβιτόρους και γκαρσόνια λέγανε όλοι. Τώρα νομίζω βάλαμε μυαλό.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Θα κατέβουν με την λογική της σκληρής άμυνας και των αντεπιθέσεων του πρώτου ματς και με ακόμη πιο κοντά τις γραμμές τους. Ένα γκολ όπως και να χει θα το βρούμε, όμως θέλει ηρεμία και όχι σκάλωμα στο κεφάλι μην τους δώσουμε πάλι δώρα γκολ. Κλειδί θα είναι για μένα ο Μπισεσβαρ που αν είναι σε καλή μέρα μπορεί να ξεκλειδώσει τέτοιες άμυνες.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
- sourmenetes
- Moderator
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Δεν χρειάζεται βιασύνη. Ένα γκολ θα πετύχουμε σίγουρα είτε με Oliveira, είτε με Άντρια.
Αν παίξουμε σοβαρά πίσω και δεν δεχθούμε γκολ, θα περάσουμε εύκολα. Για μένα το πρωταρχικό είναι να μην δεχθούμε γκολ και όχι να σκοράρουμε, που ούτως ή άλλως θα το κάνουμε. Αν δεν βάλουν αυτοί γκολ, τότε η ψυχολογία τους θα πέσει εύκολα και μαζί και η απόδοσή τους.
Αν παίξουμε σοβαρά πίσω και δεν δεχθούμε γκολ, θα περάσουμε εύκολα. Για μένα το πρωταρχικό είναι να μην δεχθούμε γκολ και όχι να σκοράρουμε, που ούτως ή άλλως θα το κάνουμε. Αν δεν βάλουν αυτοί γκολ, τότε η ψυχολογία τους θα πέσει εύκολα και μαζί και η απόδοσή τους.
Το ευχάριστο είναι πως περνούν και οι ώρες. Μόνο 8 μας έμειναν, και κάτι ψιλά.
επιτέλους επιστροφή,
πρόκριση μονόδρομος.
ποντάρω σε γκολ omar για το σούξου μούξου
πρόκριση μονόδρομος.
ποντάρω σε γκολ omar για το σούξου μούξου
αν και μπασκετικός, έκανα το χατίρι του γιού και πήραμε και εμείς δύο εισιτήρια
αναγκαστικά στην 8
δεν περίμενα να πάμε για sold-out και να μην έχει στην 5-6 εισιτήρια
πάντως αν παίξουμε όπως στο πρώτο δύσκολα τα πράγματα
ελπίζω να παίξει και λίγο Δούση στην γιγαντοοθόνη μέχρι να αρχίσει το ματς
να δω τι έλεγχος θα γίνεται και πόση ουρά θα φάμε - και τι θα γίνει με το rapid του μικρού ...

αναγκαστικά στην 8
δεν περίμενα να πάμε για sold-out και να μην έχει στην 5-6 εισιτήρια
πάντως αν παίξουμε όπως στο πρώτο δύσκολα τα πράγματα
ελπίζω να παίξει και λίγο Δούση στην γιγαντοοθόνη μέχρι να αρχίσει το ματς
να δω τι έλεγχος θα γίνεται και πόση ουρά θα φάμε - και τι θα γίνει με το rapid του μικρού ...
Αυτό το δεν χρειάζεται βιασύνη κάπου μου θυμίζει τα ευρωπαικά μας παιχνίδια με υποδεέστερες ομάδες που νομίζαμε ότι καταθέτοντας την φανέλα και απλά περνώντας ο χρόνος θα κερδίσουμε, μπαίναμε χαλαροί και πάπαλα. Νομίζω την έλλειψη βιασύνης την συνδέουμε με άγχος και προσπάθεια αποβολής του αλλα σε καμία περίπτωση να μην το συνδέσουμε με χαλαροί να είμαστε και με την παροδο του χρόνου θα έρθει μόνο του γκολ. ΕΝΤΑΣΗ, ΕΝΤΑΣΗ, ΕΝΤΑΣΗ, ΕΝΤΑΣΗ σε όλες τις φάσεις τίποτα να μην αφήνουμε χωρίς να το διεκδικούμε από το πρώτο δευτερόλεπτο (και τουλάχιστον μέχρι το 3-0) χωρίς βιασύνη και άγχος και χωρίς να αφήνουμε τον αντίπαλο να πιστεύει ότι μπορεί να πάρει οτιδήποτε σήμερα νομίζω ότι πρέπει να είναι το μεντάλιτυ μαςΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν χρειάζεται βιασύνη. Ένα γκολ θα πετύχουμε σίγουρα είτε με Oliveira, είτε με Άντρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Πέμ 12 Αύγ 2021, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ρε απο το πρώτο λεπτο τους πατάς στο λαιμό να μην πάρουν ανάσα!!
AGGRESIVITY !!!!
δεν τον άκουσα να το λεει στην συνέντευξη αλλά μάλλον κρατάμε και κάτι κρυφό από τον αντίπαλο και το φυλάει για τους παίκτες μας
δεν τον άκουσα να το λεει στην συνέντευξη αλλά μάλλον κρατάμε και κάτι κρυφό από τον αντίπαλο και το φυλάει για τους παίκτες μας
Καλα έκανε. Φαντάζεσαι να το άκουγαν οι Ιρλανδοί. Θ μας πεθαίνανε στην κλωτσιά.tzelas έγραψε:AGGRESIVITY !!!!
Αρρωστια!!! Μεχρι και στον υπνο μου γεματη Τουμπα εβλεπα!!! Ειμαι Αγγλια, αλλα θα μαζευτουμε καμποσοι να κανουμε κερκιδα... Εχω καλεσει και εναν Ιρλανδο φιλο, για να εχουμε να ασχοληθουμε, ετσι και γινει καμια στραβη.....
Εμπρος Αετε!!!!

Εμπρος Αετε!!!!
Περιμένω σε ένα τέτοια ματς, ένας πολυθεσήτης παίκτης όπως ο Καντουρί, με μια-δυο ενέργειές του να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση.
Στο κάτω κάτω της γραφής η αξία της εν λόγω ομάδας στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, δεν ξεπερνά την αξία του ίδιου του Ομάρ και είναι 10 φορές πιο κάτω από αυτή του Τζόλη, την θέση του οποίου δικαίως πήρε στο ματς του Δουβλίνου.
Στο κάτω κάτω της γραφής η αξία της εν λόγω ομάδας στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, δεν ξεπερνά την αξία του ίδιου του Ομάρ και είναι 10 φορές πιο κάτω από αυτή του Τζόλη, την θέση του οποίου δικαίως πήρε στο ματς του Δουβλίνου.
Περιμένω να δω τον πρώτο έλεγχο και τι είδους κάγκελο θα έχει.
Γενικά θα γούσταρα πάντως ο δρόμος μπροστά από την 5-6 να είναι προσβάσιμος μόνο σε κατόχους εισιτηρίων και στο εσωτερικό αυτού του κιγκλιδωματος να έχει τις καντίνες, τραπεζάκια, φελιζολ, σαλεπι κτλ
Δεν ξέρω αν με εννοείτε.
Γενικά θα γούσταρα πάντως ο δρόμος μπροστά από την 5-6 να είναι προσβάσιμος μόνο σε κατόχους εισιτηρίων και στο εσωτερικό αυτού του κιγκλιδωματος να έχει τις καντίνες, τραπεζάκια, φελιζολ, σαλεπι κτλ
Δεν ξέρω αν με εννοείτε.