Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Βεβαια με βαση την προσφατη προϊστορία πιο πιθανο ειναι να μην ξερουν και να μην μπορουν να φερουν αντικαταστατες...
Το περιφημο τμημα σκαουτινγκ να ειναι απλα οι παλιες λιστες του πάλαι ποτέ τμηματος σκαουτινγκ κλπ...
Να θυμισω πως οταν προσληφθηκε ο Γκαρσια ο Ιβαν ειχε τοποθετηθει μεσω σκαιπ αν δεν κανω λαθος και ειχε δηλωσει πως θα στηριχθεί εμπρακτα ο προπονητης με ο.τι ζητησει.
Τα αποτελεσματα τα ειδαμε. Φτασαμε στα χασομερια των μεταγραφω για να γινουν 3 κινησεις με το ζορι και αφου ειχαμε παιξει 1μιση μηνα με τον Περειρα αριστερο μπακ και απο τις 3 κινησεις ο ενας επαιξε αμεσως, ο αλλος επαιξε τον Μαρτη και ο τριτος ακομη δεν εχει παιξει...
Επομενως μαλλον η διοικηση μας δουλευει παρα ο Λουτσεσκου...
Αλλα πρεπει σιγουρα να διευκρινιστει...
Δεν γινεται καθε φορα να παιρνουμε το κεφαλι του εκαστοτε προπονητη και τα τσακαλακια στα γραφεια να ναι ακουνητα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το περιφημο τμημα σκαουτινγκ να ειναι απλα οι παλιες λιστες του πάλαι ποτέ τμηματος σκαουτινγκ κλπ...
Να θυμισω πως οταν προσληφθηκε ο Γκαρσια ο Ιβαν ειχε τοποθετηθει μεσω σκαιπ αν δεν κανω λαθος και ειχε δηλωσει πως θα στηριχθεί εμπρακτα ο προπονητης με ο.τι ζητησει.
Τα αποτελεσματα τα ειδαμε. Φτασαμε στα χασομερια των μεταγραφω για να γινουν 3 κινησεις με το ζορι και αφου ειχαμε παιξει 1μιση μηνα με τον Περειρα αριστερο μπακ και απο τις 3 κινησεις ο ενας επαιξε αμεσως, ο αλλος επαιξε τον Μαρτη και ο τριτος ακομη δεν εχει παιξει...
Επομενως μαλλον η διοικηση μας δουλευει παρα ο Λουτσεσκου...
Αλλα πρεπει σιγουρα να διευκρινιστει...
Δεν γινεται καθε φορα να παιρνουμε το κεφαλι του εκαστοτε προπονητη και τα τσακαλακια στα γραφεια να ναι ακουνητα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ νομίζω οτι έτσι ακριβώς είναι. Ο Λουτσέσκου θέλει να παίξει με τους δικούς του παίκτες που υποτίθεται θα παίζουν γι᾽αυτόν. Ο Τζιοβίνκο είναι ακριβώς τέτοιος. Το ίδιο και ο Καντουρί, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσε, Πάσχα κλπ.GINOLA έγραψε:Εγώ δεν είμαι διοίκηση, δεν παίρνω καμία απόφαση, δεν κλείνω καμία μεταγραφή.
Δεν το υπονοώ εγώ, αυτοί το λένε . Λέω πως πάλι γίνεται ότι και πέρσι. Αιχμές υπάρχουν ότι κλείσαμε παίκτη και ο προπονητής κάνει νάζια γιατί έχει τον kaddouri και τον bise εκεί.
Επομένως για το καλό όλων , θα πρέπει να γνωρίζουμε αν αυτές οι αιχμές είναι απλά κάτι που κάνουν για να δικαιολογήσουν αδικαιολόγητα ή αν όντως ο προπονητής έχει κολλήσει στην ομάδα του double.
Έτσι λοιπόν , ο κάθε οπαδός θα μπορεί ξεκάθαρα να ζητήσει τις ευθύνες από εκεί που αντιστοιχούν.
Γι᾽αυτό και δύσκολα θα δούμε τερματοφύλακα, η άλλο 10άρι, ή άλλον ακραίο εξτρέμ εκτός και εάν η φυγή Τζόλη αλλάξει κάτι. Μακάρι να κάνω λάθος.
Όχι αρνούμαι να το πιστέψω. Είπαμε έχει συμπάθειες και ίσως και εμμονές αλλά μ@λ@κ@ς δεν είναι.
Δεν υπάρχει επαγγελματίας προπονητής που να μην βλέπει ότι αυτό το ρόστερ θέλει τουλάχιστον , αριστερό μπακ, αριστερό εξτρέμ και 10.
Στην τελική παίζει και την υστεροφημία του. Δεν νομίζω να θέλει να αποτύχει στο βωμό της @@αβλας του για μερικούς παίκτες.
Δεν υπάρχει επαγγελματίας προπονητής που να μην βλέπει ότι αυτό το ρόστερ θέλει τουλάχιστον , αριστερό μπακ, αριστερό εξτρέμ και 10.
Στην τελική παίζει και την υστεροφημία του. Δεν νομίζω να θέλει να αποτύχει στο βωμό της @@αβλας του για μερικούς παίκτες.
GINOLA έγραψε:Το αν το είπε ή αν απλά το μεταφέρουν άνθρωποι της διοίκησης είναι ένα ερώτημα.
Για αυτό θα ήθελα τη θέση του για τις μεταγραφές και τις ανάγκες της ομάδας δημόσια. ειδικά στο θέμα του αριστερού εξτρέμ.
Για πες, για μαλακα τον έχεις τον Ρουμάνο ;
Καλά συγγνώμη, δεν υποτίθεται ότι ο Λουτσος διαλέγει παικτες από τις λίστες που του δίνουν;
Πώς ακριβώς έκλεισαν παίκτη κι αυτος κάνει νάζια;
Πώς ακριβώς έκλεισαν παίκτη κι αυτος κάνει νάζια;
Έχουν κάνει κι άλλοι στο παρελθόν το λάθος να καλύπτουν τις εκάστοτε διοικήσεις με αναφορές τον Μάιο θα είμαστε καλα και στο τέλος δεν ήταν μαζί μας αυτοί τον Μάιο που δεν είμασταν καλα.
Ευτυχώς η δυστυχώς είδαμε τι πάθανε ΟΛοΙ οι αντίπαλοι στην Ευρώπη. Και ξέρουμε καλα τι έχουμε πάθει εμείς τα τελευταία χρόνια. Είναι κρίνα κι άδικο για όλους και πρωτίστως για τον ΠΑΟΚ μας να θεωρούμε ότι η εικόνα μας του πρώτου ημιχρόνου στην Ιρλανδία θα βελτιωθεί δραματικά. Χρειαζόμαστε ποιότητα στην ομάδα και δεν την έχουμε.
Επείγοντος λοιπόν ενίσχυση με γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες. Ήδη κανα 8αρι μυρια παίζεται να τα χάσουμε από την Ευρώπη. Με 500 χιλιάρικα η νίκη στους ομίλους είναι αδιανόητο πως σκέφτονται να χαθούν γιατί δεν κάναν κάποιοι την δουλεια τους.
Ευτυχώς η δυστυχώς είδαμε τι πάθανε ΟΛοΙ οι αντίπαλοι στην Ευρώπη. Και ξέρουμε καλα τι έχουμε πάθει εμείς τα τελευταία χρόνια. Είναι κρίνα κι άδικο για όλους και πρωτίστως για τον ΠΑΟΚ μας να θεωρούμε ότι η εικόνα μας του πρώτου ημιχρόνου στην Ιρλανδία θα βελτιωθεί δραματικά. Χρειαζόμαστε ποιότητα στην ομάδα και δεν την έχουμε.
Επείγοντος λοιπόν ενίσχυση με γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες. Ήδη κανα 8αρι μυρια παίζεται να τα χάσουμε από την Ευρώπη. Με 500 χιλιάρικα η νίκη στους ομίλους είναι αδιανόητο πως σκέφτονται να χαθούν γιατί δεν κάναν κάποιοι την δουλεια τους.
Εγώ αν όντως το λέει αυτό ο Λουτσε χαίρομαι, και δεν κάνω καμιά πλάκα.
Αν θεωρεί ότι μπορεί να πάρει πρωτάθλημα έτσι μια χαρά και πολύ καλύτερα, από το να παίρναμε παίχτες με 1,5Μ συμβόλαια.
Αν μπορεί να μας πάρει τον τίτλο χωρίς να ξοδεύουμε ακόμη καλύτερα, του χρόνου αν μπούμε και κάνα ΤσΛ θα μιλάμε για εκτόξευση
Εγώ αμφιβάλλω ότι θα γίνει κάτι από αυτά αλλά αφού το θεωρεί εφικτό όλα καλά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θεωρεί ότι μπορεί να πάρει πρωτάθλημα έτσι μια χαρά και πολύ καλύτερα, από το να παίρναμε παίχτες με 1,5Μ συμβόλαια.
Αν μπορεί να μας πάρει τον τίτλο χωρίς να ξοδεύουμε ακόμη καλύτερα, του χρόνου αν μπούμε και κάνα ΤσΛ θα μιλάμε για εκτόξευση
Εγώ αμφιβάλλω ότι θα γίνει κάτι από αυτά αλλά αφού το θεωρεί εφικτό όλα καλά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Που είδες ότι θα κλείσει μέχρι τη Παρασκευή;;Athens έγραψε:εσυ μας ελεγες οτι ειναι κλεισμενος ο παικτης απο το πανω ραφι και πολυ ποιοτικος και θα ανακοινωθει μεχρι την παρασκευη...GINOLA έγραψε:Ξέρω ξέρω ,προέχει το ματς αλλά σας παρακαλώ δημοσιογράφοι, ρωτήστε τον Λουτσέσκου, πόσες και που μεταγραφές θέλει ακόμα. Θέλει εξτρέμ 11 άδας η όχι;
Καλό θα είναι να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του διότι η κατάσταση είναι κουραστική.
τωρα τι μας ρωτας? μηπως να αναρωτηθεις εσυ γιατι μας τα λες?
Πουθενά δεν αναφέρθηκε αυτό!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ήθελα παρά πολύ να γνωρίσω από κοντά τον τεράστιο εγκέφαλο που διάλεξε τον Μουργκ αντί να δώσει 2 εκατομμύρια για αυτόν τον παικταρά τον Δεσπότοφ!!!

- Dark Knight
Μου αρέσει που κάποιοι θέλανε και δύο εξτρεμ σε περίπτωση που πωληθεί ο Τζόλης!
"Ποτέ θα κα, ποτέ θα κάάάνει ξαστεριά" !

"Ποτέ θα κα, ποτέ θα κάάάνει ξαστεριά" !
Το αριστερό μπακ και το εξτρέμ κατ'ελαχιστο πρέπει να είναι εδώ την άλλη εβδομάδα και μέσα στην λίστα.
Βλέπουμε τι παθαινουν όλες οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.
Βλέπουμε τι παθαινουν όλες οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη.
Αν έπρεπε να ποντάρω κάπου τα λεφτά μου θα τα έβαζα σίγουρα στο 2ο ενδεχόμενο.joshua έγραψε:Aν ισχυει κατι τετοιο υπαρχει πολυ απλα αναγνωση.Η ο Λουτσεσκου ειναι λαλακας η μας δουλευει χοντρα η ΠΑΕ. Αν δεν αντικατασταθει ο Τζολης και μαλιστα επαξια δεν μας βλεπω καλα...
Το παραμυθάκι ο Λουτσεσκου δεν θέλει παιχτες μας τελείωσε στην Αλ Χιλαλ όπου όσο ήταν εκεί ηρθαν Carrillo, Cuellar και Vietto.
Ότι θα του πεις του Ραζβαν σου φέρνω μια παιχταρά πχ αριστερά και θα σου πει όχι!!!!
Είπαμε, έχει κολλήματα. Δεν είναι βλακας.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν ειχαμε εμπειρια απο τα κοληματα του θα σου ελεγα εχεις δικιο.Το τι εκανε στη Σαουδικη αραβια δεν εχει καμια σχεση.Οταν σου δινουν 4 μυρια συμβολαιο δεν λες στους Σαουδαραβες μην μου φερετε παικτες...
Ε καλά κι εδώ δεν παίρνει λίγα.
Για Ευρώπη το συμβόλαιο του είναι εξαιρετικό, ακόμα και στα προηγμένα πρωταθλήματα λίγοι προπονητές παίρνουν αντίστοιχα ή περισσότερα λεφτά.
Για Ευρώπη το συμβόλαιο του είναι εξαιρετικό, ακόμα και στα προηγμένα πρωταθλήματα λίγοι προπονητές παίρνουν αντίστοιχα ή περισσότερα λεφτά.
Καλά, θα φανεί αν μέσα σε μία βδομάδα δεν έχει γίνει κίνηση.
Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.
Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.