Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Καλό είναι να πηγαίνεις με την ελπίδα, συνήθως όμως το χρήμα είναι αποτελεσματικότερο
Στο πούλημα παίρνουμε άριστα δέκα. Μάλιστα δίνω συγχαρητήρια σε όσους διαπραγματεύτηκαν την πώληση τού Τζόλη. Τα καλά να τα λέμε.
Στην αγορά μέχρι τώρα μένουμε μετεξεταστέοι. Οι μέρες περνάνε και το μόνο που μας μένει είναι η ελπίδα για ρελάνς τέλη Αυγούστου.
Στην αγορά μέχρι τώρα μένουμε μετεξεταστέοι. Οι μέρες περνάνε και το μόνο που μας μένει είναι η ελπίδα για ρελάνς τέλη Αυγούστου.
Мир έγραψε:
Πολύ Λημνιζει στα νουμερα ο τυπος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπα...
Λημνιος με ΠΑΟΚ 112 συμ. 10 γκολ 14 ασιστ
Πένα με Διναμό 81 συμ 17 γκολ 15 ασιστ
-
ο κιτσιου που κολαει παλι ? καθε μηνα πρεπει να αναφερουμε καποιον αντιπαθητικο ετσι για να μας γινονται τα νευρα...john4serres έγραψε:Πέμπτη βράδυ και Παρασκευή θα έχει ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ!nunies4 έγραψε:Παράταση μιας μόνο ημέρας για την ανανέωση διάρκειας.
Το σύστημα ανοίγει Παρασκευή για μια και μόνο ημέρα...
Περίεργο....Λέτε Πέμπτη βράδυ να έχουμε μπαμ και μπουμ συνεχόμενα;;;
Φέρτε πίσω τον Κίτσιου!
@μπαρκαρούτσος, καλά το πάω;
-
το ερωτημα δεν ειναι μονο τα 3,5 γτ εκει πες οτι τα εριξε ο πρεζεμπορας ...αλλα ο παικτης απο την τσαμπιονσιπ (οχι πρεμιερ που ειπε το παιδι απο πανω γτ η φουλαμ ειναι στη β) δεχθηκε να ερθει στην αρη ? περιεργο μου φενεται ...γιατι να κανει κατι τετοιο ?Rexaris έγραψε:Καταλαβαίνω αυτό που λες και συμπάσχω αλλά ας μην συγκρίνουμε τον εαυτό μας μαζί τους και με τις πρακτικές τους.gika έγραψε:Τώρα αν γκρινιάζω που ο γαύρος β μπορει να πάρει παίκτη από πρεμιέρ με 3.5Μ και μείς παρακαλάμε ελεύθερους 33αρηδες και άνω και έχουμε φτάσει μέσα Αυγούστου, έχοντας ήδη 20Μ από πωλήσεις, θα είμαι κακός; Αν αποκλειστούμε και την Πέμπτη δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση των αξιωματούχων της ομάδας και του Ιβαν.
Πού βρήκαν τα 3,5 θα ήθελα να ξέρω.
****** αν σημερα το αλανι ο ντεσποτοφ στειλει τους πουτανας γιους στο γιουροπα τοτε πρεπει να τον κανουμε μεταγραφη

με νοιάζει να έχω καλύτερη ομάδα από το σκουλήκι, οπωσδήποτε
και πέρσι ήμασταν μία η άλλη
για ποια ιστορία περί ελεύθερων μιλάς?
και πέρσι ήμασταν μία η άλλη
για ποια ιστορία περί ελεύθερων μιλάς?
- thanos-xanthi
οι μερες παντως περνανε, φτανουμε 15αυγουστο και ως τωρα βγαινουμε και αποδυναμωμενοι, αλλα και πεπαλαιωμενοι
τουλαχιστον ας επενδυσουν σωστα τα κερδη απο τον Χρηστο
βασικο να ξεφορτωθουμε και τα πολλα βαριδια συμβολαια, και να δουμε τι θα προλαβουμε να κανουμε ως το τελος του μηνα..
τουλαχιστον ας επενδυσουν σωστα τα κερδη απο τον Χρηστο
βασικο να ξεφορτωθουμε και τα πολλα βαριδια συμβολαια, και να δουμε τι θα προλαβουμε να κανουμε ως το τελος του μηνα..
- sourmenetes
- Moderator
Ζεπελιν μας τα κάνατε με τους ανύπαρκτους της γειτονιάς!!!
Πιστέψτε ρε στην ομάδα ρε!!
Όλα θα πάνε όπως πρέπει!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιστέψτε ρε στην ομάδα ρε!!
Όλα θα πάνε όπως πρέπει!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από ένα άρθρο που είδα είχαμε 62.700.000 εσοδα απο πωλήσεις ...Από αγορές ξέρει κανείς πόσα είναι τα έξοδα ??
- Σουριναμέζος
Σε ποιά περίοδο ?laska4 έγραψε:Από ένα άρθρο που είδα είχαμε 62.700.000 εσοδα απο πωλήσεις ...Από αγορές ξέρει κανείς πόσα είναι τα έξοδα ??
Επί Σαββίδη εποχή
Edit: τα τελευταία χρόνια λέει...Μάλλον από πώληση Όλσεν ξεκινάει , Αλλά εγώ λέω επί Σαββίδη εποχή μεταγραφές
Edit: τα τελευταία χρόνια λέει...Μάλλον από πώληση Όλσεν ξεκινάει , Αλλά εγώ λέω επί Σαββίδη εποχή μεταγραφές
Καλησπέρα σε όλους. Με αγωνία παρακαλουθω καθημερινά αθλητικά site, Twitter, paokmania forum περιμένοντας να διαβάσω για μεταγραφές που κλείνουν η έστω είναι κοντά να κλείσουν. Δυστυχώς τίποτα. Βλέπω τριγύρω άλλες ομάδες να ενισχύονται με αξιόλογους παίκτες ( τουλάχιστον τα βιογραφικά τους ) και εμείς τίποτα. Εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε με Βαρέλα -Κρέσπο - Βιερίνια στα Μπακ και Καντουρι-Μπισεσβαρ Καγκάβα στα χαφ. Καλοί παίκτες πριν από 2-3 χρόνια όμως.... Τώρα τι; Ποιοι θα σπρώξουν την ομάδα ; Ο Μουργκ , ο Σοάρες , ο Αουγκούστο και ο Σβιντερσκι....;;;; Μοναδική σταθερά ο Σέρβος και ότι κάνουν ο Κουρτιτς με τον Ολιβέιρα μαζί με όποιον έρθει , οποτε έρθει.... Κρίμα .... Λιωσαμε τα πληκτρολόγια μέχρι τα μέσα Αυγούστου μπας και βρούμε φως αλλά ακόμα σκοτάδι. Καλή δύναμη σε όλους και ας ελπίσουμε να μας εκπλήξουν θετικά τις τελευταίες 15 μέρες.