Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δερνω με τη δυναμη του λαου του ΠΑΟΚ.Δε χρειαζομαι βοηθεια για να δειρω τους αθλιους κ θρασεις που τολμανε να πατησουν το ποδι τους στο αεροδρομιο που εχει πατησει ενας ζαλαγιετα ενας ζαμορανο κ ενας ταϊσον νουνιες.
Απλα με τρωει το οριζοντιο μπαν.Δεν ειναι πρακτικη που συναδει με τη νομικη μου παιδεια.
Τα μέλη aivas και 15-50 θα ξαναγράψουν από αύριο. Οι υπόλοιποι που συμμετέχετε στο τοπικ της κοινωνίας προσοχή στις εκφράσεις σας και προπαντός σεβαστείτε τον συνομιλητή σας.
serres60 έγραψε:Γραφω μηνυματα και δεν ποσταρονται. Γιατι ετσι; Τα αλλα ποστ ειναι για νομπελ λογοτεχνιας; Η πρεπει να ειμαι σε παρεακι;
- Τα νέα μέλη για τις πρώτες 100 δημοσιεύσεις τους χρειάζονται έγκριση από κάποιον διαχειριστή ή συντονιστή. Ανάλογα τον φόρτο και την διαθεσιμότητα αυτών μπορεί να χρειαστούν λίγα λεπτά εώς ακόμα και λίγες ώρες για την εμφάνιση των μηνυμάτων σας. Συνήθως είναι λίγα λεπτά.
Στην αρχική σελίδα του φόρουμ λέει "Νέοι χρήστες; Διαβάστε πρώτα"
δεν φταίμε εμείς αν δεν διαβάζετε τους κανόνες όταν κάνετε εγγραφή και να λείπουν οι μομφές από μέλη που μόλις μπήκαν.
Ε πρόσφατος είναι. 22 Ιουλίου 2021, πού είναι η ένσταση; Δύο βδομάδες στο φόρουμ, 6 ποστς και βγάζει γλώσσα για παρεάκια.
Άντε μη με τρελαίνεις, εσύ κι εγώ μπήκαμε εδώ αμούστακοι, άλλοι έκαναν οικογένειες, άλλα μέλη έφυγαν από τον κόσμο, φόρουμ από τον Δεκέμβρη του 2006! Έξι ποστς και λέει για παρεάκια..
Χαχαχά και χουχουχού και καλωσορίσματα είμαι σε κάθε νέο μέλος και έρχεται ο serres60 με 6 ποστς να κάνει ειρωνείες και να λέει για παρεάκια.
Εντάξει, προφανώς δεν με φταίει ο συγκεκριμένος, αλλά διαβάστε τους κανόνες!!