Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Δημοσιογραφοι ΠΑΟΚ.....τι ζωαρα ρε φιλε...
Ανοιγεις ΠΑΟΚτσηδικα σαιτ και το μονο που διαβαζεις ειναι κοπιες ξενων ρεπορταζ. Καμια ειδηση , καμια ενημερωση δικη τους για τα θεματα που καινε την ομαδα...
Ανοιγεις ΠΑΟΚτσηδικα σαιτ και το μονο που διαβαζεις ειναι κοπιες ξενων ρεπορταζ. Καμια ειδηση , καμια ενημερωση δικη τους για τα θεματα που καινε την ομαδα...
παίχτης που η μεταγραφή του κράτησε όλο το καλοκαίρι: Βελμπρουν
Παίχτης που η μεταγραφή του έγινε μπαμ-μπουμ: Ζίβκοβιτς Αντρίγια
Παίχτης που η μεταγραφή του έγινε μπαμ-μπουμ: Ζίβκοβιτς Αντρίγια
Σε εχασα....τελικα ισχυει το ρεπορταζ της σπορταιμ η οχι;rainmaker έγραψε:Έχει δύο βδομάδες που σας έγραψα ότι υπάρχει θέμα με τις απαιτήσεις του μάνατζερ.
Καμία ιδιαίτερη συζήτηση δεν έγινε
Πηγαίνετε διαβάστε σπορταιμ που λέει ότι σήμερα τις ανεβασε
Ισχύει σε γενικό πλαίσιο
Δεν τις ανεβασε τώρα
Δεν έχει χαλάσει
Είναι ζορικη υπόθεση
Αν ρωτάς τη γνώμη μου, ο ΠΑΟΚ πρέπει επιτέλους να κινηθεί αποφασιστικά.
Ή να τα σκάσει και να τον φέρει αν τον θεωρεί άξιο, ή να το κλείσει το θέμα.
Έχει δεκαπέντε μέρες δε γίνεται ουσιαστικά τίποτα
Δεν τις ανεβασε τώρα
Δεν έχει χαλάσει
Είναι ζορικη υπόθεση
Παίζει και το να είναι μεγάλος παίχτης και εκτός των γηπέδων ο κοντός χωρίς γραβάτα.Banksy έγραψε:laska4 έγραψε:Ανέβασε τις απαιτήσεις ο ιταλος λέει το σπορτιμε
Αν οι Χιλάδες έκαναν συμβόλαιο στον Περέιρα χωρίς να έχουν λύσει αυτό του Ιταλού, μάλλον ο Μέρμηγκας έχει πλέον το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις. Λογικό είναι και το να έχει αυξημένες πλέον απαιτήσεις για το νέο του χρονιάτικο, αν τους αναγκάσει να τον αποζημιώσουν χοντρά για να μείνει ελεύθερος, χωρίς να χρειαστεί η επόμενη Ομάδα του να αποζημιώσει τους Άραβες.
Μα αυτο δεν προεκυπτε προχθες απο δημοσιευματα της Αραβιας; Οτι ο ΠΑΟΚ εκανε κινηση και εξαγορασε ενα μερος απο το υπολοιπο του συμβολαιου; παπας;;rainmaker έγραψε:Ισχύει σε γενικό πλαίσιο
Δεν τις ανεβασε τώρα
Δεν έχει χαλάσει
Είναι ζορικη υπόθεση
Η αισθηση σου ποια ειναι; Ειναι πιο κοντα στο να χαλασει η στο να γινει; Σαν αισθηση...
- bersekeros
Όταν λέμε ότι ανέβασε τις απαιτήσεις ο (Σ) κατόλι, να πούμε τι σημαίνει.
Εμείς δίνουμε 1,2 για κάθε χρόνο, για δύο χρόνια.
Και η πλευρά του μάνατζερ (με συμφωνία του παίκτη;) ζητάει 1,5 για κάθε χρόνο.
Άρα μιλάμε για 600Κ διαφορά.
Δεν ξέρω κάτι, από αυτά που ακούω και διαβάζω, αυτή είναι η εκτίμησή μου.
Αυτα τα 600Κ είναι μάλλον, που πρέπει να "τα σκάσει" ο ΠΑΟΚ.
Εμείς δίνουμε 1,2 για κάθε χρόνο, για δύο χρόνια.
Και η πλευρά του μάνατζερ (με συμφωνία του παίκτη;) ζητάει 1,5 για κάθε χρόνο.
Άρα μιλάμε για 600Κ διαφορά.
Δεν ξέρω κάτι, από αυτά που ακούω και διαβάζω, αυτή είναι η εκτίμησή μου.
Αυτα τα 600Κ είναι μάλλον, που πρέπει να "τα σκάσει" ο ΠΑΟΚ.
Μόνο εγώ πιστεύω οτι με τα λεφτά που απαιτεί ο κύριος Τζιόβι και τον χρόνο που έχει πάρει για να τον εντάξουμε στο ρόστερ, θα μπορούσαμε να είχαμε αποκτήσει δύο πολύ αξιόλογα χάφ;
Αν ισχύουν τα δημοσιεύματα οτι ζητάει παραπάνω λεφτά (από μάς, γιατί μάλλον οι Αραβες δεν του τα δίνουν), εγώ θα έκανα πίσω και θα πήγαινα σε άλλες πιό βατές επιλογές.
Αν ισχύουν τα δημοσιεύματα οτι ζητάει παραπάνω λεφτά (από μάς, γιατί μάλλον οι Αραβες δεν του τα δίνουν), εγώ θα έκανα πίσω και θα πήγαινα σε άλλες πιό βατές επιλογές.
kosths BXL έγραψε:ο τεξειρα ελευθερος ειναι αλλα θα θελει κατι παραπανωΤρόμος έγραψε:Έχουμε εναλλακτική σε περίπτωση που τσακίσει η περίπτωση του Ιταλού.;
Οπως ελεύθερος είναι και ο Ραμίρεζ αλλά είναι και 3 χρόνια μικρότεροι.
Εξακολουθειτε να μην καταλαβαινετε οτι δεν μιλαμε για μια οποιαδηποτε μεταγραφη. Ειναι ο παικτης που ξερει ο Ραζβαν και ξερει τι μπορει να του δωσει . Και πανω απο ολα ο ιδιος ο παικτης γνωριζει το παιχνιδι του Ρουμανου και τι απαιτει απο αυτον. Δεν θα χρειαστει προσαρμογη στα θελω του και στα συστηματα του. Για αυτο ειναι κομβικοτατη μεταγραφηMagpies4 έγραψε:Μόνο εγώ πιστεύω οτι με τα λεφτά που απαιτεί ο κύριος Τζιόβι και τον χρόνο που έχει πάρει για να τον εντάξουμε στο ρόστερ, θα μπορούσαμε να είχαμε αποκτήσει δύο πολύ αξιόλογα χάφ;
Δεν έχω ούτε επιπλέον πληροφορία ούτε αίσθηση για το τι θα γίνειnunies4 έγραψε:Μα αυτο δεν προεκυπτε προχθες απο δημοσιευματα της Αραβιας; Οτι ο ΠΑΟΚ εκανε κινηση και εξαγορασε ενα μερος απο το υπολοιπο του συμβολαιου; παπας;;rainmaker έγραψε:Ισχύει σε γενικό πλαίσιο
Δεν τις ανεβασε τώρα
Δεν έχει χαλάσει
Είναι ζορικη υπόθεση
Η αισθηση σου ποια ειναι; Ειναι πιο κοντα στο να χαλασει η στο να γινει; Σαν αισθηση...
Δεν ξέρω τι σκέφτονται στον ΠΑΟΚ.
Ελπίζω να μη περιμένουν κάνα μήνα ακομα
Ολα αυτά είναι στην θεωρία. Άλλωστε γιατί οι Άραβες δεν τον θέλουν; Αν ήταν αυτός ο παίκτης που αν έφευγε θα έχαναν ένα σημαντικό γρανάζι στην μηχανή τους, νομίζει κανείς οτι θα τον άφηναν να φύγει;
Ολα στο χορτάρι φαίνονται και φοβάμαι πως ο Τζιόβι είναι ένα μεγάλο ρίσκο.
Ολα στο χορτάρι φαίνονται και φοβάμαι πως ο Τζιόβι είναι ένα μεγάλο ρίσκο.
Κάπου διάβασα ότι ο μάνατζερ του Ιταλού είναι ξάδερφος του μπατζανάκη ξαδέρφου του μάνατζερ του Βέρνμπλουμ.
Μη γίνει η έκπληξη και μείνει το μυρμήγκι και πωληθεί ο Βιέτο. Ανοίχτηκαν οικονομικά χοντρά με τον Περέιρα οι κελεμπίες. Και δεν το χουν σε καλό να διαπραγματεύονται και με γυναίκες αυτοί
Μη γίνει η έκπληξη και μείνει το μυρμήγκι και πωληθεί ο Βιέτο. Ανοίχτηκαν οικονομικά χοντρά με τον Περέιρα οι κελεμπίες. Και δεν το χουν σε καλό να διαπραγματεύονται και με γυναίκες αυτοί
-
makispaspartou
Όταν η πρώτη επίσημη εντεκάδα της χρονιάς αποτελείται από Ροντρίγκο δεξί μπακ , Ελ Καντουρί αριστερό χαφ, Εσίτι αμυντικό χαφ και Καγκάβα σε ρόλο δεύτερου επιθετικού τότε αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά στο σχεδιασμό ή είναι λάθος εξαρχής ο σχεδιασμός. Όταν αυτό που συζητείται περισσότερο είναι η πώληση του νούμερο ένα project του ελληνικού ποδοσφαίρου Τζόλη, με τα 16 γκολ, τις 10 ασιστ και την μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι του περσινού ΠΑΟΚ και στον αντίποδα η μεταγραφή που περιμένουμε να μας αναβαθμίσει είναι ο 35χρονος Τζιοβίνκο τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Όταν ο τουρίστας Μπίσεσβαρ είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της εντεκάδας μας τότε σίγουρα κάτι πάει στραβά.
Η ομάδα χρειάζεται ενέσεις ποιότητας. Δεν ξέρω αν θα είναι 3, 4, 5 αυτοί που θα έρθουν, δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να είναι τόσο ποιοτικοί που να ανεβάσουν την ομάδα ένα με δύο κλικ. Αλλιώς τα περί πρωταθλήματος τα ακούω βερεσέ.
Και αν ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι η αυτάρκεια και το γήπεδο τότε να βγουν να μας το πουν καθαρά και εμείς θα κάνουμε υπομονή. Αλλά να μην μιλάνε για πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Η ομάδα χρειάζεται ενέσεις ποιότητας. Δεν ξέρω αν θα είναι 3, 4, 5 αυτοί που θα έρθουν, δεν με ενδιαφέρει, αρκεί να είναι τόσο ποιοτικοί που να ανεβάσουν την ομάδα ένα με δύο κλικ. Αλλιώς τα περί πρωταθλήματος τα ακούω βερεσέ.
Και αν ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι η αυτάρκεια και το γήπεδο τότε να βγουν να μας το πουν καθαρά και εμείς θα κάνουμε υπομονή. Αλλά να μην μιλάνε για πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Ευχαριστώ rainmaker και berserkeros για τις πληροφορίες και τις εξηγήσεις επί του θέματος.
Ας ελπίσουμε να έχει θετική κατάληξη το θέμα, πιστεύω στον Τζοβίνκο επειδή τον θέλει ο Λουτσέσκου.
Ας ελπίσουμε να έχει θετική κατάληξη το θέμα, πιστεύω στον Τζοβίνκο επειδή τον θέλει ο Λουτσέσκου.