Μεταγραφές καλοκαιριού III
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Χωρις να ειμαι κατα με το μοντελο χωρις ΤΔ μεχρι τωρα, εχω μια ενσταση στο οτι οταν κανει κουμαντο ο προπονητης δεν τον ενδιφερει η εξελιξη και η μεταπωληση παιχτων αλλα οι στοχοι που εχει αυτος.Τεσπα ελπιζω να βρεθει το καλυτερο για την ομαδα.
Εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο και τον ΠΑΟΚ, μεταδίδουν τα τελευταία λεπτά τα μέσα ενημέρωσης από την Σαουδική Αραβία, καθώς όπως υποστηρίζουν ο Δικέφαλος ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Χιλάλ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που επικαλούνται οι Σαουδάραβες, ο ΠΑΟΚ θα εξαγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του Ιταλού ποδοσφαιριστή στην Αλ Χιλάλ προκειμένου να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα
paok24
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που επικαλούνται οι Σαουδάραβες, ο ΠΑΟΚ θα εξαγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του Ιταλού ποδοσφαιριστή στην Αλ Χιλάλ προκειμένου να τον ντύσει στα ασπρόμαυρα
paok24
Κάποιοι θορυβήθηκαν και είπαν να παίξουν ρέστα στη παρτίδα πόκερ που είχε στηθεί...
Για να δούμε αν η χθεσινή σφαλιάρα τελικά μας βγει σε καλο
Για να δούμε αν η χθεσινή σφαλιάρα τελικά μας βγει σε καλο
Κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τον ΠΑΟΚτση τα τελευταία χρόνια
Δεν είναι γκρινια το πρόβλημα
Δεν είναι οι απαιτήσεις
Είναι η μιζέρια και ο πανικός
Όλα μαύρα, κανένα όνειρο, μόνο κλάμα για το πόσο χάλια πάνε όλα
Ηρεμηστε
Έχει πάνω από ένα μήνα που το γράφω
Οι παίκτες που στοχεύουμε είναι καλοί
Όχι δεν θα γίνουμε Ρεάλ
Αλλά το ρόστερ μας εν τέλει θα είναι , πάντα κατά τη γνώμη μου, καλύτερο από του 2018-19.
Το μόνο μου παράπονο είναι πως απ' ότι φαίνεται θα πάρουμε μόνο ένα εξτρέμ και όχι άλλο χαφ (εκτός αν βρεθεί κανείς άγιος και φύγει ο εσιτι)
Το ότι χτες χάσαμε (εντελώς άδικα κατ εμε αλλά τελοσπαντων) δε σημαίνει ότι σήμερα διαλυομαστε
Ο Αύγουστος μπήκε, ε που θα πάει, θα βγει κάποια στιγμη
Δεν είναι οι απαιτήσεις
Ηρεμηστε
Όχι δεν θα γίνουμε Ρεάλ
Αλλά το ρόστερ μας εν τέλει θα είναι , πάντα κατά τη γνώμη μου, καλύτερο από του 2018-19.
Το μόνο μου παράπονο είναι πως απ' ότι φαίνεται θα πάρουμε μόνο ένα εξτρέμ και όχι άλλο χαφ (εκτός αν βρεθεί κανείς άγιος και φύγει ο εσιτι)
Το ότι χτες χάσαμε (εντελώς άδικα κατ εμε αλλά τελοσπαντων) δε σημαίνει ότι σήμερα διαλυομαστε
rainmaker έγραψε:Κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τον ΠΑΟΚτση τα τελευταία χρόνια
Δεν είναι οι απαιτήσεις
Ηρεμηστε
Μην ασχολεισαι εγω μπηκα χθες διαβασα τα οτι να ναι αφου σε καποια φαση νομισα οτι εφυγε ο σαββιδης και θα παξουμε με τονι γκονζαλες στην ρεβανς και δεν ξανα μπηκα δεν θα ανεβασω εγω πιεση γιατι την καθε βλακεια που εχει στο κεφαλι του ο καθενας και νομιζει οτι ισχυει κιολας.
Όχι δεν θα γίνουμε Ρεάλ
Άγιε Εσίτιε κάνε το θαύμα σου, να στραβωθεί κανένας πετρελαιοπαραγωγός να σε ξεφορτώσουμε, μπας και βρεθεί κανενας χαφ να κλείσει η τρύπα του όζοντος στο κέντρο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μην ασχολεισαι ο καθενας οτι βλακεια εχει στο κεφαλι του τι γραφει.TheCursed έγραψε:rainmaker έγραψε:Κάτι έχει πάει πολύ στραβά με τον ΠΑΟΚτση τα τελευταία χρόνια
Δεν είναι οι απαιτήσεις
Ηρεμηστε
Μην ασχολεισαι εγω μπηκα χθες διαβασα τα οτι να ναι αφου σε καποια φαση νομισα οτι εφυγε ο σαββιδης και θα παξουμε με τονι γκονζαλες στην ρεβανς και δεν ξανα μπηκα δεν θα ανεβασω εγω πιεση γιατι την καθε βλακεια που εχει στο κεφαλι του ο καθενας και νομιζει οτι ισχυει κιολας.
Όχι δεν θα γίνουμε Ρεάλ
θετικο αυτο ρειν αλλα οχι απαραιτητα αρκετο. και ειναι ισως κατι που δεν ξερω αν το σκεφτεται ο οργανισμος αλλα καποια στιγμη καλο θα ηταν να αναφερθει. ο ανταγωνισμος δεν ειναι στα επιπεδα του 2018-2019. αν ο Λουτσε πιστευει κι εχει πεισει οτι με τη συνταγη του 2018-2019 θα παρει νταμπλ πολυ φοβαμαι οτι θα διαψευστει οικτρα.
αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι δεν εχει τοση σημασια αν το ροστερ θα ειναι καλυτερο του 2018-2019, αλλα καλυτερο του ανταγωνισμου για το 2021-2022.
και μια τετοια κουβεντα και αξιολογηση ξεκινα απο το που υστερησαμε/που ημασταν καλυτεροι απο τον ανταγωνισμο, για να βελτιωθουμε στο πρωτο κομματι και να διατηρησουμε το δευτερο.
κραυγαλεο παραδειγμα το γεγονος οτι δεχομασταν παραπανω γκολ απο οτι το εκτιμωμενο με βαση τη συχνοτητα και επικινδυνοτητα των ευκαιριων, καθαρα λογω της κακιστης αποδοσης των keeper που ηταν στις τελευταιες θεσεις οχι του μπιγκ 4, αλλα της λιγκας.
ενα αλλο κομματι ηταν το οτι δεν βαζαμε οσα γκολ μας αντιστοιχουσαν με βαση τη συχνοτητα και επικινδυνοτητα των ευκαιριων. σ αυτο το κομματι δεν εφταιγε τοσο ο Καρολος που ηταν στατιστικα πισω μονο απο τον Αραμπι, αλλα κυριως οι μεσοεπιθετικοι μας.
και ρωταω εγω, θεωρουμε οτι εχουμε ενισχυση στα παραπανω;
αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι δεν εχει τοση σημασια αν το ροστερ θα ειναι καλυτερο του 2018-2019, αλλα καλυτερο του ανταγωνισμου για το 2021-2022.
και μια τετοια κουβεντα και αξιολογηση ξεκινα απο το που υστερησαμε/που ημασταν καλυτεροι απο τον ανταγωνισμο, για να βελτιωθουμε στο πρωτο κομματι και να διατηρησουμε το δευτερο.
κραυγαλεο παραδειγμα το γεγονος οτι δεχομασταν παραπανω γκολ απο οτι το εκτιμωμενο με βαση τη συχνοτητα και επικινδυνοτητα των ευκαιριων, καθαρα λογω της κακιστης αποδοσης των keeper που ηταν στις τελευταιες θεσεις οχι του μπιγκ 4, αλλα της λιγκας.
ενα αλλο κομματι ηταν το οτι δεν βαζαμε οσα γκολ μας αντιστοιχουσαν με βαση τη συχνοτητα και επικινδυνοτητα των ευκαιριων. σ αυτο το κομματι δεν εφταιγε τοσο ο Καρολος που ηταν στατιστικα πισω μονο απο τον Αραμπι, αλλα κυριως οι μεσοεπιθετικοι μας.
και ρωταω εγω, θεωρουμε οτι εχουμε ενισχυση στα παραπανω;
Και εγώ πιστεύω ότι αυτό θα γίνει. Με την υποσημείωση ότι προφανώς και ελπίζω να πάρουμε ένα ακόμα χαφ αυτή την φορά ταχυδυναμικο.
Και πιστεύω ότι και ο Ραζβαν μέχρι τέλος Αυγούστου θα διακρίνει την ανάγκη
Και πιστεύω ότι και ο Ραζβαν μέχρι τέλος Αυγούστου θα διακρίνει την ανάγκη
Τζιμπι πολύ σεβαστά και εύστοχα όλα όσα λες
Τεράστιο ρόλο σε όλα τα στατιστικά έπαιξε όμως η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση
Όταν ξέρεις ότι είσαι γυμνός, χωρίς τακτική υποδομή και χωρίς να είναι μπετόν η ομάδα, οι καλοί φαίνονται μέτριοι και οι μέτριοι, ανικανοι
Τεράστιο ρόλο σε όλα τα στατιστικά έπαιξε όμως η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση
Όταν ξέρεις ότι είσαι γυμνός, χωρίς τακτική υποδομή και χωρίς να είναι μπετόν η ομάδα, οι καλοί φαίνονται μέτριοι και οι μέτριοι, ανικανοι
δεκτο ως ενα βαθμο, ωστοσο φαινεται οτι εκει εχουμε εναποθεσει τις ελπιδες μας, οτι ως δια μαγειας θα χτισει αυτοπεποιθηση η ομαδα και θα ειναι ολοι οι παικτες ενα κλικ τουλαχιστον πανω.
αυτοπεποιθηση ομως παιρνεις απο τα αποτελεσματα και ξεκινας παιρνοντας ασφαλεια απο την αμυνα. οποτε οταν π.χ. τρως ενα τετοιο γκολ οπως το δευτερο χτεσινο, ακομη και αν εχεις κανει βηματα προς τη σωστη κατευθυνση για να χτισεις αυτοπεποιθηση, αυτα ειναι πισωγυρισμα.
αυτοπεποιθηση ομως παιρνεις απο τα αποτελεσματα και ξεκινας παιρνοντας ασφαλεια απο την αμυνα. οποτε οταν π.χ. τρως ενα τετοιο γκολ οπως το δευτερο χτεσινο, ακομη και αν εχεις κανει βηματα προς τη σωστη κατευθυνση για να χτισεις αυτοπεποιθηση, αυτα ειναι πισωγυρισμα.
Δεν είναι οι απαιτήσεις
Ηρεμηστε
Δηλαδη για να καταλαβω οι παικτες που ειναι ακομη στο ροστερ της ομαδας κ ηταν στο ροστερ το 2018-19 θα ειναι ακομη καλυτεροι το 2021-22 κ οτι αυτοι που εφυγαν αντικατασταθηκαν η θα αντικασταθουν επαξια απο αυτους που θα ερθουν..Ενας παλιος πολιτικος ελεγε το εξης στον πολιτη δεν θα του λες τι θα κανεις αλλα το τι θελει να ακουσει
Όχι δεν θα γίνουμε Ρεάλ
-
Δεν είναι οι απαιτήσεις
Ηρεμηστε
Όχι δεν θα γίνουμε Ρεάλ
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ρέιν, κοιτάμε τον Τζιοβινκο , τον Μπαμπα η τον Ρεμποσο και έναν εξτρέμ. Ας δεχτούμε ότι κλείνουν, πωλείται ο Τζολης και μένουμε ως έχουμε στα χάφ και στο δεξί μπακ , θεωρείς ότι έχουμε καλύτερο ρόστερ από το πρωτάθλημα ;