44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
Τώρα σοβαρά τα πιστεύετε αυτά που γράφετε;;;
Ότι ένας παίκτης μπορεί να κάνει όλη την ομάδα να φαίνεται χάλια;;; Μιλάτε λες και αν δεν έπαιζε ο Εστί θα κερδίζαμε με 5 γκολ.
Ότι ένας παίκτης μπορεί να κάνει όλη την ομάδα να φαίνεται χάλια;;; Μιλάτε λες και αν δεν έπαιζε ο Εστί θα κερδίζαμε με 5 γκολ.
Εγώ τρελαίνομαι όταν τον βλέπω να περπατάει σαν την μαούνα και να γέρνει δεξιά-αριστερά δείχνοντας έτοιμος να μπατάρει. Δεν είναι εικόνα ποδοσφαιριστή αυτή.
Οταν ειναι στον αξονα ναι. Ενας παικτης αρκει. Και ενταξει δεν εχει γινει μια και δυο με το που βγαινει να αλλαζει ολη η εικονα της ομαδας προς το καλυτερο. Πραγματικα δεν εχει νοημα να το συζηταμε αλλο.psykoman έγραψε:Τώρα σοβαρά τα πιστεύετε αυτά που γράφετε;;;
-
Ναι προφανως! Οταν εισαι κεντρικο χαφ το οποιο δεν μπορει να κανει πασα παρα μονο πισω στα στοπερ καταστρεφεις ολη την αναπτυξηpsykoman έγραψε:Τώρα σοβαρά τα πιστεύετε αυτά που γράφετε;;;
Χτες οσο επαιξε,ηταν μεσα στους τρεις -τεσσερις διασωθεντες.
Τωρα γιατι τρωει τετοιο κραξιμο,ειναι αξιο μελετης.
Τωρα γιατι τρωει τετοιο κραξιμο,ειναι αξιο μελετης.
Πολυ κακος. Λυση συμβολαιου ή δανεικος. Βρειτε ποιοι μας φορτωνουν τετοιους παιχτες και εξαφανιστε τους απο τον ΠΑΟΚ.
Από τους κλασσικούς διακριθεντες σε ήττες. Δεν ξέρω πως θα λυθεί αυτό το παράδοξο.
Θέλω να πω παίκτης τέτοιων προδιαγραφών (ξένος, ακριβός) και να χάνουμε όταν παίζει σχετικά καλά είναι αδιανόητο.
Θέλω να πω παίκτης τέτοιων προδιαγραφών (ξένος, ακριβός) και να χάνουμε όταν παίζει σχετικά καλά είναι αδιανόητο.
- falconakis
Εγω ξερω οτι μαζι με τον Αυστριακο και με τον Καντουρι εξτρέμ κανουν την ομαδα να μοιάζει με ομαδα παλαιμαχων...Ισως για ειδικές αποστολές σε συγκεκριμένα παιχνίδια και μονο σαν αλλαγή...Μακαρι να μεταμορφωθεί αλλα πιο πιθανο βλέπω να τελειώσει το μετρο της Θεσσαλονίκης...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ούτε καν σαν αλλαγή. Πιάνει θέση ξένου με συμβόλαιο 800.000 και κόβει την εξέλιξη του Τσιγγάρα. Δηλαδή ο μικρός λιγότερα θα προσφέρει από τον Εσίτι σαν εναλλακτική;
Να αδειάσει η θέση του, άλλον θέλουμε στον άξονα, άλλο τύπο παίκτη και όχι bodybuilder.
Να αδειάσει η θέση του, άλλον θέλουμε στον άξονα, άλλο τύπο παίκτη και όχι bodybuilder.
- john4serres
Αυτό πάλι που για τον ίδιο αγώνα διαβάζουμε απόψεις περί καλού και κακού Εσίτι 

Πιστεύω ότι στις επόμενες μέρες θα μας χαιρετήσει. Δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα.
Μακαρι να φυγει. Δεν εχει καμια θεση στο συγχρονο ποδοσφαιρο χαφ που απλα κυνηγαει την μπαλα και δεν κανει τιποτα αλλο