ΠΑΟΚ Β'

Σχόλια - κριτική για τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2021/22...

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό tzelas » Κυρ 25 Ιούλ 2021, 19:18

Σχετικά με τις ηλικίες πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι έχουμε αναπτυξιακή ομάδα και η μεγάλη πρόκληση που θα αντιμετωπίσει η β' ομάδα θα την δούμε από Γενάρη και μετά και περισσότερο το επόμενο καλόκαιρι όπου θα πρέπει να αποφύγουμε το φαινόμενο του bottleneck όπου το ρόστερ θα πρέπει να ανοίγει χώρο για να έρθει η επόμενη φουρνιά της Κ19 και άρα για τους ηλικιακά μεγαλύτερους θα πρέπει να αποφασιστεί ποιοί θα περάσουν οριστικά στην πρώτη ομάδα και ποιοί αξίζουν να στελεχώσουν άλλες ομάδες ώστε να αξιοποιηθούν ως περιουσιακό στοιχείο είτε με πώληση είτε με συνιοδιοκτησιακή παραχώρηση με όρους επαναγοράς και ποιοί θα μείνουν ελεύθεροι. Αν κρατάμε μεγαλύτερους μόνο και μόνο για την κατηγορία τότε κόβουμε αναπτυξιακό χρόνο.

Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι ακαδημίες όλων των μεγάλων ευρωπαικών ομάδων και λογικά θα πρέπει από φέτος να δουλεύεται, π.χ. οι γεννηθέντες του 2002 που ήταν η βάση της φετινής Κ19 έχουν περιθώριο 2-3 γεμάτες χρονιές εξέλιξης στην β ομάδα όπου ενδιάμεσα μπορούν να φτάσουν και στην α ομάδα πριν φτάσουν σε αυτές τις οριστικές αποφάσεις, οι του 2001 έχουν 1-2 γεμάτες χρονιές. Έτσι οι μεγαλύτεροι του 2000 και 1999 αν δεν δείξουν φέτος πράγματα και μείνουν και του χρόνου θα κλείσουν τον δρόμο στους επόμενους που έρχονται δημιουργώντας το φαινόμενο bottleneck. Έτσι πρακτικά θεωρώ ότι οι μεγαλύτεροι από τους παραπάνω π.χ. Bradonjic, Χατζηστραβός, Κορέλας, Γαιτανίδης, Τσαούσης, Μανιώτης δεν θα έχει νόημα μετά από ένα χρόνο που θα είναι 22χρονοι να μην ξέρουμε αν κάποιοι είναι τελικά έτοιμοι για την πρώτη ομάδα, αν κάποιοι μπορούν να σταθούν σε άλλες ομάδες επιπέδου Σούπερ Λίγκ ή στο εξωτερικό κερδίζοντας από πώληση ή συνιδιοκτησία και αν κάποιοι δεν θα συνεχίσουν μαζί μας.

Τέλος στον σχεδιασμό μας μπορεί μετά τον Γενάρη να προωθούνται μικρότεροι παίκτες που ξεχωρίζουν στην Κ19 και θα ήταν καλό να γεύονται και επαγγελματικό χρόνο. Αυτά όμως θέλουν καλό σχέδιο και προγραμματισμό από τώρα, συννενοήσεις με την α ομάδα αλλά και την Κ19 και ενδεχόμενα την ανάγκη ενός αθλητικού διευθυντή που θα έχει το γενικό πρόσταγμα για λογαριασμό όλου του οργανισμού που θα τα συντονίζει με γνώμονα να μεγιστοποιήσει το όφελος συνολικά για την ομάδα και τους παίκτες της.
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό tzelas » Κυρ 25 Ιούλ 2021, 22:20

ΠΑΟΚ Β’: ‘Εδρα «έκπληξη» για την SL2 – Αρχίζουν τα «βάσανα» την Τετάρτη
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας της ΠΑΕ με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του έρχεται και η ώρα της δουλειάς. Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας της ΠΑΕ με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του προκειμένου να αναλάβουν τα ηνία του ΠΑΟΚ Β, έρχεται και η ώρα της δουλειάς. Την Τετάρτη, Γκαρσία και παίκτες έχουν το πρώτο ραντεβού στην Μίκρα όπου θα κάνουν τις πρώτες προπονήσεις, μέχρι τις 30 Ιουλίου, όταν η νεοσύστατη ομάδα θα μεταβεί στην Νάουσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το ρόστερ της ομάδας είναι κατά 80% έτοιμο και θα αποτελείται από δανεικούς που επιστρέφουν (Τσαούσης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Φασίδης κ.α.), παιδιά από την Κ19 (Κουλιεράκης, Παναγιώτου και άλλοι) που προωθούνται, τον Μπράντονιτς και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις μεταγραφές του Τζήμα και του Ουεντραόγκο.

Στόχος είναι να υπάρχει σταθερά ένας κορμός 18-20 παικτών που θα συμπληρώνεται από παίκτες της πρώτης ομάδας που δεν θα βρίσκονται στις επιλογές των αποστολών που θα κάνει ο Λουτσέσκου. Θυμίζουμε ότι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πέντε παίκτες άνω των 23 ετών.

Εξάλλου, έχει ξεκαθαριστεί ότι η έδρα της ομάδας θα είναι το Καυτανζόγλειο και, μάλιστα, η παρουσία της ομάδας Β’ εκεί θα αποτελέσει ουσιαστικά τον προπομπό της μετακόμισης της πρώτης ομάδας όταν θα αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής της Νέας Τούμπας.

https://www.mikriliga.com/paok-v-edra-e ... n-tetarti/


Εισακούστηκε το πρώτο σκέλος της πρότασης μου :D :

tzelas έγραψε:tzelas 30 Ιουνίου έγραψε:
https://forum.paokmania.gr/viewtopic.ph ... 0#p1903288
john4serres έγραψε:Για έδρα έχει ακουστεί τίποτα;



Κάνω την πρόταση για αρχική έδρα της β ομάδας να είναι το Καυταντζόγλιο (για όσο διάστημα δεν ξεκινάμε εκεί τα έργα για την μετακόμιση) και όλοι οι κάτοχοι διαρκείας να έχουν πρόσβαση και στους αγώνες της β ομάδας. Ετσι η β ομάδα δεν θα προετοιμάζει μόνο παίκτες, αλλά και οπαδούς και τον οργανισμό της ομάδας για την μετάβαση στη προσωρινή μας έδρα μέχρι το χτίσιμο της Νέας Τούμπας.

:opaokara:


Εισακούστηκε ως προς το γήπεδο μένει να εισακουστεί και ως προς τα διαρκείας :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό seaman » Κυρ 25 Ιούλ 2021, 22:59

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο να γίνουν αντιστοιχήσεις θέσεων και θα χρειαστεί να εκδοθεί έτερο διαρκείας, σε αυτή την περίπτωση. Μανούρα για την Ομάδα, Οργανωτικές αυξημένες υποχρεώσεις και από τη στιγμή που έχουν προσδιοριστεί και οι τιμές των διαρκείας, κανένα οικονομικό αποτέλεσμα.
Η λογική λέει ότι θα πρέπει να έχει φθηνό ηλεκτρονικό εισιτήριο και σε συγκεκριμένες θύρες για να έχεις και καλή εξέδρα, αλλά και ευχρηστία στην Οργάνωση και με τα ελάχιστα έξοδα διαχείρισης των παιχνιδιών
Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν. Και αν θα τους πάρει χρόνο να φτάσουν ξανά στην κορυφή, είναι γιατί θα κουβαλάνε την αξιοπρέπειά τους μαζί τους.
_____________________ Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών _____________________
Άβαταρ μέλους
seaman
 
Δημοσιεύσεις: 9536
Εγγραφή: Δευτ 25 Ιούλ 2011, 17:58
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό tzelas » Κυρ 25 Ιούλ 2021, 23:03

Αν μετακομίσει η μεγάλη ομάδα στα μέσα της χρονιάς στο Καυτοντζόγλιο θα πρέπει να γίνουν αντιστοιχίσεις και προσαρμογές στα διαρκείας ούτως ή άλλως. Οπότε μια προσαρμογή στα διαρκείας για λογαριασμό της β ομάδας θα λειτουργήσει δοκιμαστικά και θα αναδείξει από νωρίς όποιες δυσκολίες του εγχειρήματος πέρα από ότι θα αποτελεί μια κίνηση αμοιβαίων οφελών για ΠΑΕ και κατόχους.
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό Parolos » Κυρ 25 Ιούλ 2021, 23:22

Aye4 έγραψε:Η Β' ομάδα είναι δεξαμενή τροφοδοσίας της Α' ομάδας ή δεξαμενή μετακίνησης ποδοσφαιριστών από και προς την Α ομάδα, ανάλογα με τους σχεδιασμούς του προπονητή της Α ομάδας. Συνεπώς το Α και το Ω για τη λειτουργία της Β ομάδας ανήκει στον Λουτσεσκου. Η επιλογή Γκαρσία από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν έγινε με βάση κανένα σχεδιασμό αλλά έγινε λογική "αποκατάστασης απορου κορασιδος" ("επειδή ήταν κρίμα ο καυμενος ο Γκαρσία κι έπρεπε να αποκατασταθεί").Ομοίως, ο Γκαρσία αποδέχθηκε τον προσωπικό εξευτελισμό του, ως προσωπικότητα κι ως μελλοντικός προπονητής) επειδή δεν είχε άλλη επιλογή και προέχει να κάτσει στα αυγά του , να έχει έναν καλό μισθό και να πάρει το δίπλωμα. Αυτος6σεν είναι σοβαρός σχεδιασμός κατά την άποψή μου και αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει. Μακάρι να διαψευστώ.


Φίλε δε βαρέθηκες? Όπου νομίζεις ότι σε παίρνει ρίχνεις χολή, όπου όμως νομίζεις με το γάντι. Τι νομίζεις ότι κανείς ακριβώς πραγματικά εδώ μέσα.
Ποιος έχασε βέβαια την τσίπα στη γειτονιά για να τη βρεις εσύ.
Ξεκίνησες και παλιότερα με μένος προς τον Ιβάν, αλλά σιγά σιγά για να μη βγεις κάρτα άλλαξες τροπάριο.

Θα έχεις να το λες στα εγγόνια σου ότι έγραφες και τρολλαρες επί σειρά ετών το παοκμανια. Συγχαρητήρια άμα έχεις στόχους στη ζωή ρε φίλε..

Κι επειδή μιλάς για εξευτελισμό.. ο βασιλιάς της κατηγορίας είσαι. Με διαφορά του 2ου!

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:""Σύμπλεγμα ονομάζεται το σύνολο συνειρμών ή παρορμήσεων που συνδέονται ασυνείδητα από το άτομο με ένα συγκεκριμένο θέμα και επηρεάζουν τη συμπεριφορά του. Ορίζεται ως ένα είδος νεύρωσης, το οποίο αναγκάζει το άτομο σε διαφορετική από τη φυσιολογική συμπεριφορά. Ο όρος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον ψυχολόγο Καρλ Γιουνγκ, μαθητή του Σίγκμουντ Φρόυντ. Χρησιμοποιείται κυρίως από την ψυχολογία βάθους. Γνωστά συμπλέγματα είναι το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα, το σύμπλεγμα της Ηλέκτρας, το σύμπλεγμα ανωτερότητας ή κατωτερότητας. Στην καθημερινή γλώσσα χρησιμοποιείται και ο ξένος όρος κόμπλεξ.""

Ποιο απ ολα τα παραπάνω επικρατεί έναντι του Γκαρσία??
Ετσι για να μαθαινετε κάποιοι και το νόημα της λέξης, που χρησιμοποιείτε παντελώς άστοχα.

Σημ. Ισως ο χαρακτηρισμός αρμόζει περισσότερο σ αυτούς που τον χρησιμοποιούν.


Γιατί λάθος σε εκφράζει ακριβώς.

Με 5 διαφορετικά account εδώ και 11 χρόνια ολόκληρα, μένος προς το Γκαρσια βγάζεις. Έχω ρωτήσει 50 φορές τί σου έκανε προσωπικά, γιατί σίγουρα περί προσωπικού πρόκειται. Πες το και βγάλτο από μέσα σου. Όπως λέει κι ο Dani σίγουρα τον Φασούλα τον έχεις πιο ψηλά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από Parolos και Κυρ 25 Ιούλ 2021, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στη ζωή, θα είμαι ΠΑΟΚ. Και στο θάνατο και στη ζωή...
Pablo Garcia
Άβαταρ μέλους
Parolos
 
Δημοσιεύσεις: 6011
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 17:33

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό seaman » Κυρ 25 Ιούλ 2021, 23:25

tzelas έγραψε:Αν μετακομίσει η μεγάλη ομάδα στα μέσα της χρονιάς στο Καυτοντζόγλιο θα πρέπει να γίνουν αντιστοιχίσεις και προσαρμογές στα διαρκείας ούτως ή άλλως. Οπότε μια προσαρμογή στα διαρκείας για λογαριασμό της β ομάδας θα λειτουργήσει δοκιμαστικά και θα αναδείξει από νωρίς όποιες δυσκολίες του εγχειρήματος πέρα από ότι θα αποτελεί μια κίνηση αμοιβαίων οφελών για ΠΑΕ και κατόχους.


Δε νομίζω ότι καιγόμαστε για μετακομίσεις στο μέσο της χρονιάς.
Μπερδέματα θα φέρει και δεν κερδίζεις κάτι ουσιαστικά ή χρονικά. Μέχρι να πέσει η Τούμπα έχει πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν ως προς το σχεδιασμό του νέου γηπέδου και την επιλογή των αναδόχων της κατασκευής του.
Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν. Και αν θα τους πάρει χρόνο να φτάσουν ξανά στην κορυφή, είναι γιατί θα κουβαλάνε την αξιοπρέπειά τους μαζί τους.
_____________________ Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών _____________________
Άβαταρ μέλους
seaman
 
Δημοσιεύσεις: 9536
Εγγραφή: Δευτ 25 Ιούλ 2011, 17:58
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό Doomlord4 » Κυρ 25 Ιούλ 2021, 23:47

Παίκτης από ΠΑΟΚ Β μπορεί να δηλωθεί στην Ευρώπη??
--------------------------------------------------------------
Ο αποκλεισμός είναι πισωγύρισμα και έτσι θέλω να τον αντιμετωπίσετε όλοι.
Δεν θέλω να νιώθει κανένας χαρούμενος που θα παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα.
---------------------------------------------------------------

Ιβάν Σαββίδης.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4
 
Δημοσιεύσεις: 7531
Εγγραφή: Σάβ 01 Νοέμ 2008, 01:45
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό john4serres » Κυρ 25 Ιούλ 2021, 23:54

Θεωρητικά ναι.
Αφού έχει δελτίο αθλητή στη πρώτη ομάδα.

Αν είναι νεαρός θα μπει στην λίστα Β

Αλλά κάτσε. Ποια Ευρώπη μου λες;
Με το ζόρι θα βγάλουμε αποστολή για Ευρώπη (17 ξένοι)
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29795
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό tzelas » Κυρ 25 Ιούλ 2021, 23:58

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ β λογίζονται ως παίκτες της ΠΑΕ οπότε λογικά δηλώνονται και Ευρώπη. Αλλωστε δηλώνονταν παίκτες της Κ19 Ευρώπη γιατί να μην συνεχίσουν να δηλώνονται και ως ΠΑΟΚ β' ;

Σε άλλα, αλίευσα ένα δημοσίευμα (https://e-thessalia.gr/prochorimenes-sy ... ali-kasso/) ότι επιστρέφει ο Αχιλλέας Σαλαμούρας για τον ΠΑΟΚ β' που δώσαμε στην Νίκη Βόλου πέρσι στην Φούτμπωλ Λίγκ. Πάντως δεν την λές και καλή σεζόν αυτή που έκανε καθώς δεν έπαιξε βασικός παρά μόνο 2 μάτς και στα περισσότερα έμπαινε ως αλλαγή (12 μάτς). Σε αντίθεση με τον μικρότερο συμπαίκτη του στην Νίκη Βόλου τον Καλουτσικίδη που πήρε φανέλα βασικού σπίτι του. Και στην ίδια θέση με τον Σαλαμούρα υπάρχουν Χατζηστραβός, η μεταγραφή Τζήμας καθώς και όποιοι από Βρακά και Κωνσταντέλια (ή και οι δύο) δεν παίζουν με την πρώτη. Δεν βλέπω πως θα αποφύγουμε το bottleneck με τέτοιες επιστροφές :?
Άβαταρ μέλους
tzelas
 
Δημοσιεύσεις: 9803
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 23:27
Τοποθεσία: Καστοριά

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό tad » Δευτ 26 Ιούλ 2021, 09:32

Καλημέρα παίδες ...

η ανάλυση που κάνεις Τζέλα για τον τρόπο χρησιμοποίησης των παιχτών της Β ομάδας είναι εκπληκτική ...

εννοώ για το λεγόμενο bottleneck που αναφέρεις και τον τρόπο μετάβασης από Κ17 σε Κ19 και Β και Α ομάδες ...

εάν μπορώ να βοηθήσω στην σκέψη σου θα ήθελα να σημειώσω ότι ο τρόπος που δουλεύουν οι καλύτεροι στον κόσμο ή τουλάχιστον κάποιοι από τους καλύτερους είναι ο εξής:

Μιλάω κυρίως για τον Άγιαξ που έχω μελετήσει καιρό τώρα ... σε αυτούς η διαδικασία μετάβασης είναι μεγάλο θέμα τεχνογνωσίας ... βασικά η αξιολόγηση που περνούν οι παίχτες για να ανέβουν σε παραπάνω ομάδα είναι πάρα πολύ αυστηρή και βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια μετρήσεις και βέβαια αξιολόγηση συγκεκριμένων ανθρώπων.
ουσιαστικά λένε καλύτερα να ανέβουν λιγότεροι παρά παιδιά που δεν πιστεύουν ότι θα παίξουν στο ανωτέρω επίπεδο ...

κάπως έτσι θα πρέπει να λειτουργήσουμε και εμείς ...
με απόλυτα αυστηρά κριτήρια ... καλύτερα να ανεβαίνουν μόνο αυτοί που έχουν τα χαρακτηριστικά και ας είναι πιο άδεια η ανωτέρω ομάδα ... δεν γίνεται δηλαδή να ανεβαίνουν στην Β ομάδα παίχτες που δεν πιστεύεις για την Α ομάδα ... δεν έχει νόημα ... μιλάμε για επαγγελματίες ... επομένως αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα ανεβάσεις πιο εύκολα 17χρονο που αξίζει παρά 19χρονο που δεν έχει στοιχεία για ΠΑΟΚ Α ομάδας ...

σε κάθε περίπτωση η Β ομάδα θα βοηθήσει πολύ κάποια παιδιά ... δεν ξέρω για τον ΠΑΟΚ ... τουλάχιστον στην αρχή θα γίνουν και λάθη ...

το σημαντικότερο είναι να μείνουν μακριά οι μάνατζερ, οι γονείς και τα βύσματα ... ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει πολύ δυνατά στελέχη αξιολόγησης των ίδιων των παιχτών του ... και να βαδίζει πάνω στις δικές τους προτάσεις
Άβαταρ μέλους
tad
 
Δημοσιεύσεις: 2356
Εγγραφή: Δευτ 05 Μάιος 2008, 11:13

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό tolis01 » Δευτ 26 Ιούλ 2021, 10:45

ένα μόνο σχόλιο.
Από το ένα άκρο τώρα (που στέλναμε δανεικούς δεξιά κι αριστερά) να μην περάσουμε στο άλλο άκρο, όλοι όσοι δεν πάιζουν στην Α, στη Β.
Πχ, ένας Νινούα πιστεύω θα ήταν καλύτερα να πάει δανεικός, παρά στη Β.

Όλα τα άλλα ειπώθηκαν, κι από μένα θα ήθελα να δω το προ 2ετίας πουλέν Γαϊτανίδη να παίρνει τα πάνω του.
Λοιπὴ δ' ἐστὶ τῆς Εὐρώπης ἥ τε Μακεδονία καὶ τῆς Θρᾴκης τὰ συνεχῆ [ τα]ύτῃ μέχρι Βυζαντίου καὶ ἡ Ἑλλὰς καὶ αἱ προσεχεῖς νῆσοι.Ἔστι μὲν οὖν Ἑλλὰς καὶ ἡ Μακεδονία· ... Εἶτα μετ' ὀλίγα μέμνηται Κυψέλων καὶ τοῦ Ἕβρου ποταμοῦ.Καταγράφει δὲ καί τι σχῆμα παραλληλόγραμμον,ἐν ᾧ ἡ σύμπασα Μακεδονία ἐστίν.
Άβαταρ μέλους
tolis01
 
Δημοσιεύσεις: 6096
Εγγραφή: Δευτ 05 Οκτ 2015, 14:22
Τοποθεσία: Franconia

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό gika » Δευτ 26 Ιούλ 2021, 10:56

tolis01 έγραψε:Πχ, ένας Νινούα πιστεύω θα ήταν καλύτερα να πάει δανεικός, παρά στη Β.


Θα έλεγα ότι εξαρτατάται από την περίπτωση και την περίσταση.

Πρώτον, θέλεις η Β' ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται και το κυριότερο, επιβάλεται η β' ομάδα να μην υποβιβαστεί. Το να πας μόνο με 18χρονους των ακαδημιών απέναντι σε σωστά στημμένες ομάδες της SL2 έχει μεγάλο ρίσκο.

Δεύτερον, παίκτες όπως ο Νινούα ή ο Λύρατζης, είναι παίκτες που αν χρειαστεί, έχουν να δόσουν πράγματα στο rotation της A ομάδας, αλλά δεν τους βοηθάει καθόλου το να μένουν εκτός αποστολής σε 20 παιχνίδια και να μένουν στον πάγκο σε άλλα 10, για να παίξουν 3-4 παιχνίδια όπου όντως θα βοηθήσουν.

Η Β' ομάδα σου δίνει τη δυαντότητα να δίνεις ρυθμό και παιχνίδια σε παίκτες που ξέρεις ότι έστω και για λίγο θα τους χρειαστείς στην πρώτη ομάδα.

Για τον Νινούα τον ίδιο, ναι σαν βιογραφικό θα ήταν καλύτερα να πάει σε κάποια ομάδα πρώτης κατηγορίας σε κάποιο συμπαθητικό πρωτάθλημα. Για τον ΠΑΟΚ δεν νομίζω.
Άβαταρ μέλους
gika
 
Δημοσιεύσεις: 17055
Εγγραφή: Δευτ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό Aye4 » Δευτ 26 Ιούλ 2021, 11:03

Parolos έγραψε:
Aye4 έγραψε:Η Β' ομάδα είναι δεξαμενή τροφοδοσίας της Α' ομάδας ή δεξαμενή μετακίνησης ποδοσφαιριστών από και προς την Α ομάδα, ανάλογα με τους σχεδιασμούς του προπονητή της Α ομάδας. Συνεπώς το Α και το Ω για τη λειτουργία της Β ομάδας ανήκει στον Λουτσεσκου. Η επιλογή Γκαρσία από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν έγινε με βάση κανένα σχεδιασμό αλλά έγινε λογική "αποκατάστασης απορου κορασιδος" ("επειδή ήταν κρίμα ο καυμενος ο Γκαρσία κι έπρεπε να αποκατασταθεί").Ομοίως, ο Γκαρσία αποδέχθηκε τον προσωπικό εξευτελισμό του, ως προσωπικότητα κι ως μελλοντικός προπονητής) επειδή δεν είχε άλλη επιλογή και προέχει να κάτσει στα αυγά του , να έχει έναν καλό μισθό και να πάρει το δίπλωμα. Αυτος6σεν είναι σοβαρός σχεδιασμός κατά την άποψή μου και αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει. Μακάρι να διαψευστώ.


Φίλε δε βαρέθηκες? Όπου νομίζεις ότι σε παίρνει ρίχνεις χολή, όπου όμως νομίζεις με το γάντι. Τι νομίζεις ότι κανείς ακριβώς πραγματικά εδώ μέσα.
Ποιος έχασε βέβαια την τσίπα στη γειτονιά για να τη βρεις εσύ.
Ξεκίνησες και παλιότερα με μένος προς τον Ιβάν, αλλά σιγά σιγά για να μη βγεις κάρτα άλλαξες τροπάριο.

Θα έχεις να το λες στα εγγόνια σου ότι έγραφες και τρολλαρες επί σειρά ετών το παοκμανια. Συγχαρητήρια άμα έχεις στόχους στη ζωή ρε φίλε..

Κι επειδή μιλάς για εξευτελισμό.. ο βασιλιάς της κατηγορίας είσαι. Με διαφορά του 2ου


Και μόνο ο χρόνος που αφιέρωσε, με τιμά. Λαμβάνω υπόψη τις παρατηρήσεις σου. Διαφωνούμε βέβαια ειδικά στο θεμα Γκαρσία. Παντως να ξέρεις οτι εμείς τις άλλης πλευράς βλέπουμε πιο νηφάλια τα πράγματα σε σχέση με τις κρίσεις μας. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ μας ενώνει.
Άβαταρ μέλους
Aye4
 
Δημοσιεύσεις: 1638
Εγγραφή: Τρί 01 Αύγ 2017, 19:10
Τοποθεσία: Καστέλλα (Πρ. Ηλίας)

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Δευτ 26 Ιούλ 2021, 11:31

Αποκατάσταση απόρου κορασίδου για το προπονητή του ΠΑΟΚ;
Aye είσαι απαράδεκτος!
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89366
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευσηαπό Doomlord4 » Δευτ 26 Ιούλ 2021, 11:53

john4serres έγραψε:Με το ζόρι θα βγάλουμε αποστολή για Ευρώπη (17 ξένοι)

Δεν το πιασα αυτό!
--------------------------------------------------------------
Ο αποκλεισμός είναι πισωγύρισμα και έτσι θέλω να τον αντιμετωπίσετε όλοι.
Δεν θέλω να νιώθει κανένας χαρούμενος που θα παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα.
---------------------------------------------------------------

Ιβάν Σαββίδης.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4
 
Δημοσιεύσεις: 7531
Εγγραφή: Σάβ 01 Νοέμ 2008, 01:45
Τοποθεσία: Thessaloniki

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Σεζόν 2021-2022

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες