Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Παίζει βέβαια να έρθει το φάντασμά του. Κατρακύλα η πορεία του και για πολλά χρόνια
Ε αυτό είναι σίγουρο Αλλά για τον ρουλη καλός είναι...και αν βγει κατηφορίζει λιμάνι
Τεστάκι έ?laska4 έγραψε:Ε αυτό είναι σίγουρο Αλλά για τον ρουλη καλός είναι...και αν βγει κατηφορίζει λιμάνι
- FreeWatcher
Τι seaman, μόνο εσύ θαχεις την Β να φέρνεις Αφρικανούς ? Οι άλλοι ψυχή δεν έχουν ???seaman έγραψε:Τεστάκι έ?laska4 έγραψε:Ε αυτό είναι σίγουρο Αλλά για τον ρουλη καλός είναι...και αν βγει κατηφορίζει λιμάνι
-
makispaspartou
Την Ομάδα στη superleague 2, Γάμα θα την ονομάσουν?FreeWatcher έγραψε:Τι seaman, μόνο εσύ θαχεις την Β να φέρνεις Αφρικανούς ? Οι άλλοι ψυχή δεν έχουν ???seaman έγραψε:Τεστάκι έ?laska4 έγραψε:Ε αυτό είναι σίγουρο Αλλά για τον ρουλη καλός είναι...και αν βγει κατηφορίζει λιμάνι
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μιας και για Ρεμπότσο και Τζιοβινκο είμαστε στην αναμονή (η διαίσθηση μου λέει ότι θα έρθουν). Ρειν δώσε κανένα στοιχείο να ψάχτουμε για εξτρέμ...
- FreeWatcher
θα ηθελα να το γραψω στο τοπικ για αλλοθρησκους αλλα επειδη το γραψατε εδω για ιτουρμπε γραφω και εγω αυτο που πιστευω
καλος παιχτης για ελλαδα αλλα ρε παιδια εκει στον αρουλη σας ποναει η κοιλια και παιρνετε ντεπον και αλλον εξτρεμ ενω φαγατε διμπαλο στη αστανα-πανε και εχετε χτυπητα κενα στον αξονα τι να πω
ουτε που θελω να σκεφτω τι θα γινοταν αν υπηρχε αυτος ο σχεδιασμος-κατασταση σε εμας
καλος παιχτης για ελλαδα αλλα ρε παιδια εκει στον αρουλη σας ποναει η κοιλια και παιρνετε ντεπον και αλλον εξτρεμ ενω φαγατε διμπαλο στη αστανα-πανε και εχετε χτυπητα κενα στον αξονα τι να πω
ουτε που θελω να σκεφτω τι θα γινοταν αν υπηρχε αυτος ο σχεδιασμος-κατασταση σε εμας
-
makispaspartou
Μιας και παίρνουμε ταλεντάκια για την β ομάδα θα ήταν καλό να κοιτάξουμε και προς Κύπρο μεριά...
https://www.transfermarkt.com/nikolas-k ... ler/840819
Μεγάλο ταλέντο θεωρείται ο συγκεκριμένος.
100%...απο τον φοβο του ο χοντρος δινει πραμα ..αλλα δεν τους βλεπουμε φετος ..seaman έγραψε:Τεστάκι έ?laska4 έγραψε:Ε αυτό είναι σίγουρο Αλλά για τον ρουλη καλός είναι...και αν βγει κατηφορίζει λιμάνι
-
makispaspartou
Ο ρούλης αν πάρει ανάλογου επιπέδου (Ιτούρμπε , Εντιαγιέ) επιθετικό και κεντρικό αμυντικό θα είναι πιο δυνατός από πέρσι. Κι επειδή δυναμώνει και η κούλα θα μετρήσει πολύ η δουλική σχέση με τον γάβρο. Ελπίζω να κλείσουν Ρεμπόσο και Τζιοβίνκο αλλά νομίζω έχουμε ακόμη μέχρι τέλος Αυγούστου. Θα κοπούν κάποιοι, ίσως πουληθεί και κανένας, νομίζω τον Αύγουστο ό,τι παίκτης έρθει θα είναι πανωραφίσιος...
- sourmenetes
- Moderator
Εσύ τρολαρεις ή μου φαίνεται;;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μιας και για Ρεμπότσο και Τζιοβινκο είμαστε στην αναμονή (η διαίσθηση μου λέει ότι θα έρθουν). Ρειν δώσε κανένα στοιχείο να ψάχτουμε για εξτρέμ...
Χάχαχαχα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάκη ο μικρός είναι ο αντίστοιχος Κούτσιας του ΑΠΟΕΛ.makispaspartou έγραψε:Μιας και παίρνουμε ταλεντάκια για την β ομάδα θα ήταν καλό να κοιτάξουμε και προς Κύπρο μεριά...
Πολύ πολύ καλός