Να το ταχυδυναμικο χαφ που ψάχνεις χρόνιαjoshua έγραψε:Ο Κάντε λέει της Μπουρκίνα Φασο…
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Ποιο ραδιο?giliopoulos έγραψε:Μαλλον ακυρο για τζοβινκο μολις τωρα στο ραδιο
Ναι τον Τσορμπατζογλου περιμέναμε να μας τα πει. Πότε θα το καταλάβετε ότι εδώ πέρα είναι η Μέκκα της ειδησεογραφιας και της πληροφόρησης;vdragic έγραψε:Αν όντως το τελευταίο εμπόδιο ειναι η Αλ Χιλαλ, εχω μια υποψία οτι θα σφίξουμε.Με νυν προπονητή τον πρωην του γαυρου Ζαρντίμ,δεν το βλέπω καθόλου απίθανο να διαβάσουμε μέχρι αύριο το πρωί άρθρο για το πόσο τον θέλει και τον πιστεύει ο προπονητής του.Ισως ειμαι απαισιόδοξος,αλλά δεν θυμάμαι να κλείσαμε ποτέ μεγάλο όνομα χωρίς να γίνει σήριαλ.
Η συμφωνία που έκαναν οι Τσέχοι για τον Κρμέντσικ είναι εξαιρετική.
Δανεικός με υποχρεωτική αγορά με προσυμφωνημένο ποσό τα 2.5 εκ. μόνο αν περάσουν στους Ομίλους του CL.
Πραγματικά εξαιρετική συμφωνία καθώς πρόκριση στους Ομίλους ακόμα και για τη Σλάβια θα είναι 25 εκ. με τα 2.5 που θα δώσει να αφορούν σε "πενταροδεκάρες"
Δανεικός με υποχρεωτική αγορά με προσυμφωνημένο ποσό τα 2.5 εκ. μόνο αν περάσουν στους Ομίλους του CL.
Πραγματικά εξαιρετική συμφωνία καθώς πρόκριση στους Ομίλους ακόμα και για τη Σλάβια θα είναι 25 εκ. με τα 2.5 που θα δώσει να αφορούν σε "πενταροδεκάρες"
- black_star_ninja
Συμπληρώνω:Aye4 έγραψε:δεν αποκλείεται να μείνει... όμως έχει πολλές πιθανότητες να έλθει...βλεπει ομως κι αλλιυ...εμείς το γράψαμε και σας δωσαμε την είδηση.. ΑΡΔογραφια Θεσσαλονίκηςlaska4 έγραψε:τσορμπα λεει τωρα δεν αποκλειεται να μεινει ο giovinco στην αλ χιλαλ ..
Τα επόμενα 24ωρα ειναι κρίσιμα.
Το παίρνει πάνω του ο ιβαν.
Μην το γελάς. Δεν ξέρω τι επίπεδο έχει η Μπουρκίνα φασο αλλά 22χρονος που είναι ήδη 7 φορές διεθνής εγώ δεν τον θεωρώ χαμένη υπόθεση.renegade έγραψε:Να το ταχυδυναμικο χαφ που ψάχνεις χρόνιαjoshua έγραψε:Ο Κάντε λέει της Μπουρκίνα Φασο…
Βγήκε και mvp στο ματς με Ζιμπάμπουε. Πλάκα πλάκα καλουτσικα στοιχεία φαίνεται απ' το μιξ βιντεάκι 16 λεπτών. Ένα απ' τα πολλά καλά των Β ομάδων. Ένα τέτοιο διαμαντακι να μας κάτσει, γίναμε.
-
kosths BXL
ρειν εχουμε καμια νεα ενημερωση για τζοβινκο και αριστερο μπακ ? γτ οι αρδ σημερα το τερματισαν....γραφει ο καθενας αλλα και δεν βγαινει ακρη με το τι γινεται
- bersekeros
Ο τζορμπα και ο χοντρός διαβάζουν τι γράφεται εδώ και μετά βγαίνει ο χοντρός και ρωτάει με υφακι τον μίζερο, " ρε πόσο καιρό το γνωρίζεις για τον τζοβινγκο?" Και απαντάει το μίζερο " ε τουλάχιστον ένα μήνα το ξέρω εγώ ότι το δουλεύουν "vdragic έγραψε:Ναι τον Τσορμπατζογλου περιμέναμε να μας τα πει. Πότε θα το καταλάβετε ότι εδώ πέρα είναι η Μέκκα της ειδησεογραφιας και της πληροφόρησης;vdragic έγραψε:Αν όντως το τελευταίο εμπόδιο ειναι η Αλ Χιλαλ, εχω μια υποψία οτι θα σφίξουμε.Με νυν προπονητή τον πρωην του γαυρου Ζαρντίμ,δεν το βλέπω καθόλου απίθανο να διαβάσουμε μέχρι αύριο το πρωί άρθρο για το πόσο τον θέλει και τον πιστεύει ο προπονητής του.Ισως ειμαι απαισιόδοξος,αλλά δεν θυμάμαι να κλείσαμε ποτέ μεγάλο όνομα χωρίς να γίνει σήριαλ.
Βγηκε ο τζορμπα κ ειπε οτι ο τζιοβινγκο η θα μεινει αλ χιλαλ η θα ερθει σε εμας κ οτι κοιταει κ αλλου δηλ η θα βρεξει η θα βγαλει ηλιο ειναι σαν να ερχεται ασθενης σε μενα και να του λεω η εχεις θλαση η δεν εχεις να ξερεις.ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.
Καμία από αυτές τις περιπτώσεις ( θα έρθουν κι άλλες) δεν είναι χαμένη υπόθεση.joshua έγραψε:Μην το γελάς. Δεν ξέρω τι επίπεδο έχει η Μπουρκίνα φασο αλλά 22χρονος που είναι ήδη 7 φορές διεθνής εγώ δεν τον θεωρώ χαμένη υπόθεση.renegade έγραψε:Να το ταχυδυναμικο χαφ που ψάχνεις χρόνιαjoshua έγραψε:Ο Κάντε λέει της Μπουρκίνα Φασο…
Εξάλλου έχω πει αρκετές φορές ότι ο μόνος τρόπος για να δεί ο ΠΑΟΚτσης το χαφ των ονείρων του ( ένα μηχανάκι που να ξέρει μπάλα) είναι αυτός.
Δεν ήθελα να το θίξω εγώ για ευνόητους λόγους.renegade έγραψε:Ο τζορμπα και ο χοντρός διαβάζουν τι γράφεται εδώ και μετά βγαίνει ο χοντρός και ρωτάει με υφακι τον μίζερο, " ρε πόσο καιρό το γνωρίζεις για τον τζοβινγκο?" Και απαντάει το μίζερο " ε τουλάχιστον ένα μήνα το ξέρω εγώ ότι το δουλεύουν "vdragic έγραψε:Ναι τον Τσορμπατζογλου περιμέναμε να μας τα πει. Πότε θα το καταλάβετε ότι εδώ πέρα είναι η Μέκκα της ειδησεογραφιας και της πληροφόρησης;vdragic έγραψε:Αν όντως το τελευταίο εμπόδιο ειναι η Αλ Χιλαλ, εχω μια υποψία οτι θα σφίξουμε.Με νυν προπονητή τον πρωην του γαυρου Ζαρντίμ,δεν το βλέπω καθόλου απίθανο να διαβάσουμε μέχρι αύριο το πρωί άρθρο για το πόσο τον θέλει και τον πιστεύει ο προπονητής του.Ισως ειμαι απαισιόδοξος,αλλά δεν θυμάμαι να κλείσαμε ποτέ μεγάλο όνομα χωρίς να γίνει σήριαλ.
Προφανώς ο άνθρωπος αυτός νομίζει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους. Δεν υπήρχε καν λόγος να αναφερθεί σε κάτι τετοιο.
Μπορεί όντως κάλλιστα να το ήξερε.
Για ποιο λόγο το είπε;
Απλα για να καλύψει τον κωλο του
Τελοσπαντων το σημαντικό είναι να γίνει η δουλειά