Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Ο Κάντε λέει της Μπουρκίνα Φασο… :mrgreen:
Να το ταχυδυναμικο χαφ που ψάχνεις χρόνια :mrgreen:
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

giliopoulos έγραψε:Μαλλον ακυρο για τζοβινκο μολις τωρα στο ραδιο
Ποιο ραδιο?
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

vdragic έγραψε:Αν όντως το τελευταίο εμπόδιο ειναι η Αλ Χιλαλ, εχω μια υποψία οτι θα σφίξουμε.Με νυν προπονητή τον πρωην του γαυρου Ζαρντίμ,δεν το βλέπω καθόλου απίθανο να διαβάσουμε μέχρι αύριο το πρωί άρθρο για το πόσο τον θέλει και τον πιστεύει ο προπονητής του.Ισως ειμαι απαισιόδοξος,αλλά δεν θυμάμαι να κλείσαμε ποτέ μεγάλο όνομα χωρίς να γίνει σήριαλ.
Ναι τον Τσορμπατζογλου περιμέναμε να μας τα πει. Πότε θα το καταλάβετε ότι εδώ πέρα είναι η Μέκκα της ειδησεογραφιας και της πληροφόρησης;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Η συμφωνία που έκαναν οι Τσέχοι για τον Κρμέντσικ είναι εξαιρετική.
Δανεικός με υποχρεωτική αγορά με προσυμφωνημένο ποσό τα 2.5 εκ. μόνο αν περάσουν στους Ομίλους του CL.
Πραγματικά εξαιρετική συμφωνία καθώς πρόκριση στους Ομίλους ακόμα και για τη Σλάβια θα είναι 25 εκ. με τα 2.5 που θα δώσει να αφορούν σε "πενταροδεκάρες"
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Aye4 έγραψε:
laska4 έγραψε:τσορμπα λεει τωρα δεν αποκλειεται να μεινει ο giovinco στην αλ χιλαλ ..
δεν αποκλείεται να μείνει... όμως έχει πολλές πιθανότητες να έλθει...βλεπει ομως κι αλλιυ...εμείς το γράψαμε και σας δωσαμε την είδηση.. ΑΡΔογραφια Θεσσαλονίκης
Συμπληρώνω:
Τα επόμενα 24ωρα ειναι κρίσιμα.
Το παίρνει πάνω του ο ιβαν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

renegade έγραψε:
Μην το γελάς. Δεν ξέρω τι επίπεδο έχει η Μπουρκίνα φασο αλλά 22χρονος που είναι ήδη 7 φορές διεθνής εγώ δεν τον θεωρώ χαμένη υπόθεση.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Βγήκε και mvp στο ματς με Ζιμπάμπουε. Πλάκα πλάκα καλουτσικα στοιχεία φαίνεται απ' το μιξ βιντεάκι 16 λεπτών. Ένα απ' τα πολλά καλά των Β ομάδων. Ένα τέτοιο διαμαντακι να μας κάτσει, γίναμε.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ρειν εχουμε καμια νεα ενημερωση για τζοβινκο και αριστερο μπακ ? γτ οι αρδ σημερα το τερματισαν....γραφει ο καθενας αλλα και δεν βγαινει ακρη με το τι γινεται
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ες αύριον τα σπουδαία.
renegade

vdragic έγραψε:
vdragic έγραψε:Αν όντως το τελευταίο εμπόδιο ειναι η Αλ Χιλαλ, εχω μια υποψία οτι θα σφίξουμε.Με νυν προπονητή τον πρωην του γαυρου Ζαρντίμ,δεν το βλέπω καθόλου απίθανο να διαβάσουμε μέχρι αύριο το πρωί άρθρο για το πόσο τον θέλει και τον πιστεύει ο προπονητής του.Ισως ειμαι απαισιόδοξος,αλλά δεν θυμάμαι να κλείσαμε ποτέ μεγάλο όνομα χωρίς να γίνει σήριαλ.
Ναι τον Τσορμπατζογλου περιμέναμε να μας τα πει. Πότε θα το καταλάβετε ότι εδώ πέρα είναι η Μέκκα της ειδησεογραφιας και της πληροφόρησης;
Ο τζορμπα και ο χοντρός διαβάζουν τι γράφεται εδώ και μετά βγαίνει ο χοντρός και ρωτάει με υφακι τον μίζερο, " ρε πόσο καιρό το γνωρίζεις για τον τζοβινγκο?" Και απαντάει το μίζερο " ε τουλάχιστον ένα μήνα το ξέρω εγώ ότι το δουλεύουν " :lol:
TheCursed

Βγηκε ο τζορμπα κ ειπε οτι ο τζιοβινγκο η θα μεινει αλ χιλαλ η θα ερθει σε εμας κ οτι κοιταει κ αλλου δηλ η θα βρεξει η θα βγαλει ηλιο ειναι σαν να ερχεται ασθενης σε μενα και να του λεω η εχεις θλαση η δεν εχεις να ξερεις.ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.
renegade

joshua έγραψε:
renegade έγραψε:
Μην το γελάς. Δεν ξέρω τι επίπεδο έχει η Μπουρκίνα φασο αλλά 22χρονος που είναι ήδη 7 φορές διεθνής εγώ δεν τον θεωρώ χαμένη υπόθεση.
Καμία από αυτές τις περιπτώσεις ( θα έρθουν κι άλλες) δεν είναι χαμένη υπόθεση.
Εξάλλου έχω πει αρκετές φορές ότι ο μόνος τρόπος για να δεί ο ΠΑΟΚτσης το χαφ των ονείρων του ( ένα μηχανάκι που να ξέρει μπάλα) είναι αυτός.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε:
vdragic έγραψε:
Ο τζορμπα και ο χοντρός διαβάζουν τι γράφεται εδώ και μετά βγαίνει ο χοντρός και ρωτάει με υφακι τον μίζερο, " ρε πόσο καιρό το γνωρίζεις για τον τζοβινγκο?" Και απαντάει το μίζερο " ε τουλάχιστον ένα μήνα το ξέρω εγώ ότι το δουλεύουν " :lol:
Δεν ήθελα να το θίξω εγώ για ευνόητους λόγους.

Προφανώς ο άνθρωπος αυτός νομίζει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους. Δεν υπήρχε καν λόγος να αναφερθεί σε κάτι τετοιο.

Μπορεί όντως κάλλιστα να το ήξερε.

Για ποιο λόγο το είπε;

Απλα για να καλύψει τον κωλο του

Τελοσπαντων το σημαντικό είναι να γίνει η δουλειά
TheCursed

Ραιν εχεις καμια ενημερωση οτι χαλασε του ιταλου?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όχι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”