Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- stravostomis
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Mīngus έγραψε:Ή ο επιβήτορας των απόγονων (του στόλου).
Είσαι έτοιμος
(Σβήστε ένας τα πολλαπλά, γαμιέται η υπηρεσία)
- ΑποστόληςΑ
Του αλλουνού του Αφρικανού, του ψηλού ντε, προσγειώθηκε το αεροπλάνο ή θα είναι κάνα μήνα στον αέρα?
Σκάουτινγκ δεν θέμε? Θέμε
Σκάουτινγκ δεν θέμε? Θέμε
Δεν έχω δει κάτι Αποστόλη που να μου έχει κάνει εντύπωση.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στην β΄ ομάδα ποια stoppers έχουμε πλην του Παναγιώτου;
Για τον Γιαξή πιστεύω ότι ίσως του έφτιαχνε την καριέρα μια μετατόπισή του πίσω.
Ψηλός είναι, μπάλα καντάρια ξέρει, απλά δεν είναι πολύ σβέλτος και δεν ξέρω αν φτιάχνεται αυτό πια.
Για το κέντρο πάντως ή θα γίνει μπουχαλάκιας ή θα χαθεί.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Έχει επιτελέσει μεγάλο έργο ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ζάμπιας.tsachou έγραψε:Ρε σεις τι έχει παιχτεί φέτος με Αφρική και πρωταγωνιστουμε στα ρεπορτάζ τους?! Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω κάνει δύο τρία κλικ να διαβάσω και πλέον μου βγαίνουν συνεχεια άρθρα στο φεισμπουκ για την Λίγκα της Νιγηρίας και άλλον τέτοιον μεγάλων πρωταθλημάτων.
Έτσι όλη η Αφρική γέμισε παιδάκια πλέον που ονειρεύονται να παίζουν μεγάλη μπάλα στον ΠΑΟΚ.
Για αυτό προτιμούν εμας απο Αυστρια, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανια και τα αλλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
ΥΓ Ολη η Africa ειναι ΠΑΟΚ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 23 Ιούλ 2021, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ron-swanson
Κι εγω πιστευω οτι αυτοι οι Αφρικανοι ερχονται για την Β ομαδα. Μια χαρα.
-
panpangr77
Έρχεται μεγάλη δεκαετία . Ο ΠΑΟΚ Β είναι μεγάλη υπόθεση. Ήδη θα σκάσουν μεταγραφές και από ταλέντα με συνεργαζόμενες ακαδημίες μας στο εξωτερικό.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Tα πολύ θετικά του να έχεις Β ομάδα, παίρνεις παίκτες και τους προσφερεις καλο περιβάλλον εξέλιξης. Παράλληλα τους παρακολουθείς συνεχώς και άμεσα.. Ενδιαφέρον προτζεκτ. Τώρα ποιος θα κλείσει προπονητής, ακομα στην αναμονή φανταζομαι.. Όπως θα μας ενημερώσουν τα "ρεπορταζ", μεσα στη βδομαδα απαντάει ο γκαρσια
- pirate_salonica
21, επισήμως.Mitsospaoki4 έγραψε:Ρε σεις πέρα από την πλακα.
Πόσο χρονών είναι αυτός;;