23. Shinji Kagawa

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: 23. Shinji Kagawa

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ ξέρω ότι σε ένα ματς που οι συμπαίκτες του δεν μπορούσανε να βρεθούν ούτε με τη βοήθεια της Νικολούλη αυτός είχε 20 στις 20 πάσες.
Τώρα αν θέλουμε και εντάσεις πέλκα ( κάποτε μας χαλούσαν) ταυτόχρονα , θα πρέπει να γίνουμε πρώτα dortmund
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

johnthes98 έγραψε:Παλαιμαχος. Δεν εχει καμια θεση στο ροστερ
Πες μου έτσι ενδεικτικά από τον χθεσινό αγώνα ποιοί παίκτες σε έπεισαν πως έχουν θέση στο ροστερ;Γιατί εγώ είδα ένα συνονθύλευμα με 2-3 παίκτες μόνο να θυμίζουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

renegade έγραψε:Εγώ ξέρω ότι σε ένα ματς που οι συμπαίκτες του δεν μπορούσανε να βρεθούν ούτε με τη βοήθεια της Νικολούλη αυτός είχε 20 στις 20 πάσες.
Τώρα αν θέλουμε και εντάσεις πέλκα ( κάποτε μας χαλούσαν) ταυτόχρονα , θα πρέπει να γίνουμε πρώτα dortmund
βεβαια απο τις εντασεις πελκα μεχρι τις εντασεις καγκαβα υπαρχει μια(μεγαλη) διαφορα
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγω πάντως τόσο αμπαλος που είμαι,έβλεπα πως οι μονοι που θα μπορούσαν να σταθούν απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους ήταν ο καγκαβα, ο Καντουρι ο Ζιβκοβιτς και ο τζολης που μπήκε αλλαγή…
Και ταχυδυναμικα όπως σας αρέσει να το λέτε ο ράφτης του πεντοχιλιαρου
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

DamoN έγραψε:Εγω πάντως τόσο αμπαλος που είμαι,έβλεπα πως οι μονοι που θα μπορούσαν να σταθούν απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους ήταν ο καγκαβα, ο Καντουρι ο Ζιβκοβιτς και ο τζολης που μπήκε αλλαγή…
Και ταχυδυναμικα όπως σας αρέσει να το λέτε ο ράφτης του πεντοχιλιαρου
Μαζί με Ζιφκο στο τέρμα θα προσθετα εγώ.

Χωρίς όμως να απαξιωνω κανέναν παιχτη μας γιατί απλά είναι η αρχή της προςτοιμασιας.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Εφέτος θα είναι η χρονιά σου σαμουράι !!!
:ugeek: :ugeek: :opaokara: :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

πραγματικα ρε ειναι δυνατον ...οσοι.. εχετε δει τον αγωνα να λετε οτι ο καγκαβα δεν κανει??

τι σχεση ειχει ο πελκας με τον καγκαβα....

εκτος του οτι συνεχεια προσπαθουσε να συντονισει και να κατευθυνει τους συμπαικτες του , ξερει και τι να κανει με την μπαλα

εχετε δει πολλες φορες τον πελκα να ξερει τι να κανει την μπαλα??? ο πελκας την επιλογη της...θεσης 10.. την ειχε μονο οταν δεν του εβγαινε η ατομικη ενεργεια...

και οπως ...σωστα...παρατηρησε καποιος φιλος δεν εχασε πασα

επισης ο ιαπωνας ειναι πολυ γρηγορος παικτης και ειδικα στην σκεψη ..μην μπερδευεστε

το να τρεχω και να πιεζω συνεχεια δεν σημαινει οτι ειμαι και γρηγορος
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Τι συζητάς ρε φίλε; ; αστεία η σύγκριση, γι αυτό κάθε παίχτη με το στανιο θέλουμε να τον κάνουμε ποδοσφαιριστη.. ολόκληρος Καγκαβα συγκρίνεται με πελκα;;χαχαχαχαχα
johnthes98

Δημοσίευση από johnthes98 »

boogeyman77 έγραψε:
Πες μου έτσι ενδεικτικά από τον χθεσινό αγώνα ποιοί παίκτες σε έπεισαν πως έχουν θέση στο ροστερ;Γιατί εγώ είδα ένα συνονθύλευμα με 2-3 παίκτες μόνο να θυμίζουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές
Δεν εχουν θεση στο ροστερ Καγκαβα, Λαμπρου, Εσιτι, Περειρα, Μουργκ,Μπισεσβαρ,Ninua. Το να περιμενεις απο αυτους κατι διαφορετικο, οταν στην ουσια οποτε επαιξαν ηταν σαν να ημαστε με παικτη λιγοτερο ή με μια τεραστια τρυπα στη θεση τους ειναι χασιμο χρονου μεγαλο. Οι μικροι εκτος απο αυτους που επαιζαν και περσι ειναι για Β ομαδα γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι μπορει να κανουμε πρωταθλητισμο με Κουτσια,Βρακα,Λυρατζη κλπ. Οι υπολοιποι εχουν δειξει καποια πραγματα οσο ειναι στην ομαδα οποτε σιγουρα μπορουν να σταθουν στο ροστερ (καποιοι φυσικα μονο για παγκο). Θεωρω οτι χρειαζομαστε 3 μεταγραφες ακομα + του Κουρτιτς για να εχουμε ομαδα να διεκδικησει το πρωταθλημα. Απο του χρονου, διορθώνοντας τις αδυναμιες που θα φανουν φετος, παμε να το χτυπησουμε στα ισια απο το γαυρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnthes98 την Παρ 16 Ιούλ 2021, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ναι τον ειδαμε πέρσι τον ολόκληρο Καγκαβα. Και είχαμε και τον Πελκα περσυ σε μια ομάδα
με καλούς συμπαίχτες. Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα.

Δηλαδή θα είχαμε την επιλογή για ανταλλαγή Καγκαβα - Πελκα αυτή τη στιγμή και υπάρχει έστω και ένας που δεν θα την έπαιρνε;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

johnthes98 έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:
Δεν εχουν θεση στο ροστερ Καγκαβα, Λαμπρου, Εσιτι, Περειρα, Μουργκ,Μπισεσβαρ,Ninua. Το να περιμενεις απο αυτους κατι διαφορετικο, οταν στην ουσια οποτε επαιξαν ηταν σαν να ημαστε με παικτη λιγοτερο ή με μια τεραστια τρυπα στη θεση τους ειναι χασιμο χρονου μεγαλο. Οι μικροι εκτος απο αυτους που επαιζαν και περσι ειναι για Β ομαδα γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι μπορει να κανουμε πρωταθλητισμο με Κουτσια,Βρακα,Λυρατζη κλπ. Οι υπολοιποι εχουν δειξει καποια πραγματα οσο ειναι στην ομαδα οποτε σιγουρα μπορουν να σταθουν στο ροστερ (καποιοι φυσικα μονο για παγκο). Θεωρω οτι χρειαζομαστε 3 μεταγραφες ακομα + του Κουρτιτς για να εχουμε ομαδα να διεκδικησει το πρωταθλημα. Απο του χρονου, διορθώνοντας τις αδυναμιες που θα φανουν φετος, παμε να το χτυπησουμε στα ισια απο το γαυρο.
Ο καγκαβα κρίθηκε από 45 λεπτά σε ένα φιλικό;;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
johnthes98

Δημοσίευση από johnthes98 »

Εμμ οχι. Ο καγκαβα περσι ενα εξαμηνο δεν εδειξε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα σε ενα ροστερ πολυ φτωχοτερο απο αυτο που θα φτιαξει ο ρουμανος, αν σκεφτεις οτι θα ερθουν αλλοι 4 παικτες (μαζι με τον κουρτιτς) τουλαχιστον. Επισης, στα ματς που επαιξε περσι ηταν σαν να παιζαμε με 10 δηλαδη ενω γενικα ημασταν χαλια αυτος καταφερνε να ξεχωριζει αρνητικα (πχ Αρης) και σκεψου οτι με τη μεταγραφη που θα κανει στο 10 εχουμε 9 παικτες μεσοεπιθετικα (Ζιλε, Καντουρι, Τζολης, μουργκ,ουαρντα,μπισε,λαμπρου,καγκαβα,μεταγραφη). Απο αυτους πρεπει να μεινουν οι 6 γτ οι αλλοι δεν υπαρχει περιπτωση να παιζουν ουτε αλλαγη. Εεε αν λαβεις ολα τα δεδομενα αυτα υποψη σου, πιστευω οτι δεν εχει θεση στο ροστερ.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

οποιος .... φιλε gika ... δεν ξερει τι ειναι η θεση 10 ισως και να εκανε αυτην την αλλαγη.

ο μεγαλος κουδας ή ο μαγκτι εκαναν την διαφορα γιατι πιεζαν και ετρεχαν??

εκαναν την διαφορα γιατι ...ηξεραν... την θεση που επαιζαν..

αν μπορεις να καταλαβεις τι λεω ..

ο πελκας ειναι ενας καλος παικτης αλλα οσο δεν αποφασιζει να αποβαλει απο μεσα του το ποδοσφαιρο αλανας
δεν θα κανει την διαφορα για μια ομαδα...δεν μπορεις να παιζεις αυτην την θεση με πρωτο γνωμονα να ξεχωρισεις κυνηγώντας την ατομικη υπερβολη

με την εθνικη μερικες φορες ... επαιξε ...σαν 10ρι

και αυτα για την φενερ.. αστα.. εγω τα ακουω βερεσε ...ας τα εκανε και εδω
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

johnthes98 έγραψε:Εμμ οχι. Ο καγκαβα περσι ενα εξαμηνο δεν εδειξε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα σε ενα ροστερ πολυ φτωχοτερο απο αυτο που θα φτιαξει ο ρουμανος, αν σκεφτεις οτι θα ερθουν αλλοι 4 παικτες (μαζι με τον κουρτιτς) τουλαχιστον. Επισης, στα ματς που επαιξε περσι ηταν σαν να παιζαμε με 10 δηλαδη ενω γενικα ημασταν χαλια αυτος καταφερνε να ξεχωριζει αρνητικα (πχ Αρης) και σκεψου οτι με τη μεταγραφη που θα κανει στο 10 εχουμε 9 παικτες μεσοεπιθετικα (Ζιλε, Καντουρι, Τζολης, μουργκ,ουαρντα,μπισε,λαμπρου,καγκαβα,μεταγραφη). Απο αυτους πρεπει να μεινουν οι 6 γτ οι αλλοι δεν υπαρχει περιπτωση να παιζουν ουτε αλλαγη. Εεε αν λαβεις ολα τα δεδομενα αυτα υποψη σου, πιστευω οτι δεν εχει θεση στο ροστερ.
Όλα αυτά τα δεδομένα είναι για πέρυσι.
Ο παίκτης φέτος κάνει σοβαρή προετοιμασία.

Αν δεν μπορέσει αν δεν αντέξει δεν το ξέρω.

Αν μπορέσει όμως με την ποιότητα που έχει δε βγαίνει έξω από την ομάδα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν χρειάζεται να μειώνουμε την ποιότητα του Πέλκα.
Όσο για την σύγκριση Πέλκα Καγκάβα... άκυρη τελείως.
Άλλος ποδοσφαιριστής ο ένας άλλος ο άλλος.

Εγώ το ξαναλέω,αν κάποιος καταλαβαίνει από την τηλεόραση αν ο Ιάπωνας παίζει σε σωστές ή όχι εντάσεις να εκμεταλλευτεί αυτό του το προσόν,θα βγάλει πάρα πολύ καλά λεφτερακη.
Μυνήματα του στιλ " παλαίμαχος" από μέλη με 20 ποστ είναι τουλάχιστον ύποπτα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”