Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό BlackMagicPAOK » Τρί 15 Ιουν 2021, 19:48

Πολύ καλό νέο !!
ΠΑΟΚ και Ευρώπη πάνε πακέτο.
Έτσι θα ψήσουμε και ακόμη καλύτερους ξένους.
Εξάλλου, αν τα λέω σωστά, τα περισσσότερα έξοδα για τους αγώνες του cl τα καλύπτει η ίδια η διοργάνωση.
:pano: :pano:
" Στην ηλεκτρονική της έκδοση, η εφημερίδα «Diario Sur» αποθεώνει τον «ιστορικό ΠΑΟΚ» που επιστρέφει τη νέα σεζόν στο Basketball Champions League.
Οι Ισπανοί αναφέρονται στην προηγούμενη συμμετοχή του Δικεφάλου στη διοργάνωση, στις οικονομικές δυσκολίες των τελευταίων ετών, ενώ στέκεται και στη δραματική βελτίωση της ομάδας που, από τελευταία πέρυσι, τερμάτισε φέτος 5η στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. "
από Thessport.gr
https://thessports.gr/439888/ispaniki-a ... k-sto-bcl/
" Oλα ειναι δρομος "
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK
 
Δημοσιεύσεις: 3619
Εγγραφή: Δευτ 23 Φεβ 2015, 21:53
Τοποθεσία: Γιάννενα

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Πέμ 08 Ιούλ 2021, 17:45

«Έχουμε παραδώσει τα στοιχεία της αύξησης, γνωρίζει η πλευρά Σαββίδη το ποσό και περιμένουμε την ανταπόκριση του. Με αυτά τα λεφτά θα κλείσουμε ένα μέρος πάνω από το 50% των χρεών προς τους προμηθευτές. Μετά τις 2 Απριλίου του 2022 θα μπορεί να ανοίξει νέα ΑΜΚ σύμφωνα με τον νόμο. Ναι σκέφτομαι και άλλη ΑΜΚ για να μειωθεί το χρέος προς την εφορία κυρίως. Υπάρχουν οι οπαδοί που λένε ανοίξει ξανά την αύξηση, βγάλτε τα διαρκείας, βέβαια εκεί περιμένουμε την κυβέρνηση. Ξέρουμε πάνω-κάτω κάποια πράγματα και περιμένουμε. Είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε μόλις πάρουμε το πράσινο φως. Για την ΑΜΚ δεν μπορεί να γίνει κάτι, τον Απρίλη του 2022 μόνο. Το σκέφτομαι ναι να ξαναγίνει. Όταν θέσαμε στόχο τις 500.000 ευρώ, κανείς δεν πίστευε ότι θα το φτάναμε. Το ίδιο μπορεί να γίνει και του χρόνου. Όλοι μαζί να μπορέσουμε να ξεχρεώσουμε την ομάδα και να μπορεί να αυτοσυντηρείται με ένα καλό ρόστερ ανταγωνιστικό. Αν δεν έχουμε παλιά χρέη, όλα θα είναι καλύτερα με σωστό προϋπολογισμό και να ξέρουμε τα έξοδα και τα έσοδα».
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15315
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 08 Ιούλ 2021, 23:33

Εντάξει, δεν χρειάζεται να γίνει ΑΜΚ στη ΚΑΕ ΠΑΟΚ.. Ας τα βάλουμε στον τραπεζικό λογαριασμό της μπουτίκ. Δεν γίνεται;;
Ας μας διαφωτίσουν οι οικονομολόγοι του φόρουμ.

Η μπουτίκ είναι άλλη εταιρεία, ξεχωριστός τραπεζικός λογαριασμός και άλλο ΑΦΜ.. Στο keeppaokalive επί Μπάνε είχα βάλει εκεί κατά λάθος κάποια λεφτά, ευτυχώς τα βρήκαμε! :mrgreen:
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46405
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό Mutasevic » Πέμ 08 Ιούλ 2021, 23:47

Ως μέτοχοι νομίζω μπορούμε να κάνουμε κατάθεση στο λογαριασμό της καε κ ακόμα πιο εύκολο ως δωρεά να το δηλώσουμε

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KILLED BY DEATH
Άβαταρ μέλους
Mutasevic
 
Δημοσιεύσεις: 1041
Εγγραφή: Δευτ 07 Ιουν 2010, 20:15
Τοποθεσία: πλανητης Καξξον Γαλαξιας ΠΑΟΚ

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό Mutasevic » Πέμ 08 Ιούλ 2021, 23:52

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εντάξει, δεν χρειάζεται να γίνει ΑΜΚ στη ΚΑΕ ΠΑΟΚ.. Ας τα βάλουμε στον τραπεζικό λογαριασμό της μπουτίκ. Δεν γίνεται;;
Ας μας διαφωτίσουν οι οικονομολόγοι του φόρουμ.

Η μπουτίκ είναι άλλη εταιρεία, ξεχωριστός τραπεζικός λογαριασμός και άλλο ΑΦΜ.. Στο keeppaokalive επί Μπάνε είχα βάλει εκεί κατά λάθος κάποια λεφτά, ευτυχώς τα βρήκαμε! :mrgreen:
Αλλιώς το drone τσάρκα μαζεύει τα μπακιρια κ τα προσγειωνεις παλατάκι. Ας ορμηξουμε μπουτίκ ολοι κ έτσι κλαιν

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KILLED BY DEATH
Άβαταρ μέλους
Mutasevic
 
Δημοσιεύσεις: 1041
Εγγραφή: Δευτ 07 Ιουν 2010, 20:15
Τοποθεσία: πλανητης Καξξον Γαλαξιας ΠΑΟΚ

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 13 Ιούλ 2021, 09:34




"Μπορούμε να κάνουμε ρεκόρ στα διαρκείας..."

Ο απολογισμός της πρώτης θητείας που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, οι στόχοι για την επόμενη μέρα με ένα διαφοροποιημένο διοικητικό σχήμα, η επιστροφή του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, αλλά και τα εισιτήρια διαρκείας, η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 14/7 και θα αποτελέσει μία πολύ σημαντική βοήθεια για την ομάδα, αποτέλεσαν τα βασικά θέματα που αναπτύχθηκαν στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «Πριν ένα χρόνο αναλάβαμε τη διοίκηση της ομάδας, έχοντας μπροστά μας πολλές δυσκολίες, κυρίως οικονομικές. Η ομάδα προερχόταν από μία χρονιά σχεδόν καταστροφική από αγωνιστική και οικονομικό επίπεδο. Μέσα στη σεζόν, νομίζω καταφέραμε να κάνουμε βήματα προόδου, με τη βοήθεια των συνοπαδών μου, μαζέψαμε ένα σημαντικό ποσό στην ΑΜΚ. Ήταν ένας στόχος που πολλοί τον θεωρούσαν ακατόρθωτο. Επιτεύχθηκε και βοήθησε να ελευθερωθεί η ομάδα από παλιά χρέη σε παίκτες, προπονητές και μάνατζερ. Αυτό το κονδύλι είναι σχεδόν μηδενισμένο, απομένουν μόνο δύο δόσεις για ένα μόνο παίκτη και θα δοθούν κανονικά Ιούλιο και Αύγουστο και θα κλείσει και αυτό το κεφάλαιο. Οι παίκτες της προηγούμενης σεζόν είναι πληρωμένοι και δεν έχουμε να φοβόμαστε για προβλήματα που έχουν άλλοι αντίπαλοι μας.

Πέρσι έγιναν αρκετές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας οργάνωσης και εκτέλεσης εξόδων. Δεν έχουμε τίποτα κλειδωμένο και με κανένα προμηθευτή. Παίρνουμε προσφορές για τα πάντα, βλέπουμε τι μας συμφέρει και συνεχίζουμε. Κι αυτό είναι κάτι που κάνουμε για όλα.

Και αγωνιστικά, ήταν μια πετυχημένη χρονιά. Στην αρχή ξεκινήσαμε λίγο σφιχτά, αλλά η ομάδα έδειξε την ποιότητά της. Νομίζω ότι όλοι χάρηκαν με αυτό που έβλεπαν. Με αυτόν τον τρόπο, παλεύοντας μέχρι το τελευταίο λεπτό όλα τα παιχνίδια, πήραμε την πέμπτη θέση και καταφέραμε να έχουμε μία θέση στην Ευρώπη για φέτος. Ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί με δύο παιχνίδια την εβδομάδα, πρέπει να μπορείς να έχεις ένα ρόστερ 12-14 παικτών για να είσαι επιτυχημένος και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες θα πάρουμε μέρος.

Μετά από πολλά ο κ. Καρακούσης αποχώρησε και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα. Έδωσε την ψυχή του για την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν πάντα δίπλα μας και παντού. Θέλω να καλωσορίσω τον Κωνσταντίνο Στεργίου που τον ξέρω καλά εδώ και χρόνια. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα πιο νεανικό σύνολο! Δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να αναφερθώ ως νέος, αλλά έτσι αισθάνομαι τουλάχιστον.

Έχουμε δηλώσει συμμετοχή στο BCL, θα έχουμε άλλη μία διοργάνωση. Το όνειρο ήταν να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε την ομάδα και να την ξαναδούμε στην Ευρώπη. Αυτό, έγινε λίγο πιο γρήγορα από όσο φανταζόμουν. Η ομάδα πήγε καλά και στο οικονομικό κομμάτι και μας δόθηκε η ευκαιρία να μπορέσουμε να δηλώσουμε συμμετοχή.

Για την επόμενη χρονιά, έχουμε μπροστά μας ξανά βουνά από οικονομικής άποψης, αλλά με τη βοήθεια και κεντρικού χορηγού που έχουμε συμφωνήσει για τη φανέλα και με άλλα έσοδα που έχουμε προβλέψει, νομίζω ότι η ομάδα δε θα έχει πρόβλημα και δεν θα δημιουργήσει άνοιγμα στο οικονομικό με την ευρωπαϊκή συμμετοχή. Θα ανταποκριθούμε οικονομικά και στην ομάδα που θα δημιουργήσουμε. Η ομάδα σίγουρα θα ανεβάσει το μπάτζετ της για να μπορέσει να ανταποκριθεί σε όλα. Η πάλη των οικονομικών θα συνεχιστεί. Μας μένει το βουνό του Δημοσίου, που είναι ρυθμισμένο σε δόσεις και το κομμάτι των προμηθευτών, το οποίο είναι προγραμματισμένο να μειώνεται».

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βασίλης Τριλυράκης αναφέρθηκε κυρίως στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας, η διάθεση των οποίων ξεκινά την Τετάρτη 12 Ιουλίου και είπε χαρακτηριστικά: «Ανανεώνουμε με τον Θανάση για έναν ακόμα χρόνο στο κάλεσμά του να είμαστε εδώ και να βοηθήσουμε! Πλέον έχουμε μαζί μας κι έναν επιχειρηματία όπως ο Κωνσταντίνος Στεργίου. Πήραμε την απόφαση να βγάλουμε τα εισιτήρια διαρκείς Είναι ένα μεγάλο προσδοκώμενο έσοδο. Θέλουμε να είναι δίπλα μας ο κόσμος, να μας βοηθήσει και πιστεύουμε ότι θα το κάνει παρά τις δύσκολες προϋποθέσεις για πολλούς. Θα δώσουμε μια προτεραιότητα σε αυτούς που ανανεώνουν τα διαρκείας που πήραν πέρσι και το έκαναν γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούν να δουν την ομάδα. Θα έχουν μια καλύτερη τιμή.

Απόλυτη προτεραιότητα θα έχει και ο κόσμος που συμμετείχε στην ΑΜΚ. Θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετήσουμε πρώτα αυτούς και μετά όλους τους άλλους. Η διάθεση θα ξεκινήσει από την προσεχή Τετάρτη 14/7, θα έχουν προτεραιότητα οι 800 περσινοί κάτοχοι και οι μέτοχοι της ΑΜΚ μέχρι 31/8 και μετά, όσα μείνουν θα διατεθούν στους υπόλοιπους».

Το νέο μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Κωνσταντίνος Στεργίου, στην πρώτη του τοποθέτηση, τόνισε: «Δέχτηκα μία πρόταση πριν λίγες μέρες από τον πρόεδρο και τον Βασίλη για να συμμετέχω στην προσπάθεια και δε μπορούσα παρά να δεχτώ. Εκτιμώντας όσα έχουν καταφέρει και όσες τρύπες έχουν κλείσει, χρέη προς τρίτους προς προμηθευτές κλπ. Όσο μπορώ να συμβάλλω και να βοηθήσω θα ο κάνω με μεγάλη χαρά. Γνωριζόμαστε χρόνια, ιδιαίτερα με τον Βασίλη μας συνδέει μια φιλία 25 ετών και δεν θα μπορούσα παρά να αποδεχθώ την πρόσκληση».

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ.Χατζόπουλος τόνισε…

Για το μπάτζετ της ομάδας κι αν υπάρχει περίπτωση να ανέβει ακόμη περισσότερο… «Το αγωνιστικό μπάτζετ είναι αυξημένο από πέρσι, λόγω της συμμετοχής της ομάδας σε τρεις διοργανώσεις φέτος. Δε μπορούσαμε να πάμε με το περσινό, για να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει μέσα στην εβδομάδα ένα παιχνίδι για την Ευρώπη και μετά ένα παιχνίδι στην Ελλάδα. Ανεβάσαμε το ποσό για να μπορέσει να δημιουργηθεί μια εξίσου ικανή ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις. Τον περσινό κορμό που προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να κρατήσουμε, οι παίκτες λόγω της καλής χρονιάς, είχαν αυξημένες απαιτήσεις. Η εφορία μόνο, είναι γύρω στα 40.000 το μήνα, δηλαδή ένα μπάτζετ από μόνη της, αφού σε μία χρονιά, θα πρέπει να δώσουμε περίπου 500.000 μόνο για τις δόσεις. Αν βρούμε περαιτέρω έσοδα, είναι προτιμότερο να πάμε να σβήνουμε τις ρυθμίσεις παρά να ανεβάσουμε το μπάτζετ. Κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο, θα προχωράμε μέχρι να ξεχρεώσει η ομάδα».

Για το πως θα πειστεί ο κόσμος, μετά την συμμετοχή του στην ΑΜΚ, να αγοράσει και εισιτήρια διαρκείας…

«Και πέρσι όταν ήρθε η ιδέα της ΑΜΚ, μόνο εγώ πίστευα ότι θα το πιάσουμε το ποσό. Ο κόσμος όμως συμμετείχε, γιατί είδε πρώτα ένα έργο και συνεχίζει να το βλέπει. Είχαμε πολλά μηνύματα και προσωπικά για να βγάλουμε τα διαρκείας. Φαίνεται από τη θέληση του, μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα να βγάλουμε τα διαρκείας.

Αν δεν πιάσουμε 4.000 διαρκείας και πάνω, προσωπικά θα στεναχωρηθώ. Νομίζω όμως θα τα ξεπεράσουμε. Ο κόσμος είναι εδώ στηρίζει και τώρα ειδικά, που μπορεί να γυρίσει στο γήπεδο, θα έχουμε νέο ρεκόρ. Αυτό που λένε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει μπασκετικούς φίλους, το είδαμε και με την ΑΜΚ πως στηρίζει ο κόσμος, που είχαμε 10.000 νέους μετόχους».

Για το αν σε σχέση με πέρσι άλλαξε η στάση πιθανών χορηγών σε επαφές που ήδη έχουν γίνει..

«Αυτός ήταν και ο λόγος που καταφέραμε και ]κλείσαμε από τόσο νωρίς τον κεντρικό χορηγό φανέλας! Βλέπουν μια πιο συμμαζεμένη ομάδα από όλες τις απόψεις, με μία σταθερή διοίκηση. Οι χορηγοί θέλουν να συνεργάζονται με ένα μεγάλο brand name όπως ο ΠΑΟΚ. Ο χορηγός θέλει ανταποδοτικότητα και ο ΠΑΟΚ μπορεί να το κάνει αυτό το πράγμα, παίζοντας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο χορηγός παίρνει πολλά πράγματα».

Για το σκεπτικό που υπάρχει πλέον μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην ομάδα…

«Το σκεπτικό μου είναι και θα είναι πάντα ένα. Να ξεχρεώσει η ομάδα. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι φέτος ερχόμαστε με λιγότερο άγχος. Η περσινή χρονιά, ήταν πολύ δύσκολη και με πάρα πολλή πίεση. Όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους, να κάνεις συμφωνίες σε τόσες υποθέσεις, είναι λογικό να υπάρχει πολύ άγχος και πολύ στρες. Φέτος δεν είμαστε σε αυτήν την κατάσταση. Είμαστε πιο ήρεμοι όλοι και μπορούμε πιο εύκολα να πάρουμε αποφάσεις. Το χρέος της εφορίας είναι ρυθμισμένο, δεν έχουμε να συμφωνήσουμε κάτι άλλο. Το κομμάτι των προμηθευτών είναι ένα σημαντικό κομμάτι, αλλά δεν με αγχώνει πλέον τόσο. Είμαστε τρεις επιχειρηματίες εδώ, ξέρουμε πως λειτουργεί η αγορά και κινούμαστε ανάλογα».Για τους αγωνιστικούς στόχους της επόμενης σεζόν…

«Νομίζω ότι είναι ακόμη νωρίς. Πρέπει να δούμε πως θα κινηθούν και οι άλλες ομάδες. Υπάρχει κι ένα έξτρα έσοδο πλέον για τις ομάδες, από την φορολογία του στοιχήματα, όπου ομάδες που δεν έχουν χρέη, μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν στο αγωνιστικό τους μπάτζετ. Εμείς δεν έχουμε αυτήν τη δυνατότητα. Η αγορά ακόμα δεν έχει κλείσει τίποτα, οι ομάδες ακόμη κάνουν προτάσεις και συζητήσεις. Θα δούμε πως θα είναι όλοι και μετά θα βάλουμε τον τελικό στόχο. Η πεντάδα όμως, που κατακτήσαμε πέρσι, θα είναι σίγουρα ένας στόχος για εμάς».

Για την επαφή με την πλευρά Σαββίδη σχετικά με τον διπλασιασμό του ποσού που συγκεντρώθηκε στην ΑΜΚ…

«Η πλευρά Σαββίδη επικοινώνησε μαζί μας, μας ζήτησε λεπτομέρειες για την ΑΜΚ, εμείς παραδώσαμε το φάκελο με όλες τις ακριβείς καταθέσεις και περιμένουμε την ανταπόκρισή τους».

Για τον αν είναι εφικτός στόχος τα 4.000 εισιτήρια διαρκείας….

«Με την αλλαγή που έγινε και σύμφωνα με τις διατάξεις, δεν θα μπορούμε να έχουμε πάνω από 6.400 εισιτήρια εκ των οποίων το 5% θα είναι για παιδιά. Ένας αριθμός της τάξης των 5.000 διαρκείας πρέπει να είναι εφικτός για τον ΠΑΟΚ. Έχει αλλάξει το κλίμα και στους συνοπαδούς μας, που έχουν δει τρεις συνοπαδούς τους να παλεύουν για την ομάδα, να κάνουν δουλειά. Φαίνεται ότι ο κόσμος έχει τη λαχτάρα να έρθει στο μπάσκετ και για αυτό θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί ο κόσμος».

Για το αν σκέφτεται να εμπλακεί ιδιοκτησιακά με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ…

«Το έχω πει κι από πέρσι, θα είμαι εδώ μέχρι να ξεχρεώσει η ομάδα. Οταν θα ξεχρεώσει, θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθούν ενδιαφερόμενοι να την πάρουν και να την ανεβάσουν επίπεδο. Τουλάχιστον με οικονομικά δεδομένα καλύτερα. Δεν είμαι μεγιστάνας, δεν είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να δημιουργήσει τεράστια μπάτζετ και μεγάλες προσδοκίες, αλλά είμαι ειλικρινής και μπήκα σε μια εποχή που κανένας δεν τόλμησε. Δεν υπάρχει θέμα ιδιοκτησιακό για μένα. Αν βρεθεί κάποιος άλλος, φερέγγυος, θα πάρει την ομάδα. Να είναι κάποιος σοβαρός, ώστε να μην διακινδυνεύσει πάλι η ομάδα. Θέλουμε ακόμα καιρό για να ξεχρεώσει η ομάδα. Δε θέλω να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια. Στις εποχές που ζούμε είναι πολύ δύσκολο να σκεφτείς σε βάθος τριών και τεσσάρων ετών. Ας πηγαίνουμε βήμα-βήμα, να βελτιώνεται οικονομικά και αγωνιστικά η ομάδα, να φτιάχνουμε πράγματα και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να κερδίσω και το Τζόκερ και να τα βάλουμε όλα στην ομάδα!»

Για την αποχώρηση του Βαγγέλη Μαργαρίτη…

«Υπάρχουν φορές στη ζωή και στη δουλειά, που πρέπει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση για τον Βαγγέλη. Εννιά χρόνια στην ομάδα ήταν δύσκολο να τον αποχωριστούμε, αλλά τα οικονομικά μας δεδομένα αυτήν τη στιγμή, ήταν αυτά, δε μπορούσαμε να τα βελτιώσουμε και πήγε στην καλύτερη πρόταση που βρήκε. Του εύχομαι να είναι υγιής και να εκπληρώσει τα όνειρα του. Μακάρι να τον είχαμε εδώ. Για οποιαδήποτε απόφαση όμως, πρώτα κοιτάω το καλό της ομάδας. Πρώτα είναι ο ΠΑΟΚ. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε αναλώσιμοι. Όσο δύσκολες κι αν είναι οι αποφάσεις θα παίρνονται για το καλό της ομάδας».

Για αυτά που τον δυσκόλεψαν περισσότερο πέρσι και αυτά που τον έκαναν να χαρεί, αλλά και τις προσδοκίες για την επόμενη σεζόν…

«Ίσως το ξεκίνημα της χρονιάς να ήταν αυτό που με δυσκόλεψε. Η ομάδα δεν ήταν δεμένη, υπήρχε γκρίνια κυρίως λόγω της προηγούμενης σεζόν. Όσο πήγαινε η ομάδα κι άρχισε να ρολάρει καλύτερα μετά δεν υπήρχε τόσο άγχος. Εγώ προσωπικά, είχα την προσμονή του αγώνα. Πότε θα μπούμε στο πούλμαν να πάμε στο εκτός έδρας. Το πιο δύσκολο πέρσι και ψυχοφθόρο ήταν οι διαπραγματεύσεις με παλιούς για να συμφωνήσουμε και να το κλείσουμε. Αυτό ήταν ένα μεγάλο βάρος που το βγάλαμε από πάνω μας. Η ομάδα ήταν σαν οικογένεια. Δεν είχαμε καβγάδες, δεν είχαμε μούτρα. Ήμασταν όλοι φιλαράκια από τον πρώτο ως τον τελευταίο, σαν οικογένεια. Αυτή η σχέση μεταξύ των ανθρώπων μου αρέσει… Δεν πρόκειται ποτέ να πούμε ο πρόεδρος που κάθεται εκεί πάνω. Είμαι πάντα ένα με τους ανθρώπους. Δε θα το αλλάξω αυτό. Ορισμένους δεν τους αρέσει αυτό.

Εύχομαι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε πάλι μία ομάδα με την ίδια φιλοσοφία με πέρσι. Να είμαστε όλοι αγαπημένοι. Μέσα από αυτό δημιουργούνται πιο ισχυρές σχέσεις και αυτό κάνει την ομάδα καλύτερη, να προσπαθεί περισσότερο. Πέρσι νομίζω ότι εκτιμούσαν όλοι ότι κάθε μέρα ήμασταν εδώ, δίπλα τους, ότι μέρα κι αν ήταν. Ποτέ δεν αισθάνθηκαν ότι αυτοί έκανα προπόνηση και εμείς κάναμε διακοπές. Πέρσι αν έχασα μία προπόνηση, θα ήταν γιατί ήταν νωρίς και ήμουν στη δουλειά μου».

Για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί…

«Είναι άλλο να παίρνεις μία συμβουλή και άλλο να παίρνεις μία απόφαση. Όταν διοικείς μια επιχείρηση και είσαι το «κεφάλι», έχεις τα στελέχη σου κι εδώ έχω το Δ.Σ., συζητάμε όλοι μαζί, λέει ο καθένας την άποψη του, αλλά ένας θα πάρει την απόφαση. Πάντα το συζητάω, ειδικά με τον Βασίλη. Και με τον κ. Σταυρόπουλο και με τον Μιχάλη Γιαννακίδη. Αυτή είναι η καθημερινότητα μίας επιχείρησης και μίας ομάδας. Ακούς πάντα και παίρνεις τις αποφάσεις».

Για το θέμα ανανέωσης του Malcolm Griffin…

«Μιλάμε με όλους, έχουν γίνει προτάσεις. Σε αυτήν την περίπτωση του Griffin, περιμένουμε, κοιτάμε κι άλλες εναλλακτικές. Η ομάδα είναι πάνω από όλους πάντα. Έχουμε συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα, αυτά μπορούμε να δώσουμε και μόνο εκεί. Αν δεν τα βρούμε με τον Griffin, θα βρούμε κάποιον άλλο.. Δεν πρέπει να κολλάμε σε ονόματα. Είναι καλό να υπάρχει ένας κορμός, να ξεκινήσει η ομάδα και ο κόουτς να έχει παίκτες που ξέρει και τον ξέρουν, αλλά δεν θα «ξηλωθούμε» για να ξεφύγουμε από τα οικονομικά μας δεδομένα. Έχουμε να πληρώνουμε χρέη, δε μπορούμε να ξεφύγουμε».

Για τη θέση του ΠΑΟΚ στο ενδεχόμενο συμμετοχής 6+1 ξένων στο πρωτάθλημα…

«Το 6+1 σαν ιδέα δεν υπάρχει. Να υπάρξουν 7 ή 8 ξένοι μπορώ να το καταλάβω. Το 6+1 τι ωφελεί; Δεν έχει κανένα νόημα. Εγώ το σκέφτομαι να κάνω την πρόταση για 7 ξένους. Δυστυχώς υπάρχει λειψανδρία στους Έλληνες. Είναι λίγοι πλέον. Ομάδες όπως εμείς, όπως ο Άρης, που έχουμε χρέη, δυσκολεύονται. Το 6+1 εξυπηρετεί κάποιες ομάδες και κάποιες που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα. Το θέμα είναι να δούμε τι γίνεται συνολικά».

Για τη συνεργασία με τον κόουτς Λυκογιάννη…

«Έχουμε ταιριάξει στο χαρακτήρα. Τα ζει όλες με πάθος. Αυτό το μετέφερε και στην ομάδα. Ήταν σημαντικό ότι γνώριζε κάποιους από τους παίκτες που ήταν στην ομάδα, οπότε ήταν πιο εύκολο να περάσει κι αυτό που ήθελε. Είναι ένας άνθρωπος που ταιριάζει πολύ στην ομάδα και στο πως είμαστε εμείς, σαν ΠΑΟΚτσήδες. Όπως λέει και ο ίδιος, όπου κι αν πάω έχω πάθος. Να γίνω πιο ΠΑΟΚ κι από τον ΠΑΟΚτσή! Παθιάζεται με τη δουλειά του κι αυτό εμένα προσωπικά, μου ταιριάζει πολύ σαν χαρακτήρας. Πέρσι κάναμε την αναγνωριστική μας συνεργασία και ανανεώσαμε γρήγορα για να έχουμε το περιθώριο να χτίσουμε. Του είχα εξηγήσει από πέρσι πως ήταν η κατάσταση, ανάλογα πάντα με τα οικονομικά και με το ότι πρέπει να ξεχρεώσει πρώτα η ομάδα. Το έχει καταλάβει και κινείται σε αυτόν τον άξονα».

Για το αν σκέφτεται νέα ΑΜΚ μέσα στην επόμενη χρονιά…

«Υπάρχει κόσμος που έχει ήδη ζητήσει. Δε μπορεί να γίνει νωρίτερα από την ημερομηνία που έκλεισε η προηγούμενη. Πέρσι κλείσαμε 2/4, οπότε πριν τις 2/4/2022 δε μπορεί να ανοίξει άλλη. Είναι όντως μία σκέψη, γιατί μπορεί να βοηθήσει στην αποπληρωμή κάποιων χρεών στην εφορία. Δεν είναι άσχημη ιδέα και θέλω να πιστεύω ότι και πάλι 10.000 μέτοχοι θα βοηθήσουν».

Για την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη και πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση…

«Κάναμε κάποιες συζητήσεις και με τη ΦΙΜΠΑ για να δούμε πως θα είναι η διοργάνωση. Στην πρώτη φάση, υπάρχει και μία οικονομική αποζημίωση, η οποία λογικά καλύπτει και τα έξοδα μας για τα ταξίδια. Ένα κομμάτι των χρημάτων από το Στοίχημα, θα πάνε στη διοργάνωση, όχι στο μπάτζετ. Ξεκινάμε να πάμε στην πρώτη φάση με τρία ταξίδια. Δεν είναι κάτι το τρομακτικό. Κι αν χρειαστεί, θα βγάλω μέχρι και δίπλωμα για πούλμαν να την πηγαίνω εγώ την ομάδα…»

Για την παρουσία του στην κλήρωση του BCL, ο κ.Τριλυράκης σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο brand name στην Ευρώπη. Μας ήθελαν πάρα πολύ μου το είπε και ο κ. Κομνηνός. Στο τέλος μετρούν και τα ονόματα που συμμετέχουν. Ο πρώτος στόχος μας για την κλήρωση, ήταν να γίνει με… λιγότερα έξοδα. Και οι 32 ομάδες είναι ισχυρές. Πετύχαμε κοντινά ταξίδια κι από εκεί και πέρα για τα αγωνιστικά , όπως εξήγησε και ο κόουτς, πρέπει να δούμε τι ρόστερ θα γίνουν και όλα θα κριθούν στο γήπεδο. ‘Όλοι στο BCL είναι χαρούμενοι που συμμετέχουμε κι εμείς».

Στο κλείσιμο της συνέντευξης Τύπου ο κ.Χατζόπουλος ανέφερε…

«Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Βασίλη, ο οποίος ήταν δίπλα στη δική μου τρέλα, ήταν το στήριγμα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα, σε όλους, στο αγωνιστικό τμήμα στα γραφεία και ειδικά στο Μιχάλη Γιαννακίδη που τα έδωσε όλα και είναι ένα παιδί πραγματικά αξιοθαύμαστο».
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46405
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 13 Ιούλ 2021, 10:03

Ο κόσμος έχει πλέον τη λαχτάρα να 'ρθεί στο μπάσκετ.


ΤΕΡΑΣΤΙΑ κουβέντα... Απίστευτο.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46405
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 09 Αύγ 2021, 03:40

Για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας, δίνει 10 δωμάτια στο Hotel Lucy Χαλκίδας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα πρέπει να έχουν δηλωθεί στο 1135 (Πολιτική Προστασία) ως πυρόπληκτοι.

Εύγε!
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46405
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Παρ 24 Σεπ 2021, 21:28

Η Προεδραρα στο ραδιο primo τωρα
Χαιρεσαι να τον ακους
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26575
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Παρ 24 Σεπ 2021, 21:30

Ενα μπατζετ πηγαινει στην εφορια...
Αμα αγαπας την ομαδα δε υπολογιζεις ουτε εμβολια ουτε τιποτα. Θα κανεις τα πάντα να βοηθησεις.
Αληθειες απο εναν θεοπαλαβο ΠΑΟΚΤΣΗ
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26575
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Παρ 24 Σεπ 2021, 21:36

Εχουμε ενα προπονητη μουρλο..
Δηλωση Προεδρου ομαδας basket league χαχαχα
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26575
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό bersekeros » Παρ 24 Σεπ 2021, 21:42

O αριθμός 1300 διαρκείας που ανέφερε (μαζί με τα συνδεσμίτικα) είναι πραγματικά μικρός.

Ο άνθρωπος μετά την ΑΜΚ που καταφέραμε των 500Κ, περίμενε παραπάνω διαρκείας.

Θέλω τα αδέλφια μου δίπλα μου. Θελώ να πολεμάμε μαζί. Δεν θέλω να είμαι μόνος μου.
Χέστε τα εμβόλια, χέστε τα όλα. Τον ΠΑΟΚ να βοηθήσουμε. Είμαστε μόνοι μας.
Μόνοι μας να παλεύουμε στη Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία......Να είμαστε μονιασμένοι οι ΠΑΟΚτσήδες.
Δεν υπάρχουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Δεν υπάρχουν ψεκασμένοι και αψέκαστοι. Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι.
Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία.
Άβαταρ μέλους
bersekeros
 
Δημοσιεύσεις: 11363
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Παρ 24 Σεπ 2021, 22:01

Δε μ αρεσουν γενικα οι βαρειες κουβεντες και μεσα στη μαυριλα που ζουμε παντα βρισκω δικαιολογιες γι ανθρωπους που εχουν τις αναστολες και τις αμφιβολιες τους, ανθρωπους που περνανε δυσκολα.
Ομως εδω δεν υπαρχουν δικαιολογιες. Ειλικρινα πως θελετε να λέγεστε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ οταν δε στηριζετε μια τετοια προσπαθεια? Πως γινετε αυτος ο ανθρωπος να μη μας εχει όλους διπλα του?
Πως γινεται να εχουμε μονο 1300 διαρκειας? 1300 ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ μονο να πιστευουν ? Πως γινετε να μη βλεπετε?
Ξερω οτι πολλοι θα προσπερσουν οπως εκαναν τοσες και τοσες φορες, να ξερετε όμως οτι αυτος ο ΠΑΟΚ μ αυτον στο τιμονι, θα σας αναγκασει καποια στιγμη να αλλαξετε γνωμη.
ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ γιατι πολυ απλα ο τυπος θα θα τα καταφερει. Εχει το σχεδιο, το πεισμα και τη μουρλα που χρειαζεται για να το πετυχει.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26575
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό montekristo » Κυρ 26 Σεπ 2021, 10:27

Την ωρα του αληθινου μετρηματος ειναι πραγματικα ντροπη ολων μας να βρισκομαστε τοσο λιγοι. Τοσο μικροι.-

Ειναι ντροπη ολων μας να εχει βρεθει ο ανθρωπος που προταξε τα στηθια του για να μεινει ορθιος ο μπασκετικος ο θρυλικος αυτος ΠΑΟΚ με οσες δυναμεις διαθετει αλλα με την παλικαρια του μπροσταρη για να αναγεννηθουμε απο το μειον ουτε καν απ το μηδεν να μας καλει διπλα του κι εμεις αντι να τρεξουμε μαζικα να αδιαφορουμε. ΝΤΡΟΠΗ.-

Τι μας ζητησε ρε; 60 ευρωπουλα και μια βολτα στο Παλατακι μας ζητησε. Δεν μας ζητησε ουτε κωλο ουτε ψυχη.-
Μας ζητησε να γινουμε συμπαραστατες του. Να γινουμε το μεσον της οριστικης ανακαμψης. Οχι το αιμα μας.-
Μας φωναζει να παμε να αποδειξουμε οτι ειμαστε ΠΑΟΚτσηδες. Οτι ειμαστε διαφορετικοι απ ολους τους αλλους.-

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΕ!

Μονο 1.300 παλικαρια ολα κι ολα το απεδειξαν.-
Οι αλλοι μενουν να μην κοιταζουν καν κατα κει
αδιαφορωντας για ιδιο τον ΠΑΟΚ μας. Ντροπη!

Δεν μπορει να ειναι προβλημα για ακομα 5-6 χιλιαδες
οι 40 καφεδες αξια του διαρκειας. Σταρχιδισμο τον λενε.-
"Αρχιδι@ πατερα" ειμαστε τελικα οι πολλοι δηλαδη.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΕ!

Ποιος "μπιζιμ ΠΑΟΚ" και "ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του";
Αυτα ειναι παραμυθια και τζαμπα μεγαλα λογια.-
Να ζησουμε να τον θυμομαστε τον μπιζιμ ΠΑΟΚ.-


ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΕ!
#FREEΠΟΡΚΥ-5
montekristo
 
Δημοσιεύσεις: 3990
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 16:33

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Κυρ 26 Σεπ 2021, 10:42

Τα πες ολα. Να ζησουμε να τον θυμομαστε

".. και ΠΑΟΚ στο μπλα μπλα" ελεγε καποτε το συνθημα.
Ποσοι να το τραγουδησαν αραγε?
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26575
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες