Ποια είναι η καλύτερη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ;
Re: Ποια είναι η καλύτερη λύση για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ;
αν και παραδεχομαι οτι βιαζομαι να προβλεψω, ας μας ριξουν να μηδενιστουν τα χρεη...
χιλιες φορες να πεσουμε και να καθαρισουμε απο τα λαμογια (μονο ετσι δυστυχως) παρα να βολοδερνουμε στην Α1 χωρις κανενα ΟΡΑΜΑ!
με τον μπανε προσωπικα θα μπορουσα να κανω και αλλο υπομονη γιατι το ενστικτο μου λεει οτι μπορουσε να μας ενωσει αλλα τωρα με αυτους τους κυριους που δεν ξερω κανεναν και ειναι (ετσι φαινεται) επιθυμητοι απο τους ακατανομαστους δεν θα ασχοληθω ουτε θα στηριξω καθολου.
για εμενα το μπασκετ μας επεσε και οι συνδεσμοι μας κανουν μπανια...
χιλιες φορες να πεσουμε και να καθαρισουμε απο τα λαμογια (μονο ετσι δυστυχως) παρα να βολοδερνουμε στην Α1 χωρις κανενα ΟΡΑΜΑ!
με τον μπανε προσωπικα θα μπορουσα να κανω και αλλο υπομονη γιατι το ενστικτο μου λεει οτι μπορουσε να μας ενωσει αλλα τωρα με αυτους τους κυριους που δεν ξερω κανεναν και ειναι (ετσι φαινεται) επιθυμητοι απο τους ακατανομαστους δεν θα ασχοληθω ουτε θα στηριξω καθολου.
για εμενα το μπασκετ μας επεσε και οι συνδεσμοι μας κανουν μπανια...
-
BANE
Ο Ζαγόρ δεν νομίζω οτι πρέπει να ασχοληθεί κ ούτε κ θα το κάνει.Τώρα για την συγκεκριμένη διοίκηση.Δεν νομίζω οτι θα εμπνεύσουν κανέναν.Δεν βλέπω καμία μα καμία σχέση να έχουν με το μπάσκετ.
Μακάρι να διαψευστούμε ,αλλά δεν το βλέπω.Μακάρι αλλά...
Ο Ζαγόρ δεν νομίζω οτι πρέπει να ασχοληθεί κ ούτε κ θα το κάνει.Τώρα για την συγκεκριμένη διοίκηση.Δεν νομίζω οτι θα εμπνεύσουν κανέναν.Δεν βλέπω καμία μα καμία σχέση να έχουν με το μπάσκετ.
Μακάρι να διαψευστούμε ,αλλά δεν το βλέπω.Μακάρι αλλά...
-
Κατάντια... Τώρα είναι αργά για τον Α.Σ. Εμείς κρατήσαμε τον αφερέγγυο με την ψήφο μας. Η συμμορία τους να' ναι καλά
-
Εγω δεν ψηφισα ακομη κανεναν.η αποψη μου ειναι η εξης,ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ και το Δ.Σ απεφασισαν να συνεργαστουν με τον ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ για την καλυτερη λειτουργια της ΠΑΕ και την ιδια χρονικη στιγμη μας προεκυψε ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ υποψηφιος για προεδρος στον ΑΣ με αποτελεσμα ο ΒΙΟΛΙΔΗΣ να μπει στο ψηφοδελτιο του ΑΣ (ρωτηστε να μαθετε για την κοντρα ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ).Επομενως επρεπε αμεσα να αναλαβη ο ΒΙΟΛΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΕ με δημιουργια 5 μελους συμβουλιου και τον ΜΠΑΝΕ μεσα σε αμεσο συνεργατη,και οχι συνεντευξεις τυπου και διχασμους που τους δινει το αλοθι να φυτευουν ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.Και κατι ακομη ,ας ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ στις εκλογες του ΑΣ αντι για 87% επαιρνε57% θα διοριζε τον ΚΑΝΩΤΑ και τους υπολοιπους που νομιζουν οτι στο μπασκετ παιζουν 11-11?Η προταση η δικη μου ειναι ΒΙΟΛΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,Ο ιστος στην σημσια (ΜΠΑΝΕ)και παμε παρακατω.Ολα τα υπολοιπα θα φερουν αναταραχη στην ηδη λαβωμενη ομαδα.Ολοι ειπαμε Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ υποχρεουμαστε να το υπηρετησουμε
Μπάνε δαγκωτό.
Για τους υπολοιπους καλύτερα να μη πω τίποτα γιατί θα βγω σκουλήκι στο τέλος.
Το μονο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ και δεν εννοώ μονο τον ΑΣ...
Για τους υπολοιπους καλύτερα να μη πω τίποτα γιατί θα βγω σκουλήκι στο τέλος.
Το μονο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ και δεν εννοώ μονο τον ΑΣ...
Εγω ειμαι "λατρης" του Τεο αλλα, εννοειται, ψηφισα Μπανε!!!
Ο Ζαγορακης ειναι ο καταλληλος ανθρωπος για το ποδοσφαιρο, ο Μπανε για το μπασκετ! Και το κοινο τους σημειο ειναι οτι ειναι ΠΑΟΚτσηδες και πολυ αγαπητοι απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ.
Απλα πραγματα, σιγα μην αρχισουμε κι αλλους διαχωρισμους τωρα...
Ο Ζαγορακης ειναι ο καταλληλος ανθρωπος για το ποδοσφαιρο, ο Μπανε για το μπασκετ! Και το κοινο τους σημειο ειναι οτι ειναι ΠΑΟΚτσηδες και πολυ αγαπητοι απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ.
Απλα πραγματα, σιγα μην αρχισουμε κι αλλους διαχωρισμους τωρα...
Ιστορία μου αμαρτία μου, πάθος μου μεγάλοοοο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Σάβ 06 Ιουν 2009, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
+1PAOK LARISSA έγραψε:Κατάντια... Τώρα είναι αργά για τον Α.Σ. Εμείς κρατήσαμε τον αφερέγγυο με την ψήφο μας. Η συμμορία τους να' ναι καλά
Loverboy προσπάθησε να ηρεμήσεις. Όλοι είμαστε στο κόκκινο με τα παιχνίδια που παίζοντε στις πλάτες της ομάδας μας και αηδιασμένοι αλλά δεν είναι ώρα για τέτοια.
LoverBoy σε παρακαλώ να λείπουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί...
Διέγραψε με φίλε Novito, λίγο με νοιάζει. Οι αλήθιες πονάνε.
Τι πρέπει να κάνω? να πάω να γράφω για τον Πάμπλο και τι μπουνιές
ή για τα Phd και τα Master στο θέμα του Γκαγκάτση?
Τι πρέπει να κάνω? να πάω να γράφω για τον Πάμπλο και τι μπουνιές
ή για τα Phd και τα Master στο θέμα του Γκαγκάτση?
οχι lover ,αυτα που γραφεις χωρις να βριζεις αδερφια, τοσο απλα....
ποια ειναι η καλυτερη λυση για το μπασκετ του παοκ
ο κανωτας δεν ειναι αγνωστος αλλα δεν ειναι και αυτος που μπορει να ενθουσιασει τον κοσμο.
εγώ προσωπικά, φίλε πρώτη φορά ακούω το όνομά του στη ζωή μου. αν ασχολήθηκε με τον πόλο ή με -κ εγώ δεν ξέρω τί άλλο- είναι κάτι που ξεπερνά τις γνώσεις μου.
αυτος εχει γραψει το τελευταιο βιβλιο του παοκ