Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kosths BXL

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από kosths BXL »

αν ξεκινησουμε παλι να μιλαμε για τη σλαβια θα κλεισουν το τοπικ πιστευω ανετα :lol: :lol:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Nostalgos έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Μην συζητάμε αν χρειαζόμαστε Τδ ή όχι..
Όλη αυτή η καθυστέρηση και στασιμότητα που επικρατεί κυρίως στα συμβόλαια, είναι αποτέλεσμα έλλειψης Τδ..
Αν ή ΠΑΕ πιστευε ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ΤΔ τότε θα είχε πάρει προ πολλού.
τότε γιατι ανακοινωσαν οτι μεχρι το Πασχα θα εχει ερθει ο νεος ΤΔ?

μηπως δεν ειναι στραβος ο γυαλος?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως αυτά τα σίριαλ όπως γίνεται τώρα με τον Ολιβειρα, σπανίως έχουν καλή κατάληξη..

Η εκτίμηση μου εδώ και μέρες, είναι ότι κυνηγάμε κάτι καλύτερο και περιμένουμε μέχρι 12 Ιουλίου που θα φύγει η ομάδα..

Για χαφ υπάρχει μεν ησυχία αλλά είμαι αισιόδοξος
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

makispaspartou έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
makispaspartou έγραψε:
Απαξίωση είναι να κριτικάρεις τα βιογραφικά των Λούκας Τέιλορ και Ντειόλα ,
Ναι. Και για αλλους πολλους εχουν γραφτει τα ιδια και αποδειχτηκαν παικταραδες στο χορτο

Αυτό δεν λέγεται απαξίωση αλλά ευχάριστη έκπληξη. Έκπληξη είναι όταν παίκτες με πενιχρά βιογραφικά αποδεικνύονται επιδραστικοί και όχι κανόνας.
makispaspartou έγραψε: ειρωνεία είναι να θεωρείς καλύτερο τον Κρμέντσικ έναντι του Ολιβέιρα,
Αν το εκφραζεις ειρωνικα ναι. Ειναι καλυτερος ο Μπερμπατοφ απο Πριγιο Ακπομ? Ειναι καλυτερος ο Βερνπλουμ απο τον Κανιας? Ο χατσεριδης απο τον Κρεσπο? Μπορω να γραφω μεχρι αυριο ποιοι ηταν στη θεωρια καλυτεροι και αποδειχτηκαν παλτα

Κι εγώ μπορώ μέχρι αύριο να σου αναφέρω παίκτες που όντως αποδείχτηκαν παλτά. Επίσης μπορώ να σου γράφω μέχρι αύριο παίκτες καλύτερους αυτών που αναφέρεις. Και επειδή τα μπερδεύεις λίγο , ο Μπερμπάτοφ θα συγκριθεί με Κλάους, ο Πρίγο και ο Άκπομ συνυπήρξαν, το ίδιο και οι Βερνμπλουμ, Κάνιας , Κρέσπο, Χατσερίδης. Αν εσύ θεωρείς ότι αυτή τη στιγμή έχουμε Μπερμπάτοφ, Χατσερίδη, Βέρνμπλουμ και απλά προσθέτουμε Κάνιας, Πρίγιο και Κρέσπο τότε πάω πάσο. Τέλος ειδικά αυτούς που αναφέρεις δεν έπαιξαν για διάφορους λόγους όχι όμως γιατί ήταν χειρότεροι παίκτες από αυτους που τους συγκρίνεις.
makispaspartou έγραψε:χλευασμός είναι να πιστεύεις ότι με 1εκ φέρνεις καλύτερο παίκτη από τον Ολιβέιρα για φορ?
Αν το εκφραζεις με χλευαστικο τροπο ναι. Ποιος εφερε καλυτερο με 1 εκ? Στην πραξη οχι θεωρητικα

Ο ΠΑΟΚ τον Κρμέντσικ, ως δανεικό με συμβόλαιο κάτω του μυρίου.
makispaspartou έγραψε:Επίσης το να ανησυχείς ότι έχει αργήσει ο προγραμματισμός είναι όλα αυτά που λες? Εσύ δεν βλέπεις ότι έχει αργήσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή, των ανανεώσεων, των μεταγραφών που ζήτησε ο προπονητής? Δεν βλέπεις ότι το ράφι που κινούμαστε δε συνάδει με τους στόχους της ομάδας που είναι πρωτάθλημα και πορεία στην Ευρώπη?
Αν φίλε μου δεν βλέπεις τίποτα από όλα αυτά και ελαφρά τη καρδία χαρακτηρίζεις απαξιωτές , είρωνες και χλευαστές όλους εμάς που βλέπουμε κάποια από αυτά τότε να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι εσύ και όσοι δεν τα βλέπουν είστε επικίνδυνοι.
Το αν εχουμε αργησει ειναι σχετικο. Το ξερουν αυτοι που τρεχουν την ομαδα. Η ανησυχια ειναι λογικο να υπαρχει. Ολοι ανησυχουμε. Αλλα καλυτερα να ανησυχουμε παρα να ειχαμε φερει τωρα απο το πανω ραφι που θελεις, για τερμα τον Ρει στοπερ τον Χατσεριδη χαφ τον Βερνπλουμ δεκαρι τον Καγκαβα φορ τον Μπερμπατοφ και να πλεαμε ολοι σε πελαγη ευτυχιας να ονειρευομασταν μεγαλεια με αυτους, και να μας περναγε ακομα κι η Λαμια στο πρωταθλημα στο τελος

Πάει πολύς καιρός για να μας περάσει η Λαμία. Το θέμα είναι αν με Τέιλορ, Ντειόλα, Ολιβέιρα εσύ πιστεύεις ότι ρεαλιστικά πάμε για πρωτάθλημα. Ο προγραμματισμός έχει αργήσει και αυτό είναι δεδομένο όχι σχετικό.
Ειναι ευχαριστες εκπληξεις οταν αγωνιστουν και καταλαβετε το λαθος σας και αφου πρωτα τους εχετε απαξιωσει οσο δεν παει οταν αποκτηθηκαν.
Το αν ηταν καλυτεροι στα χαρτια και για ποιους λογους δεν αγωνιστηκαν δεν με ενδιαφερει καθολου. Με ενδιαφερει μονο το τι προσφερει ο καθενας και σχεδον ολα τα μεγαλα ονοματα που φεραμε προσφεραν το απολυτο τιποτα.
Να παρουμε δανεικο παλι δηλαδη προτεινεις? Μονο ετσι βγαινει αυτο που λες. Γιατι αν τον αγορασεις τον οποιονδηποτε Κρμεντσικ θα σου βγει πανω απο 1,6 τον χρονο .
Θεωρω οτι σιγουρα ειναι καλυτεροι οι Τειλορ Ντειολα Ροθγουελ Ολιβειρα κλπ για το πλανο του προπονητη απο καποια "μεγαλα" ονοματα που εχουμε γραψει εμεις εδω και ειμαι σιγουρος οτι οι 7 στους 10 απο αυτους θα εβγαιναν παλτα αν τους παιρναμε (αφου τους χρυσοπληρωναμε)

Τιποτα δεν ειναι μακρια. Θυμισε μου με τον υπερπαικτη τον Μιετσελ που ολοι τον λιβανιζουν ως τον καλυτερο φορ που ειχαμε που τερματιζαμε και πισω απο ποιους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γκουερινο την Σάβ 03 Ιούλ 2021, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Totem_pk έγραψε:Να ζησετε Gospi. Να ειστε ευτυχισμενοι αδελφε. Κιας χασεις τον χαμο που θα γινει εδω.

Εκτος κιαν δεν γινει χαμος ουτε τοτε οποτε θα συγκεντρωθεις απολυτα στην αποστολη σου :D :D
Να σαι καλα φιλε! Μακαρι να γινει χαμος κι ας τον χασω (σιγα που θα τον χασω... ξυονητηρι στις 5 για λαθραναγνωση παοκμανια με μπουγατσα πρωινη)!
john4serres έγραψε:
Gospi έγραψε:Α! και κατι ακομη!
20-27 θα ειμαι σε γαμηλιο ταξιδι.
Ενα θα πω μόνο.
Κανονιστε εκει στην ΠΑΕ να σκασουν καμια 5 μεταγραφες εκεινη τη βδομαδα και να χασω το καλο τζερτζελο!
Το νου σας ρεμαλια... το νου σας
Το Tapatalk θα πάρει φωτιά.
Πρώτη εφαρμογή.
Ασε βλεπει tapatalk και γυρναει το ματι της [FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

prist64 έγραψε:
Nostalgos έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Μην συζητάμε αν χρειαζόμαστε Τδ ή όχι..
Όλη αυτή η καθυστέρηση και στασιμότητα που επικρατεί κυρίως στα συμβόλαια, είναι αποτέλεσμα έλλειψης Τδ..
Αν ή ΠΑΕ πιστευε ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε ΤΔ τότε θα είχε πάρει προ πολλού.
τότε γιατι ανακοινωσαν οτι μεχρι το Πασχα θα εχει ερθει ο νεος ΤΔ?

μηπως δεν ειναι στραβος ο γυαλος?
Ελα ρε πατερ.θα ειναι ο αλλος ανεργος ,θα παει μια ομαδα να του πει παρε 0,5-1 μυριο κ θα πει οχι γιατι εχει αποψη ο προεδρος.
Ειτε δε θελουνε ειτε κατι περιμενουν.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

crazy nagbe4 έγραψε:
Ενα θα πω μόνο.
Κανονιστε εκει στην ΠΑΕ να σκασουν καμια 5 μεταγραφες εκεινη τη βδομαδα και να χασω το καλο τζερτζελο!

Κανόνισε να είσαι όλη την ώρα να είσαι στο ΠΑΟΚμανια για της μεταγραφες.Μετα θα πέσει γαμήλια παντόφλα :opaokara: :opaokara: :opaokara: Κοίτα να περάσετε καλά κ θα σε περιμένουμε.....
Να σαι καλα Τζο! Ειναι νωρις λες να ρισκαρω? [FACE WITH TEARS OF JOY]

Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μακαρι να κλεισουμε τον Τσεχο Γκουσγκουνη,μετα αν ανανεωσει ο Καρολος ειμαστε οκ,αν οχι κ πουληθει μπορουμε να κινηθουμε για ελευθερο φορ εμπειρο για να εχουν χρονο κ τα 2 μικρα μας φορ που θα ψηνονται στην Β.Οπως ολα δειχνουν δυσκολα να ερθει Τ.Δ. η εστω Αθλητικος Διευθυντης.Και οπως ολα δειχνουν θα πρεπει να κανουμε υπομονη για να ξεκαθαρισει κ στα κορυφαια πρωταθληματα τι θα κανουν με τους ανενεργους τους παικτες,ο ανθρακας για καποιους,ειναι θησαυρος για αλλους.Υπομονη κ μη τρελαινεστε μερικοι με τις αρδιες.....ΠΑΟΚ εισαι
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Επειδη γινεται κουβεντα οτι αργησαμε στις μεταγραφες...και απο καποιους οτι αργησαμε τραγικα...
Παραθετω παρακατω καποιες ενδεικτικες ημερομηνιες για το ποτε ηρθαν καποιοι παικτες που προσφεραν πολυ στην ομαδα.

Καντουρι 24/08
Κρεσπο 01/07
Μπισε 30/06
Πασχαλακης 07/08
Βιερινια 31/08
Βαρελα 21/07
Ακπομ 03/08
Μαουρισιο 31/08
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι ο Κρμέντσικ έκλεισε?
(τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από το ποστάρισμά του)

Αν τώρα προγραμματίζεται πώληση Σβιντέρσκι (που είναι και πολύ πιθανό/επιθυμητό), το δίδυμο Κρμέντσικ-Ολιβέιρα μας χαλάει?
Εμένα προσωπικά, ΟΧΙ!

Και υπάρχει για 3ος (να παίρνει χρόνο στις απουσίες τους) ο Γκορτεζιάνι ή ο Κούτσιας (ανάλογα με το ποιον επιλέξει ο Λουτσέσκου).

ΤΕΛΕΙΑ!
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Καλό αυτο το παραμυθάκι με τους παίκτες ακαδημίας για εφέτος.. ξεχνάμε οτι 2 χρόνια στο ΠΑΟΚ ο λουτσεσκου όλο και ολο έβαλε 3 λεπτά τον Λύρατζη.

Και εκτός απο τους Τζόλη, Μιχαηλίδη, Τσιγγαρα που ουσιαστικα είναι παίκτες πρώτης ομάδας απο πέρσι, εσείς περιμένετε οτι θα χρησιμοποιηθούν και οι Κωσταντέλιας, Βράκας, Γκορτεζιάνι και Κούτσιας :lol:

Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο Ρουμάνος δουλεύει μόνο με «μισθοφόρους», οπότε μεταγραφές και Άγιος ο θεός..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βέβαια είχε βασικούς τον Πέλκα στα 23,τον λημνιό στα 19,το κουλούρι στα 21,τον ζαμπα στα 19
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

απο αυτους που ειπες δεν πιστευω οτι θα χρησιμοποιηθει κανενας εκτος του ντελια ο οποιος πιστευω οτι θα χρησιμοποιηθει γτ κανει πραγματα που δεν κανει κανεις αλλος παικτης της ομαδας... μιλαμε για τοπ ταλεντο....και ο κουτσιας ειναι σε αυτη την κατηγορια αλλα ο κουτσιας ειναι ακομα λιγο μικρος (17 αν δεν κανω λαθος) οποτε μπορει να παρει του χρονου την ευκαιρια του...τον Κωσταντελια πιστευω στανταρ θα τον βαλει ο ρουμανος γτ αυτο το μποξ του μποξ που θελει στον αξονα το κανει για πλακα συν του τι μπορει να κανει στο ενας με εναν...οπως ειπε και πιο πανω ο μπιλλ τοσο ανετες ποδιες δεν βλεπω αλλον παικτη να κανει στην ελλαδα
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Gospi έγραψε:
crazy nagbe4 έγραψε:
Ενα θα πω μόνο.

Κανόνισε να είσαι όλη την ώρα να είσαι στο ΠΑΟΚμανια για της μεταγραφες.Μετα θα πέσει γαμήλια παντόφλα :opaokara: :opaokara: :opaokara: Κοίτα να περάσετε καλά κ θα σε περιμένουμε.....
Να σαι καλα Τζο! Ειναι νωρις λες να ρισκαρω? [FACE WITH TEARS OF JOY]
Εννοείται.... χαχαχαχα :opaokara: :opaokara: :opaokara:
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

renegade έγραψε:Βέβαια είχε βασικούς τον Πέλκα στα 23,τον λημνιό στα 19,το κουλούρι στα 21,τον ζαμπα στα 19
Πελκας ηταν ηδη αναδειγμένος στον ΠΑΟΚ δυο σεζον πριν, για τον Λημνιο πληρώσαμε €1.2εκ και για ζαμπα €3.5εκ.
Ο κουλουρης ηταν 22 πρωτον, και επαιξε 900’ την πρώτη σεζον και την δευτερη τον εστειλε δανεικο. Βασικο δεν τον λες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”