Θα είναι τα ίδια που λένε ότι δεν θα δώσει λεφτά ο Ιβάνtzelas έγραψε:Και υπάρχουν κάποιοι που σκόπιμα δημιουργούν ψευδείς ειδήσεις για να δώσουν ψεύτικες προσδοκίες που δεν εκπληρώνονται με στόχο να δημιουργήσουν απογοητεύσεις και ξενέρα σε εμάς τους οπαδούς και να πετύχουν εσωστρέφεια στην ομάδα. Όταν τελειώσει αυτή η περίοδος και δούμε το υποτιθεμένο μπάτζετ που διατέθηκε, βρείτε από ποιούς ταυτόχρονα γράφηκε για τα 20εκ, ποιοί το αναπαρήγαγαγαν και θα βρείτε ενδιαφέρουσες σχέσεις μεταξύ των καναλιών του χοντρού και τα τοπικά μέσα. Τότε θα πρέπει να ανοίξουμε σοβαρή συζήτηση για την σχέση μας με κάποια μμε και να σταματήσουμε ως οπαδοί να τα ταιζουμε.rainmaker έγραψε:Παιδιά πάρα πολλοί είτε δεν καταλαβαίνετε το προφανές είτε ηθελημένα γίνεστε κρίκος της γελοίας τακτικής των αρδ.
Επιτέλους να συμφωνήσουμε στο βασικό:
Κανένας, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ αρδ σχετικός με τον ΠΑΟΚ, δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα από δικό του ρεπορτάζ. Όλοι μα όλοι αναμασούν ή προσπαθούν να μαντέψουν, με βάση όσα τους επιτρέπει να ξέρουν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Υπάρχουν μερικοί αρδ από Αθήνα που έχουν ΧΟΝΤΡΑ πάρε-δώσε με μανατζερικά γραφεία και ως εκ τούτου βγάζουν κάποιες ειδήσεις, αλλά κι εκεί σπάνιο είναι και εξυπηρετούν συμφέροντα που δεν νομίζω οτι είναι υπέρ του ΠΑΟΚ.
Σταματήστε επιτέλους να γράφετε με απογοήτευση για το τι αναπαράγουν οι "ευρείας αναγνωρισιμότητας" αρδ, αφού ξέρετε πολύ καλά και εσείς οτι απλά ΠΡΕΠΕΙ να γράψουν κάτι, απλά για να ανανεώνονται οι σελίδες τους. Δεν ξέρουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ και έχει αποδειχθεί εκατοντάδες φορές αυτό.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Η Βίρνα των Καϋσεριών λέει ότι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μένσα και αυτή στο ίντερνετ το διάβασε, αλλά δεν ξέρει κάτι 
-
mbison
Τα δινεις τα 1,6 έλεος!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/paulinho/ ... eler/57229
Ο ΠΑΟΚ του προσφέρει 1 χαρτί με υψηλά μπόνους.
Ο παίκτης ζήτησε 1,6 χαρτιά.
Θα τα βρουν στα 1,15 συν μπόνους...
Σε ένα μήνα κλείνει τα 33. Τέτοια ΧΑΦΑΡΑ όμως, δεν έχει έρθει ΠΟΤΈ στην Ελλάδα..!!
Μισός Λημνιός (3.30 εκ / 2) https://www.transfermarkt.com/dimitrios ... ler/324344
κοιτα να ερθει ο Πιατι και να λεειeorptol1 έγραψε:ακριβως κανενας δεν ξερει τιποτε και πεταει μπουρδες ......χμ ο πετρουλακης φετος δεν ειπε για τον πιατι ?rainmaker έγραψε:Παιδιά πάρα πολλοί είτε δεν καταλαβαίνετε το προφανές είτε ηθελημένα γίνεστε κρίκος της γελοίας τακτικής των αρδ.
Επιτέλους να συμφωνήσουμε στο βασικό:
Κανένας, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ αρδ σχετικός με τον ΠΑΟΚ, δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα από δικό του ρεπορτάζ. Όλοι μα όλοι αναμασούν ή προσπαθούν να μαντέψουν, με βάση όσα τους επιτρέπει να ξέρουν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Υπάρχουν μερικοί αρδ από Αθήνα που έχουν ΧΟΝΤΡΑ πάρε-δώσε με μανατζερικά γραφεία και ως εκ τούτου βγάζουν κάποιες ειδήσεις, αλλά κι εκεί σπάνιο είναι και εξυπηρετούν συμφέροντα που δεν νομίζω οτι είναι υπέρ του ΠΑΟΚ.
Σταματήστε επιτέλους να γράφετε με απογοήτευση για το τι αναπαράγουν οι "ευρείας αναγνωρισιμότητας" αρδ, αφού ξέρετε πολύ καλά και εσείς οτι απλά ΠΡΕΠΕΙ να γράψουν κάτι, απλά για να ανανεώνονται οι σελίδες τους. Δεν ξέρουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ και έχει αποδειχθεί εκατοντάδες φορές αυτό.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πρωτοι το ειπαμε,πριν 10 χρονια
- Σουριναμέζος
Άμα ήταν αλήθεια αυτά και απλά με 1.6 μπορούσες να φέρεις τέτοιο χαφ θα ήταν ήδη στο αεροπλάνοmbison έγραψε:Τα δινεις τα 1,6 έλεος!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/paulinho/ ... eler/57229
Σε ένα μήνα κλείνει τα 33. Τέτοια ΧΑΦΑΡΑ όμως, δεν έχει έρθει ΠΟΤΈ στην Ελλάδα..!!
Μισός Λημνιός (3.30 εκ / 2) https://www.transfermarkt.com/dimitrios ... ler/324344
-
panpangr77
Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες που δεν έχουν αξιολογηθεί από τον Λουτσεσκου. Προτεραιότητα το σέντερ φορ ,αριθμητικά σε όλες τις άλλες θέσεις έχουμε πλεόνασμα .Εγω βλεπω να έρχεται σέντερ φορ πιο νωρις από τις αλλες θεσεις και να κλείνουμε τις μεταγραφές πάλι με σέντερ φορ. Θα περάσουν 2 εβδομάδες και στην Ολλανδία θα έρθει το χαφ . Αριστερό Μπακ εκεί αρχές τον Αύγουστο και εξτρέμ και σέντερ φορ 15 Αυγούστου.
Πασχάλης
Τέιλορ Βαρελά Κρέσπο Βιερίνια
Αύγουστος Καντουρι Καγκάβα
Ζιβκοβιτς Σβιντερσκι Τζολης/Ουαρντα
Πρώτο ευρωπαΐκο παιχνίδι.
Για να πεις ότι παίρνεις παίκτες μαζεμένους
Θα πρέπει να γίνει βαθύ ξεκαθάρισμα. Έχουμε πάρα πολλούς παίκτες που σε δύο εβδομάδες δεν γίνεται να τους φύγεις.
Πασχάλης
Τέιλορ Βαρελά Κρέσπο Βιερίνια
Αύγουστος Καντουρι Καγκάβα
Ζιβκοβιτς Σβιντερσκι Τζολης/Ουαρντα
Πρώτο ευρωπαΐκο παιχνίδι.
Για να πεις ότι παίρνεις παίκτες μαζεμένους
Θα πρέπει να γίνει βαθύ ξεκαθάρισμα. Έχουμε πάρα πολλούς παίκτες που σε δύο εβδομάδες δεν γίνεται να τους φύγεις.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό πιστεύω κι εγώ.Σουριναμέζος έγραψε:Άμα ήταν αλήθεια αυτά και απλά με 1.6 μπορούσες να φέρεις τέτοιο χαφ θα ήταν ήδη στο αεροπλάνοmbison έγραψε:Τα δινεις τα 1,6 έλεος!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/paulinho/ ... eler/57229
- ΑποστόληςΑ
Για να καταλάβουμε το το ακριβώς χαφ (επιθετικούς κλπ) ψάχνουμε θα πρέπει πρώτα να ξέρουμε τι σύστημα θα ακολουθήσει ο Lucesku.
Off topic αλλά νομίζω ότι το tweet της ΠΑΕ με τον Καντουρί δείχνει από πίσω και τη νέα ριγέ..Μικρή διαφορά με πέρυσι διακρίνω..Το πλαίσιο του αριθμού από μαύρο σε άσπρο άλλαξε.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Όχι εμείς, αλλά το περιβόητο τμήμα σκαουτινγκΑποστόληςΑ έγραψε:Για να καταλάβουμε το το ακριβώς χαφ (επιθετικούς κλπ) ψάχνουμε θα πρέπει πρώτα να ξέρουμε τι σύστημα θα ακολουθήσει ο Lucesku.
Γκουερινο έγραψε:Andrew R έγραψε:Λίστα που φτιάχνει ποιος γκουερινο; Στις τοπ ομάδες σίγουρα κάποιος τεχνικός διευθυντής. Εμείς έχουμε τέτοιον; Έχουμε όμως μια διαρκή πηγή πληροφόρησης που λέει ότι ο λουτσεσκου είναι σύμφωνος με τις μεταγραφές. Αλλά επειδή ο Ρασβαν είναι παλιός κι έμπειρος φρόντισε με τις σημερινές δηλώσεις στην πατρίδα του να ξεκαθαρίσει το τοπίο λέγοντας ότι από αυτούς που μου φέρνουν εγώ εγκρίνω.Γκουερινο έγραψε:Oλοι οι προπονητες θελουν τον Μεσι τον Νειμαρ τον Ντεμπροινε κλπ. Αλλα οι ομαδες φτιαχνουν λιστα με αυτους που μπορουν να παρουν. Ακομα και οι προπονητες σε τοπ ομαδες απο λιστα που τους δινουν επιλεγουνAndrew R έγραψε:Κι μεταφέρετε επίσης ότι οι παίκτες που ακούγονται δεν είναι της άμεσης επιλογής του αλλά ουσιαστικά εγκρίνονται από αυτόν βάση μιας λίστας που του δίνετε από την ΠΑΕ. Οπότε άλλο θέλει κι καλά ο λουτσεσκου τον Ολιβέιρα κι άλλο από μια λίστα που του δίνουν διαλέγει τον Ολιβέιρα.
Δεν ξεκαθαρισε κανενα τοπιο γιατι καθαρο ηταν. Δεν ειπε κατι καινουριο. Και παλιοτερα και τωρα και στην παρουσιαση τα ιδια λεει. οτι ζηταει χαρακτηριστικα παικτων και οχι ονοματα. Του φτιαχνουν την λιστα με παικτες που εχουν τα χαρακτηριστικα που θελει κι επιλεγει. Τεχνικος διευθυντης δεν υπαρχει αλλα υπαρχει ομαδα σκαουτινγκ
Αν ειναι να εχω τεχνικο διευθυντη τυπου ροκα και ντρεοσι και να προτεινουν αυτοι παικτες καλυτερα χωρις
Δεν λειτουργεί έτσι ο Ρασβαν , αν το τοπίο ήταν ξεκάθαρο δεν θα έκανε τις σημερινές δηλώσεις. Αυτό που έκανε ήταν να ξεκαθάρισει ότι όσον αφορά τα μεταγραφικά δεν φέρει την αποκλειστική ευθύνη, όπως πολλά ΜΜΕ προσπάθησαν να δείξουν.
- ΑποστόληςΑ
Υποτίθεται ότι αυτοί πήραν οδηγίες από τον Ρουμάνο.buffalobill4 έγραψε:Όχι εμείς, αλλά το περιβόητο τμήμα σκαουτινγκΑποστόληςΑ έγραψε:Για να καταλάβουμε το το ακριβώς χαφ (επιθετικούς κλπ) ψάχνουμε θα πρέπει πρώτα να ξέρουμε τι σύστημα θα ακολουθήσει ο Lucesku.
- Σουριναμέζος
O Aboubakar που τον συζητούσαμε εδώ μέσα (κυρίως πέρσυ το καλοκαίρι για δανεικό από Πόρτο) υπέγραψε στην Αλ-Νασρ τριετές με απολαβές 6 μύρια τον χρόνο. Για αυτό κάτι δημοσιεύματα για Παουλίνιο στερούνται λογικής, δηλαδή δεν μπορεί να βρεί ένα συμβόλαιο 3-4 μύρια στην Αραβία και ζητάει 1.5 να ρθει Ελλάδα?
- Σουριναμέζος
Σε ποιό tweet αναφέρεσαι ?Magdi1976 έγραψε:Off topic αλλά νομίζω ότι το tweet της ΠΑΕ με τον Καντουρί δείχνει από πίσω και τη νέα ριγέ..Μικρή διαφορά με πέρυσι διακρίνω..Το πλαίσιο του αριθμού από μαύρο σε άσπρο άλλαξε.