Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Shivaspace »

bersekeros έγραψε:
Taseos έγραψε:Δηλαδη θεωρειτε οτι ενας τετοιος παικτης μπορουσε να κανει θαυματα στο καφενειο της κουλας;
Θυμάσαι τι έλεγε δύο χρονιές τώρα αυτός ο αχώνευτος ο Ολιβέιρα για τον ΠΑΟΚ; Τι αντιΠΑΟΚτσήδικες δηλώσεις έκανε;

Θυμάσαι πώς αποκαλούσε το καφενείο της Κούλας;

Ότι είναι ντεμέκ καλύτερη η άεχ και είμαστε εμείς καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ;

Μόνο αυτός έκανε από την άεχ τόσο αντιΠΑΟΚ δηλώσεις δύο χρόνια τώρα. Και πέρσι και φέτος.

Το καφενείο που έπαιζε το αποκαλούσε καλύτερο από τον ΠΑΟΚ.
από εκεί να καταλάβουμε πόσο του κόβει του παίκτη..

όχι παίκτες απ τη κούλα ρε παιδιά για όνομα, αυτοί όλοι τους είναι ποτισμένοι στη λουζεριά! δεν δινω ούτε 1% να έχουμε κάνει πρόταση..θα είχε βουήξει ο τόπος απ τους χάρτινους ρεπόρτερ.

ο τύπος έχει μαζέψει καμιά 20αριά γκόλ απ τον γαύρο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Σάβ 26 Ιουν 2021, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Οκ εμένα μου αρέσει ο παίχτης και μακάρι να έρθει να ενισχύσει το φροντ λαιν. Αφτα με τα νούμερα κλτ μου είναι αδιάφορα. Αφορούν την Κοντσαρεβα κτλπ

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Taseos έγραψε:Δε με νοιαζουν τι λενε επαγγελματιες.σημερα κενε αυτα αυριο αλλα.καλα κανουν.το οτι το 2021 ασχολειται ο κοσμος με το τι δηλωνουν ειναι το προβλημα.εμενα με νοιαζει αν ερθει να παιξει μπαλα.κι ας δηλωνει και θυρα7.

Άμα λένε "κ@ραγκιοζιλίκια" είναι "καρ@γκιόζηδες" και δεν με ενδιαφέρει αν είναι η δουλειά τους. Και οι υπόλοιποι την ίδια δουλειά κάνουν και δεν "γελοιοποιούνται με τέτοιες αστείες και γελοίες δηλώσεις".

Άμα εσύ περιμένεις από έναν τέτοιο "φελλό" να σου παίξει μπάλα, περίμενε.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

κάποιοι είναι ικανοί να φέρουμε τον μπούρμπο και να λένε "εμπιστοσύνη στον προπονητή" και "στο τέλος θα γίνει το ταμείο"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Σάβ 26 Ιουν 2021, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ενας αλλος φελλος που επαιζε εδω εβγαλε φωτο στο χαρτινο μπροστα.μην τρελενεσαι ουτε με τα καλα λογια ουτε με τα κακα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Mitsospaoki4 έγραψε:Αν δεν μας ενδιέφερε θα έβγαινε από όλα τα αρδοσαιτ;;

Τα ίδια λέγαμε και για Τέιλορ..

Δυστυχώς φαίνεται να είναι αληθινό
Αν υπάρχει άνθρωπος που έκλεισε μεταγραφές με 500 χιλιάρικα τον Τευλορ και 1 μύριο τον Ολιβέιρα, τότε θέλει κρέμασμα έξω απ' την Τούμπα.
Είτε λέγεται Παντελής, είτε λέγεται Ρασβαν, είτε λέγεται Μιρτσεα, είτε λέγεται Σάντος είτε λέγεται Μουρίνιο και δε ξέρω γω τί.

Εγώ πιστεύω ούτε ο Τευλορ έκλεισε. Κι αν έκλεισε θα δωθεί δανεικός. Δε θα παίξει στον ΠΑΟΚ.
Για εμένα είμαστε στο 0 ακόμη.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

και ο τειλορ φιλε ακομα δεν υπεγραψε παντως...αυτο εγραψα πριν οτι τιποτα δεν κολαει ...δλδ λενε ολοι τον κλεισαμε αλλα δεν υπεγραψε ...τον ντειολα τον ειχαμε για σιγουρο σχεδον τελικα δεν θα γινει...τωρα βγαζουν για τον λιβειρα το ιδιο...δλδ παλι παιζει να μην ειναι....αυτο που ειπα πριν υπαρχει μια περιπτωση η ΠΑΕ απλα να βγαζει καποια πραγματα προς τα εξω αλλα να μην παει για αυτους...δεν ελω οτι αυτο ειναι απλα αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν εχει υπογραψει κανεις ουτε καν ο "κλεισμενος" τειλορ
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

kosths BXL έγραψε:τον αγγλο τον θελω...αμαν και τι να δω ενα χαφ με αυτη τη ταχυτητα και τριπλα στο βιντεο φενεται πολυ γρηγορος ...και ας ειναι και ασταθης ο λουτσος θα τον μονταρει...
τα χαρακτηριστικά του δεν τα έχει κανένα μας χαφ, ντρίμπλα και ταχύτητα. Ίσως είναι ξενερωμένος γενικά γιατί ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γιουνάϊτετ, ήταν αρχηγός, έπαιξε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες αλλά τελικά δεν έκανε το βήμα στη μεγάλη ομάδα της Γιουνάϊτετ και κατέληξε στην Τσάμπιονσιπ. Εάν έρθει σε μια ομάδα πρωταθλητισμού, με κίνητρο την παρουσία στην Ευρώπη ακόμη και το τσουλου, αυτό μπορεί να του δώσει το κίνητρο που δεν έχει στην τσάμπιονσιπ. Έτσι την πάτησε και ο βλάκας ο Τσούμπα. Από εκεί που έπαιζε Ευρώπη τσουλου, με εμφανισάρες κόντρα σε Μπενφίκα και Μπεσίκτας πήγε και χάθηκε στην τσάμπιονσιπ.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Έχω καταλήξει, κρίνοντας τις γνώσεις που έχει επιδείξει κατά καιρούς πάνω σε οικονομικα/ λογιστικά θέματα, και πόσο υποστηρίζει την διοίκηση, ο Taseos είναι ο Πανοζαχος, ο αρχιλογιστης της ΠΑΕ. 8-)
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Τέιλορ λένε ότι έχει υπογράψει και δεν έχει ανακοινωθεί για τυπικούς λόγους.

Εδώ βγήκε ο ίδιος ο παίχτης και το επιβεβαίωσε

Το αν θα δωθεί δανεικός είναι άλλη ιστορία..
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ελεύθερη μεταγραφή μπορεί να ανακοινωθεί κι από 1 Γενάρη για καλοκαίρι. Είναι νόμιμο.

Μεταγραφή αγοράς μπορεί να ανακοινωθεί οποτεδήποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Σάβ 26 Ιουν 2021, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

joshua έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Μου αρέσει που πολλοί επιμένετε για κρμεντσικ.. σιγά το σπουδαίο φορ..πείτε τι καριέρα έχει μέχρι στιγμής ..τι έχει κάνει στις ομάδες που ήταν.. σιγά το φορ. Αυτόν ονειρεύεστε στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ; ;αυτός θα κάνει την διαφορά μπροστά; ; ή ομάδα θέλει ΦΟΡ...ΦΟΡΑΚΛΑ...
Ναι μωρε τι έχει κάνει…62 γκολ σε 124 αγώνες με την Πλζεν μια ομάδα που έχει παίξει ομίλους ΤσΛ ,πρώην βασικός ,νην αναπληρωματικος στην εθνική Τσεχίας που πέρασε στους 16 του γιουρο και 9 γκολ και 4 ασίστ σε 6 μήνες στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι παίκτη έχεις εσυ στο μυαλό σου για τον ΠΑΟΚ.
Κάτι πολύ καλύτερο από αυτόν..σιγά την ευκαιρία..κεφαλιά ούτε με αίτηση, αγκώνα συνεχώς και δεν δεν τον λες κ γκολτζη.. ήθελα να ήξερα πραγματικά τι του βρίσκεις..
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Τέιλορ λένε ότι έχει υπογράψει και δεν έχει ανακοινωθεί για τυπικούς λόγους.

Εδώ βγήκε ο ίδιος ο παίχτης και το επιβεβαίωσε

Το αν θα δωθεί δανεικός είναι άλλη ιστορία..
λαθος... ισα ισα που ειπαν δεν υπεγραψε ακομα αλλα ειναι κλεισμενος...ενα παιδι μαλιστα εγαψε οτι χθες το διευκρινησε και ο τζορμπατζογλου...υπογραφες δεν επεσαν ο παικτης ειπα ΘΑ υπεγραψε δεν βγηκε μετα ν πει υπεγραψα....
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Τώρα σοβαρά σχολιάζουμε κ δικαιολογούμε τον Ολιβέιρα επειδή ταχα έπαιζε στη κουλα κ έτσι δεν μπορούσε ν δείξει ;
Τον έχουμε δει πολύ καλά τον παίκτη
Χασογκολης ανούσιος φλύαρος με μια κάποια τεχνική που παραπλανεί
Καμία βαρύτητα σα παίκτης και κάποιοι σώστα τον παρομοίασαν με τον ανσαριφαρντ ίδιος τύπος παίκτη είναι
Ελπίζω ν μην είναι αυτή η πρώτη λύση
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Kostas87 έγραψε:Έχω καταλήξει, κρίνοντας τις γνώσεις που έχει επιδείξει κατά καιρούς πάνω σε οικονομικα/ λογιστικά θέματα, και πόσο υποστηρίζει την διοίκηση, ο Taseos είναι ο Πανοζαχος, ο αρχιλογιστης της ΠΑΕ. 8-)
Για καποιον μυστηριο λογο που δεν μπορω να τον κατανοησω, αδυνατω και να ηθελε η ΠΑΕ να εχω υπαλληλικη σχεση με τον ΠΑΟΚ. θα ειχα ψυχολογικο προβλημα χοντρο να πληρωνομαι απο τον ΠΑΟΚ.κατι σαν στερηση ελευθεριας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”