Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από seaman »

Woodman73 έγραψε:
gika έγραψε:Η εκδίκηση του Ιβάν στον Λουτσέσκου η φετινή σεζόν.
Σε προσλαμβάνω, σου βάζω ψηλούς στόχους, δεν σου δίνω ρόστερ και σε έχω δέσει και για 3 χρόνια.
3 χρόνια αποτυχίες και τέλος καριέρας.
Εδώ θα καθήσεις να παιδεύεσαι, να μάθεις να μας παρατάς άλλη φορά. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΣΑΤΑΝΙΚΌ!!!!!!!!!

Καθόλου σατανικό.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

seaman έγραψε:Νομίζω το να παίρνεις τζάμπα μια υπογραφή που ο προηγούμενος έδωσε για αυτή 3.5 εκ και 600Κ συμβόλαιο, είναι μεγάλη επιτυχία, πόσο μάλλον όταν αφορά σε ένα νέο ακόμα ποδοσφαιριστή.
Μπράβο στον Ατρόμαχτο
Σχολιο στο σδνα :ugeek:
"GAF • μία ώρα πριν
Τεράστια επιτυχία το να υπογράφεις πολύ καλό 25χρονο γηγενή φορ τζάμπα, όταν ο προηγούμενος για την ίδια υπογραφή είχε σκάσει 3.5 εκ. και 600Κ ετήσιο συμβόλαιο. Συγχαρητήρια στον Ατρόμαχτο, "
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ναι το είδα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σε προσλαμβάνω, σου βάζω ψηλούς στόχους, δεν σου δίνω ρόστερ και σε έχω δέσει και για 3 χρόνια.
Χαχαχα...

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται παντα κρύο..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

seaman έγραψε:Ναι το είδα
Φαν σου :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:
Χαχαχα...

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται παντα κρύο..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γκαρσια enters the room
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Dimg4 έγραψε:
seaman έγραψε:Ναι το είδα
Φαν σου :lol:

Όχι ρε, εγώ το έγραψα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

danirifle έγραψε:θα πρέπει να ψαχτεί πιθανή εταιρική σχέση μεταξύ ΠΑΟΚ και κάλιαρι
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

seaman έγραψε:Θα την τρελάνουν στην πίτσα οι μαφιόζοι
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Dimg4 έγραψε:
seaman έγραψε:Νομίζω το να παίρνεις τζάμπα μια υπογραφή που ο προηγούμενος έδωσε για αυτή 3.5 εκ και 600Κ συμβόλαιο, είναι μεγάλη επιτυχία, πόσο μάλλον όταν αφορά σε ένα νέο ακόμα ποδοσφαιριστή.
Μπράβο στον Ατρόμαχτο
Σχολιο στο σδνα :ugeek:
"GAF • μία ώρα πριν
Τεράστια επιτυχία το να υπογράφεις πολύ καλό 25χρονο γηγενή φορ τζάμπα, όταν ο προηγούμενος για την ίδια υπογραφή είχε σκάσει 3.5 εκ. και 600Κ ετήσιο συμβόλαιο. Συγχαρητήρια στον Ατρόμαχτο, "

Εγώ το ξαναλέω. Τι απέγινε το ποσσοτό μεταπώλησης μας; Εγκρίναμε να μείνει ελεύθερος για να το έχουμε και αντίπαλο; Αποζημειωθήκαμε; Ποιός μας λέει ότι η φάση δεν είναι άλλη μια περίπτωση Γιάννου για να παρακαμφθεί το ποσοστό μεταπώλησης αφού την ίδια ώρα που έμεινε ελεύθερος έκλεισε;

Και να θυμίσω το 15% ήταν έναντι για να μην δώσουν πλέον των 3.5 εκ που θέλαμε για το 100%, οπότε δεν είναι κάτι που χαρίζεται έτσι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Να ψαχτεί και ο Ατρόμητος για πιθανή σχέση με τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Και περίεργη η δήλωση του για το 100% χωρίς κανείς να τον ρωτήσει, θέλοντας να στείλει μηνύματα:

Πες μας λίγο για το πώς κύλησαν οι μέρες πριν από τη μεταγραφή σου;

«Είχα κάποιες προτάσεις από τον μάνατζέρ μου. Για μένα ήταν πάντα ανοιχτή η πόρτα του Ατρόμητου. Είναι πολύ σημαντικό πια που έρχομαι ως ελεύθερη μεταγραφή. Πλέον είμαι παίκτης του Ατρόμητου και ανήκω 100% στην οικογένεια.

Την ίδια απορία με ποσοστά μεταπώλησης είχα και με Πούγγουρα που είχαμε το 50% και αναέωσε πριν λήξει το συμβόλαιο του. Παραμένει το ποσοστό μας, το χάνουμε ή αποζημειωθήκαμε; Αν είναι να το χάνουμε γιατί να μην ανανεώνουν στον χρόνο πάνω ή και στον μήνα βρε αδελφέ για να μας το παρακάμπτουν; :?
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Είναι πολλές οι περιπτώσεις Ομάδων που είχαν κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης και δεν είχαν τελικά κανένα όφελος από αυτό, γιατί οι παίχτες τελικά άλλαξαν φανέλα με ελεύθερη μεταγραφή. Δεν είναι εύκολο πάντως να συναινέσουν 2 και 3 εταιρίες σε εικονικές συναλλαγές για να γλυτώσουν αυτό το ποσοστιαίο κόστος.
Κάποιοι κρατάνε ποσοστά δικαιωμάτων του παίχτη. Σύνθετο θέμα γιατί έχει να κάνει και με το ρόλο που διασφαλίζεις να έχεις σε πρόταση πώλησης ή επέκτασης. Διαφορετικά θα έχεις απλά ένα ποσοστό που δεν θα παίζει κανένα ρόλο.

Ο Ατρόμητος πάντως ανακοίνωσε διετές συμβόλαιο. Λέμε τώρα, δε θα δώσουν και λογαριασμό...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτη η Καλιαρι παντως τι φαση? Προεδρος της ομαδας και να βγαινει καθε τρεις και λιγο να δινει αναφορα στο μετροπολις? Εκει μαλιστα να επαναλαμβανει συνεχως οτι απορριπτει ολες τις προτασεις του ΠΑΟΚ και εμεις τωρα περιμενουμε τετοιος τυπος καποια στιγμη να συμφωνησει σε αυτα που δινουμε? Ειλικρινα δεν καταλαβαινω...Πιο πιθανο μου μοιαζει να βγαζει ηθοποιους το μετροπολις στον αερα παρα πραγματικα στελεχη της ομαδας...
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

EugenePAOKI έγραψε:
Πραγματικά δεν με πειράζουν οι παίκτες που ακούγονται, εμπιστεύομαι το τμήμα scouting που πολλοί εδώ λοιδορούν αλλά κατά καιρούς έχει φέρει πραγματικά λαυρακια (σβιντερσκι, Βαρελα, Κρεσπο, Γκάρι, Τσιμιροτ, Ζιφκοβιτς).
δεν είναι και ακριβώς έτσι τα πράγματα. Το Σβιντέρσκι τον πρότεινε στο Γιώργη ένας Ρώσος μάνατζερ που είχε σχέσεις με τη Γκαγκελόνια, ο Τσίμιροτ και ο Γκάρι ήταν επιλογές του Άρνεσεν μέσω των φιλικών γραφείων μάνατζερ με τα οποία είχε σχέσεις και έκανε "δουλειές" και "ειδικές" συμφωνίες για τους παίκτες, γι' αυτό και απαιτούσαν να φύγουν χωρίς μεγάλο κόστος μετά από 1,5 χρόνο γιατί τέτοιες ήταν οι συμφωνίες. Το Ζίφκοβιτς που ήταν παίκτης της Μπενφίκα θεωρείς ότι τον ανακάλυψε το σκάουτινγκ; Ασφαλώς και όχι. Έπεσε σύρμα από Πορτογαλία ότι μένει ελεύθερος, τον ήξερε πολύ καλά ο Φερέϊρα και τον έψησε να έρθει, βοήθησε επίσης ο Μπράνκο στην όλη υπόθεση και ας ήταν εκτός ΠΑΟΚ. Τον μόνο που σίγουρα παρακολούθησε και ήταν πρόταση του σκάουτινγκ ήταν ο Βαρέλα. Ο Κρέσπο ήταν πρόταση μανατζερική που βάσει βιογραφικού εγκρίθηκε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”