Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Aye4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Aye4 »

renegade έγραψε:Για μένα οποίος είπε όχι στα 2,5 για τον κριμεντσικ είναι επικίνδυνος
ακριβώς τα ίδια έλεγα τις προάλλες και ξέρεις τι με ρώτησαν?
"Σε ποιά ΠΑΕ είστε ιδιοκτήτης ? "
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

GINOLA έγραψε:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αδερφέ ginola, γνωρίζεις τα περί Τειλορ; αν ναι, θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
αν είναι κάτι που μπορώ να απαντήσω δημόσια πες
Ο παίκτης αποτελεί πρόταση του Ουκρανου Ιβάν Π;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

GINOLA έγραψε:στα λόγια θα πέσει χρήμα και θεωρώ θα γίνει.

Τώρα κάνανε πίσω, αργότερα θα κάνουν μπροστά, αυτό δείχνει η ιστορία.

Όσο για το κριεμ απορώ και εγώ, αλλά δε θέλουν να δώσουν 2.5 . Πιθανολογώ, δε γνωρίζω, ότι ίσως θα το έκαναν αν ένοιωθαν βεβαιότητα ότι θα πουλήσουν τον σβι.

Ο σκούφος,θέλει ιδανικά 9 εγγύηση, τον τσέχο δεύτερο και μικρό τρίτο.

θα δούμε, πάντως θέλει υπομονή, δε βλέπω διάθεση για τδ , άλλωστε οποιος σοβαρός εμφανίστηκε, είπε το προφανές, εφόσον έρθω θέλω να επιλέξω προπονητή.
Άρα στην καλή περίπτωση ,εφόσον υπάρχει διάθεση να πέσει χρήμα , δεν επιλέχτηκε γιατί υπάρχει κάποιο Ρίσκο...οπότε σου λέει για να δώσω χρήμα και να είναι αλλ η μια περίπτωση μπερμπατοφ, βερνμπλουμ θα παω σε κάτι πιο σίγουρο...Και αν αργότερα πέσει η τιμή του ακριβού ίσως ρισκάρω
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Aye4 έγραψε:
Shivaspace έγραψε:είχε κάνει και σε κανέναν άλλο άσχημη εντύπωση, που όλη η ομάδα είχε γεμίσει με τα μπλουζάκια ούνα φάτσα ούνα ράτσα με τη σημαία της Ιταλίας , στη φιέστα του πρωταθλήματος ?? φούλ Ιταλοί στο τίμ Λουτσέσκου, ελπίζω να ξέρουν τί θέλουν από σέρια Α και όχι απλώς να κάνουμε αβάντα σε Ιταλούς παίκτες, μάνατζερ και ομάδες..αυτό το ούνα ράτσα πάντως τρομάζει λίγο στα του ποδοσφαίρου. τουλάχιστον οι Ιταλοί παίκτες πρέπει να έχουν καλή τακτική παιδεία, αλλά κάπως διαφαίνεται πως θα πάμε ξανά σε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε καλό κολλύριο :)
Αδελφέ respect. Μόλις ανέβασες το επίπεδο της μίρλας... :opaokara:
respect και σε σένα αδερφέ, θυμάμαι όταν είχα γράψει για τον πρόεδρο της ΕΠΟ την μέρα του τελικού, πρώτος είχες σχολιάσει ανάλογα..να ξές βοήθησες πολύ στο σήκωμα της Κούπας, νιώθεις! :D
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ε ρε μαγκες αν ο λουτσος δεν τον ηθελε και ειπε πχ κρατηστε τον πολωνο και φερτε μου αλλον βασικο τι να κανουμε να τον παρουμε επιδη τον θελω εγω και εσεις ? για τον κρμεντσικ λεω
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

τράμπα Swiderski , με ότι έχει και δεν έχει στο κέντρο η Κάλιαρι, και άμα δεν έχουν να πληρώσουν να τους πάρουμε και τα σώβρακα :mrgreen:
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
GINOLA έγραψε:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αδερφέ ginola, γνωρίζεις τα περί Τειλορ; αν ναι, θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
αν είναι κάτι που μπορώ να απαντήσω δημόσια πες
Ο παίκτης αποτελεί πρόταση του Ουκρανου Ιβάν Π;

σύμφωνα με ότι ξέρω εγώ αξιολογήθηκε από το σκαυυτινγκ . , τον συμφώνησαν οποιοι τρέχουν την ομάδα τώρα, ο προπονητής έδωσε έγκριση και τέλος.

Αν υπάρχει κάτι περισσότερο από πίσω δε το ξέρω. Σημαντικό μέλος του τμήματος είναι μέλος της οικογένειας σαββίδη οπότε όλες οι προτάσεις από εκεί μπορεί να έχουν οτιδήποτεαπό πίσω το οποίο δε γνωρίζω.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Shivaspace έγραψε:τράμπα Swiderski , με ότι έχει και δεν έχει στο κέντρο η Κάλιαρι, και άμα δεν έχουν να πληρώσουν να τους πάρουμε και τα σώβρακα :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: ...ντειολα και γκαστον περειρο το 10ρι για τον σβιντερσκι...τιμιο ντιλ
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ την Τρί 22 Ιουν 2021, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

μόνο 2 παίκτες για τον έξτρακλάσσα παικταρά μας? :shock: ..κοψωχρονιά :D

α ρε κακομοίρη όλσεν τι σου μελλε να πάθεις..εσύ θα γνωρίσεις την οργή του Κάρολ!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τρί 22 Ιουν 2021, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Οπότε μένουμε στο ότι αξιολογήθηκε θετικά από τον προπονητή όπως πρέπει να γίνεται σε κάθε μεταγραφή. Ευχαριστώ .
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Shivaspace έγραψε:είχε κάνει και σε κανέναν άλλο άσχημη εντύπωση, που όλη η ομάδα είχε γεμίσει με τα μπλουζάκια ούνα φάτσα ούνα ράτσα με τη σημαία της Ιταλίας , στη φιέστα του πρωταθλήματος ?? φούλ Ιταλοί στο τίμ Λουτσέσκου, ελπίζω να ξέρουν τί θέλουν από σέρια Α και όχι απλώς να κάνουμε αβάντα σε Ιταλούς παίκτες, μάνατζερ και ομάδες..αυτό το ούνα ράτσα πάντως τρομάζει λίγο στα του ποδοσφαίρου.

τουλάχιστον οι Ιταλοί παίκτες πρέπει να έχουν καλή τακτική παιδεία, αλλά κάπως διαφαίνεται πως θα πάμε ξανά σε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε καλό κολλύριο :)
Εσύ τι λες να μη μας ξένισε; λες και ήμασταν ιταλική ομάδα. Μεγάλη κουτσουκέλα οποιουδήποτε ιδέα ήταν
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Παρελθόν από την Τουλούζ αποτελεί ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος αποχωρεί ως ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα, δύο χρόνια πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους!
Το καλοκαίρι του 2019 παραχώθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τουλούζ έναντι 3.5 εκατ. ευρώ, με τους Θεσσαλονικείς να διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης.

Δύο χρόνια αργότερα και με το συμβόλαιό του να είναι σε εκκρεμότητα δεδομένου πως υπέγραψε για τέσσερα χρόνια, ο Έλληνας επιθετικός αποχωρεί ως ελεύθερος με απολογισμό 40 παιχνιδιών και τεσσάρων τερμάτων.

Μάλιστα, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η Τουλούζ αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία με τον Κουλούρη να αγωνίζεται σπανίως...
Είχαμε κρατήσει νομίζω 15%.

Ελεύθερο είναι το 100% του Κουλούρη ή το 85%; :roll:

Θυμάμαι την περίπτωση Γιάννου που είχαμε ποσοστό και δόθηκε ως ελεύθερος από Πανιώνιο στον Αστέρα για να πουληθεί μετά με πάνω από 1εκ στην Κίνα. Έμοιαζε με τρίκ η κίνηση αυτή. Οπότε τι ισχύει για όσους έχουμε ποσοστό και μένουν πρόωρα ελεύθεροι; Έχουμε λόγο πάνω στο ποσοστό μας; Δεν πρέπει και εμείς να δίνουμε συναίνεση ή να αποζημιωνόμαστε για την ελευθέρας του ή έστω να κρατάμε αν θέλουμε το ποσοστό μας από τον παίκτη στην επόμενη ομάδα του;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από aivas19 »

Εικόνα
Ακομα ΠΑΟΚ ποσταρει ο Τσεχος. Φερτε τον
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Να το κρατάμε γερά το 15% μην μας το πάρει ο αήρ.
Το να κυκλοφορούν ελεύθερα κουλούρια και να μην απλώνεις χέρι πως το κόβετε? Σαν αυτά που σου δίνουν με τον καφέ καμιά φορά και θυμάσαι ότι κάνεις δίαιτα? (εγώ ποτέ) :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”