Από την αρχή φαινόταν ότι ο Λούτσε δεν έχει εμπλακεί και απλά έδωσε ένα οκ.GINOLA έγραψε:παιδιά σας είπα ποτέ τελείωσε η υπόθεση , εδώσα και hint ποιος είναι ο παίκτης.
Η επιλογή είναι σκάουτινγκ team, και από αυτους που τρέχουν την ομάδα ( ποιοι είναι αυτοί ,δε είμαι εγώ υπεύθυνος να τα πω, άσε που θα τα ακούω πάλι.)
Ο προπονητής δε τον πρότεινε, έγκριση έδωσε.
Κάτι άλλο προχωρημένο δε υπάρχει
Το άλλο κρα είναι ότι χρησιμοποιήθηκε ο Μιρτσέα στην ειδησεογραφία ενώ παίζει να μην ξέρει καν τον παίκτη.
Μπορεί να είμαστε ιθαγενείς αλλά γνωρίζουμε ότι ο Μιρτσέα δεν είναι scouting database σαν το transfermarkt για να γνωρίζει 300 ποδοσφαιριστές απ'έξω κι ανακατοτά που παίζουν στην Ουκρανία... Άλλο να κάνεις scouting εν'όψει ενός αγώνα κι άλλο όταν πας να πάρεις μεταγραφή.
Το team δεν ξέρω πως λέγεται, αν ήταν όμως Team PAOK θα το ξέραμε...
Ας βγει η ΠΑΕ κι ας πει, τον έφερε/τον παρακολουθεί εδώ και κάνα χρόνο ο Σαββίδης να τελειώνουμε. Μπλέξαμε τις Team, τον Μιρτσέα και τα @@@ μας στο τέλος.
Με ότι έχει γραφτεί αυτό το μήνα για να δικαιολογηθεί αυτή η μεταγραφή αξίζει να απονεμηθεί ένα βραβείο δημιουργικής γραφής στον άνθρωπο της ΠΑΕ που του ανατέθηκε να επικοινωνήσει αυτή την τραγική κίνηση στον κόσμο.