Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Salvador Allende »

GINOLA έγραψε:παιδιά σας είπα ποτέ τελείωσε η υπόθεση , εδώσα και hint ποιος είναι ο παίκτης.

Η επιλογή είναι σκάουτινγκ team, και από αυτους που τρέχουν την ομάδα ( ποιοι είναι αυτοί ,δε είμαι εγώ υπεύθυνος να τα πω, άσε που θα τα ακούω πάλι.)

Ο προπονητής δε τον πρότεινε, έγκριση έδωσε.

Κάτι άλλο προχωρημένο δε υπάρχει
Από την αρχή φαινόταν ότι ο Λούτσε δεν έχει εμπλακεί και απλά έδωσε ένα οκ.

Το άλλο κρα είναι ότι χρησιμοποιήθηκε ο Μιρτσέα στην ειδησεογραφία ενώ παίζει να μην ξέρει καν τον παίκτη.

Μπορεί να είμαστε ιθαγενείς αλλά γνωρίζουμε ότι ο Μιρτσέα δεν είναι scouting database σαν το transfermarkt για να γνωρίζει 300 ποδοσφαιριστές απ'έξω κι ανακατοτά που παίζουν στην Ουκρανία... Άλλο να κάνεις scouting εν'όψει ενός αγώνα κι άλλο όταν πας να πάρεις μεταγραφή.

Το team δεν ξέρω πως λέγεται, αν ήταν όμως Team PAOK θα το ξέραμε...

Ας βγει η ΠΑΕ κι ας πει, τον έφερε/τον παρακολουθεί εδώ και κάνα χρόνο ο Σαββίδης να τελειώνουμε. Μπλέξαμε τις Team, τον Μιρτσέα και τα @@@ μας στο τέλος.

Με ότι έχει γραφτεί αυτό το μήνα για να δικαιολογηθεί αυτή η μεταγραφή αξίζει να απονεμηθεί ένα βραβείο δημιουργικής γραφής στον άνθρωπο της ΠΑΕ που του ανατέθηκε να επικοινωνήσει αυτή την τραγική κίνηση στον κόσμο.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Το να δώσεις ανώνυμα φορά πατρίδα ονόματα δε έχει λογική. Κυρίως γιατί αυτή τη στιγμή η ευθύνη πάει στην ιδιοκτησία. Δε έχει πει κάποιος από τη διοίκηση ότι δε χρειαζόμαστε τδ. Το αν κάποιοι τρέχουν πράγματα γιατί ο χρόνος τρέχει δε είναι δικιά τους ευθύνη.

Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει χθες υπεύθυνο αγωνιστικού . Αν δε θέλει να ενημερώσουν ποιος& ποιοι είναι υπεύθυνοι αγωνιστικού ώστε να αναλάβουν και της ευθύνες
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

EugenePAOKI έγραψε:Ο Πετρωτος βγάζει τον τειλορ κλεισμενο

https://www.metrosport.gr/paok-proti-me ... lor-404584

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ο Αναστασιαδης το ειπε μολις αλλα οτι δεν υπεγραψε ακομα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο σκεφτεται ο Ιβαν και δεν οργανωνει λιγο καλυτερα την ΠΑΕ. Αληθεια ειναι αποριας αξιο να πετας τοσα λεφτα στα σκουπιδια και να μην παιρνεις 2-3 ατομα να οργανωθει λιγο καλυτερα η φαση.
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

Ο Ράφτης έκλεισε και έρχεται να μας πάρει τα μέτρα. (inpaok)

Value for Money και τα brains to the καγκέλια.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

και xazzetta το εβγαλε ...αντε με το καλο να ερθει και να γινει ο νεος ματος !!!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω επιμενω πως ο τυπος ειναι δεξι χαφ και οχι μπακ χαφ. Μπροστα φαινεται να παιζει στα βιντεο.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ας είναι! Μακάρι να μπει το νερό στο αυλάκι να έρθουν 2-3 παίκτες ακόμα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Με το καλό να ορίσει ο Βιρτουόζος Βραζιλιάνος κολλητός του Barlow!
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Και μην το ξεχναμε η παε ειναι αισιοδοξη οτι θα κλεισει και ο μπαμπα ( ετσι λενε οι ρεπορτερ ) αλλα πιο μετα ...το πολυ πολυ αν δυσκολευομαστε στα δεξια παιζει ο αρχηγος εκει ...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ο 26χρονός Βραζιλιάνος δεξιός μπακ που αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν στην Ουκρανική Ντιέπρνο, είναι μία επιλογή βάθους για το ρόστερ του ΠΑΟΚ με δεδομένο πως υπάρχει σοβαρό κενό στα μπακ τη δεδομένη χρονική στιγμή και η μεταφορά του Βιεϊρίνια στα αριστερά είναι δεδομένη.

Από SDNA το παραπάνω απόσπασμα το οποίο προσωπικά με βάζει σε σκέψεις ότι θα έρθει κι άλλος στη θέση αυτή (?)
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μακαρι αν ερθει να μας χαιρετισει ο Σοαρες
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Καλως να ορισει το παλικαρι και μακαρι να κανει παπαδες στον ΠΑΟΚ μας.

Εγω απλα θελω να παιρνουν και την ευθυνη των παικτων που φερνουν και των χρηματων που ξοδευουν αυτοι που το κανουν. Πχ. Ηθελε ο Λουτσε τον Καραμητσο και τον πηραμε. Εφερε ο George τον ταδε. Ας ονομαστικοποιηθει καποια στιγμη το ολο θεμα. Φτανει με τις παπαριες και τα μισολογα. Το τιμ ο χ και ψ. Να ξερουμε ρε παιδι μου και ποιος ευθυνεται στο τελος.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Η γνώμη μου είναι ότι θα παρθούν τρια μπακ για να συνθέσουν τετράδα με τον Αντρέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Δευ 14 Ιουν 2021, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Έκλεισε και έρχεται ο Βραζιλιάνος, γράφουν στο Sportime.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Εφόσον βγαίνει από όλα τα sites, μπορούμε πλέον να πούμε ένα μπράβο αρχικά στον Πετρωτό!
Πέτυχε επιτέλους μεταγραφή... :mrgreen:

Εμείς οφείλουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στον παίχτη και να αποδώσει περισσότερα απ'όσα αναγράφονται στο βιογραφικό του.

Συγχαρητήρια και στον barlow φυσικά. :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”