Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
15_50

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από 15_50 »

kosths BXL έγραψε:
15_50 έγραψε:Περισσότερα ερωτηματικά προκαλεί η κατά καιρούς στάση του φουλ αντιπαθή και κατ' επάγγελμα ΠΑΟΚτσή Κόλκα, που τρώει ψωμί από την ομάδα και την έχει κάνει μπουρδέλο άπειρες φορές, παρά ο κατ' επάγγελμα καραγκιόζης καραφλοκόρακας, ο οποίος έχει κάνει την ντροπή επάγγελμα αλλά επί της ουσίας είναι παντελώς ακίνδυνος για να προκαλέσει το παραμικρό έστω πρόβλημα στον ΠΑΟΚ.
το απαφτοσες και ψοφησε...τον μεσο ΠΑΟΚτση νομιζεις δεν τον επηρεαζουν οι βλακειες που πεταει το ρουφιανοσκουλικο ο φαλακρος ? ολοι αυτοι οι "σκεπτομενοι" ΠΑΟΚτσηδες που φτσανε να γκρινιαζουνε ακομα και τη χρονια του νταμπλ γτ ο ΠΑΟΚ δεν επαιζε ¨μοντερνο ποδοσφαιρο" πιστευεις οτι βγηκαν ετσι απο μονοι τους ?...προσωπικα αν και δεν θα ακουστει καλο η προσεγγιση που πιστευω θα επρεπε να ειχαμε με ολους ολους ομως τους ραδιοφωνατζηδες στη θεσσαλονικη ειναι καθε φορα που θα πεταν μλκια χωρις να ξερουν τιποτα απλα για να μας κανουν π..ανα να πεφτει φαπα συνεφο...και οχι μεταφορικα... κανονικα κλοτσομπουνιδια στη ψυχρα ..μετα τις 10 πρωτες φορες θα σοβαρευοντουσαν...
Μπα... Δεν χαλάω την ζαχαρένια μου για κανέναν από αυτούς, εξάλλου δεν χαλάει την ζαχαρένια της η ίδια η ΠΑΕ που υποτίθεται θίγονται και τα συμφέροντά της.
Εγώ απλά αναφέρω τα γεγονότα και ως εκεί
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

alexgarcia6 έγραψε:Αυτό που μετράμε την προσφορά των χαφ μας με γκολ+ασσιστ λες και συγκρίνουμε Μέσσι-Ρονάλντο.. :lol:

Η κατάταξη των χαφ στην ομάδα μας την τελευταία 5ετία είναι:
Ολιβέιρα, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Τσίμιροτ, Σβάμπ, Κάνιας, Σάχοβ, Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Μαουρίτσιο, Εσίτι, Νινούα, Βέρνμπλουμ

Εαν δεν φέρουν 8άρι επιπέδου Ολιβέιρα, θα είναι τέρμα λάθος να φύγει ο Ελ καντουρί.

Όλα αυτά εννοείται εαν ο Ρουμάνος τον παίζει στην θέση του, και όχι πάλι ψευτοεξτρέμ όπως το 2019 (που εκεί ήταν άθλιος)
Άποψή σου.
Μπορεί να βγει άλλος φίλος και να πει ότι η κατάταξη είναι Νινούα, Βέρμπλουμ, Κάτσε, Εσίτι και Κάνιας.
Επιχειρήματα δεν βλέπω.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Την κατάταξη σε προσφορά στον ΠΑΟΚ θα την έβαζα πολύ διαφορετικά. Σίγουρα Μαουρισιο όχι τόσο χαμηλα, κ Ολιβειρα, Τσιμιροτ όχι τόσο ψηλά. Αν το βάζεις με αξία ποδοσφαιριστη γενικά, πάλι Μαουρισιο πολύ υποτιμημενος
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ νομίζω είναι μπαλαφας,τσιγγαρας,μαουρισιο...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Συμφωνω με Luigi.

Ο καθε παικτης εχει τον ρόλο του και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πχ ο Σακχοφ δινει γκολ και ασσιστ, αλλα το κέντρο μας ανεβηκε κατακόρυφα επί Μαουρισιο.

Η οργάνωση του παιχνιδιού, η αλλαγή του τεμπο, οι επιλογες και οι τοποθετήσεις δεν αποτυπώνονται εύκολα με νουμερα.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Andrew R έγραψε:
Γέρος έγραψε:Ποιος είναι ο φαλακρός βρε παιδιά ;

Και γιατί μεταφέρει λόγια αλλουνού ;

Και πως τα μεταφέρει ;
Μιλάνε τα παιδιά για ένα ραδιοφωνικό παραγωγό στο μετροπολις που λέγεται Ραπτόπουλος. Κι αυτά που μετέφερε για το ffp είναι πληροφορίες του δημοσιογράφου του ίδιου συγκροτήματος που λέγεται μπουζος
Κατ' αρχάς αυτός είναι βλάκας. Επίσης σε 2-3 videos που άντεξα και είδα, έχει γνώμη επί παντός επιστητού. Τρίτο είναι αμόρφωτος - δεν μπορεί να ολοκληρώσει μια σκέψη. "Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ένα λαϊκό πράγμα και ο Garcia είναι ένας λαϊκός άνθρωπος. . .". Ρε τι κοινωνία φτιάξαμε βρε ; Επιπλέουν μόνο τα κούτσουρα και οι κ@@ρ@@ες.

Λέει ότι ο πατέρας του έπαιξε στον Π.Α.Ο.Κ. Πότε, δεν θυμάμαι. Εγώ θυμάμαι έναν συνονόματο του μόνο στα σκουλήκια. Από το 1965 που εντάχτηκα στην 3η Ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. μέχρι το 1968 και 1969 επί Γιανέφσκι και Τσάκναντι που έπαιξα στην Πρώτη Ομάδα ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δεν τον θυμάμαι. Νομίζω μάλιστα ότι και στα βρωμοσκούληκα πήγε από άλλη ομάδα, από τον Θερμαϊκό ήταν ; Κάτι τέτοιο.

Που τους βρίσκουν αυτούς μωρέ. Αυτοί είναι σαν κλόουν. Μην καταδεχτείτε ποτέ να παρακολουθείτε τέτοια υποκείμενα. Ούτε για να τους κοροϊδέψετε ή από περιέργεια. Γελοία Τίποτα είναι. Καραγκιόζηδες !!!
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Γέρος έγραψε: Κατ' αρχάς αυτός είναι βλάκας.
Γέρο, είσαι πραγματικά πολύ καλός και ευγενικός άνθρωπος. Γι'αυτόν τον μισάνθρωπο, μισογύνη, ρατσιστή κτλ είναι ο ηπιότερος χαρακτηρισμός που μπορεί να δώσει κανείς
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

alexgarcia6 έγραψε:
Ολιβέιρα, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Τσίμιροτ, Σβάμπ, Κάνιας, Σάχοβ, Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Μαουρίτσιο, Εσίτι, Νινούα, Βέρνμπλουμ
Από οποία οπτική και να το δω (προσφορά στην ομάδα, ποδοσφαιρική αξία την περίοδο που ήταν στην ομάδα, ποδοσφαιρική αξία καριέρας, value for money) αυτή η κατάταξη δεν βγάζει νόημα...

Αυτό με τον Μαουρίτσιο κάτω από Ντοουγκλας, Τσιγγαρα, Κανιας, Σβαμπ μοιάζει ανέκδοτο
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Ποιος από εσάς θα ήθελε Τσίμι πίσω;
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

Εγώ σίγουρα ναι.

Μου αρέσουν οι ξαναζεσταμένες σούπες, όταν είναι καλομαγειρεμένες.
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

proedros έγραψε:Ποιος από εσάς θα ήθελε Τσίμι πίσω;
Προχωράμεεεεεεε :roll:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
TheCursed έγραψε:Η χάρτινη παίρνει ntcham και ο βάζελος έκανε πρόταση για μπαταλια νομίζω ότι σφιξαμε αντε να δουμε.
Ναι, διαβάζω κι εγώ ότι και καλός χαφ είναι και μόνο 25 ετών. Έχει όλο το πακέτο που λέμε. Αυτό που δεν μπορώ να κατανοήσω είναι το πώς ένας τέτοιος παικταράς μένει ελεύθερος. Οι δύο εκδοχές που μπορώ να φανταστώ είναι:
1. Η Celtic δεν ήθελε να τον ανανεώσει, οπότε δεν είναι και τόσο παικταράς,
2. Ο παίκτης δεν θέλησε να ανανεώσει γιατί ψάχνει κάτι καλύτερο. Οπότε δεν θα πάει στην ΑΕΧ.

4. o νιαου βαζει να γραψουν μουφα οτι εκανε προταση 1 μυριο και στη συνεχεια οτι ο παικτης αρνηθηκε.
"Να μωρε εγω ειμαι άπλας, χωνω φραγκα αλλα δεν ερχονται παικτες στο Ελλαντα".
Χλωμο μου φαινεται να δινει οντως 1 μυριο συμβολαιο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

15_50 έγραψε:Περισσότερα ερωτηματικά προκαλεί η κατά καιρούς στάση του φουλ αντιπαθή και κατ' επάγγελμα ΠΑΟΚτσή Κόλκα, που τρώει ψωμί από την ομάδα και την έχει κάνει μπουρδέλο άπειρες φορές, παρά ο κατ' επάγγελμα καραγκιόζης καραφλοκόρακας, ο οποίος έχει κάνει την ντροπή επάγγελμα αλλά επί της ουσίας είναι παντελώς ακίνδυνος για να προκαλέσει το παραμικρό έστω πρόβλημα στον ΠΑΟΚ.
Οχι φιλε συγγνωμη αλλα καμια σχεση ο Κολκας που οποιος και να ειναι, στο ιδιο ραφι με τον καραφλοκορακα δεν μπαινει. Ο Κολκας οταν εγινε η συνιδιοκτησια πλακωνονταν με γαυρους και Κουγιες στο ΟΠΕΝ, ελεγε για κλεμμενα του γαυρου στον Μητροπουλο, βριζονταν με τον Καραππαπα δημοσια στα αρθρα του. Ο Ραπ ΓΛΕΙΦΕΙ τον γαυρο, λεει οτι ο Ιβαν επαθε καρδια και μας παρατησε, ελεγε οτι αγορασαμε την Ξανθη για να πουλαει πρεζα μεσα απο τα ερτζιανα. Να ξερουμε τι λεμε σε παρακαλω
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

proedros έγραψε:Ποιος από εσάς θα ήθελε Τσίμι πίσω;
Oh yes
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

alexgarcia6 έγραψε:
Ενταξει κι εγω δεν τον παω πολυ τον Μαου αλλα εσυ τον γ@μησες... :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν εχει λογικη η καταταξη σου. Αν υποθεσουμε οτι ειναι βασει ποιοτητας, γιατι ετσι μονο δικαιολογειται τοσο ψηλα ο Ολιβειρα και ο Καντουρι, τοτε που ειναι ο Καγκαβα; Ο βερν θα επρεπε να ειναι κι αυτος στις πρωτες θεσεις και ο Μαου σιγουρα οχι τοσο χαμηλα.
Αν παμε βασει προσφορας στην ομαδα, ο Ολιβεϊρα δεν εχει καμια θεση εκει, δεν προλαβε να δωσει πολλα, ουτε ο Καντουρι τριτος που ειναι μιση σαιζον οφφ καθε φορα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”