Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Τοσκιτσης πάντως σήμερα λέει ότι έχουμε μία λίστα με φορ υψηλού επιπέδου και πως ανάλογα αν δεν κάτσει κάποια από αυτές τις περιπτώσεις, θα κινηθούμε για Κρμέντσικ

Εγώ πάντως πιστεύω απλά, ότι αυτό το θέμα θα τραβήξει μετα το Euro κυρίως γαι να περιμένει η Μπριζ καμια πρόταση στα λεφτά που τον πήρε

Αξίζει να περιμένουμε μέχρι μέσα Ιούλη με μοναδικό φορ τον επίσης αμφίβολο Σφιντερσκι;;
Και την άλλη φορά έτσι έλεγαν και καταλήξαμε σε κάποιον Colak με τα γνωστά αποτελέσματα....
boogeyman77
Επικοινωνία:

seaman έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Τοσκιτσης πάντως σήμερα λέει ότι έχουμε μία λίστα με φορ υψηλού επιπέδου και πως ανάλογα αν δεν κάτσει κάποια από αυτές τις περιπτώσεις, θα κινηθούμε για Κρμέντσικ

Εγώ πάντως πιστεύω απλά, ότι αυτό το θέμα θα τραβήξει μετα το Euro κυρίως γαι να περιμένει η Μπριζ καμια πρόταση στα λεφτά που τον πήρε

Αξίζει να περιμένουμε μέχρι μέσα Ιούλη με μοναδικό φορ τον επίσης αμφίβολο Σφιντερσκι;;
Και εγώ έχω μια λίστα με φορ υψηλού επιπέδου.

Και ένας Τράνσφερμαρκτς λένε ότι έχει ακόμα περισσότερες
Πλάκα-πλακα αν μαζέψει κανείς προτάσεις για ποδοσφαιριστές από το φόρουμ και τις συγκρίνει με αυτές των έμμισθων scouter της Π.Α.Ε πιθανόν να είναι απείρως καλύτερες σε κάθε επίπεδο
boogeyman77
Επικοινωνία:

seaman έγραψε:
aivas19 έγραψε:Η χαρτινη κλεινει τον βασικο τερματα της Ρεντ Μπουλ Σαλτσμπουργκ 28 χρονων; Εμεις δεν μπορουσαμε να βρουμε κατι αναλογο; Φαινεται πολυ καλη περιπτωση
Μάπα το καρπούζι. Μακάρι να τον πάρουν
Ο Kristsyuk πρώην της Krasnodar και νυν της Belenenses που μένει ελεύθερος τον θεωρώ πολύ καλύτερο
boogeyman77
Επικοινωνία:

Metagrafakias έγραψε:Εγω βλεπω αλλη μια χρονια φουλ της καθυστερησης ειμαστε....Ο γαβρος ηδη πηρε Τικινιο και διαπραγματευεται Μπελχαντα και αλλες 2-3 περιπτωσεις ελευθερων και εμεις περιμενουμε να ερθει Τεταρτη ο Λουτσεσκου για να αξιολογησει το περσινο ροστερ αν του κανει ο Ελ Καντουρι και ο Μπισεσβαρ...Ουτε καν ανανεωση στον Ζιβκοβιτς δεν εχει γινει....θα χαθουν παικτες ευκαιριες οπως ο Ασανο ας πουμε και μετα θα λεμε δεν θα κανουμε μεταγραφες απλα για να κανουμε η θα υπερκοστολογησουμε παικτες τυπου Εσιτι και Τσολακ....εδω θα μου πεις ουτε τεχνικο διευθυντη δεν εχουμε ακομα εσυ μεταγραφες ονειρευεσαι....
Πολύ ωραία περίπτωση ο Ιάπωνας όπως και οι Bennasser και Brenet που έπρεπε ήδη να είχαμε κινηθεί!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

obanebane έγραψε:Buffalo,το Νικ που βαφτισατε Δούκα, ανήκει σε γυναίκα.
Το έχει γράψει στο φόρουμ.
Τώρα πως εσείς την βαφτισατε Δούκα,ένας Θεός ξέρει.
μπορει να μην ειναι ο δουκας

αλλά 70% ποστ στα διοικητικα,υπερασπιστικη διαθεση μονιμα
κατι δεν παει καλα

για το γυναικα κρατα μικρο καλαθι
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν νομίζω να κινηθούμε για τερματοφύλακα.

Η καλύτερη περίοδος του Πασχαλάκη ήταν με τον Λουτσέσκου, αυτό μου λέει κάτι.
Επίσης ο Ρουμάνος τεχνικός έκλεισε ελεύθερο τον Ζίφκο από την Ξάνθη που σημαίνει τον ήθελε για δίδυμο με τον Πάσχα.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

buffalobill4 έγραψε:
Bane αυτά δεν λέγονται σε δημόσιο φόρουμ. Το μόνο που θα πω είναι ότι η ταύτιση απόψεων αλλά κυριως λέξεων που εχω ακούσει από δουκα σε κάποιες ιδιωτικές συζητήσεις είναι πρωτοφανής.
καλα αν εμφανιστει καινουριο νικ στο φορουμ
και γραφει για ξυλοφουρνο,τσιπουρα,νεκταρ αγριογουρουνα κλπ
πειτε στον barlow4,οτι δεν ειναι ο παπάς

με τις πετρες θα σας παρει
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάτερ εμφανίστηκες
Δώσε τα φώτα σου!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

boogeyman77 έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:Εγω βλεπω αλλη μια χρονια φουλ της καθυστερησης ειμαστε....Ο γαβρος ηδη πηρε Τικινιο και διαπραγματευεται Μπελχαντα και αλλες 2-3 περιπτωσεις ελευθερων και εμεις περιμενουμε να ερθει Τεταρτη ο Λουτσεσκου για να αξιολογησει το περσινο ροστερ αν του κανει ο Ελ Καντουρι και ο Μπισεσβαρ...Ουτε καν ανανεωση στον Ζιβκοβιτς δεν εχει γινει....θα χαθουν παικτες ευκαιριες οπως ο Ασανο ας πουμε και μετα θα λεμε δεν θα κανουμε μεταγραφες απλα για να κανουμε η θα υπερκοστολογησουμε παικτες τυπου Εσιτι και Τσολακ....εδω θα μου πεις ουτε τεχνικο διευθυντη δεν εχουμε ακομα εσυ μεταγραφες ονειρευεσαι....
Πολύ ωραία περίπτωση ο Ιάπωνας όπως και οι Bennasser και Brenet που έπρεπε ήδη να είχαμε κινηθεί!
Για Brenet έχω επιφυλάξεις όχι ότι θα με χαλούσε αν δεν κλείσαμε δ μπακ, ο δε Benasser αν και τσαρλατανάκος με τη μπάλα στα πόδια είναι όντως πολύ καλή περίπτωση! Επιπλέον έχει γαλλικό διαβατήριο δεν πιάνει θέση ξένου και λήγει το συμβόλαιό του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisakaipoupoula την Δευ 31 Μάιος 2021, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Να ρίξω ένα όνομα.. Πώς θα σας φαινόταν σαν εξτρεμάκι ο Σαντέ Σίλβα που έπαιξε δανεικός στον ρούλη? 1,2 εκ ρήτρα έχει.. Δεν είναι απαγορευτικά τα λεφτά. Επίσης είναι σφαίρα με καλή τεχνική. Μου φαίνεται καλή περίπτωση.
Επίσης για Λιβάγια τι γνώμη έχετε? Όπως και για Μίσιτς.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

boogeyman77 έγραψε:
seaman έγραψε:
aivas19 έγραψε:Η χαρτινη κλεινει τον βασικο τερματα της Ρεντ Μπουλ Σαλτσμπουργκ 28 χρονων; Εμεις δεν μπορουσαμε να βρουμε κατι αναλογο; Φαινεται πολυ καλη περιπτωση
Μάπα το καρπούζι. Μακάρι να τον πάρουν
Ο Kristsyuk πρώην της Krasnodar και νυν της Belenenses που μένει ελεύθερος τον θεωρώ πολύ καλύτερο
Την ίδια άποψη έχω και εγώ.

Νομίζω ότι η ΑΕΚ πάει να κάνει επικοινωνιακή μεταγραφή (λόγω Σάλτσμπουργκ).

Ή τουλάχιστον πάει με 800Κ αγορά και 400Κ μισθό να βρει μια σταθερά στο τέρμα της γρήγορα (δεν κέρδισε αυτή γύρο). Μέχρι εκεί.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

δεν χρειαζονται φωτα

εδω ειναι......Βαλκάνια
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Είναι κάποιος πρώην;;

Αυτό μόνο πες και το βρήκαμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

prist64 έγραψε:
μπορει να μην ειναι ο δουκας

αλλά 70% ποστ στα διοικητικα,υπερασπιστικη διαθεση μονιμα
κατι δεν παει καλα

για το γυναικα κρατα μικρο καλαθι
Στο τοπικ του Κυριακου εκανε ποστ σε αρσενικο γενος και μετα το σχετικο ποσταρισμα οτι και καλα ειναι κοπελα, το αλλο ποστ εξαφανιστηκε...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οκ παιδιά πάσο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”