Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
Προφανώς,σου ξανά γράφω για τελευταία φορά.
Στείλε ένα αναλυτικό με τις σκέψεις σου στην ΠΑΕ.
Ποτέ δεν ξέρεις,μπορεί να αξιοποιηθεί.
Άλλωστε τη δουλειά την έχεις κάνει, τα αρχεία σου είναι γεμάτα.
Δεν θα χρειαστεί να κάνεις πολλά πράγματα.
Και αν δε θες εσύ,δώστα στους υπεύθυνους του σάιτ που έχουν επικοινωνία με την ΠΑΕ ,να τα προωθήσουν για λογαριασμό σου.
Είναι πολύ σημαντική η δουλειά σου για να αγνοηθεί και υποχρέωση των εδω παιδιών, προς την ομάδα αυτή η βοήθεια.
Και αν δε θες εσύ,δώστα στους υπεύθυνους του σάιτ που έχουν επικοινωνία με την ΠΑΕ ,να τα προωθήσουν για λογαριασμό σου.
Είναι πολύ σημαντική η δουλειά σου για να αγνοηθεί και υποχρέωση των εδω παιδιών, προς την ομάδα αυτή η βοήθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 28 Μάιος 2021, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και έχω χιλιοαναλύσει πως είναι το ακριβώς ανάποδο που πρέπει να κάνουμε
Με αυτή την νοοτροπία έχουμε αποτυχία ΚΑΙ στην Ελλάδα ΚΑΙ στην Ευρώπη
Το 2019 είναι η μία εξαίρεση σε 30 χρονιές
Δεκάδες τα παραδείγματα ομάδων (στα μέτρα μας) που πήραν πρωτάθλημα ΚΑΙ έφτασαν ψηλά στην Ευρώπη
Δεκάδες τα παραδείγματα ομάδων (στα μέτρα μας) που πήραν πρωτάθλημα ΚΑΙ έφτασαν ψηλά στην Ευρώπη
tzelas έγραψε:Αυτό που διαβάζει κανείς πίσω από τις λέξεις είναι η νοοτροπία ότι δεν μπορούμε μαζί και πρωταθλητισμό και Ευρώπη. Οσο δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, εντάξει εστιάζουμε στην Ευρώπη και τα δίνουμε όλα για να μπούμε ομίλους αφού δεν έχουμε και κάτι άλλο να εστιάσουμε, μετά όμως όλο το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη κατεβάζουμε ταχύτητες, γιατί job done για την Ευρώπη, και δεν μπορούμε και τα δύο μαζί. Το θεωρεί τιμητικό (όπως και η υπόλοιπη ομάδα;) γιατί έτσι βολεύει.
Αυτό που λες tzela,είναι εκ του αποτελέσματος σωστό,δεν διαβάστηκε όμως πίσω από τις λέξεις του Βαρελα.
Επιμένω ότι συνεχίζουμε να τον αδικούμε.
Τέλος πάντων,δε μπορώ προφανώς να σας αλλάξω γνώμη.
Διαφωνούμε, δε πειράζει όπως είπε και ο doom.
- rade paprica
Δηλαδή ρε παιδιά δείτε το και αλλιώςDoomlord4 έγραψε:Και έχω χιλιοαναλύσει πως είναι το ακριβώς ανάποδο που πρέπει να κάνουμε
αν είχαμε μια ομάδα που έιχε φτάσει σε ένα τέτοιο σταθερό επίπεδο
που οι 32 ήταν στάνταρ, οι 16 καλή χρονιά και είχες και μια-δυο σούπερ χρονιές με 8 (φυσικά EL εννοώ)
τι θα χρειαζόταν να κάνουν για να μας σταματήσουν και στην Ελλάδα;
ειχα μιλησει με δουκα.απαντησε οτι δεν ειμαστε αδιαφοροι και τα ξερουμε .......obanebane έγραψε:Προφανώς,σου ξανά γράφω για τελευταία φορά.
Είμαι σχετικά αντικοινωνικός θα έλεγα και όχι απ αυτούς που χώνονται και τρυπώνουνobanebane έγραψε:Προφανώς,σου ξανά γράφω για τελευταία φορά.
Και αν δε θες εσύ,σωστά στους υπεύθυνους του σάιτ που έχουν επικοινωνία με την ΠΑΕ ,να τα προωθήσουν για λογαριασμό σου.
Ναι θα μπορούσα να κάνω μια παρουσίαση στην ΠΑΕ, στους παίκτες,έχω τον τρόπο να τους βάλω στην ευρωπαική πρίζα και να τους πωρώσω σε μεγάλο βαθμό
Όσο είμαι χαμηλών τόνων και χωρίς θράσος,εδώ και 12 χρόνια που τα γράφω,η ομάδα δεν κέρδισε τίποτα απ την Ευρώπη
Δεν χρειάζεται να γίνω υπάλληλος,δεν κρατανε οι αναλύσεις 40 ώρες την εβδομάδα επί 52
Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει κάποιος στην ΠΑΕ που να τα ψάχνει τόσο
Αν όχι,μπορει να με διαβάζουν ή να με ρωτάνε για κάποια ανάλυση
Ο Λουτσέσκου έχει 6-7 συνεργάτες
Ας εξειδικευτεί κάποιος μόνο για αυτά
Υπάρχουν μάτια της ΠΑΕ εδω μέσα (θα υπάρχουν,δε μπορεί) και ΔΕΝ έχουν άνθρωπο για ευρωαναλύσεις;
Εδώ είμαι για ότι χρειαστεί
Εγώ δεν πρόκειται να κάνω κάτι
gergeo4 έγραψε:ειχα μιλησει με δουκα.απαντησε οτι δεν ειμαστε αδιαφοροι και τα ξερουμε .......obanebane έγραψε:Προφανώς,σου ξανά γράφω για τελευταία φορά.
Τα @@ μου ξέρουν, να του πεις του Δούκα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως η φάση ειδικά με το Europa league του χρόνου είναι μεγάλο μπέρδεμα.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιοί θα παίξουν προκριματικά (πλην αυτών που αποκλείονται από τσλ)
Επίσης ισχύει ότι αν κάποιος αποκλειστεί από προκριματικά τσλ και προκριματικά γιουροπα, θα έχει και 3η ευκαιρία να παίξει στο κονφερενς;;
Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιοί θα παίξουν προκριματικά (πλην αυτών που αποκλείονται από τσλ)
Επίσης ισχύει ότι αν κάποιος αποκλειστεί από προκριματικά τσλ και προκριματικά γιουροπα, θα έχει και 3η ευκαιρία να παίξει στο κονφερενς;;
gergeo4 έγραψε:ειχα μιλησει με δουκα.απαντησε οτι δεν ειμαστε αδιαφοροι και τα ξερουμε .......obanebane έγραψε:Προφανώς,σου ξανά γράφω για τελευταία φορά.
Βέβαια μια απορία έχω που ακόμα δε μου λύθηκε
Ήξερε η ΠΑΕ πως αν νικούσαμε την Μπάτε,δεν θα είχαμε Άγιαξ το καλοκαίρι;
κι ας αποκλειόμασταν από τους 32
Αν θυμάσαι Γιώργο,ακόμα περιμένω απάντηση

Όχι πως μου την χρωστάει βέβαια κάποιος
Κι εγώ λέω πως θα περνούσαμε στο C.L με οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο
Όχι??
Europa League σίγουρα
Και ξέρετε τι άλλο θα γινόταν;

Θα είχαμε πάρει τουλάχιστον 5 βαθμούς και η Ελλάδα θα ήταν 15η
Κάτι που θα σημαινε πως φέτος με την 2η θέση θα παίζαμε στο C.L
Δεν θα μαζεύαμε 5β???
Με 3 θαθμούς θα είμασταν 16οι
Η Κύπρος φέτος στέλνει τον κυπελλούχο στο E.L αντί του Conference
Γιατί?
Επειδή μια θέση στο Europa League παίρνει ο κάτοχος του Conference League
Κι επειδή δεν υπήρχε μέχρι τώρα ούτε διοργάνωση,άρα ούτε και κάτοχος,μένει μια θέση κενή
που πάει στον κυπελλούχο της 16ης χώρας
ΟΧΙ της Ελλάδας,επειδή δεν παίξαμε ΕΜΕΙΣ ομίλους
Ελπίζω να τα ξέρουν ΟΛΑ αυτα στην ΠΑΕ,αλλιώς δεν θα αλλάξει τίποτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Παρ 28 Μάιος 2021, 16:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Mitsospaoki4 έγραψε:Πάντως η φάση ειδικά με το Europa league του χρόνου είναι μεγάλο μπέρδεμα.
Ναι θα έρθουν Κονφερενς,ομάδες από το Γιουρόπα.
Εμείς μπορεί να διαφωνούμε, αλλά η βάση μας είναι το καλό του ΠΑΟΚ οπότε νο προμπλεμ μεταξύ μας. Στην δήλωση Ιβάν όταν δηλώνει "Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να γίνει κομμάτι της ευρωπαϊκής ελίτ και να ριζώσει γερά σ' αυτό το περίπλοκο περιβάλλον", βλέπεις ότι οι δηλώσεις Βαρέλα δεν μου δείχνουν ότι έχει περάσει αυτό το όραμα για την Ευρώπη μέσα στην ομάδα αντίθετα κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση δηλώνοντας ως τιμητική την συμμετοχή μας στους ομίλους μια νεοσύστασης διοργάνωσης. Θα θεωρεί άραγε και ο Ιβάν τιμητική την παρουσία μας φέτος στους ομίλους του Κόνφερενς;obanebane έγραψε:tzelas έγραψε:Αυτό που διαβάζει κανείς πίσω από τις λέξεις είναι η νοοτροπία ότι δεν μπορούμε μαζί και πρωταθλητισμό και Ευρώπη. Οσο δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, εντάξει εστιάζουμε στην Ευρώπη και τα δίνουμε όλα για να μπούμε ομίλους αφού δεν έχουμε και κάτι άλλο να εστιάσουμε, μετά όμως όλο το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη κατεβάζουμε ταχύτητες, γιατί job done για την Ευρώπη, και δεν μπορούμε και τα δύο μαζί. Το θεωρεί τιμητικό (όπως και η υπόλοιπη ομάδα;) γιατί έτσι βολεύει.
Αυτό που λες tzela,είναι εκ του αποτελέσματος σωστό,δεν διαβάστηκε όμως πίσω από τις λέξεις του Βαρελα.
Επιμένω ότι συνεχίζουμε να τον αδικούμε.
Τέλος πάντων,δε μπορώ προφανώς να σας αλλάξω γνώμη.
Διαφωνούμε, δε πειράζει όπως είπε και ο doom.
Doom οι ευρωαναλυτές δεν μπορεί να είναι άτομα που θα εξειδικευτούν ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ της ομάδας αλλά πρέπει να είναι μόνιμα άτομα στην ΠΑΕ. Το έχουν δείξει όλοι οι προπονητές ότι δουλεύουν μόνο για το σήμερα, δεν μπαίνουν σε νοοτροπίες να χτίσουν για το μέλλον και τις 5ετείς βαθμολογίες μας. Μακάρι η δήλωση του Ιβάν για "περίπλοκο περιβάλλον" να αφήνει παράθυρο ελπίδας ότι έχει κατανοήσει την ανάγκη για άτομα σαν εσένα να βοηθήσουν την ομάδα γιατί οι πληροφορίες που δίνεις παραπάνω κάνουν μεγάλη διαφορά και είναι ζωτικής σημασίας για την ευρωπαική υπόσταση μας. Αν είχα άκρες θα το επεδίωκα.Doomlord4 έγραψε:Ο Λουτσέσκου έχει 6-7 συνεργάτες
Ας εξειδικευτεί κάποιος μόνο για αυτά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Παρ 28 Μάιος 2021, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μου ειχε πει τα ξερουν ολα και καμμια ομάδα δε κατεβαίνει να χασει....
Φυσικά και καμία ομάδα δεν κατεβαίνει για να χάσει σε κανέναν αγώνα ακόμη και όταν θα βάζει και τα δεύτερα της για να προφυλάξει τη πρώτη ομάδα. Σαχλή απάντηση σου έδωσε georgeo 
Εδιτ: Κατέβαινε για να μην χάσει ή έπαιζε για την νίκη και τους ευρωπαικούς πόντους;

Εδιτ: Κατέβαινε για να μην χάσει ή έπαιζε για την νίκη και τους ευρωπαικούς πόντους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Παρ 28 Μάιος 2021, 16:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν είπα οτι κατεβήκαμε να χάσουμε
Αν κάποιος ήξερε από τον δεκέμβρη τους πιθανούς αντιπάλους του καλοκαιριού ρώτησα
Αν ξέραμε πως δεν παίζαμε μόνο για τους 32 εκείνης της χρονιάς,αλλά και για την ευκολότερη κλήρωση σε 6 μήνες μετά
Αν υπήρχε γνώση,δεν χρειάζεται να συζηταμε τίποτα άλλο
Η ΠΑΕ έχει γνώστες και όλα θα πάνε καλά
Αν κάποιος ήξερε από τον δεκέμβρη τους πιθανούς αντιπάλους του καλοκαιριού ρώτησα
Αν ξέραμε πως δεν παίζαμε μόνο για τους 32 εκείνης της χρονιάς,αλλά και για την ευκολότερη κλήρωση σε 6 μήνες μετά
Αν υπήρχε γνώση,δεν χρειάζεται να συζηταμε τίποτα άλλο
Η ΠΑΕ έχει γνώστες και όλα θα πάνε καλά