Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από rade paprica »

Ναι, παιδιά ας είμαστε λίγο πιο συγκρατημένοι

Η λογική "γαμπρό (πρωτάθλημα) θέλω, τώρα τον θέλω" σπάνια οδηγεί σε καλά αποτελέσματα
Η πραγματικότητα λέει ότι ο Λουτσέσκου αναλαμβάνει ένα ρόστερ με πολλά ερωτηματικά για διάφορους λόγους (δανεικοί, ηλικίες, ισορροπία στις θέσεις κλπ. τα έχουμε πει) και επιπλέον πρέπει να το προσαρμόσει (πάλι) σε ένα νέο σύστημα. Ποιοί θα ανταποκριθούν στους νέους (πάλι) ρόλους, σε ποιό βαθμό, αντικειμενικά άγνωστα.
Πιθανώς να χρειαστεί κάποιος χρόνος για να βρει η ομάδα τα πατήματα της, οπότε η περίοδος ως τα Χριστούγεννα ίσως περιλαμβάνει και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις. Ας μην βάζουμε το πιστόλι στον κρόταφο της ομάδας.
Από την άλλη δυστυχώς στο διάστημα αυτό παίζεται σε μεγάλο βαθμό η φετινή ευρωπαϊκή παρουσία, που ξέρουμε όλοι πόσο σημαντική είναι μακροπρόθεσμα.
Υπομονή και ας ελπίσουμε και λίγη τύχη

ΥΓ: Το σχόλιο ήταν συνέχεια στη σκέψη του καρπουζά αλλά παρεμβλήθη ο Σαλβαντόρ
icue

Δημοσίευση από icue »

Η λογικη λεει οτι ο γαυρος θα ειναι χειροτερος του χρονου. Το πηκ τους αν δεν ηταν περυσι, ηταν φετος. Θα πανε και αυτοι σε αλλαγες, θα πουλησουν θα αλλαξουν κλπ. Με την προυποθεση οτι το βαρ θα λειτουργει σε ολα τα γηπεδα, αν στησουμε μια ομαδα χωρις κενα με σωστα δομημενο ροστερ θα χτυπησουμε το πρωταθλημα στα ισα. Ναι μπορει να μην το παρουμε, γιατι μπαλα ειναι, αλλα θεωρω σιγουρο οτι αυτο θα κριθει στα πλειοφ και οχι νωριτερα.

Το μεγαλο στοιχημα για μενα θα ειναι αυτο να συνδυαστει με μια πορεια στην Ευρωπη. Μινιμουμ προκριση απο τον ομιλο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνώ σε όλα.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Για να μην παρεξηγηθώ δεν μέμφομαι την πρόσληψη Lucescu.

Ούτε την απομάκρυνση Garcia από την θέση του Προπονητή της Α' Ομάδας.

Αυτά δεν με ενδιαφέρουν και δεν μου πέφτει και λόγος. Ούτως ή άλλως στο τέλος γίνεται το ταμείο.

Τα συναισθήματα είναι δεδομένα για τους περισσότερους αισιοδοξία για τον Lucescu - πικρία για τον Garcia.

Απλώς νιώθω λίγο κάπως την μια το βράδυ να μου λένε δεν υπάρχει θέμα και την άλλη το πρωί να βγαίνει η Photo.

Εντάξει δεν είμαστε και μ@λ@κες, ούτε αξίζουμε τέτοιας συμπεριφοράς από την δική μας Ομάδα. Νομίζω !!!
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

icue έγραψε:Η λογικη λεει οτι ο γαυρος θα ειναι χειροτερος του χρονου. Το πηκ τους αν δεν ηταν περυσι, ηταν φετος. Θα πανε και αυτοι σε αλλαγες, θα πουλησουν θα αλλαξουν κλπ. Με την προυποθεση οτι το βαρ θα λειτουργει σε ολα τα γηπεδα, αν στησουμε μια ομαδα χωρις κενα με σωστα δομημενο ροστερ θα χτυπησουμε το πρωταθλημα στα ισα. Ναι μπορει να μην το παρουμε, γιατι μπαλα ειναι, αλλα θεωρω σιγουρο οτι αυτο θα κριθει στα πλειοφ και οχι νωριτερα.

Το μεγαλο στοιχημα για μενα θα ειναι αυτο να συνδυαστει με μια πορεια στην Ευρωπη. Μινιμουμ προκριση απο τον ομιλο.
Ο γαύρος θα έχει και πάλι μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Αν πουλήσει όπως φημολογείται, Σα, Σεμέδο, Καμαρά θα βγάλει πολλά φράγκα. Χώρια όσα θα λάβει λόγω Τσ.λ, χώρια όσα έβγαλε τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι του χρόνου θα φτάσουν σε νέο πικ (στο οικονομικό κομμάτι).

Αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Απολύτως τίποτα. Και στα 2 νταμπλ μας πάλι το ακριβότερο ρόστερ είχανε με τη μεγαλύτερη αξία. Για το πρωτάθλημα συμφωνώ αν και θεωρώ ότι θα σκυλιάσει ο Λούτσε αν δεν το πάρει.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Άσχετο με το topic αλλά το μπάτζετ του γαυρου δεν πρόκειται να αλλάξει..
Αν ήθελε τόσα χρόνια θα μπορούσε να είχε εκτοξευτεί με τόσα μύρια αλλά προφανώς ο χοντρός πρέπει να κάνει μπιζνα.

Δεν ξέρω πόσο έχουν σκοπό να αυξήσουν το δικό μας, αλλά λογικά θα έχουν οριακά λίγο ψηλότερο.

Στην μάχη του πάγκου όμως, Σκούφι 2-0 ταβερνιαρης
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

εγώ πιστεύω περισσότερο πίεσε ο Λουτσέσκου να ρθεί στον ΠΑΟΚ,
παρά ο ΠΑΟΚ να τον πίεσε να επιστρέψει..

με τόσα τρόπαια τα τελευταία χρόνια δεν πάς σε μικρομεσαία ομάδα σέρια Α να προσπαθείς να την σώσεις ή να την βγάλεις ευρώπη..
ο ΠΑΟΚ του προσφέρει τα πάντα, καλές συνθήκες ζωής και εργασίας, πολλά χρήματα και την ευκαιρία να κάνει πρωταθλητισμό..

δε μπορώ να σκεφτώ άλλο κλάμπ αυτή τη στιγμή να μπορεί να του προσφέρει όλα τα παραπάνω σ Ελλάδα και Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Γέρος έγραψε:Για να μην παρεξηγηθώ δεν μέμφομαι την πρόσληψη Lucescu.

Ούτε την απομάκρυνση Garcia από την θέση του Προπονητή της Α' Ομάδας.

Αυτά δεν με ενδιαφέρουν και δεν μου πέφτει και λόγος. Ούτως ή άλλως στο τέλος γίνεται το ταμείο.

Τα συναισθήματα είναι δεδομένα για τους περισσότερους αισιοδοξία για τον Lucescu - πικρία για τον Garcia.

Απλώς νιώθω λίγο κάπως την μια το βράδυ να μου λένε δεν υπάρχει θέμα και την άλλη το πρωί να βγαίνει η Photo.

Εντάξει δεν είμαστε και μ@λ@κες, ούτε αξίζουμε τέτοιας συμπεριφοράς από την δική μας Ομάδα. Νομίζω !!!
Αχ Γέρο!
Δυστυχώς ο κόσμος καταλαβαίνει μόνο ότι θέλει να καταλάβει.

Εγώ προσωπικά είμαι απογοητευμένος εως και πικραμένος απο τη συμπεριφορά προς τον Γκαρσία και δυστυχώς καθόλου αισιόδοξος για την επιστροφή του Λουτσέσκου.

Δεν είμαι αισιόδοξος όχι γιατί θεωρώ οτι ο Ρουμάνος είναι κακός προπονητής (για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου μια χαρά είναι) αλλά γιατί οι συνθήκες για να πετύχει δεν υπάρχουν!

Πολύ σύντομα:
1. Πολλά συμβόλαια λήγουν, πολλά συμβόλαια πρέπει να ανανεωθούν, κάποια συμβόλαια πρέπει να τερματιστούν, χρειαζόμαστε πολλές μεταγραφές (τουλάχιστον 4 βασικών) και ακόμα δεν υπάρχει ΤΔ.
2. Ο πύχης ανέβηκε πολύ απότομα και το μίνιμουμ των απαιτήσεων είναι Πρωτάθλημα. Τί θα γίνει αν δεν βγουν οι μεταγγραφές ή αν έχεις τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν ή αν έχεις δυο κολλητά άσχημα αποτελέσματα; Νομίζω οτι όποιος είναι σοβαρός καταλαβαίνει...
3. Δεν μπορείς να μπεις δυο φορές στο ίδιο ποτάμι έλεγε ο Ηράκλειτος. Κανένας προπονητής δεν πέτυχε στην δεύτερη θητεία του θα πώ εγώ και το λήγω εδώ.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ελπιζω να εχει παρακολουθησει την ομαδα,μαζι με το επιτελειο του
και να εχει κατασταλαξει για οποιες προσθηκες και αποχωρησεις πρεπει να γινουν
ωστε να πραγματοποιησει τα σχεδια του και να ικανοποιησει τα θελω του Ιβαν και του κοσμου
καθως οι απαιτησεις ειναι μεγαλες

πιστευω συντομα να αρχισει να γεμιζει το ροστερ σε θεσεις που χρειαζομαστε

καλως ορισες Ραζβαν οτι καλυτερο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu

Δημοσίευση από aivas19 »

Θες να πας Ιταλια; Παρε πρωταθλημα και βγαλε μας Τσουλου, παρε και ενα πρωταθλημα/κυπελλο του χρονου με προκριση στους 16 του Τσουλου ή Γιουροπα και εφυγες Ιταλια και δοξασμένος για παντα. Αλλιως δυσκολα σε βλεπω, θα αργησει
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Εντάξει, Ιταλία δεν είναι μόνο το Τορίνο, το Μιλάνο, η Ρώμη, και η Νάπολι. Είναι κι η Μπρέσια, είναι κι η Γένοβα, είναι και το Παλέρμο, κι άλλες πόλεις με ομαδάρες. Ο Λουτσεσκου δεν είναι χαζός να νομίζει ότι θα φτάσει να προπονεί τον ΠΑΟΚ της Ιταλίας.
Εγώ είμαι περίεργος να δω πως θα φτιάξει το ρόστερ του. Όταν ήρθε η ομάδα είχε την πιο αργή 11αδα που θα μπορούσε να έχει. Ήταν οκ μ'αυτό γιατί ταίριαζε στον τρόπο παιχνιδιού του ή τον προσάρμοσε για να ταιριάζει στο ρόστερ?
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εντάξει, Ιταλία δεν είναι μόνο το Τορίνο, το Μιλάνο, η Ρώμη, και η Νάπολι. Είναι κι η Μπρέσια, είναι κι η Γένοβα, είναι και το Παλέρμο, κι άλλες πόλεις με ομαδάρες. Ο Λουτσεσκου δεν είναι χαζός να νομίζει ότι θα φτάσει να προπονεί τον ΠΑΟΚ της Ιταλίας.
Εγώ είμαι περίεργος να δω πως θα φτιάξει το ρόστερ του. Όταν ήρθε η ομάδα είχε την πιο αργή 11αδα που θα μπορούσε να έχει. Ήταν οκ μ'αυτό γιατί ταίριαζε στον τρόπο παιχνιδιού του ή τον προσάρμοσε για να ταιριάζει στο ρόστερ?
Μάλλον προσάρμοσε τον τρόπο παιχνιδιού στο ρόστερ, αλλά από την άλλη δεν έκανε και πολλά για να εξελίξει την ομάδα, πράγμα που θεωρώ μειονέκτημά του. Τώρα βέβαια έχει την ευκαιρία να μας διαψεύσει.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Με τον ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ εκτιμω οτι οι πιθανοτητες για την κατακτηση του πρωταθληματος ειναι φιφτυ-φιφτυ.
Γενικα ειμαι αισιοδοξος για την πορεια της ομαδας. :D
Μακαρι να συνδυαστει και με καλο ποδοσφαιρο.

:pano:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Καλωσοριζω τον Λουτσεσκου με μια μικρη ελπιδα μεσα μου....
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ!
Καλως ηλθες και παλι Ραζβαν. Εισαι ο πιο πετυχημενος
και ενας απο τους καλυτερους προπονητες που περασε απο τον ΠΑΟΚ.
Αλλα πανω απο ολα εισαι αυτος που μαζι με τον Ιβαν
στηριξατε εκεινη την προσπαθεια με νυχια και με δοντια
μονοι σας κοντρα σε ολους .
Δυστυχως στο τελος ο Ιβαν εκανε και παλι το λαθος να
σε αδειασει για να αναδειχθει αυτος ως μοναδικος πολεμιστης!
Δυστυχως ετσι εχασε και αυτος και ο ΠΑΟΚ δυο χρονια επιτυχιων,
χρηματων, ηρεμιας και αναδειξης μια ακομη καλυτερης ομαδας.
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΙΒΑΝ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ!
ΙΒΑΝ ΜΟΝΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!
ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ
ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΟΥΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΠΛΑ!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Καλώς επέστρεψες Στρατηγέ!!!
Καρά γουστάρω
Είμαι αισιόδοξος, και κάτι μου λέει ότι αυτή τη φορά το all in γίνεται για ΤΣ.Λ. και Ευρώπη.
Παρτα όλα πάνω σου, εγώ μόνο ένα έχω καημό. Να βλέπουμε και κανα ΠΑΟΚτσακι ρε συ...έχει καλή μαγιά αυτή τη φορά η ομάδα. Και δεν έχεις στόχο μιας χρονιάς μόνο.
Δώσε πόνο Ραζβάν!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”