abc_o_ karpouzas έγραψε:Gospi έγραψε:......... Κρατωντας τους κρατας και τα στοματα κλειστα.
Αν τους διωξεις και τους βρεις την επομενη μερα υπαλληλους του χοντρου να του δινουν λεπτομεριες για τα παντα?
Δεν λεω οτι αυτο ισχυει εν προκειμενω. Κανω μια απλη υποθεση εργασιας.
εχεις δικαιο ...αυτο δεν ειναι ..... εκβιασμος ... ειναι η υπαπαντη του χριστου...
τα στοματα τα κρατας και με καποια...ρητρα... αν εχεις ακουστα εκει που ζεις
ευτυχως που λες και οτι ... ισως ... και να μην ισχυει και κανεις απλες υποθεσεις ...
σαν τις υποθεσεις του κοντοδικηγορου ενα πραγμα
αντιγραφω το αρθρο του ΠΚ για να μαθουμε βασικες εννοιες.
"Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις του άρθρου 380, με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος, εξαναγκάζει κάποιον με βία ή απειλή σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή από την οποία επέρχεται ζημία στην περιουσία του εξαναγκαζομένου ή άλλου"
Αυτος ειναι ο ορισμος της εκβιασης.
Ξαναδιαβασε λοιπον τα ποστ μου και βρες μου σε ποιο σημειο περιγραφω 1. βια, 2.απειλη σε πραξη ή παραλειψη, εκ μερους οποιουδηποτε προς τον Ιβαν?
Πουθενα δεν αναφερω κατι τετοιο. Μιλαω μονο για διαθεση να διασφαλισουμε πως δεν θα δημιουργησουμε νεους εχθρους του ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψα και σε επομενο ποστ, το βλεπω ως damage control κατασταση και οχι ως εκβιασμο.
Τελος πες ο,τι γουσταρεις για τις αποψεις μου, γ αυτο τις γραφω, για να κριθουν και να συζητηθουν. Ουτε αλαθητο διεκδικω ουτε εκ των εσω πληροφορηση. Αλλα χαρακτηρισμους προς το προσωπο μου δεν δεχομαι ουτε για αστειο. Τα πουλια κλπ στα φιλαρακια σου και στις συζητησεις στην παρεα σου.